| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 18:54
- Nahlásit
maxim
S tím věkem si nejsme až tak jisti, spíš je mu asi víc. Tak těch 5-8. Ale je to klidný a čistotný pejsek.
S vozíčkem se to teoreticky dá, ale vozíček neřeší vyměšování. Pokud to pes nezvládá sám, musí se to dělat mechanicky-hlavně močení a trus většinou odchází tak nějak samovolně, když se střevo naplní. Do toho už bych nešla, tam si myslím, je ta hranice, za kterou už by člověk neměl zajít.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 18:58
- Nahlásit
cafina
Myslíš jako, že by se nemohla normálně vyvenčit kvůli tomu vozíčku nebo jako kvůli ochrnutí?
No uvidíme, co řekne doktor v pondělí. Zatím se vyvenčila normálně a to za sebou měla 26 hodin bez venčení
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:03
- Nahlásit
maxim
Kvůli ochrnutí. Snad se jí po těch lécích trochu uleví. Zítra budu v práci, tak mi dej vědět, jak to vypadá.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:30
- Nahlásit
Právě jsem zjistila, že 6.1. vyjdou nové Psí sporty a bude tam i článek o Sunnynce. Tak se pak těším na vaši kritiku
|
baile
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:35
- Nahlásit
cafina
Tak to si píšu do kalendáře, že si to musím koupit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:40
- Nahlásit
cafina
Snad je dostanu zase jako člen KAČR
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 20:31
- Nahlásit
maxim
Se zpožděním, ale snad ano.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 06:30
- Nahlásit
Dobré ráno!
maxim
Koukala jsem na Celý svět na toho papillonka v útulku. Chudák malý. Možná by tu záchranu potřeboval víc než náš čivoid. Tady máme aspoň vyhřívané kotce, takže má aspoň nějaký komfort, ale nevím, jak je to tam? Co ty na to?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:23
- Nahlásit
cafina
Taky jsem na něho koukala. Ale to by se musel tatík rozhodnout, že už nebude Alici trápit, protože jak jsme se už bavily, druhýho psa k ní nechce.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:47
- Nahlásit
maxim
Jasně, uvidíš, co mu řekne zítra doktor. Podle toho se rozhodnete.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:52
- Nahlásit
cafina
Já se jenom obávám, že to bude chtít hrotit. Vozíček atd...
Ona je jinak totiž zdá se v pohodě. Vnímavá pořád stejně, ani u toho lezení nekňučí, že by ji to jako bolelo. Já nevím. Kdyby byl on zdravej a mohl s ní manipulovat, ale když se nechce hnout, nedonutí ji. A to ani když ještě chodila aspoň po třech.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 09:00
- Nahlásit
maxim
Nemůžu soudit, protože jsem ji neviděla. Ale psi dávají najevo bolest, až už je opravdu nesnesitelná nebo pokud jde třeba o náhlou bolest při pohybu. Jinak si tiše chřadnou a normální člověk nepozná, jak moc se trápí. Ale to by měl poznat veterinář a říct nějakou jasnou prognózu. Třeba mu před tím zavolej a zkus mu vysvětlit situaci, aby věděl, jak s tatínekm mluvit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 09:09 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Já myslím, že pan doktor bude přesně vědět, co mu říct. Zná Alici i tatíka.
Tak jak se ti dneska cestovalo do práce? Všechno jelo tak jak mělo?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 09:16
- Nahlásit
maxim
Jasně, vstávala jsem 4:15, všechno vyvenčila, nakrmila, v 5 mi jel autobus, pak vlak, tramvaj a 6:15 už jsem si vařila čaj v práci. Dalo se to, ale nevím, jak dlouho to vydržím. Dneska pojede stará Felda ke kamarádovi automechanikovi a snad se dozvím jasný ortel, co bude dál.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 09:37
- Nahlásit
cafina
Ještě že tu starou Feldu aspoň nic nebolí
Volal tatík, že Alice byla ochotnější a nechala se na vodítku vyvést na venčení, ale jinak žádná změna. A rád by věděl, jak se jmenovaly ty přípravky, co jsme jí včera dávali, abychom to mohli říct veterináři. Když tak mi pošli SMS.
Tos byla v práci zbytečně brzo, ne? Že ty dopravní prostředky jezdí vždycky jinak, než potřebujeme
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 09:46
- Nahlásit
maxim
Metacam a B-neuron.
V neděli mi to jede blbě, i zpátky. V týdnu je to krapet lepší, to mám ráno půl hodiny k dobru
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:23
- Nahlásit
cafina
Tak to tě lituju. Ještě že to není každej den
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:28
- Nahlásit
maxim
Ještě má do konce týdne 3 služby a pak týden dovolené. Během toho se snad stane nějaký zázrak a budu moct zase jezdit.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 12:17
- Nahlásit
Máte někdo telefon na Radku Hudečkovou?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 12:30
- Nahlásit
Mucholabka
URL
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 12:31
- Nahlásit
maxim
Díky, už jsem se dovolala
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 15:40
- Nahlásit
maxim
Tak štěstí se ke mně aspoň trochu obrátilo čelem, stará Felda zprovozněna (díky Františkovi a Alči), tak teď musí nějaký ten den vydržet, než se pořídí nový kus. Tento týden (myšleno od zítřka) budu ještě trénovat kondičku a příští týden bychom se mohli pozvolna vrhnout na agi. V Hruškách už to pro tebe mám domluvené. Jen s těmi závody v Třebíči ještě nevím, ale na to je ještě čas.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:03 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Právě jsem se vrátila z vycházky. Byly jsme s Evou v Mariánském údolí. Trefily jsme tam na bludný kořen, takže celkový čas 3 hodiny a 10 km chůze
stará Felda zprovozněna
Tak to je bezva
bychom se mohli pozvolna vrhnout na agi.
To je bezva. Po těch svátcích cítím, že to už nutně potřebuju
V Hruškách už to pro tebe mám domluvené.
Jo? Tak to je taky bezva. Sice trochu z ruky, ale sem tam to snad zvládnu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:18
- Nahlásit
maxim
celkový čas 3 hodiny a 10 km chůze
No teda, určitě jste se zakecaly
Sice trochu z ruky
To sice jo, ale pořád je to lepší, než čekat, až se začne běhat u vás.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:23
- Nahlásit
cafina
Právě koukám, že baile už má zpracované fotky ze včerejška a ani se nepochlubí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:34
- Nahlásit
cafina
Jo? Má je na stránkách? Jdu kouknout
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:41
- Nahlásit
cafina
Pěkný fotky i článeček
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:43
- Nahlásit
maxim
Jo, jo!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:44 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Za chvilku máš padla Budeš na netu i doma? Dnes jsme si teda moc nepokecaly
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:58
- Nahlásit
maxim
Teď se vydám na VELMI opatrnou cestu domů a jak nakrmím, pomazlím, pohraju, vyvenčím, tak asi padnu. Ale zítra jsem v práci (což ty sice taky, ale třeba ti to sem vyjde aspoň v obědové pauze). Každopádně mě pak dej vědět, co Alička.
|