| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:32
- Nahlásit
michalm
No našetřila sem potřebnou sumu za rok a něco, každá 10- a 20-koruna šla do prasete.
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:40
- Nahlásit
hele, tak to sem na tom lip, davam 50
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:47
- Nahlásit
www.brianta.com
tady wensdi .... jo a cena se fakt pohybuje 10 - 15 000 - jak říkala Abby,takže měla pravdu ona....takže můžeš šetřit míň - jenom 80 ,-
v dubnu jedou krýt do dánska,předpoklad špičkovejc hštěňat ouplně excelentních za cca 15000,- . . . . tady ta CHS z toh oodkazu...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:48
- Nahlásit
matka bude ta "Ori" . . .
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:00
- Nahlásit
Ketrin
já bysem chtěla až na jaře, teď je brzy, daisu máme od ledna a ještě potřebujem nějakej čas....[
b]Mar3[/b]
to je dobrá zpráva díky
michalm
ne že mi to štěně vyfoukneš.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:07
- Nahlásit
wensday
jo jo já už sem se s tou babou domluvila......nevadí ne?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:08 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Mar3
Jsou krasni.Hnedka bych jednoho brala.Ale až do baráčku
Seš pěkný číslo
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:09
- Nahlásit
Mar3
doufám, že si PRO MĚ zamluvila fenečku
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:18
- Nahlásit
wensday
jo já říkala že TY bys chtěla,mám ho zamluvit na PEVNO??? ?D
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:31
- Nahlásit
wensday
neboj to nehrozi
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:44
- Nahlásit
Mar3
zamluvím si sama pani šiško.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:49
- Nahlásit
wensday
Tak,jestli budete mít mimonko,tak doufám,že nám ho při společném venčení ukážete
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:51
- Nahlásit
abby
ježišku, až na jaře !!!!!! kdyby teda jo........ teď je ještě hrozně brzy !!!! to Mar3 už blázní, ale je fakt, že na stránkách CHS je napsaný, že se zamlouvaj už takhle dopředu.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:57
- Nahlásit
wensday
šak na jaře se nejlíp venčí Sem zvědavá,co ti na to řeknou doma.Jen se tak zeptáš a už máš skoro jednoho zamluvený
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:09
- Nahlásit
jeno pro info:
tahle debata mě vzhledem k situaci nechává absolutně chladným, ale je fajn, že se máte o čem bavit a zaměstnáváte své mozkové buňky, aby vám nezakrněli.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:12
- Nahlásit
No nechci vám tady brát úplně iluze,ale upřímně bych se divila,kdyby chtěla paní chovatelka prodávat štěňata jen jako společníky. Pokud to spojení vyjde,bude hooodně kvalitní a perspektivní a určitě by bylo fajn si takové štěně pořizovat s tím,že s ním budu aktivně chodit na výstavy a připravovat ho na zkoušky,prostě že ho zařadím do chovu. Což si nejsem jistá,jestli Hanka úplně chce,resp. jestli by na to ještě měla čas,finance atd. Ale možná se pletu a chce se začít zabývat výhledově i chovem. Takže jestli to bude "jen" ten společník jako Daisy a Annie,tak bych se spíš poohlídla po jiném dobrém,ale ne tak exkluzivním spojení. Nehledě na to,že za krytí v cizině si samozřejmě připlatíš.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:15
- Nahlásit
jana33
jistě že přemýšlím o výstavách a chovu........
milovnikpejsku
mluvíme o jaře !!!! nikoliv i nejbližších dnech
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:33
- Nahlásit
wensday
tak v tom případě máš můj obdiv a tahle štěnda budou určitě kvalitní a jako základ chovu velice perspektivní
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:36
- Nahlásit
jana33
ještě žádný nemám.........
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:37
- Nahlásit
wensday
no ale zaháčkovaná jseš
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:38
- Nahlásit
milovnikpejsku
Tak proč do ní přispíváš
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:43 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
abby
chtěl vyjádřit, že jako on, coby můj partner, se třetím psem jakékoli rasy zásadně nesouhlasí a že ho to vůbec nevzrušuje, jak si tady o tom píšem.......
takže - jinými slovy - milovník pejsků = Aleš
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:59
- Nahlásit
wensday
Já vím (nebo jsem si to teda myslela z minulých diskuzí),proto je tam ten smajlík
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:03
- Nahlásit
milovnikpejsku
se nemuzem bavit? a vubec, ty do toho nemas co mluvit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:22
- Nahlásit
Jak může někdo, kdo si dal nick milovnikpejsku bejt proti psímu přírůstku v rodině?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:25
- Nahlásit
Ketrin
Asi je milovnik pejsku z prinuceni
milovnikpejsku
Podle mě jsi milovník pejsků,protožes byl úplně úžasnej (myslím s těma vašima labinama)
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:34
- Nahlásit
Ketrin
kdo nezna nepochopi
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:34
- Nahlásit
abby píšu proto, že bylo výše zmíněno, co na to budu říkat, že chce wensday dalšího psa a chci vyjádřit svůj názor - jako všichni tady
Ketrin to jsi trošku přestřelila - milovnikpejsku proto, že mám radši pesany oproti kočkám, hadům, papouškům atd. s možstvím psů doma to nemá nic společnýho. Nebo se láska a obdiv k tomuto zvířeti měří počtem psů? V tom případě všichni kdo tady máte jenom 1 psa a říkáte, jak se vám psi líbí a máte je rádi, tak to není pravda.
Nebo snad žena,(rodina) která má ráda děti musí být jako Veronika Žilková a jí podobní a s jedním, dvěma dětma je úplně out?
abby nevím kdy jsem byl tak úžasný, tak nemůžu to posoudit
michalm bez komentáře... na tvůj příspěvek vůči mě se nedá nijak reagovat.
P.S. mějste se všichni krásně...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:33
- Nahlásit
milovnikpejsku
ale estli reaguješ Ali na to,co budeš říkat,estli budete mít další štěně,taksi vlastně řekl:
tahle debata mě vzhledem k situaci nechává absolutně chladným
tzn. nevadí ti další štěně doma že? protože dyby jo, tak by tě tato debata určo nenechala chladným,ne?
(teda podle vzoru: podle sebe soudím tebe, a já vím,že dyby třeba mně to vadilo,že u mně doma bude další štěně,tak začnu bejt nasraná a nenechá mě to klidnou ) takže vlastně už ho jakoby skoro máte (i když to bude až v létě )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:35
- Nahlásit
milovnikpejsku
Nebo snad žena,(rodina) která má ráda děti musí být jako Veronika Žilková a jí podobní a s jedním, dvěma dětma je úplně out?
cha cháá a už mám novou přezdívku pro wensday
nevím kdy jsem byl tak úžasný, tak nemůžu to posoudit
ti tady ženská háže komplimenty a ty vodpovíš takhle????
|