| Autor |
Zpráva |
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 17:58
- Nahlásit
Radka
Gratuluji ke štěňátkům!
Právě netrpělivě čekám na cafinu a Alexe, mají co nevidět dorazit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 18:27
- Nahlásit
baile
Napiš pak první zážitky
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 18:46
- Nahlásit
Radka
Také blahopřeji ke štěňátkum a přeji hodně zdaru a těším se na fotky.
baile
Tobě také blahopřeji ke druhému pejskovi.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 21:31
- Nahlásit
Ahojte, moc děkuji za gratulace. Dvorní fotograf Marcela před chvílí odjela, tak zítra budou fotky. Malí už mají i přezdívky kluk je krtek - protože tak vypadá a malá je kravička a budem ji říkat Milka .
24 hodin už jsem nespala, tak fičím do peří. Dobrou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 21:39
- Nahlásit
Radka
To to letí, uřvané Fidorče už je mamina gratulujem.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 15:03
- Nahlásit
maxim
Ahoj, zatím nemám čas dát něco o Alexovi na internet, ale pokusím se to do zítřka spravit.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 15:43
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Mám na stránkách ještě poslední "naše" fotky a videa Alexe, tak se mrkněte.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 20:22
- Nahlásit
Ahojte tak první fotky mrňousů jsou na stránkách . Zatím jim říkáme krteček a kravička, ale holka už má jméno - Belami a volat na ni budeme Milko .
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 20:24 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
Mucholabka
Tssss a jak skvělá mamina!! Ale teda je fakt, že zrovna hlas by štěníci po Fidorce zdědit nemuseli. Dream skoro neštěká, tak snad....
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Radka
Koukala jsem, krteček a kravička je výstižný
Pejsek by podle porodní váhy mohl mít v dospělosti nad 2,5 kg ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 21:01
- Nahlásit
cafina
Název Malý tyran sedí přesně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:52 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Dobré poledne
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 12:03
- Nahlásit
maxim
Ahoj Koukala jsem, krteček a kravička je výstižný
Pejsek by podle porodní váhy mohl mít v dospělosti nad 2,5 kg ?
Já doufám, že budou oba nad 2,5 kg., baští pořádně, jsou na tom cecíku přisáti v jednom kuse . Rostou mi před očima .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 13:16
- Nahlásit
Radka
Ale Fidorka patří do té menší kategorie, ne? A tatínek?
Jenom ať baští a rostou, těším se na další fotky
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 20:00
- Nahlásit
maxim
Fidorka měla před zabřeznutím 2,4 kg, ale je po velkých rodičích a Dream má kolem 3 kg. Takže její štěňata můžou být klidně nad 2,5 kg, ale taky nemusí. Nevím jak moc ovlivňuje porodní váha váhu v dospělosti. Například Ája po porodu vážila míň než Fidorka . No uvidíme ...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 23:02
- Nahlásit
cafina
Pošle nám KCHMPP složenku na zaplacení členství pro tento rok, nebo se o to musíme postarat sami?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:02
- Nahlásit
maxim
Myslím, že musíš sama. Loni se myslím platilo do konce února a po zaplacení ti příjde nová članská karta.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:19
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!!!
Tak už jsem zase v práci, ach jo
baile pravidelně informuje, zdá se, že mají doma pěkně veselo. Snad i tak najde čas a udělá nějaké fotečky.
Včera jsme byli s Alčou a Františkem vybrat Chrise, bude to malej (velkej) čertík. A přijede zrovna ten víkend, co budem hlídat i Alexe. Moc se těším, bude to zase "plný dům"
maxim
Já si to moc nepamatuju, ale asi má Radka pravdu.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:27
- Nahlásit
cafina
Ahoj, tak jak se daří ?
baile pravidelně informuje, zdá se, že mají doma pěkně veselo. Má co chtěla
Kdo je Chris ?
Jo a taky jsem dnes v práci, chůvu dělá kluk -je nemocný.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 08:38
- Nahlásit
Radka
Ahoj, tak jak se daří ?
Snad už všechny kalamity pominuly a už bude jen lépe. Pořídila jsem "nový vůz", takže v současné době mám 3 auta (v barvách české vlajky). Teď jen to nové předělat na plyn a zbavit se těch vraků a bude mi hej.
Kdo je Chris ?
Štěně německého ovčáka, které si bude brát Alča - má spolubydlící.
Četla jsem, že tvoji pupíčci prospívají na 1 s *, to je moc dobře, jen ať papkaj k prasknutí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:35
- Nahlásit
Ahoj holky
Tak jsem na chvilku doma, musím s holkama k doktorovi, měly o víkendu horečku. Markéta dokonce 39
Jinak v práci dneska opět pakárna. Ach jo, jak mě to tam nebaví
cafina
Doufám, že tam zítra nebudu muset, ale to ti dám vědět až večer, jak jsme se domluvily.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:43
- Nahlásit
cafina
Snad už všechny kalamity pominuly a už bude jen lépe.
Tak to je dobře, četla jsem o Tvých patáliích s autem.
Chris Tak to budete mít doma zase brzy veselo .
pupíčci prospívají na 1 s * No to jo, cpou se v jednom kuse. Ájinky štěníci tak žraví nebyli. A jak ječí když není cecík v dosahu , hlavně malá Belami - Milka .
maxim Marcel taky marodí, horečku nemá, ale škrábe ho v krku a špatně se mu mluví.
Jinak v práci dneska opět pakárna. Ach jo, jak mě to tam nebaví Copak ? Práce není to co by tě bavilo ? Já myslela, že jsi tam spokojená...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:11
- Nahlásit
maxim
Radka
Že by zas řádily nějaké chřipky Tak ať se vám děti brzo uzdraví !!
Radka
Tak to budete mít doma zase brzy veselo
Ta, tak Ale moc se těším, miminka vždycky vnesou do života nový vítr
cpou se v jednom kuse
To budou "statní" jako Alex
maxim
to ti dám vědět až večer
Jasně, počítám s tím.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:26
- Nahlásit
cafina
moc se těším, miminka vždycky vnesou do života nový vítr
Tak to máš pravdu .
To budou "statní" jako Alex
Tak to doufám .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 16:20
- Nahlásit
Radka
Copak ? Práce není to co by tě bavilo ? Já myslela, že jsi tam spokojená...
Mám dilema. Práce dobrá, blízko... ale je jí moc a když to vidím, ani si nejsou schopni vybrat dovolenou, jak tam musí pořád být, přesčasy skoro denně a za to jen náhradní volno, který teprv není kdy vybrat... lepší, než být nezaměstnanej, to je jasný, ale ty výhledy do budoucna nic moc, no to je tak na probrání ústně někdy až se uvidíme
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:22 - Změnil/a: baile
- Nahlásit
Ahoj holky,
po dlouhé době se hlásím, prcek totiž na deset minut usnul .
Je s ním velká zábava, ale je to i náročný - s tím jsem ale počítala. Jinak musím cafinu pochválit, na jméno doma reaguje pěkně a zdá se mi, že chápe i povel pusť. Dnes jsem mu dala na krk obojek, tak se trochu drbal, ale pak jak jsem si ho nevšímala, tak mi usnul u nohou. Snažím se teď dát něco na stránky, ale nevím, jestlito stihnu. Kdyžtak budete muset vydržet.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:29
- Nahlásit
baile
S tím obojkem je to super, Sunny vzdorovala pěkně dlouho. A byly jste dneska v práci? Nebo je mamča doma? A co ty granulky?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:36
- Nahlásit
baile
No tak to máš doma veselo, co?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:37
- Nahlásit
maxim
Alex - to je vítr s velkým V
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:45
- Nahlásit
cafina
Byly jsme obě v práci, ale já si dala doktora na půl dne (šla jsem se naočkovat - druhá dávka proti klíšťovce), tak jsem přišla domů ve dvanáct, pohrála si s ním, a pak šla k té doktorce a pak jsem zas byla kolem půl druhé doma, tak jsem je vzala oba ven. No, venku je to s tím posloucháním trošku horší, trošku se začuchává, ale pak se naštěstí vzpamatuje a přiběhne.
Na obojek si ještě nezvykl, teď se vzbudil a děsně se drbe a nechce moc chodit, trucuje Ale aspoň zase neotravuje Andyho. Až půjde spát, tak mu ho sundám a pak zase zítra dám.
Granule odmítá . Ale já mu je házím po zemi a on je loví, tak si aspoň pár uzobne. Dnes jsem mu je trošku potřela Aktivií, tak je teda s odporem snědl, když trochu voněly něčím jiným. Jinak se snaží pořád krást granule Andymu - ty mu strašně voní. Tak je musím krmit odděleně. Je to náročný, tak snad to časem půjde.
|