Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:53
- Nahlásit

Bubacek
Tak to je moc hezký
Nedivím se, že si hned převlíkla

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 13:13
- Nahlásit

maxim
V 10 by to šlo

Bubacek
Krásné!! A ty úžasné tlapičky

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:07
- Nahlásit

cafina
Když jsme teď byli s Maxem venku, bouchli těsně vedle nás v zahradě nějací kluci petardu a pak ještě takovej malej uřvanej ohňostroj. A hle, Max se na mě jenom podíval a když jsem mu řekla, že je to dobrý, jenom mi přišel říct, že on to přece ví a zase klidně pokračoval v procházce

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:56
- Nahlásit

maxim
Tak to je super!! Já bych ty lidi s petardama všechny postřílela. U nás se sice nikdo nebojí, ale pořád mám strach, že to někdo hodí vedle nich nebo jim přímo na hlavu. Nějak neumím pochopit, co v tom ti blázmi vidí

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:26
- Nahlásit

Tak to jsem ráda, že se vám líbí, já jsem z něho byla úplně nadšená a dcera o té raději ani nemluvím

Tak to máte dobré, že se ti vaši neboí petard, já mám doma dva vibrující psy a zbytek to celkem v pohodě zvládají. Já osobně bych zakázala jakýkoliv prodej petard atd. Nevím co na tom vidí. Přitom v každém městě je krásný ohňostroj tak proč jim fušují do řemesla.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:32
- Nahlásit

cafina
Bubacek

Já osobně to taky nechápu, mně takový hlasitý zvuky vadí. Ale ti chlapi - ještě jsem neviděla hrát si s tím holku - si tím zřejmě nějak kompenzují nedostatek vyžití na válečným poli

Bubacek
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:34
- Nahlásit

maxim

ještě jsem neviděla hrát si s tím holku - tak to tě musím zklamat já několik a s jakou radostí, horší jak někteří chlapi.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 18:05
- Nahlásit

Bubacek
Fakt? Tak to bych vůbec neřekla. Asi to beru podle sebe

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 20:46
- Nahlásit

Bubacek
Nádherné!
maxim
Já to mám letos docela dobré. Godriček se nebojí vůbec a když si toho všiml Bow, tak aby se před ním neztrapnil, taky se snaží. vždycky úplně šélel a te
ď je to docela v pohodě, někdy se sice lekne, ale jsem strašně ráda, že už to bere většinou s klidem

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 20:49
- Nahlásit

baile
Tak jsem měla konečně čas a dala jsem si Bowienka a Godíka na stránky do kamarádů
Děkuju, to mám radost!

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 09:22
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Dnes se mi podařilo natočit úžasné video, které zcela věrohodně zachycuje, jakého máme doma draka. Večer budu aktualizovat stránky, tak se těšte !!
Přeji všem hezký den!!

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 09:50
- Nahlásit

cafina
Tak to jsem zvědavá

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

cafina
Já taky a moc!

Všem moc děkuju za pfky, jsou krásné , doufám že jste dostaly tu ode mě, ale povelo se mi to poslat až napotřetí dobře, tak se omlouvám, že tam máte ode mě emaily 3

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:47
- Nahlásit

papillon_girl
Pěkná PFka Úplní andílci

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

Ahoj!
Tak už to mám!

maxim
Děkuji za radu. Ten noťas je hrozně pomalý, tak to trvalo dlouho, ale video je tam!

papillon_girl
Mně nic nepřišlo

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 21:18
- Nahlásit

cafina
Teda, to je maličkatej ďáblík
A jak dává Sunnynce Už se na něho těším

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 21:25
- Nahlásit

maxim
Ďáblík to je, to máš pravdu.
A taky už je větší než Sunnynka, když jsme si ji přivezli. Nevím, jestli na výšku, ale váhově a na šířku ano. Nevleze se nám totiž mezi sporák a kuchyňskou linku, kde to Sunny coby miminko vymetala

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 21:58
- Nahlásit

cafina
No je to kus chlapa, co se divíš

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:01
- Nahlásit

cafina
Teď jsem narazila na inzerát, kterej vypadá jako provokace

Prodáme z našeho chovu asi 4 feny a 2 psy.Odběr možný ihned.Důvod: růší se u nás chov pudlů, ale čivavy se budou množit dál!Jsme od Krnova

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:17
- Nahlásit

To je, co?

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 09:53
- Nahlásit

Dobré ráno!
maxim
Teď jsem narazila na inzerát, kterej vypadá jako provokace
Strašný. Včera jsem dávala pár inzerátů na Alexe, takže jsem si občas přečetla ty ostatní, lidi jsou fakt naprosto bezohlední!

A v práci nové přírůstky: rtw s otevřeným nádorem na hrudníku a westík, který má celé tělo zhnisané a oteklé, kůži jako stoletý slon Fakt nemám slov

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:52 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Ježiš, to je hrůza.

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:08
- Nahlásit

maxim
Běhali volně po ulici. U rotyny známe majitele, ale telefon nám nebere. Ale aspoň máme koho dát veterinární správu. Ach jo, už přijel další psí důchodce

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:13
- Nahlásit

cafina
A co když se nikdo nepřihlásí? To je asi lepší takovýho pejska uspat než ho nechat trápit, ne?

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:19
- Nahlásit

maxim
To se řeší individuálně, ale trápit se nenechá. Pro některé je smrt opravdu vysvobození.

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:31
- Nahlásit

cafina
Je to depresívní zaměstnání. Pro někoho, kdo psy miluje.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 13:35
- Nahlásit

maxim
Děkuji!
cafina
Tak už ho tam doufám máš

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:11
- Nahlásit

maxim
To je pravda, často jezdím domů úplně vyždímaná a lidi mám ráda čím dál míň! (Ne všechny, neboj!)

papillon_girl
Už mi to dorazilo. Moc pěkné a nápadité. Góďa je fešák!!

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:46
- Nahlásit

cafina
Právě jsme dorazili z vycházky. Byla jsem s kamoškou asi dvě hodiny a teď jsem úplně zmrzlá. Maxovi jsem průběžně házela kostičku, aby nezrampouchovatěl

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:36
- Nahlásit

cafina
Děkuju, jsem ráda, že se líbí!
maxim
My jsme dneska měly se sborem 2hodinový koncert v kostele, bylo to sice krásné, ale vůbec jsem necítila prsty na nohou a tváře jsem měla růžové, jako bych použila nejrůžovější tvářenku

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání