Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / KRMENIE MASOM
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:06
- Nahlásit

abby
Nevím kolik chtějí za dopravu,ale až to v pondělí dovezou,tak se ho zeptám a zároveň ti kdyžtak pošlu ten ceník když buděš chtít

abby
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:08
- Nahlásit

Dík.Mrknu na to a kdyžtak předám.
Můj email je lucka-lucka@email.cz

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:15
- Nahlásit

No kdo nemá mrazák,musí kupovat po troškách jako já. Jednou za týden chytnu bágl a holt si těch 6 kilo odnesu

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:21
- Nahlásit

abby
Odkud jsi? Z Brna? Jestli jo, tak Vetamix berou do zverimexu u Nám. 28. října a na Kounicově, ale je samo dražší než přímo z Vetamixu Nicméně na menší množství to vyjde možná i výhodněji

abby
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:35
- Nahlásit

Frog

Jo z Brna.Až budeš mít ten ceník,tak mi ho,prosím,pošli.Ten zverák je dobrej nápad.Nám by to asi stačilo.U nás ve zverimexu mají totiž hrozně blbou provozní dobu

A nevíš,kde se dají v brně sehnat nějaký pomůcky na přepravu psa v autě.

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:38
- Nahlásit

abby
Jé, tak to nevím.Ale taky se po nějakých budu muset poohlídnout

abby
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 15:49
- Nahlásit

Frog

tak koukám,že nejsem jediný hříšník

KEISSA
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 09:18
- Nahlásit

ja beru od vetamixu uz vic jak dva roky.Momentalne mam 7 psu plemene Nem.ovcak.Dve 6mesicni fenky,dve 6lete feny,jednu dvouletou,a jednu 11letou fenku a jeste rocni fenku australskeho ovcaka+5 britskych kocek.krmeni mi vyjde pro vsechny tak do 1500kc za mesic .pokud jsou stenda nebo kotatka tak je to samozrejme vic .S krmeni masem jsem moc spokojena,dovezou to az dom,je to pekne balene,zmrzle takze i mrazak je cisty.Driv jsem brala drubezi maso na jatkach vyslo to sice levneji ale zapatlane bylo vse ,a pokud to zmrzlo v mrazaku tak to neslo ven.Jinak k masu davam vlocky a levne granule,zeleninu,vajicka a pokud je tak na prilepsenou kozi mleko.Vitaminy davam obycejny roboran a stendum calcigel +alavis.Vsichni jsou ve skvele kondici,zdravi bez travicych preblemu,krme.ni mi vyjde celkem levne ale hlavne psum moc chutna

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:51
- Nahlásit

Frog
Mohla bys mi prosím popsat kde tak přibližně jsou ty dva zverimexy, kde v Brně zaváží ten vetamix. Jako kde přibližně je mám na té Kounicově a Nám. 28. října hledat. Díky.

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:17
- Nahlásit

Tak jsem si projela tu starší diskusi, kde píšu - pozor na vločky. Tak hlásím, že volčky už nám po dvou měsících "přirozené stravy" nedělaj problém

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:21
- Nahlásit

Hafina
Na Kounicově ho najdeš přímo vedle Parkovacího domu, je tam veterinární klinika hnedka vedle je ten zveráč.
A ten druhý je 1 zastávku tram.č.5,3,11 od Moravského náměstí směrem Dětská nemocnice. Zveráč uvidíš z tramvaje po pravé straně. Musíš se ze zastávky asi 5 metrů vrátit zpět...

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:43
- Nahlásit

Frog
Dík, já se totiž rozhodla, že budu krmit vařeným, pes potřebuje přibrat, což se nám nedaří ani po 2 měsících krmení zátěžovkou a když ho chudáčka vidím, jak ztrápeně na ty granule čučí, tak mi to fakt rve srdce. Dneska koupím maso, vitamíny a na večeři už si prdelka moje pochutná...

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:49
- Nahlásit

Hafina
Super. Pak dej vědět, jak vám to jde Dneska nebo zítra maso zavážejí, takže bys měla kápnout na velký výběr. Jinak do Brna ho vozí každých 14 dní Jo a doporučuji všechno od hovězího... Moc pěkné ale není mleté kuřecí. Pokud chceš drůbež doporučuji krůtí stehna a ořez ...

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:53
- Nahlásit

Pokud chceš drůbež doporučuji krůtí stehna a ořez ...
já minule kápla ve zveráči na kuřata za 22 kilčo, taky dobrá cena
Jinak to mleté kuřecí mi taky kamarádka nedoporučila.

joli
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 20:59
- Nahlásit

Hafina

na přibrání přidávám do masa sádlo se škvarkama !!!

Hafina
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 00:25
- Nahlásit

Tak dneska poprvé papal masíčko s těstovinkama, nějakou zeleninu a celerovou nať na ovonění. Tak rychle vyšůrovanou misku nikdy neměl a ještě se šel zeptat, jesti ještě není. Mám z toho radost, konečně žere s chutí a na papku se bude těšit.
U nás ve zverimexu mi paní doporučila vitamíny od beapharu VITAMIN CAL, neznáte to někdo, je to dobrý?

Hafina
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 00:27
- Nahlásit

joli
Díky to už jsem taky někde slyšela, ale mám obavu, aby se mi z toho nepodělal, on je docela citlivej na mastný. Uvidíme co budou dělat bobky po tom vařeným.

to all
Když bude mít po vařeným srágoru, co s tím, nějak upravit složení a nebo chvíli počkat až si žaludek zvykne na novej druh stravy???

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 06:30
- Nahlásit

Hafina
asi bych mu při průjmu dávala rozvařenější rejži, kuřátko bez kůže, kořenovou zeleninu. To mi přijde takový nejdietnější.

Ty škvarky dávám taky, ale náš táta mi dává pixlu škvarků- těch kostiček vyškvařenejch, nejsou součástí sádla. V zimě si to občas brávám jako pamlsek. Ale psa přecházejícího na vařené bych tím zatím nezatěžovala, když nevíš, jak to bude snášet. Když bude vše OK, tak s klídkem

Frog
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:13
- Nahlásit

Hafina
To musíš vyzkoušet, to z čeho se zprůjmuje jí zkrátka příště už nedáš. Jen dej pozor na syrové vnitřnosti, ne každý pes to snese a pak průjmuje. Vnitřnosti raději vař. Jinak když měla feňule řidší hovínko,tak jsem dávala psyllium. Na průjmy je prý dobrá smecta. Ale musím zaťukat,že od doby co vařím průjem neměla

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:15
- Nahlásit

Já dávám s oblibou Pangamín BIFI plus, obsahuje to kultury na střevní mikrofloru.
Zkusila to i moje kamarádka a od té doby musím zaklepat její haf neměl průjem.

A není to ani žádná drahota, pytlík stojí kolem 50 Kč.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:40
- Nahlásit

Je fakt, Pangamin Bifi plus dávám taky. Jsem s ním moc spokojená. Navíc tento obsahuje i trošičku pupalky.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:56
- Nahlásit

My také přešli na maso a pes začal prospívat - na kondici, náladě i srsti. VAŘÍM zejména hovězí kousky. Z drůbežího mletého nemám dobrý pocit, je vidět, že je tam spíš hodně kůží a kostí než masa.
Má 36 kg a žere kg masa denně, k tomu dva pytlíky rýže nebo těstovin dva hrnky. A zeleninu. Sem tam dám do toho granule.
Už bych se k samotným granulím nevrátila.

Nevím jak dávat rybu - když je zvyklý na vařené - tak uvařit? A co kosti??

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:02
- Nahlásit

Terri
já bych rybu raděj nevařila.
Taky tak 70% vařím a zbytek dávám syrový, ale rybu jen syrovou, právě pro ty kosti.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:04
- Nahlásit

fromeli
No právě, vím že se ryby dávají, takové ty piliny jsem už též dala syrové, ale zas pejsovi to syrové moc nesedí...
Kostí se bojím, tak nevím

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:08
- Nahlásit

Terri
no tak jedině uvařit a rozmixovat mixérem

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:13
- Nahlásit

fromeli
Nó to je nápad (Nebo mlýnek na maso - ten nemám.)
A co dáváte k rybě jako přílohu? To je takové divné

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:15
- Nahlásit

Terri
já rejži nebo den starej tmavej rohlík, dalamánek apod.

Ač už vařený vločky zvládáme, tak stále v kombinaci s rybou to není to pravý ořechový.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:16
- Nahlásit

Terri
Ty rybí piliny můžeš v pohodě uvařit.

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:19
- Nahlásit

Vločky mám v šuplíku, ale po zprávách o posíracích manévrech takřka od všech zůčastněných nemám odvahu ...
No až manžel zjistí že mixuju rybu pro psa, tak na mně asi pošle ¨záchranku z Bohnic
Pastelka
Ty rybí piliny můžeš v pohodě uvařit
ok

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:24
- Nahlásit

Terri
Nám třeba vločky nedělají žádný problém. Dávám ale třeba jen hrnek spařených vloček na 2kg masa a přidám ještě další přílohu. Nikdy nebyl problém. Zkoušela bych je být tebou po trošičkách.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání