| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:47
- Nahlásit
wensday
jana33
jo jináč já si myslím,že KDYŽ UŽ papírovýho psa,tak určitě nějakýho super co má skvělý rodiče,jak pracovně nadaný,tak exteriérově výborný a sem tam ňákou tu výstavku ne????
(nebo teda osobně,až já si budu kupovat papírovýho psa,tak ne z žádné CHS kde sou nic moc cenění psi,ale z té co se mi líbí nejvíc a co jsou nejlepší, ne? )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:56
- Nahlásit
Mar3
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:14
- Nahlásit
Mar3 bohužel jsi moji oddpověd nechopopila a nebudu se unavovat vysvětlováním něčeho co nepochopíš... takže tak.
čus.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:09
- Nahlásit
milovnikpejsku
hmm,mmm,jak ses ptal,proč chci jít s Hankou v sobotu sama,tak myslím si p osobě přečti svoje dva až tři předchozí příspěvky.....tak proto...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:19
- Nahlásit
milovnikpejsku
jo a teda fakt se Ali, neunavuj, stejně bych tomu teda určitě nerozuměla.....asi....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:22
- Nahlásit
Mar3
milovnikpejsku
snad se nebudete hádat.... prďulové moji milovaní........dyk proboha toho flatíčka chcu až na jaře ))))))))))))))))))))))))))
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
wensday
kuli flatíčkovi se nehádám,na toho se těším, akorát mě vadijou povyšující se kecy lidí některjech, víš? Herculle?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:43
- Nahlásit
nejhorší na tom je, že tu řešíme pidimyšárny a žádnej chovatel ani majitel flata se sem do tohoto krásně přehledného a hezkého fóra neozval.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:44
- Nahlásit
wensday
hmm,tak běž na ten mujpes.cz - - - tam mi poradili a ták,ale zase tam chodí lidi málo ((
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:48
- Nahlásit
Mar3
no právě a mě se zdá mujpesforum takový míň přehledný..... a Lenka z CHS nepíše a nepíše a její stránky nechungujou a nechungujou.......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:49
- Nahlásit
wensday
nechungujou?? co to znamená plosimti???
s Lenkou to dohókáme,neboj lenka jediná nám zatím poradila
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:57
- Nahlásit
Mar3
že jako nejdou, viš....ale už jedou, takže to je ok.... ale mi neodepsala ještě
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:02
- Nahlásit
wensday
Jestli chceš,tak se ti můžu zeptat těch lidí,co maj flata naproti nám.Ale mě příjde strašně velkej a má bílou náprsenku,tak asi nebude s PP.Ale stejně je nádhernej
Pro Aleše,můj příspěvek měl znamenat něco v tom smyslu,že se nemusí zapojovat,když už vám to Mar3 zařídila Ale asi se to nepovedlo
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:25
- Nahlásit
abby
jsi hodná, díky Mar3 jsem navázala jakýs takýs kontakt s CHS a už mi všude hafo lidí psalo, že flati jsou hyperaktivní, jako že pozor a tak...... takže něco vím a nco vyplyne do toho jara......
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:31
- Nahlásit
wensday
Sem se zase snažila nadhodit doma,že jsme se na fóru bavili o chesapeakbay retrieveru a nebyl mi doporučován,takže jsme mu snad konečně nasadila brouka do hlavy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:14
- Nahlásit
Mar3
Nesouhlasím,pokud si budu pořizovat štěně,tak já osobně budu chtít papíráka vždy. Ale pokud ho budu chtít "jen" jako společníka,šáhnu pro štěně po geneticky zdravých rodičích, aspoň dvě generace dobré kyčle a negativní PRA,ale nebude mi vadit pokud bude mít z výstav "pouze" jedno V a jinak VD,stejně tak mi budou stačit OVVR jedno v jaké ceně. Pokud se budu chtít cíleně věnovat chovu,budu se na věc dívat jinak. Takže tak.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:17
- Nahlásit
paní už mi psala, je to tak, že pokud budu chtít psa vystavovat, budu mít právo 2. výběru / po ní, nechává si jednu nejlepší fenečku / , pokud ho budu chtít jen jako mazlíka a společníka, nic proti tomu nemá, ale už mi neprodá to nejkvalitnější štěně z vrhu........
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:36
- Nahlásit
wensday
ale jak tě znám,budeš mít právo 2. výběru,co???
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:38
- Nahlásit
wensday
Jen tak pro zajímavost,to si to dá do smlouvy?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:41
- Nahlásit
jana33
a tvoji psi jsou s PP?
já mám teda bez-pořizovala sem si ho na mazlení a tenhle si mi líbil nejvíc,ale toho druhýho chcu s PP ale jen proto že toho už nebudu mít "jen" na mazlení,ale chci i vystavovat, uchovnit,atd...atd.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:43
- Nahlásit
abby
hmm,to by mně taky zajímalo....slyšela jsem,že někteří chovatelé to tak dělaj...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:53
- Nahlásit
holky, to nevim, komunikace teprv probíhá.......
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:55
- Nahlásit
wensday
A můžu se tě zeptat,kolik za to štěně chce?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:09
- Nahlásit
15000 , zahraniční krytí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:25
- Nahlásit
Mar3
Moji psi jsou bez PP,jednoho jsem našla a druhýho si brala jako týranýho dospěláka. Ale pokud bych si pořizovala štěně,tak jedině s PP.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:09
- Nahlásit
Halo halo, hledá se nějaký majitel nebo chovatel flata
|
Eva Králová
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:56
- Nahlásit
Ťu si že hledáte někoho kdo má flatíka. Tak tady je
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:57
- Nahlásit
Eva Králová
hura!!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:59
- Nahlásit
Eva Králová
no ahooooj, tak něcxo o sobě napiš !!!! nemáš webovky ??????
|
Eva Králová
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:02
- Nahlásit
Ne bohužel nemam, no vlastne na nich pracuji ale zatim ne moc uspesne. a co už mate flatiky?
|