| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:43
- Nahlásit
Anu
a tak nevíš z jakého města pochází aspoň přibližně?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:46
- Nahlásit
Syska
to jo , já bych chtěla anglickýho - přesně takovýho jak je na této fotce,ale místo plavé aby byl tm.hnědě žíhanej (ty bílý znakytak jak má tenhle ))
ale to si eště počkám.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
Garfield
předpokládám, že kdyby měl někdo zájem, tak má kontaktovat tebe - můžeš sem hodit mail? dám odkaz na jednu diskuzi, ale protože sem mohou přispívat jen přihlášení uživatelé, tak ať mají kdyžtak nějaký kontaktní mail ...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:57
- Nahlásit
Petra
odkud pochází "chovatel" fakt nevím. Zkusím to zjistit,ale veřejně to tady psát nebudu.Už jsem se poučila kdyžtak bych ti to poslala na meil.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:11
- Nahlásit
Anu
OK petrarehakova@post.cz
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:13
- Nahlásit
taky se zkusím zeptat po okolí ale ta chovná stanice bude asi důležitá, ale já už am.buldoga nechci, né k mím dvoum psům to sem už zkusila
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:15
- Nahlásit
ještě by chtěli asi fotky té fily a nějaký kontak tak něco o ní
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:19
- Nahlásit
Petra
na buldoga se ptát nemusíš. Ten nehoří a pes je tak úžasný,že pokud řeknou ano tak vím 100% že se mu najde pán.Důležitější je ta fila…co máš za psi?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:19
- Nahlásit
Tak když už jste v tom stěžování na nazodpovědnost svých kamarádů,tak já mám taky jeden.Kamarádka dostala od svýho přítele štěně anglického buldoka.Nádhernej,papírovej,dost drahej.Za necelý rok šel pes z domu.Vůbec ho nezvládala.Žádný základy hygieny,pořád jen kousal a neuměl vůbec nic.Bylo jasný,že to takhle skončí,protože ona je hrpzně nezodpovědná a vůbec neměla na psa čas.Ale hrozně ho chtěla,tak jí ho koupil.Prodali ho do nějaké chovatelské stanice,kde dělá chovného samce.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:22
- Nahlásit
abby
no typické.Takhle to bylo s anubem-prostě ho chtěli a hotovo pak neví co s tím.Tenhle případ (s tím buldogem) je jiný.Pes se má dobře,ale tuší,že by se mu dařilo ještě líp,u někoho kdo by mu věnoval svůj čas.Ba bych řekla,že to je zodpovědnější než ho doma držet. Snad by měl manžel měnit práci-jako její-tak bude víc času...musí si to promyslet.
ale ta fila-té mi je fakt líto
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:27
- Nahlásit
Anu
Ona ho vlastně musela dát pryč.Bylo to ještě na škole a bydlela s dalšíma holkama v pronájmu.Dokud to bylo mylý,tak samý ťuťu ňuňu,ale jak to vyrostlo .... Všechno bylo okousaný,smrdělo to tam,takže jí spolubydlící řekly,že buď pes nebo ona.
Nemusím říkat,že to pro ni bylo alibistický,takhle ho dala pryč "protože neměla na výběr". Abych byla upřímná,tak ani nevím,jestli se o něj ještě zajímala a ví,jak se má .....
Teď,když vidí našeho psa,tak mi vykládá,jak by taky chtěla nebo kočičku
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
abby
no to je přesné....taky jsem potkala minulé majitele Anuba a řekli mi,že by chtěli znova už pejska,ale něco menšího (anub má v kohotuku 48cm) co nevyžaduje tolik péče.....stávali mi vlasy hrůzou na hlavě...
PS:To už bude jejich 3pes!! Prvního radši po 2měsících dali k babičce,-byl to vlčák a musel se venčit......
ale todle není moje kamarádka,ale známá.Kamarády mám snad rozumější..
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
Anu
já mám BO terueren maminku se synem, a ty?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:31
- Nahlásit
abby
nezvládla anglického buldoka? dyť to je jak ten můj-jenom se to mazlí,nic to nedělá.....to musí být kumšt-nezvládnout takovýho psa...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:32 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Petra
ty jo,ty jsou teďka v časáků-jsou úžasný,připomínají mi lva.To je hříva....bomba...já nemám psa ale kočičku...ale dělám s ní vycvik a na kočku je dobrá,umí i odložení,aporty...na vodítko si zvykla rychle,jen psi ji chtějí sežrat a vidí v ní navnádu ))
moje čičinka...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:33
- Nahlásit
Mar3
ano když máš jednoho tak to jde ale ve smečce dělají problém
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:34
- Nahlásit
Mar3
Taky jsem si to myslela,ale jit k nim na navstevu bylo o prsty na nohach.Strasne kousal.A pak mel i nejaky kozni problemy ....)
Fakt je,ze ona se s nim jen mazlila.To vis,na skole je to sama parbicka a na pejska neni cas.
Kdyz si na to vzpomenu,tak mit ji tady,tak ji za to dodatecne jednu vrazim
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:34
- Nahlásit
Anu
no dobře ale co je kočička za plemeno si jaksi nenapsala
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:35
- Nahlásit
Petra
ano když máš jednoho tak to jde ale ve smečce dělají problém
trošku nechápu,kdo dělá problém? Buldog?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:36
- Nahlásit
Petra
v papírech melou něco o basenji,ale já jim nevěřím,určitě se spletli s kategorií začlanění pes....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:37
- Nahlásit
Anu
ano buldog, jsou to přeci jenom bojoví, i když to někdo nechce slišet, ale je to tak a když se nase..rou tak jdou na život a na smrt
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:39
- Nahlásit
Anu
Anub je pjekný nemáš fotku kde je celí? já basenji neznám osobně
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:41
- Nahlásit
má hezkou hlavičku takovou vrásčitou a takoví šibalský pohled
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:42
- Nahlásit
Petra
já basenji neznám osobně štastná to žena....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:43
- Nahlásit
Petra
inagl.buldoci joo? to sem eště nikdy neslyšela--já znám jenom mazly....
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:44
- Nahlásit
Petra
no to já nevěděla s těmi buldogi....pravda je že když budu uvažovat o druhém psovi,tak jen takovém,co mi mého prudiče nesežere.....
mě se fakt líbí BO ale na vlčáky v bytě nejsem....fascinují mě co se všechno umí naučit....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:44
- Nahlásit
Anu
je krásnej, jak to myslíš to jsou s nimi problémi? navypadá na lumpa jen na uličníka
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:47
- Nahlásit
Petra
je krásnej, jak to myslíš to jsou s nimi problémi? navypadá na lumpa jen na uličníka
ty si tu na cz-pes nová viď?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:49
- Nahlásit
Mar3
já měla fenu am.b. byla strašně podobná tý co je tady na fotkách, byla super jen do jedné chvíle prostě se rozhodla že zabije mojí BO fenu, tři lidi jsme jí dostávali od ní na konec se to povedlo ale BO se z toho dostávala měsíc byla hodně potrhaná a měla prokousané nohy. Fakt to bylo šílané a nikomu to nepřeju zažít. Proto si myslím že by am.b. měli být samy a pak jsou opravdu super společníci
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:50
- Nahlásit
Anu
ne už dlouho ale nějak to všechno nečtu, trošku mi to připomeň, tuším že ti Anuba napadl chrt? ale nejsem si jistá
|