| Autor |
Zpráva |
michalm
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 17:46
- Nahlásit
Anu
Kam se hrabě nějaký retrívr
je videt, ze neznas Berusku
ne ted vazne.. kolega si taky poridil stene fily, ted je mu 4,5 mesice.. a uz je na nem videt, ze u sebe nestrpi moc psu a lidi, a kdyz tak jeho hra vypada tak, ze brbla jak o zavod a zakusuje se pesum do krku.. tady se ani tak nebojim ze se bude mit spatne, jako spis nezvladnuty vychovy.... jo btw. jeho prvni pes..
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 06:29
- Nahlásit
Fenečka není starší než rok. Je to spíše štěndo. Byla jsem zklamaná z přístupu že už moje druhá kamarádka si vezme neuváženě psa a chce ho dát pryč. Myslím,že stále 5.000,-Kč a je papírová. Každopádně si nejsem jista (v těchco plemenech se nevyznám)ale myslím,že to je asi americký buldog.Je však menšího typu-byli s ní na svodu nebo kde-a tak je v celku malá. Také s ní byli na jedné soutěžia v tahaní a vyhráli ji. Je to hravý prcek a bohužel má tu smůlu,že na něj nemá nikdo čas,ale např.o proti mému Anubisovi je vychovaná.Byli jsme naštívit kamarádku co ji má a všichni jsme se shodli,že kdyby šlo do tuhého tak si ji vezmem mi.Opravdu takovou povahu jsem neviděla. Táta má taky mazlíka-retrívra-ale todle je úplně něco jiného.Člověk který ji nabídne místo-myslím v domě,který se ji bude věnovat-házet míčky,dlouhé procházky,aporty-ten si ji získá. Na děti je úžásná,jak jsem již psala,neviděla jsem takto psa,aby se choval k dítěti.Olizuje ho se stejnou láskou jako své pány. Přiznám se že včera mi přišla nečekaná náštěva a já zapoměla zaslat sms,takže pošlu dnes. Dneska budu mít i fotku,kdy jsem tam byla a jsem vyfocená-na jedné straně mrně a na druhé psa.Pryč ho nechtějí dát s nějakého povahového problému,ale prostě na cestě je druhé a ani teď na ni nemají čas,natož pak když přijde druhé. Ale jestli ho dá 100% pryč vám jen tak neřeknu.Mám obavy že to bude jak případ mého Anubise,kdy takhle přesně váhali i jeho bývalí páni (pes byl ještě skoro štěndo) a nebyli schopni se rozhodnout.Až když děcko přivezli z porodnice tak pes šel z domu a bylo jim jedno,kde bude. No dám vědět.Bohužel mám příští týden dovolenou,ale snad už budu vědět něco i dnes.
během dne sem dám foto,až mi pošle.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:04
- Nahlásit
Anu
určitě,psala jsem to tomu známýmu a rozhodně by si ji vzal a tam by se rozhodně měla moc dobře (a měla by aji tu kámošku druhou buldočku,co už má....ta je taky ještě štěndo )
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:14
- Nahlásit
Mar3
sama bych byla ráda. Bylo mi ji líto.Ona neměla žádné hračky jen takové kolečko (jak mají chlapy na posilování zápěstí) žádné místo a do teď vidím jak jsem na ni "dupla" -jako výzvu ke hře a ona lítala jak motorová myš,přetahovala jsem se sní,házela kotouly a když jsem šla na záchod tak kňůčela u záchodu a chtěla za mnou. Já vím,že když má někdo dítě,že nemá tolik času na psa,ale na ní bylo vidět,že tím nezájmem,nečiností trpí.Postavu má nádhernou,žádné zdravotní problémy,no prostě bych si ji nejradějí vzala sama.Brnku ji ale až kolem 8hodiny i když pochybuji,že bude ještě spí,ale stejně.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:34 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Nechce se mi zveřejňovat chovná stanice, ale původní majitelka - chovatelka si psa rozhodně zpátky vzít nechce, a to ani pod výhružkou, že díky odlišnosti tetování psa a záznamech v PK bude mít veliké problémy. Prostě řekla: "Psa si zpátky rozhodně nevezmu, tak ho nechte přetetovat, když chcete chodit na výstavy."
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:39
- Nahlásit
Garfield
tak to je teda přístup fakt!!!
už se někdo sehnal,kdo by si ji vzal??
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:43
- Nahlásit
Garfield
nad tím se mi chce blít. Ale bohužel mě to už nepřekapuje.Když si koupím časák a tam vidím 6stránek nových štěnat tak mě běhá mráz po zádech kam ty psi všechny jdou. Brazilská fila se též stává nějak módní....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:46
- Nahlásit
ale třeba jeden kámoš měl brazilskou filu,byl to jeho první pes (vloni umřel v 11 letech na torzi) a problémy naprosto žádný,pes poslouchal,byl hodnej,netahal,ostatní psi ho nezajímali - prostě super!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 07:46
- Nahlásit
Nenašel se doposud nikdo a situace se stává nezadržitelnou. Mimochodem s ohledem na další nově zjištěné okolnosti bych se té nezvladatelnosti opravdu tolik nebála.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:05
- Nahlásit
Anu
Mar3
No tak teď nevím...Anu původně psala o anglické buldočce a teď o americkém buldogovi a to je krapet rozdíl, tak to nevím, jestli by Alda měl zájem...hm
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:10
- Nahlásit
Syska
Anu říkala,že přesně neví,že se v těchbuldokách nevyzná, přece.....počkáme na fotku,né?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:15
- Nahlásit
Syska
no já si to uvědomila až doma.Ale ona je "zakrslá"já koukala na fotky v časákách a tam ty psi jsou úplně ohromný,ona je maličkatá-přitom dospělá-prý nestandartně malá,každopádně čumáček má nadherný-no uvidíš dle fotky čekám na ni jak na boží smilování. Je velká asi jak Anubis,ale samozřejmě mohutnější.
Sory je se fakt v těch čumáčcích nevyznám.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:19
- Nahlásit
Anu
To nevadí, však uvidíme, ale myslím, že se jí někdo ujme...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:33
- Nahlásit
Syska
tak jsem sní teď mluvila. Kámoška mi řekla,že kdyby bylo na ni tak ji dá pryč ať se má líp u někoho kdo se jí bude věnovat,ale je to pes manžela.Takže s ním zkusí promluvit,aby se to nevyhrotilo až se druhé narodí. Řekla jsem ji,ať mi dá vědět,aby ten kluk na ni nečekal zbytečně. Nepředpokládám,že se rozhode během dneška,ale kolem příštího týdne (až se vrátím z dovči )mi brnkne. Já tuším,že teď to bude jako dobré,o.k.,není třeba a pak se to narodí a bude to mazec.No uvidíme,třeba ne a rozhodnou se dřív. Takhle to přesně začínalo s Anubem.Kámoška mi řekla,že ho asi chtějí dát pryč,ale furt né a né se rozhotnout no a pak přišel porod a rychle co se psem......ale tadle je rozumná,tak snad ohodnotí své možnosti...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:38
- Nahlásit
Anu
tak semka hoď aspoň fotku ať vidíme....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:43
- Nahlásit
Anu
Já tohle moc nechápu. Moje kamarádka má taky pejska, fenku. Před rokem porodila holčičku a z feňulky se stala chůva malé, pořád u ní sedí, hlídá jí, podpírá (začíná teď chodit) a malá je zvyklá na pejsky, takže k nim bude mít kladný vztah, ikdyž vyroste. Mému kamarádovi, který má maminku naší Tessinky (teda jemu ne, ale jeho ženě.. ) se narodily před časem dvojčátka, záhul jak prase. Z Meggynky se rázem stala poslušná feňulka (do tý doby divoch), chodí miminka hlídat, štěká, když pláčou, bez kočárku už ani nechce chodit ven a kamoš říkal, že když jí povídá: Meggynko, teď jít ven nemůžem. Za chvilku, až se děti napapají. Tak že ona na něj kouká, jak kdyby chápala, co jí povídá...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:51 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
mažu foto aby se to nepletlo s filou...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:54
- Nahlásit
Syska
to neřeš. Někdo se o psa chce starat a někdo ne. Tenhle netrpí,má se dobře. Ale prostě by se měl líp kdyby se mu někdo více věnoval.Toť celé.Oni to vědí a budou přehodnocovat. Pes se nemá špatně jako některý,neputuje od čerta k dáblu,je spokojený...neví že může být ještě líp.Má se 1000x lépe než se měl můj Anub.To se nedá srovnat,ale když by byla možnost aby se měl líp,tak proč nepomoc. Uvidíme.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:55
- Nahlásit
Anu
Je fantastická....má úplně boží pohled, musí bejt fakt mazel.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:58 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
další úmaz...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:00
- Nahlásit
Anu
je to americkej buldok...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:00 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Syska
[a ještě pusinka....
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:03 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Mar3
Syska
asi nás Garfield zabije...místo fili buldog. No já to kdyžtak smažu ať tady někoho nepletem...
ale já se zamilovala
to je prostě ksichtík...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:20
- Nahlásit
Tak tak, americkej buldog. Ale krásná....
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:24
- Nahlásit
Syska
americkej buldog- a to hodně vadí oproti buldočkovi? Není nic 100% ale jen kdyby náhodou...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:31
- Nahlásit
Americký buldog:
Anglický buldok:
Francouzský buldoček (toho má ten kamarád momentálně):
Doufám, že Aldovi nebude vadit, že jsem použila fotku jeho Mirečky, chtěla jsem tu nastínit ten rozdíl...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:33
- Nahlásit
ja to mamerický buldog a ani není tak malinká jak píšeš, nevíš náhodou ch. stanici?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:37
- Nahlásit
Petra
mě dle těch fotek co jsou v časopisu přišla mrňava.Ona je mohutná,ale prý nestadartně malá,než bývají feny.Ale já tomu nerozumim.Nikdy me nezajímal pes s takovým čumákem-než jsem poznala ji- už vidím rozdíl..no buldog se mi zdá hezčí,vypracovanější.....štíhlejší..
nevím musím se zeptat,každopádně prý na fence jede 2xdo roka štěnata a tohodle psa dostali jako úhradu dluhu,takže nějaký andílek to rozhodně chovatel nebude.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:41
- Nahlásit
Syska
jééé Aldova mirečkááááá!
ten anglickej je krasavec,co? taky bych ho jednou chtěla....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:43
- Nahlásit
Mar3
Anglický jsou boží, takový skvěle pozvohýbaní a baculatí a úplný mazlíci, mně se hrozně líbil ten v Jakeovi a tlusťochovi. Ale ten am. buldog má taky něco do sebe, je to zas něco jinýho..
|