Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Akutní!!! BRAZILSKÁ FILA NECHTĚNÁ
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:18
- Nahlásit

Anu
já jsem taky svího prvního psa koupila s PP s jiným číslem ve třísle než byl uvedený v PP, ale chovatelé mi PP dovezli z velikou omluvou a bylo vše v pořádku

Mar3
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:22
- Nahlásit

Garfield
tak třeba se někdo kdo by ho chtěl najde tam......snad...

Anu
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:25
- Nahlásit

Petra
obávám se že konkrétně u tohodle pejska to nebude papírama.
Prostě fakt nevím komu říct,nikdo mě nenapadá.Jedině soused co má filu,ale ten druhou nechce dokud bára neumře...

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:32
- Nahlásit

asi bude nejlepší když se počká jestli se někdo neozve z fora Br. fil. Tam jsou lidi kteří mají s těmihle telátky zkušenosti a budou vědět o tom jak jí(chudinku) dají dohromady

andyskova
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 18:36
- Nahlásit

ahoj, teda ježej se mi vlasy.filoušek a takovej osud.Zkusím se pozeptat a nasměrovat případného zájemce sem k vám.Myslím si že v 8měsících ještě není s výchovou nic ztraceno,ještě se dá problémová povaha zkorigovat ač je to ostřejší plemeno psa.

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 18:48
- Nahlásit

Ja se, s dovolenim, prizivim, na Bouchalce jsou dve fily, pes, 7 let a ted nove fenka, 2 roky, cernobili, Gabino, prosim, jestli to muzes nekde zverejnit nebo pomoci, tak pomoz.

Lucka G
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 11:46
- Nahlásit

Garfield
Ahoj,
dala jsi ten inzerát i do www.ifauna.cz? Je to hodně čtená inzerce a opravdu se většinou někdo ozve. ( z vlastní zkušenosti). Pokud můžu říci za sebe: Je lepší napsat vždy pravdu o situaci. Ono se pak ( s největší pravděpodobností)nemůže totiž stát, že nový majitel psa vrátí nebo jej bude chtít prodat a pro pejska bude celá situace ještě horší. Někteří lidé dokonce sami takovéto psy vyhledávají. Dobrým zacházením a láskou je dobře vychovají a to je vlastně baví, protože na sebe můžou být pak hrdí.

joli
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 12:15
- Nahlásit

V 8 měsících ještě není nic ztraceno, my jsme si vzali v 7 měsících am. buldoka a byla naprosto zvládnutelná, krásně si zvykla a mám pocit, že nás o to víc milovala, že jsme byli její druzí paníčkové !

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 16:53
- Nahlásit

joli
To máš pravdu. Já začala službák s šestiletým psem Do té fily bych i šla, takový pes je pro mě výzva a Aša už není nejmladší, uvažuju o dalším psovi, ale překážkou je přítel, říká,že dalšího psa ne, dokud máme jednoho...je mi to líto, chtěla bych tomu psovi ukázat nový život, jako se mi to povedlo s Ašopsem...překecávám ho každý den...

andyskova
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 07:33
- Nahlásit

ahoj, tak jak to vypadá s filouškem?rozhodila jsem sítě,ale bohužel nepovedlo se.

andyskova
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:54
- Nahlásit

tak už se někdo našel?

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 12:56
- Nahlásit

Je to špatný. Je tom mnohem horší, než se zdá, nemohu to však více rozvádět...
Tak snad se nenajde žádný vet ochotný uspat zdravého psa...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 13:19
- Nahlásit

Čau,
jen mě ještě napadl Eichler, že taky dělal s filama... http://www.boxer.cz/eichler/kontakt.htm

andyskova
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 13:09
- Nahlásit

tak jak to vypadá?

moll
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 08:32
- Nahlásit

vracím téma do diskuse a mám pár dotazů:
1) je něco nového
2) je to CIMMO nebo CREDO nebo někdo úplně jiný
3) řekla chovatelka, proč má špatné tetování?

pokud je pes ještě volný a bude možno ho specifikovat, tak bych se zeptala v onceiru

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:46
- Nahlásit

Tak bafan už je od soboty v novém domově. Nic bližšího nevím o novém majiteli, než jen to, že se přihlásil na inzerát uveřejněný na tomto webu (né v diskusi). Tedy alespoň tak mi to bylo podáno. Mohlo jít však i o jiný inzerát, pokud to mnozí ve snaze pomoci publikovali i jinde.

Snad to bude fungovat ku spokojenosti psa i majitele.

moll
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 07:37
- Nahlásit

Garfield
tak to je super zpráva - děkuju za toho psa

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání