Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:21 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
On je úplně zlatej. Sotva zalehnu nebo si někam sednu, už je u mě
Vyběhanej teda není, ale ještě že je tady Kuba, chodí s ním obětavě ven
Nasadila jsem všemožný páky, co mi kdo poradil. Udělala jsem si výluh z cibule a ten požívám. Do čaje si přikrajuju zázvor. V komoře jsem našla Celaskon, tak ho piju. Jím pomeranče. Taky jsem v lékárničce našla antibiotikum na všechno v aerosolu, tak si ho stříká. Jestli mě tohle nezabije, budu už nadosmrti zdravá

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:34 - Změnil/a: baile
- Nahlásit

Ahoj, dneska jsme byly s Alexem a Čipem venku na výběhu, moc si spolu nehráli, spíš zkoumali okolí, něco mám na videu, tak pak ukážu. Akorát musím zjistit, jak se videa dávají na youtube, protože už jsem vyčerpala na mých stránkách limit a nic se mi tam nechce vejít.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:43
- Nahlásit

baile
Tak se budeme těšit

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:45
- Nahlásit

baile
Ahoj, mně poradila maxim www.ceknito.cz a jsem moc spokojená, zkus to třeba tam. A co Alexík? Stále řádí?

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:47
- Nahlásit

maxim
V komoře jsem našla Celaskon, tak ho piju
A jak tam byl dlouho? Jestli to je ještě Celaskon?

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:51
- Nahlásit

cafina
zkusím to tam nějak vložit, snad to zvládnu. Alex teď krásně spinká. Venku se trochu unavil, tak můžu být půl hodinky na netu Je to malý rarášek. Má andělský oči, ale dokáže kousat jak čert. Ohrádku jsme dneska daly pryč a zkusíme noc bez ní. Přes den býval normálně na volno, zavírali jsme ho tam jen na tu noc. Jinak sem tam procvičujeme povel sedni a přines mu zatím taky celkem jde. Dnes jsem ze srandy zkusila slalom mezi nohama a díky lákavé tyčince mu to krásně šlo

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:54
- Nahlásit

baile
Má andělský oči
No jo, celá maminka. A v těle tisíc čertů A jak to jde s vodítkem?
Mohla bych se za tebou stavit v pondělí někdy po 18h, jestli se ti to bude hodit.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:55
- Nahlásit

cafina
Jestli to je ještě Celaskon?
Určitě, doba použitelnosti ještě neuplynula

baile
Teda, vy jste šikulky Škola hrou má něco do sebe, že jo

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:01
- Nahlásit

cafina
Jsem se předběžně domlouvala s Tomem od Barneyho, že by mě vzal zítra autem na cvičák - že tam prý budeš cvičit se Sašou, tak bych mohla vzít prcka s sebou. Co ty na to? Jinak pokud pojedeš tudy v pondělí, tak jsem taky pro. Vodítko už mu nedělá problémy, jen se hodně plete pod nohy, ale to mu zatím nevyčítám, když je venku teprve po třetí na vodítku.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:06
- Nahlásit

maxim
On by si hrál pořád, tak vymýšlím různé zajímavosti. Nějak se mu ale líbí naše ruce, kouše docela surově, tak mu to zakazuju a vyměňuju za hračku. Chudák mamka má ruku na jednom místě úplně do krve. Taky Andy to teď docela schytává, neumí se moc bránit, malej ho pronásleduje a kouše do uší a ocasu. Já si ale myslím, že ho to přejde. Andy když byl malej, tak taky kousal. Jinak jsme koupili další plíny, když začne čuchat a já mu ukážu, tak na ně chodí pěkně.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:15
- Nahlásit

Tak jsem se zaregistrovala na ceknito.cz, tak se tam musim ještě zorientovat, co a jak se tam dělá.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:19
- Nahlásit

baile
To je fajn, že už víš, jak na něho. Asi to chce pár dní, aby se v tom člověk zorientoval a všechno si ujasnil
Max byl jako štěně hrozně hodnej a byl starší, tak bych si asi zezačátku taky s takovým prckem moc nevěděla rady

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:32
- Nahlásit

baile
Nevím, jestlis to už četla, Eva nám zítra zaplatí ve Šlapkách ten příspěvek.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:38
- Nahlásit

baile
Na cvičák přijď, jestli chceš, to nechám na tobě. Já mám s holkama výcvik od 15:30, ale bohužel nebudu mít na tebe čas, musím se věnovat jim. Většinou cvičíme tak 2 hoďky a potom budu zas chvátat za dalšími povinnostmi. V pondělí budu mít určitě času mnohem víc. Mrkem i na to kousání.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:44
- Nahlásit

cafina
Co budete cvičit?
S velkejma psama poslušnost? Nebo záchranařinu?
Ježiš, jsem nějaká zvědavá, to bude tím, že nikam nemůžu

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:48
- Nahlásit

maxim
Holky ke mně chodí na poslušnost, občas proloženou stopami + obíhání maket.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:52
- Nahlásit

cafina
Aha

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:56
- Nahlásit

maxim
Se divím, že jsem tě uspokojila pouze jednou větou

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:57
- Nahlásit

maxim
Jojo, četla jsem to o tom příspěvku. Tak že děkuji. Pak vše řádně zaplatím.
cafina
Tak já si to rozmyslím, jestli ho vezmu, chtěla jsem ho vypustit na tom plácku nahoře, aby tam mohl běhat - jsem ho chtěla učit přivolání, tam se aspoň nebudu bát, že by sežral hovno nebo utekl, když je to tam oplocený. Ale zase nevím,jak dlouho bude Tom se Zuzkou tam být, aby mu pak nebyla zima.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:06
- Nahlásit

cafina
Jak jsi dala odkaz na stránky na to ceknito? Kdes vzala to cislo videa? Nejak to nechapu. Na ceknitu uz mam jedno video, co mam delat dal?

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:07
- Nahlásit

baile
chtěla jsem ho vypustit na tom plácku nahoře
Jestli myslíš tu sypanou plochu nad parkovištěm, tak tam bude cvičit Soňa se svou výcvikovou skupinou. Ale pustit se dá kdekoli, vždyť nikam neprchá. třeba na druhé půlce IPOplacu, teda pokud nebudou ještě běhat agi. Spíš se rozhoduj podle toho, kolik tam budeš trávit času právě kvůli té zimě.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:10
- Nahlásit

baile
Nevím, jak se k tobě na stránky dává odkaz, ale já jsem si to svoje video spustila, aby mi běželo v tom hlavním okýnku, a pak jsem zkopírovala nahoře tu adresu http://ceknito.cz/video/...... a odkaz jsem si vložila na stránky.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:11
- Nahlásit

cafina
aha, tak to by mohlo jít. Zkusím to.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:14
- Nahlásit

cafina
Se divím, že jsem tě uspokojila pouze jednou větou
No ale rozvitou
Max stávkuje, nechce jít s Kubou na procházku

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:20
- Nahlásit

Mně zase stávkuje počítač, nějak jsem ho přetížila. Takže vložení videí a fotek Alexe zase odkládám na neurčito. Mrňousek už se brzy vzbudí, tak jdu za ním. Mějte se.
cafina
S tebou budu počítat v pondělí, pokud se ti bude chtít přijet.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:24
- Nahlásit

baile
V pondělí přijedu určitě, jen zas nevím, kdy úplně přesně, mám schůzi na Zetoru, ta by mohla být tak v 6 hotová, tak pak zas prozvoním, až budu dole.

maxim
No ale rozvitou
Beru na vědomí, že musím být "rozvinutá skleněná koule"

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:49
- Nahlásit

cafina
Musela jsem rybám vyčistit to akvárium. Já nevím, co se stalo, ale s úspěchem by se dalo nazývat kamenolomem

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:19
- Nahlásit

maxim
To je fakt divný. Jestli ona tam ta kočka nepustila ty svoje lupy

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:35
- Nahlásit

cafina
No jo, to mě nenapadlo
Ale mohla je tam teda nechat už všechny

Max je nějakej smutnej. Myslíš, že se od nás nemůže nakazit ?

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:50
- Nahlásit

maxim
Ale mohla je tam teda nechat už všechny
Záleží na tom, jestli tam spadla celá

Myslíš, že se od nás nemůže nakazit
Může. Jestli nemáš vitamíny pro psy, šupni mu nějaký céčko, nejlépe 100 mg tabletu.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání