| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:04
- Nahlásit
Nefinka
Dík chtěla bych ji ještě jednou vidět než si jí odvezu
Včera jsem tam byla jen něco málo přes hoďku, protože jsem přijela o půl hodiny později (čekali jsme na zpožděný přípojný vlak )
Jo taky bych je raději držela odděleně, aby to chudák Nefinka nechytla.
Brácha chce svojí dceři taky pořídit jorka, doufám, že ho dobře socializuje a nebude to vrčící malá potvora
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:18
- Nahlásit
Monty
Já si myslím, že udělali chybu, že si ji vzali v zimě, takže byla jen doma, nikde nechodila, nikam ji nebrali, prej že nesmí aby neonemocněla... I když někdy vyjíždí i po nás a to jsme s ní byli...
Kdyby ji měli vlétě, tak je to dle mého o něčem jiném.... Ale tak oni ji mají stejně jen na parádu a skoro nikde ji neberou...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:31
- Nahlásit
Nefinka
tak to je jasné, když ji nesocializovali, že je taková jaká je. Kámoška má třeba super socializovanou jorku, ale zato doma ještě chodí čůrat na plínu (a to je prosím o měsíc nebo o dva starší naž Soph) já ji hlídala doma (protože kámoška se vdávala a neměl ji kdo hlídat a jak jsme byly u našich, tak se jednou pochcala a posrala a to jsem byla s holkama 4 hodiny venku a ona se po hoďce a půl po... a po.... hrůza, to bych doma nemohla mít
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:54
- Nahlásit
Monty
No mluvíš mi z duše, ta jejich je to samé s tím venčením, když je teď vlétě do kuchyně otveřeno z venku tak jde ven, ale nedej bože jak je zavřeno, moc si neřekne, že chce jít ven...
Jak ty to máš s krmením vaříš nebo jen Barf???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 22:28
- Nahlásit
Nefinka
vařím, jen zelené dršťky z vetamixu dávám syrové a celé mleté kuře, jinak vařím
Tady je Faith
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 22:47
- Nahlásit
Kočičkááá
No já teď právě se seznamuji s Barfem a řijde mi to neskutečně složité Takže pochybuji, že do toho pujdu...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 07:47
- Nahlásit
Nefinka
tak já úplně nebarfuju, ale myslím, že to složité není
já třeba nemám v granulích vůbec důvěru, tak aspoň vidím co jí dávám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Ahoj co Nefinka???
včera jsem viděla nečekaně Faithici, manže od chovatelky přijel k rodičům, tak mi volal, ať se jdu za malou podívat
Tady je v běhu (oproti ségře sumíčko )
tady je uprostřed - na fotce jsou všechny holčičky, kluk spinkal
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:33
- Nahlásit
Monty
Chtěli jsme si udělat výlet na kole, ale zradila nás technika. Asi po dvou - třech kilometrech nám sjel box na řidítkách a šoupalo to o kolo, tak jsme to museli otočit domů. Nefča krásně běžela při kole a to běžela poprvé. Šikulka moja, ale myslím, že toho měla dost. Nejprve si sama udávala tempo, ale kousek od domova jsem ji už musela povzbuzovat, aby doběhla. Ale zvládla to.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:03 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Nefinka
já kolo ani nemám a myslím, že bychom se zabily obě
Sophi už netrpělivě očekává Faith
v sobotu chceme jet na Radhošť, tak snad nebude pršet a výjde nám to
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:07
- Nahlásit
Monty
Tak já věřím, že my se nezabijem a když tak radši já a ju bych zachraňovala, ať jí se nic nestane. My jsme hodně takové do sportu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 19:21
- Nahlásit
Nefinka
my jsme jenom procházkové, my už máme vždy našlapáno sto jarních kilometrů 21.3.
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 16:12
- Nahlásit
Tak to u nás opět vypadá na řádnou bouřku
Nefka měla dnes nějaké ažívací obtíže, tak dostala jen suchou rýžu a stejně ji nechala ležet v misce Na suchou rýžu holka nebude Tak kus masa
A jinak ještě jedna negativní zpráva dneška... Pracovní místo mi opět nevyšlo A nevím proč a to by mě zajímalo, když na tuto pozici mám téměř tři toky praxe... Beztak mi to nevyšlo kvůli tomu, že jsem rodina jednoho jejich zaměstnance a to oni nemají rádi...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:10
- Nahlásit
Nefinka
no u nás už prší už od včerejška
Tak samotnou rýži by Soph taky nepapkala
Nezoufej, něco určitě najdeš
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:41
- Nahlásit
Zoufám si, zoufám... Už to začíná být dost akutní. Nemám totiž chápající rodinu, která by podpořila, ta spíš jen prská a vidí v tom lenost...
Tak co k tomu Nefince, dát, že? Kuřecí nesmí, tak hold jen rýžečku, když bude mít hlad tak to sní...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:45
- Nahlásit
Nefinka
a jak dlouho hledáš???
A co zkusit pangasiuse??? To je dietní ryba
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:54
- Nahlásit
půl roku - rok? tak nějak...
zrovna máme pangase v mražáku, tak toho bych jí mohla kousek uvařit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:58
- Nahlásit
Nefinka
no já byla bez místa osm měsíců před tím, no děs běs
Jo, tak ho zkus, myslím, že by to mělo být OK, jen prostě stačí chviličku ve vodě
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:14
- Nahlásit
Jj, úpravu rybky pro pejsky znám Na Vánoce měla rybičku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:17
- Nahlásit
Nefinka
tak pak dej vědět, zda ji to nerozhodilo zažívání
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:42
- Nahlásit
Téda, konečně mně t sem pustilo. Vůbec se mi to nechtělo totiž načíst.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 13:27
- Nahlásit
Nefinka
jakto? to je divné, ale holky u davídkové psaly, že jim to taky dělá problémy s načítáním
A co Nefča? Jakpak jste to zvládly???
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 20:10
- Nahlásit
No, nevím, pořád s tím mám problém, vůbec se mi to nechce načíst a když jo, tak to je teda zázrak.
Jinak, jo v pohodě. Nefča po tom spala až do večera, ale s límcem nespala v noci vůbec, jen seděla a čučela. Ale teď už ho má sundaný, packa vypadá dobře, tak zitra už asi pujdem i ven.
Dnes jsem jí stříhala, ale jen ten hřbet, trošku zepředu a zapravila uši. Zbytek nechávám růst, aby byla ravou westicí. Je nádherná, jak už se jí ta hlavička a vše rýsuje Až bude mít vše požadovanou délku, jakou si představuji, tak ji nechám udělat ten střih pořádně. No ale jako doufám, že zas bude mít podsadu. Prej, když se jí kožní obtíže zlepší nebo vymizí, ji zas může mít.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:56
- Nahlásit
Nefinka
hoď foto
no s tou podsadou je to blbé, Sophi jí má tolik, že by jí Nefince klidně mohla darovat
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
Tak naše Kelly (Charlota z Aklic) včera ve věku téměř 16,5 let umřela
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 12:12
- Nahlásit
Kalliope
to je mi strašně moc líto
ale je to krásný věk, mě se Monty nedožil ani 11
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 13:18
- Nahlásit
říkal veterinář, že průměrný věk westíků je kolem 11 let, takže hezký věk, navíc byla dost aktivní ještě do svých 13 - 14, pak už to šlo rychleji, už víc i spala a neušla tolik. Ale jo už na to měla věk.... a co se stalo Montymu ?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 14:10
- Nahlásit
Kalliope
chronické selhání ledvin bohužel dědičné než jsem to zjístila byl plný života, skoto 3/4 roku jsme s tím bojovali, poslední měsíc už byl hrozný nic nejedl, pil, ale vodu ihned vyzvracel a už se skoro neudržel na nohou
v knížkách píšou, že se většinou dožívají 14 - 15 let, ale mě se zdá, že už je toto plemeno docela přešlechtěné
samé alergie apod. nás se to naštěstí netýká
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 08:21
- Nahlásit
Monty
tak tak, když mi veterinářka řekla, že se v průměru dožívají těch 10 - 11 let, tak jsem tomu moc nevěřila, měla jsem za to že tak těch 14 je standard, prý ne ... na druhou stranu ta naše frnda byla celý život na vařeném a granule měla jen zřídkakdy, tak nevím jestli i tohle má vliv ... a ty máš teď westí holku ??
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 08:37
- Nahlásit
Kalliope
no Monty byl aky skoro celý život na vařeném, jen ve vyjímečných situacích grancle... ale jak říkám, bylo to dědičné
Jo a rovnou dvě, už jsem si k Montymu pořídila Sophinku a pak nám bylo bez Montíčka strašně smutno, tak teď doma máme 2 westí slečnu - zítra bude mít 3 měsíce
|