Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Flat coated retriever
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:40
- Nahlásit

Máte někdo ??? zajímaly by mě osobní zkušenosti, ne to co si přečtu ve standardu
Případně doporučení na nějakou skvělou CHS........

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:43
- Nahlásit

wensday
ale ale,tak už je to tady???

abby
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:45
- Nahlásit

wensday

Chceš si kupovat Flaťáka?Mě se taky strašně líbí.Vím,jen,že oproti labroušům jsou divočejší.Kousek od nás mají jednoho nádhernýho,ale ještě jsem ho neviděla bez vodítka

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:46
- Nahlásit

abby
wensday
tak to bude jako Daisa - na to už seš zvyklá sou ale klááásný

abby
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:49
- Nahlásit

wensday

Přítel by chtěl Cheesy peak bay retrívra (nemůžu si vzpomenout,jak se to správně píše),ale já jsem ho snad ještě neviděla.
Flatík je takovej mazlík.Jen,jak říkám,je o dost divočejší,takže je potřeba trošku větší důraz na výcvik.

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:54
- Nahlásit

abby

chesapeakbay retriever . . . . ty se mi moc nelíbí...

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:57
- Nahlásit

Mar3
abby
a jééééé holky, jestli si to přečte Aleš.... já jen uvažuju výhledově na jaro, třeba............mooooc se mi líbí a za to můžeš Ty Mar3........
mě se ten Cheesy nelíbí, poznala jsem jen jednoho na táboře a on byl takovej štěkací..........

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:59
- Nahlásit

wensday
Už máš málo psů? Do Koloděj s námi na cvičák chodí jedna flatí slečna a je to fakt poděs,povahově spíš do Daisy. Je pravda,že oproti labrošům jsou daleko víc temperamentnější.
abby
Na táboře s námi jeden Cheaspeak byl,jmenoval se Běs a to jméno mu sedělo,strašně temperamentní tvrdej pes. Obecně se říká,že Cheaspeakové jsou ze všech retrívrů nejtvrdší a často bávají hlavně psi i dominantní.

abby
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:03
- Nahlásit

wensday

Mě se taky nelíbí,ale on by ho chtěl.A i co jsem si četla jeho charkteristiku povahy,tak to asi není nic pro nás.Ale fleťák je nádhernej.Oni vesmes všichni retrívři jsou pěkní.No jetště nemusím curly

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:09
- Nahlásit

jana33
jéééé ahoj pani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no jo, nějak sem byla zvyklá na ty 3, Daisa se teď zklidnila / trochu / a to fleti jsou fakt nádherný a jsem si vědoma, že jsou divoký,ale to by mi ani nevadilo.
O Běsovi zrovna píšu, jen jsem to nenapsala tak otevřeně jako ty............
abby
mě se z retrívrů líbí jen labiny, fleti a abych neurazila tak zlaťáci.......

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:10
- Nahlásit

Flati dospívají ještě později než třeba LR a jsou to třeštiprdla a bacha na výběr, viděla jsem jich dost bázlivých, při výstřelu se klepali, zdrhli... a nebyli to schopní vydýchat. CHBR bývá jak píše jana33 tvrdej pes je to jiná nátura, a viděla jsem některé povahy co se mi fakt nelíbily - ostrost i na člověka. Dost mi vadí když jsou v inzerci nabízena štěňata CHBR s tím že je "jako labrador", protože to teda není. Taky se mi nelíbí to žluté oko a přestavěná pr*el.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:12
- Nahlásit

wensday
No tak to jsem zvědavá,jak Aleše přesvědčíš
Ketrin
No panička Běse si takhle CHBR pořídila,chovatel jí tvrdil,že je to to samý,co labrador,jen navíc hlídá

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:14
- Nahlásit

jana33
wensday
to já teda taky pak řekni,až se vo tom s ním budeš chtít bavit, já si to pudu na roh bytovky poslechout

abby
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

Ketrin

Mě se taky ty oči vůbec nelíbí.A hlavně,co jsem načetla o té povaze,jak říkám,nic pro nás.Jemu se prostě líbí a hrozně by ho chtěl.

wensday
Zlaťák je skoro jako flet Pokud se ti nelíbí,tak tím nikoho neurazíš.Já jsem na retrívry ujeté celkově.Líbí se mi vizáš i povaha (až na výjimky).

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

jana33
To je přesně ono.
Loni jsem na táboře slyšela, jak nějaká starší paní co zrovna nesrší přirozenou autoritou, chtěla klidnou, hodnou černou fenku LR. A jistý velkochovatel, nebudu jmenovat, zasvěcení vědí, jí vnutil psa flata, s tím že to je úplně jedno, že to je prakticky to samé.

abby
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:18
- Nahlásit

Ketrin

Je fakt,že jsem kdysi od jednoho chovatele slyšela,že jsou všichni retrívři stejní,jde jen o to,jakej se člověku líbí.Dost dlouhou dobu jsem tomu věřila (když to tvrdí chovatel).Pak jsem se setkala s různýma retrívrama a něco si k tomu nastudovala a byl to pěknej šokinkg

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:18
- Nahlásit

wensday
doufám,že ti tady někdo napíše,co a jak, já myslím,že je klááásnej a že by sis ho měla pořídit (doufám ale,že mi pak nebude jíst Berryho )

dyžtak ti na netu najdu CHS kde maj psy co mi přijdou nejkrásnější a pak se někde zeptáme,co to je za CHS estli sou dobrý a tak..OK?

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:22
- Nahlásit

jana33
Mar3
no, nebojte holky, dyž sem si letos vyfňulala Daisu, tak zvládnu aj nějakou tu flatku , věřim si......
Mar3
já koukala na nějaký CHS, ale nikde neplánuj štěňata a brzdi, já psala, že až na jaře.
Ketrin
já mám černou skorolabinu z útulku, je taky takový třeštiprdlo jako flati, tak si myslím, že bych to ustála

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:25
- Nahlásit

Ketrin
Předpokládám,že to byl stejný velkochovatel,který paní prodal Běse

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:27
- Nahlásit

wensday
si myslím, že bych to ustála
S tvýma zkušenostma určitě.
On má flet v sobě kus setra a je to vidět i na tom chování. Mně se prostě stejně nejvíc líbí ty kulaťoučký labradoři.

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:35
- Nahlásit

Ketrin
hihi, dyk mě vůbec neznáš !!!!!!!! já chtěla původně hnědou fenečku konečně s PP, ale teď vážně váhám.... ne cvičák s náma chodí jedna flatka, tak vím, jaká asi je, ale je fakt,že cvičí fakt s chtí a baví ji to.... což o mojí Anne říct teda nemůžu...... ale Daisy je na tom už zase líp.......

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:37
- Nahlásit

hihi, dyk mě vůbec neznáš !!!!!!!!
Mám odhad

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:47
- Nahlásit

Ketrin

michalm
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:48
- Nahlásit

flati sou zlaticka, hrozne ztresteny, mazlove, z nam tri a zadnej problem s poslusnosti, vsichni chodi na volno (2 fenky jeden pes - ten je akorat kapku prerostlej)

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:53
- Nahlásit

michalm
no, to je slovo do pranice
já čekám až se ozve nějakej majitel flata... snad sem nějakej chodí, neeeeeeee ?????????

michalm
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:55 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit

wensday
jinak, ho chci taky.. fenku, cernou...

michalm
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:58 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit

nejsou holky sladky? Aruska a Beruska

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:10
- Nahlásit

michalm
no jsou, oni maj ty fleti úžasnej výraz " v obličeji", že jo.... a kdy plánuješ ??????????

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:11
- Nahlásit

michalm
hurá hurá, spřízněná duše, v Meziříčku dáme řeč, doufám, že se všema Brňákama jedeš taky......

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:13
- Nahlásit

michalm
sou nádherný

flat je dobrej a já myslím,jak už sem ti tisíckrát řekla,že daisa je kříženec flata-a vidíš,je divoká,ale zase musím uznat,žeby ses fakt nudila, kdyby na vycházkách jen chodila pořád kolem tebe,nikam by neběhala,nikoho nevotravoala,ne? a new flata bysme mohli skámošit s Berrym hnedka na začátku,že by ho pak jako v dospělosti znal a tudíž nechal bejt
CHS musíme najít už teď,obvolat a zeptat se,jestli v zimě plánujou krytí
nesmíš otálet
jakýho chceš? spíš huňatýho nebo spíš s kratší srstí??? -)

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání