Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / KRMENIE MASOM
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 22:02
- Nahlásit

Rybi piliny jsou humac, ale falco nekde prodava i rybky vcelku, ty kupuju ja...

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:38 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

wami
a jak je podáváš Ty? Já mám taky vše od Falca.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:47
- Nahlásit

Terri
dlouho jsem ryby davala syrovy, ale pak je Lump prestal zrat, takze je tu a tam varim (ale nemixuju). Resp. je ted davam hlavne syrovy (kvuli Denyho, ma je rad) a Lump tak dostava skolu "kdyz to nesezeru, budu hlady"...

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 09:49
- Nahlásit

wami
a když je uvaříš, tak co ty kosti?

popoluska
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 10:36
- Nahlásit

A co rybicky v konzerve? Davate niekto aj take? Vo vlastnej stave alebo aj v tej paradajkovej omacke?

wami
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:02
- Nahlásit

fromeli
když je uvaříš, tak co ty kosti?
vzhledem k tomu, ze jsem na ne zatim skoro pokazde zapomnela, tak se ty ryby rozvarily temer na kasu aj s kostma...

popoluska
A co rybicky v konzerve?
vobcas prihodim nejake ty sardinky v oleji nebo ve vlastni stave. Fakt jen tu a tam. Jako krmeni mi to prijde drahy.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:02
- Nahlásit

popoluska
občas přidám sardinky ve vlastní šťávě, nebo v oleji.Takový ty nejobyčejnější. Jiný ryby mi moc nechce baštit.

popoluska
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:08
- Nahlásit

Nasim psiskam chutia vsetky druhy, aj zavináče a treska v majoneze ale raz som im dala sardinky v oleji a 3 dni som potom chodila vencit snad kazde 2 hodiny... Mna docela zaujimalo, ci to nie je moc nezdrave (teraz nemyslim tu tresku v majoneze)...

Ale tak asi nie...ked to mna nezabije, tak snad ani ich

Diky za odpoved

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:10
- Nahlásit

tak se ty ryby rozvarily temer na kasu aj s kostma.
no tak to je jasný, že pak nemusíš mixovat.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:12
- Nahlásit

fromeli
tak se ty ryby rozvarily temer na kasu aj s kostma.
no tak to je jasný, že pak nemusíš mixovat.

no posledně se mi tak nějak jakože přičernil u dna hrnec, smrad jak v ...
No, ale stejně by mě zajímalo jestli se někdo ozve, jak je to s těma rybíma kostma..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:16
- Nahlásit

Terri
Pletu se, nebo jsi z Ostravy? My se zrovna s kámoškou pokoušíme objednat maso z Vetamixu, ale musí toho být aspoň 50 kg, tak bychom si to rády nějak rozebraly...

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:18
- Nahlásit

Mucholabka
jo jo, jsem kousek od, ale bohužel mám pidi mražáček, nevleze se mi víc jak 5 kg masa. Musím kupovat obden.. Takže je mi líto...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:20
- Nahlásit

To je škoda...asi to budu muset objednat v zimě a bude to v poho. Jestli zas budou takové třekuté mrazy. Minulý rok jsem navařila čtyři hrnce žrádlo a mrskla to na balkon.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:25 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mucholabka
já plánuju koupit psí ledničko-mrazničku ALe taky nejdřív až v zimě (dárek k vánocům ) I když toho asi pak nebude třeba viz.Jestli zas budou takové třekuté

Jináč já ani nemám kam dávat maso, když ho vařím (na dva dny) - už ten druhý den chytá nelibou vůni - teda pro mně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:36
- Nahlásit

Terri
Já ho normálně ani nevařím

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:19
- Nahlásit

Mucholabka
Já bych se toho tak nebála, mě se do 1 šuplíku v mrazničce vejde 7 ks těch dvoukilovek od Vetamixu, mají to v takových úhledných tlačenkách, takže to jde. Mám obyč lednici, mrazák 2 a půl šuflete a vleze se mi tam 30kg masa a ještě i trochu ostatních věcí, holt vždycky koumám jak to tam poskládat a pak to jde.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:20 - Změnil/a: Pastelka
- Nahlásit

Jé kecam, do 1 šuplíku 8 ks !!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:23
- Nahlásit

Mucholabka
Jo a taky můžete vzít třeba těstoviny, nebou jinou přílohu a jste na 50 kg ve dvou úplně v pohodičce.

Smečka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:28 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

No k těm rybím kostem.Když už psům koupím ryby,tak celé(v Makru),nikdá je nevařím,vždy je baští celé.Nikdy s kostmi problém nebyl.Ale jsem si jistá,že když to někomu záměrně veřejně doporučím skončí u veta.

Smečka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:31
- Nahlásit

Popravdě řečeno,já vlastně něvařím vůbec nic.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:02 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Pastelka
No Falco má taky tlačenky, to je mleté, ale já kupuju takové balíčky - to jsou kousky masa, a ty se mi tam vlezou tři - tj. 6 kg. A v ostatním (jeden a půl) šuplících musím mít lidské maso, zeleninu atd. Ovšem ten půl šuplík je teď narván rybami... proto koumám jak mu to dát.
Smečka
No právě že já vařím. Kosti - to je zákon schválnosti

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:46
- Nahlásit

Terri
lidské maso... uuuáááá, kanibalové!

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 16:04 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Denisa
A ty ho v ledničce nemáš? (že by končetiny figurantů?) To jsem tak jednou v klidu mluvila v práci, a až pak jsem si všimla nejistých pohledů...

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:17
- Nahlásit

Terri
Ahojky, jelikož jsem doteď dávala rybu převážně vařenou a vykoštěnou, což byla docela pak..na.Nebo z nedostatku času jsem dávala jen piliny, tak mě tato otázka také zajímala. Ptala jsem se na to veterináře a on mi řekl,že ryby můžu rozhodně dávat syrový stejně jak dávám ostatní maso a kosti prý vůbec nevadí! Pes prý je stráví !! Takže to je pro mě dobrá zpráva

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 09:33
- Nahlásit

Pastelka
Já těstoviny nedávám.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 09:41
- Nahlásit

Mucholabka
Vůbec? Já je dávám, ale málo. Pro RTW mi stačí těch 5 kg tak na 2 měsíce. Mrzí mě, že Vetamix má tu rýži a vločky v obřích baleních. Příště ale objednám aspoň tu rejži, ale tu budu mít na sto let...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

Pastelka
Ono to k syrovému ani moc nejde. Spíš jí dám na chuť třeba suchý rohlík, to má ráda. Stejně má z rýže průjem.

joli
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 10:01
- Nahlásit

Haryk měl z těstovin průjem a tak dostává k syrovýmu masu "psí musli" - to jsem koupila velký pytel v obchodě pro psy, je to jenom příloha - myslím, že ta jsou šenice, kukuřice, rýže, zelenina..... Jsem spokojena, že jsem to objevila, Haryk nechtěl ani těstoviny, ani rýži, ani ovoce a zeleninu. a tohle mu chutná

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 10:03
- Nahlásit

Frog
no jo, ale tvůj pesa baští i syrové maso. jestliže já vařím a dám mu syrovou rybu, nebude z toho guláš na druhém konci trávícího traktu?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 10:06
- Nahlásit

Terri
Myslím, že to syrové stráví ještě lépe než vařené.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání