Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / West highland white teriér
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
west
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 12:50
- Nahlásit

no tak to ti přeju hodně štěstí, já na bydlení už šetřim hódně dlouho a nejlíp se šetří u rodičů.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 12:52
- Nahlásit

jo to jo, protože až si budu vydělávat, tak si budu platit jídlo + ostatní výdaje a Montyho, ale na byt nebudu muset nic dávat, tak něco aspoň ušetřím

west
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 12:55
- Nahlásit

tak držim palce, ale je to běh na dlouhou trať a když najednou máš pravidelný příjem tak je to moc příjemný mít peníze a moct si koupit relativně co chceš.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:03
- Nahlásit

díky no budu mít pravidelný příjem, ale zase si budu muset už všechno platit sama a šetřit.. ale i tak...já jsem po matuře už nechtěla jít dál, jako na výšku, protože už chci vydělávat peníze a nebýt závislá na rodičích, hodně holek jsem se ptala proč jdou na výšku a většina odpovědí byla taková, že se jim ještě nechce dělat

west
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:07
- Nahlásit

a vaši nechtěli aby jsi šla dál? PO mě ne, ale zkoušky jsem stejně dělala jenže na psychologie-sociologie a z ekonomické střední jsem prostě tu psychologii tak zmáknutou neměla takže jsem to neudělala, ale aspoň jsem se pokusila a nemusim si to vyčítat. Dělat se mi tenkrát chtělo, no každý má výhody i nevýhody. Třeba teď je nevýhoda, že musím jít dělat faktury.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:14
- Nahlásit

ne ani nechtěli, viděli, že mě to už ve škole nebaví... já jsem když už tak chtěla jít na veterinu, ale problém byl v tom, že se tam dělají přijímačky z fyziky a z chemie a biologie, biologii bych možná dala, protože jsem z ní maturovala, ale chemii a fyziku ne, na základce jsem z těchto předmětů neměla moc dobré známky a na střední jsem tyto předměty vůbec neměla

Zuzii
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2007 17:27
- Nahlásit

Ahojky, koukám že to tady nějak vymřelo Zrovna jsem se chtěla zapojit do diskuze..Tak doufám, že se to tady zase probudí, nikdo ze známých si totiž se mnou o wesťulákách bavit nechce,maj mě spíš za blázna Těžký život pejskaře... Co je nového u vašich hafíků?

west
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 07:26
- Nahlásit

Zuzii
vymřelo? Jsme tady jen dvě co to tady udržujou.

west
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 14:07
- Nahlásit

Monty
Prosimtě potřebovala bych poradit, prohlížela jsem Dipsy tlapky a jelikož jí chlupy prorůstají i kolem polštářků tak se jí tam kde je místo, zpravidla mezi největším polštářkem a ostatníma ty chlupy cuckovatí jak leze všude možne (nabere blato apod.) když jsem jí na to šáhla tak vyváděla a nechtěla se nechat. Tak nevim jestli jí to ostříhat (to by šlo taky stěží) nebo to tak nechat. Bojím se že když jí to vystříhám tak kůže nebude tak chráněná a dostane se jí tam mnohem dřív třeba trn atd. To by pak bylo horší. Co myslíš?

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 07:00
- Nahlásit

Zuzii
a co máte za westíka, tak nám o něm něco řekněte

west
Ahojky, no tak s tím fakt nevím, Montíkovi se to nedělá - co já vím tak jednou, ale šlo to fakt blbě vyčesat, tak to zkus jednou vystříhat a uvidíš, kdyby s tím měla problémy tak pak už raději ne....
A co jak se máte??? My za ty dva týdny jsme byli na výsledky rozboru a zjistilo se, že má červíky, tak dostal dvě tabletky, taky měl nějaká hnis u očka, tak jsem to řekla vetovi a měl zánět spojivek tak dostal kapky... V pondělí se mi pokazil monitor, fakt štěstní zrovna jak jsem si chtěla vytisknout životopis a pomalu se začit chodit ptát, soused mi dal jeho starý monitor tak mám aspoň něco, ale jsem v provozu až od večera v pátek a to už jsem taky nemohla nikde se chodit ptát na práci a přes sobotu a neděli taky ne... tak tento týden budu mít fakt fofry... musím si vyřídit novou občanku-už teď to nestihnu v termínu, pak budu zase stříhat jednoho hafana musím s MOntym ještě na veterinu, na očkování, a zhánět si nějakou práci tak snad to všechno zvládnu... Jo a v úterý si Monty žvýkal kostičku(pro psy) a už jí měl jen malou a spolkl jí, to byla hrůza, myslela, jsem, že se mi bobíšek udusí, naštěstí jí vyzvracel a byl v poho...

west
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 07:14
- Nahlásit

No my se máme tak nějak normálně. Teď mi odjel šéf na dovolenou takže je to všechno na mě. To bude hroznej týden.
Včera když jsme šli na cvičák tak jsme potkaly štěndo westa, ale už z dálky mi připadalo nějaký divný - no mělo vatovitou srst ale jinak prý čistokrevný, 4 měsíce kluk Dasty. Měl ho takovej mladej kluk a vypadalo že ani neví jakou má mít west srst. Tak asi s náma bude chodit cvičit.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 08:39 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

tak to asi nebudeš sama co bude mít hroznej týden...
Tak třeba si o tom s tím klukem popovídáš a třeba vůbec nic o úpravě westíků neví... no nic, já teda padám.... zatím pa a drž mi prosím palce

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:55
- Nahlásit

tak jsem tady jen na chvíli, bohužel v tom jednom obchodním centru neberou, tak jsem tam nechala životopis a že se mi prý ozvou až budou mít volné místo, teď se musím jít vyfotit a vyřídit si občanku a pak prý bude výběrové řízení v jednom zverimexu, tak tam jedu hodit životopis. Tím dneska skončím a budu zase pokračovat zítra...

west
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:09
- Nahlásit

Jé pracovat ve zveráku to by nemuselo být špatný, očíhnout všechny novinky, nakupovat za levno atd. Držíme palce

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:51
- Nahlásit

Tak teď jsem přišla domů, byla jsem se zeptat, prodavačky mi daly číslo a ať tam zavolám, zavolala jsem tam a řekla mi ať ji pošlu na meil životopis a že koncem týdne bude pohovor...tak snad

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 10:48
- Nahlásit

Ahojky, tak z toho zverimexu se mi ještě neozvali, ale dneska jsem byla vyplnit dotazník u jedné firmy a na malý pohovor, zítra budu celý den s jedním z jejich zaměstnanců a uvidí se, jestli bude spokojenost na obou stranách, tak mě hned vemou... Tak mi prosím drž palce

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:56
- Nahlásit

Ahojky, neměla jsi někdy v září s Dipsy jít na tu kastraci??? Jestli jsi byla tak napiš jak to dopadlo. Mějte se pěkně

Nefinka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:02
- Nahlásit

Jo, tak už můžu psát i sem Téda, ta Sophinka se bude mít, toliko dárečků

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:07
- Nahlásit

Nefinka
jeeee, super zase se to tady obnoví
Jo, Soph byla hodná
ale kdybych toho neměla tento rok tolik, tak by toho dostala víc (jsme se stěhovaly a musela jsem našetřit na štěně )

Nefinka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:09
- Nahlásit

No snad se to rozjede, koukám, že westíci moc nefrčí nebo co a přitom jsou úžasňoučcíííí

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:16
- Nahlásit

Nefinka
no já jich vídám docela plno, ale asi to nejsou netoví nadšenci, nebo to možná nejsou takoví psí nadšenci

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:24
- Nahlásit

Monty
si tu píšeš sama se sebou a ještě před 4 rokama, jo???

Nefinka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:27
- Nahlásit

Monty
Tak tady od nás, z vedlejšího města vím jen o dvouch a tady od nás asi tři, no to není moc Ale tak třeba jich je víc, ale asi věnčí v jinou dobu...

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:38
- Nahlásit

makrel
nevidíš tu Nefinku??? Blbečku

Nefinka
hodím se fotky z dnešního venčení a malou Faith jestli chceš ?

Nefinka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:41
- Nahlásit

Monty

Klidně můžeš A jak se to sem vkládá???

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:48
- Nahlásit

Nefinka
někde to tady bylo popsáno, musíš mít někde uložené fotky, rajče, FB pak musíš zkopírovat adresu obrázku a pak kliknout na 4 z leva (takový ten čtverec, trouhelník,kosočtverec) a dáš vložit

Sophi a kámoš basenži Akimek

když tak si tady pročti ostatní témata, pohledej, ale určitě se tady něco psalo o alergiích

Nefinka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:54
- Nahlásit

Jej, Sophinka je fakt kráska I Nefince se moc líbí, kouká mi na displej :-D
No jo, budu se tu muset v tom zorientovat.
Psal ti na hafících nějaký pán z nějakého e-shopu, že když mu poskytneš nějaké fotky, autorské práva na ně, tak ti dá slevu???
Mně právě tam psal a říkal, že máme hezké fotky a že by mi dal slevu za autorské práva na ně, ale e-shop docela o ničem, takže se nic nekoná :-D

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:01
- Nahlásit

Nefinka
děkujeme za pochvalu
ne nepsal

tady je Faith

To jsou fotečky od chovatelky, teda jejího manžela, nemají chybu
zítra v práci ti nahledám to téma, kde se popisovalo, jak se vkládají fotečky

Nefinka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:04
- Nahlásit

No tak ta mě teda dostala, fakt, ta je tak sladkááá Kolik málo stačí a hned abych šišlala

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:07
- Nahlásit

Nefinkajá šišlám pořád i u skoro roční Sophi
dám fotky i Sophi jak byla malá

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání