Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Akutní!!! BRAZILSKÁ FILA NECHTĚNÁ
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 11:00 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Nedávno jsem se dozvěděla o člověku, co si bude pořizovat psa.
Prvního v životě.
Brazilskou filu.
Protočily se mi panenky, ale každý svého štěstí....

A JE TO TADY:
Hledám zájemce o 8 měsíčního psa brazilské fily.
Pes byl prodán s PP, ovšem drobný háček, tetování v uchu psa nesouhlasí údaji v průkazu původu.
Majitelka chce psa i darovat z důvodu nezvladatelnosti, útěky, agresivita vůči lidem i psům (míru agresivity nejsem schopna posoudit, ale u člověka majícího prvního psa to nemusí být až tak strašné).

Prosím rozhoďte sítě.

wami
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 12:23
- Nahlásit

Garfield
Zeptej se Gabci (z K9), ta se mezi filama pohybuje... Ta by asi spis nekoho nasla...

(Jinak no comment. Kdyby byl strujcem SVEHO -ne-stesti, tak s prominutim "sral to pes". Ale kdyz do toho zatahuje i jine, toho psa zejmena, je to k vzteku. )

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 12:26
- Nahlásit

wami
Už se stalo. Gábina přislíbila spolupráci v hledání.

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:03
- Nahlásit

Chudák pes...
8 měsíců a má jít do dalšího domova, v pořadí čtvrtého.

wami
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:05
- Nahlásit

Garfield
v pořadí čtvrtého.
??? to si delas srandu? to ho jako nezvladl uz 3. majitel, takovy stene?

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:07
- Nahlásit

wami
Ne, pes sloužil jako rukojmí při splácení dluhů, když majitelé neměli dost peněz. Bych blila!

wami
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:09
- Nahlásit

Garfield
Bych blila!
tak to jsme dve... Jezis, ze ja si radsi k tomu obedu nepustila Kraliky z klobouku, takhle se zas nas*at na blby lidi...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:10
- Nahlásit

ja uz bliju .... znalci Ivanka, vedi ...

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:11
- Nahlásit

Garfield
taky znám takový případ.Taky zachvíli budou hledat nového majitele pro papírovou anglickou buldočku. Taky tím kdosi splatil dluh....

je mi z toho dost smutno. Taky detail že už má 4domov jsi tam nenapsala.

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:13
- Nahlásit

Anu
...se dozvídám postupně... Skoro už asi ani nic vědět nechci.

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:15
- Nahlásit

Garfield
no radši ani nepiš.Někdy je lepší když to ani nevíš-jako já.Kdybych věděla,že je Anu takový jaký je tak ho taky nechci.Změň inzerát na daruji z rodinných důvodů,to zabírá.Najdu se blbci (jako já) co si myslí,že to je normální pes...

co naplat.Tady nejde hledat jen hodné,ale hlavně zkušené páničky.Soused má filu,už dosti starou,ale asi dva naráz by nechtěl.Až umře tak možná.....

Hanka20
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:18
- Nahlásit

Garfield
No to se ti ani nedivím, že už nic radši nechceš vědět. To je strašný, ještě že není slyšet to jak tu teď nadávám. Kdybych neměla dobrmany, vzala bych si ho, ale zkusím se poptat někoho zkušeného.
Chudák pes, v osmi měsících takhle putovat.

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:18
- Nahlásit

Anu
Myslíš jako daruji malého hodného kříženečka fenečky z důvodu dítětovy alergie na psí chlupy... S PP, výborná povaha, vhodná k dětem i starým lidem?

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:22 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit

Garfield
spíše takto

"Bohužel rodinné důvody mě nutí dát pryč krásného pejska brazilské fily ve stáří 8měsíců.Základy poslušnosti,dobrá obrana a vůbec skvělý obranář zahrady.Hodil by se více do zkušených rukou,ale i u hodných lidí bude rád.Prosím pomozte,mé dítě alergicky kýchá"

PS. Na co psát,že sežere pána i s miskou,že z obrany umí jen ty zuby a že se stěhuje více než cigán z rodiny do rodiny. Na co psát že to je rukojmí.
takhle si toho pesjka vezme jen cvičitel dravé zvěře v cirkusu a nebo nějaký blb co chce mít fakt vole ostrého psa ::

Neboj se toho,svět chce být klamán,podívej se na mě!!!!!!A to jsem ho ještě koupila a byla ráda jaký jsem uděla kšeft že mám psa za místo 15tisíc jen za 3tisíce...haha

handula
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:26
- Nahlásit

míru agresivity nejsem schopna posoudit

já to nedovedu posoudit, ale dovedu si to živě představit. Kdybych neviděla na vlastní oči 8mi týdenní štěně, který když jsem si ho chtěla pohladit, cenilo zuby a přísahám, že jsem si ho netroufla pohladit, ač to byl 6ti kilovej na pohled roztomilej prcek, tak bych nevěřila.
Je to zvláštní rasa. V osmi týdnech ho přeci nemohl člověk nijak extrémě zkazit. Nicméně ho musí od samého začátku vést, krotit a vychovávat. Nechtěla bych povahově takového psa v osmi měsících....ani omylem

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:27
- Nahlásit

Anu
...jakože jsi mě i fakt rozesmála...
Nebudeš tomu věřit, ale každý den si progooglovávám číslo majitele feny, který nám prodal Garfielda a očekávám, až někde najdou inzerát typu:
"Prodávám štěňátka NO čistokrevná bez PP po výborných rodičích (neuchovněná fena z důvodu nedostatku času - bonitace, zkoušky), dobrá povaha, výborný zdravotní stav, levně".

Až takový inzerát najdu prolétnu Moravou jak černá ruka a pak teprve uvidí tahle zem, co je to "tero.....s".

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:30
- Nahlásit

Garfield
já jsem stejně alergické na uvádění "rodinných důvodů" stačí mi že už já mám doma rodinné problémy....a na druhou stranu se nedivím.......

když někdo napíše inzerát jak ty tak se toho psa fakt nezbaví..no takže nezbývá než to smazat a začít znova..krásný,mladý,zdravý pejsek....no však to znáš

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:33
- Nahlásit

Anu
anglickou buldočku??? máš fotku?? možná bych o někom věděla.......

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:39
- Nahlásit

Mar3
fenka je úžasná.ale teď nelžu.Viděla jsem ji na vlastní oči,kdy po ní skákalo roční děcko,tahalo ji za uši,jezdilo ji o hřbetu.Naprosto mě ten pes nadchl,chtěla jsem si ho odvést domů ale doma by mě vydědili.Olízala mě za 2hodiny víckrát než můj vlastní pes. Aportovala,lísala se,učurávala štěstím,že se ji věnuji. No prostě stělesněná pohoda a radost ze života.Bohužel má tu smůlu že ji dali do rukou mé kamarádky jako za dluh a ona čeká druhé dítě a už ví,že až se narodí (za pár měsíců) tak ji dá pryč.Je papírová a úžasná. Přemýšlela jsem o ní a stále přemýšlím,takovýho psa s takovou povahou jsem fakt neviděla,ale jak řikám,doma by semnou nemluvila ani noha od židle. Fotku ti dát můžu a vůbec všechno kolem.

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:43
- Nahlásit

Anu
mám známýho,kterej vloni přišel o ang.buldočku -akutná zápal plic nebo něc otakovýho. teď má F.Buldočku,bude jí pořizovat ségru a říkla,že až jednou bude mít zas prachy,tak si pořídí 3.psa-ang.buldočku.....tak třeba kdyby se dozvěděl o téhle a že chudina musí pryč a tak,tak by ji chtěl a určo by mělasuper domov,zahradu,psí kámošky a tak.......
....já osobně bych si an.buldoka vzala hnedka,ale jeblbý že to je fenka,páč já mám psa a taky bych asi ztratila sřechu nad hlavou (2 psy už by mi nedovolili)...ale jestli bude k mání,určitě sem dej vědět - já se ho zeptám!!!

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:44
- Nahlásit

Anu
věřím,že je úžasná,buldoci mají fakt skvělou povahu,jsouto všecko mazli až na půdu

Anu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:50
- Nahlásit

Mar3
jako že občas přeháním tak takovýho psa jsem neviděla. Kam se hrabě nějaký retrívr. To bylo úžasné. A nejvíc mě dojímalo že ona mě kousala-ze srandy,narážela do mě a já měla modřiny jak po akci-obušku z pytle ven-zatímco jak se k ní příblížilo to mrně tak stuhla a chovala se jak polštář a mrně odkráčelo po svých naprosto netknuté,zatímco já hledala leukoplasti po jejích škrábanců.To bylo lásky a žužlání a hraní a nadšení - no prostě můj pes nemá ani 10% tak milé povahy jako má ona. Na psi zvyklá.Je bílá ale má flek černý na hlavě.Fotku dodám a napíší ji sms.

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 15:01
- Nahlásit

Anu
super,tak já se zaptám toho známýho co a jak , jestli by ji nechtěl....

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 15:06
- Nahlásit

Anu
jak je stará??? myslela jsem si,žes to tady psasla,ale teď to pročítám a nemůžu najít,tak nevím,kde sem na to zase přišla....

aren
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 15:24
- Nahlásit

Mar3
8 měsíců. Hned první příspěvek od Garfielda.

suesie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 15:42
- Nahlásit

Anu
Mohla bych tě poprosit o nějaký kontak, na který by se ti mohl ten známej jak psala Mar3 ozvat? Pošlu mu ho na mail. Díky.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 16:30
- Nahlásit

Anu
Bohužel rodinné důvody mě nutí dát pryč krásného pejska brazilské fily ve stáří 8měsíců.Základy poslušnosti,dobrá obrana a vůbec skvělý obranář zahrady.Hodil by se více do zkušených rukou,ale i u hodných lidí bude rád.Prosím pomozte,mé dítě alergicky kýchá"
Nezlob se na mně, ale tohle je nejlepší cesta, jak přijít k pátému domovu!

daliva
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 17:06
- Nahlásit

Garfield
Můžeš sem dát víc indicií o file (jméno, ch.s.), zkusím klubové stránky molossů v nouzi... Zkoušel někdo kontaktovat chovatele, zda by si ji nevzal zpátky?

Anu
Také bych věděla o novém domově pro buldočku - u nás v rodině, takže za podmínky ručím vlastním krkem. Pošli mi, prosím, příp. víc informací na e-mail (pod členem).

daliva
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 17:08
- Nahlásit

Anu
Aha, tak ten e-mail tam není a nevím, jak ho tam přidat. Tedy takhle: daliva@centrum.cz

suesie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 17:36
- Nahlásit

kontakt na Aleše kdyžtak je: aleslhota@seznam.cz
Určitě by se u něj měl báááááááááááááječně

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání