Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alenas
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2009 22:15
- Nahlásit

Lulu
Pastelka
dekujeme moc za gratulaci. Maminka nas dneska sjela vsechny cumakem, byli jsme kousat s rotvikama a ona by vyrazila uz taky, uz ji ta materska pripada dlouha

Baileys
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 14:02 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit

Asi nejvííc pro Artrozu
ale pro všechny boxerkáře

Návrh:
navrhovali jsme-navrhujeme,aby se plemeno BOXER přidalo k závodu Stanios Cup 2010 k těm,kteří budou jako plemeno vyhodnoceno zlášť,tak jako loni
Za účelem podpory tohoto plemene ke sportovní činnosti,možnosti se zúčastnit v jedné z 5 kategorií včetně štěńat-juniorů.
Nebo využít stejně jako u VK kat IPO3 jako nominační závod na kvalifikaci na MS,ale to již by musel odsouhlasit Boxer klub ČR

Jde jen o to,najít mezi vámi schopného člověka,který se s námi spojí a dohodne,stejně tak,jak bezvadně loni zafungovali boxeři-díky paní I.Tomkové! Věřím,že kdyby se to zase vzalo za ten správný konec,může vás byt mnohem více!

Takže za pořadatele-se popřípadě těšššííímmm

iceman
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:49
- Nahlásit

Baileys
Řekněte mě jeden rozumnej důvod proč by se mělo plemeno boxer přidávat k vaší soukromé aktivitě , když sami máme 4 výběrové závody a ten na moravě byl již druhý rok po sobě zrušen pro neúčast.
Zkuste kontaktovat vedení boxerklubu , třeba je napadne ten moravskej závod spojit s tím vaším.

Baileys
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:50
- Nahlásit

iceman
Dobrý den,
někdy škoda,že ani nevíte s kým komunikujete (myslím všeobecně)...

Já jen mám pocit,že čím dál tím více (některým) lidem vadí aktivita jiných a tím pádem se chytají slova soukromá aktivita....

Nevím,zda Vy osobně,ale soukromé aktivity jsou i výcvikové víkendy,tábory, některé tréninky apod... a to lidem nevadí,možná,pokuste se na to dívat jinak-

A pokud spojit,no tak stačí,bu´dto dodat kontakt na ty pořadatele moravského závodu apod. už vůbec,to,že Vás to napadlo,je přece pomoc a podaná ruka,tak klidně spolupracujte.Já osobně v anonymitě nezůstávám!

iceman
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:52
- Nahlásit

Baileys
Dobrý den,někdy škoda,že ani nevíte s kým komunikujete (myslím všeobecně)...
Jistě , ale to by se tu musel každý podepisovat.

Já jen mám pocit,že čím dál tím více (některým) lidem vadí aktivita jiných a tím pádem se chytají slova soukromá aktivita....
o.k vypouštím slovo soukromá.

zde kontakt na vedení boxerklubu.
předseda Ing. Radim Fiala
Ruská 18, 796 01 Prostějov
tel.: 602 786 007
radimfiala@seznam.cz
člen pobočky která organizuje závod

a jednatel Jacqueline Sílová
Nenačovice 81, 266 01 Beroun
tel.: 777 657 299
silova@upcmail.cz

jen vysvětlete vedení Boxerklubu k čemu nominační závod je.

Baileys
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 15:03
- Nahlásit

iceman

ale on přece nemusí být nominační,to není cílem tohoto závodu,s 5 kategoriema
proto mám pocit,že nemusí 100% rozhodovat klub, stačí pár schopných lidí,kteří se podpoří, a podpoří druhé
A nebo nemají takový postoj,že když to není jejich akce, tak není proč podporovat,ale za jiné bohužel nemohu a škoda,že to tak někdy u nás "exotů" funguje.
Vždyt víte sám ,ne?

iceman
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 18:21
- Nahlásit

Baileys
jen škoda že jste tak daleko , celá špička boxerů je v praze a okolí.Pokud nedojedou ani na závody do Brna tak nevím jestli by dojeli k vám na sever.

Baileys
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 18:46
- Nahlásit

iceman
ano,o tom víím

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:22
- Nahlásit

iceman
Baileys

celá špička boxerů je v praze a okolí hohóóó, dovolte abych se proti tomu ohradila !!!!

Ale jinak souhlasím se vším, na Moravě se prostě poslední 2 roky s boxerama necvičí......a nebo cvičí, ale všeci jsou kdesi na zahradě za domem a na závody nikdo nejezdí.....

Baileys
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:59
- Nahlásit

mistr
No to výše zavánělo samozřejmě i ironismem

že jsou zalezlí to přece vííme a protoooo je přecééé chceme vyšťourat z "dír" s těma správnýma lidma

mistr
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:06
- Nahlásit

Baileys
dle mého ale spíš necvičí, na Moravě není vůbec nikdo (jako výcvikář nebo figurant), který by se těmto lidem věnovat, učil, pomáhal a tyto lidi "strkal" dál......pokud na to má psovod a pes.......
Jak nahoře píše iceman Praha nebo západní Čechy tyto lidi mají, navzájem si pomáhají a hlavně tam jsou figuranti, kteří se ve velké míře věnují boxerům a ZADARMO !!! Takové zázemí je moc důležité..... Myslím, že tady na Moravě, pokud se něco zásadně nezmění, ještě dlouho nebudou žádné hromady závodníků. smutné....

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:41 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

mistr
Nazdárek,
na sto pro s Tebou souhlasím.Ale co s tím??

Já osobně si teda nemám na co stěžovat.V Jihlavě cvičím s těma nej v ČR a je to parta lidí co si pomáhá a drží při sobě.Lepší zázemí si nemůžu přát.S Adu mi pomáhají jak to jde.I když na závodech se nám moc nedaří.Ale není všem dnům konec.

Dají se dělat VV, tábory atd... jenže to chce lidi co jsou ochotní tomu věnovat čas.Já jsem navrhovala že by jsme jako pobočka mohli dělat VV.Protože v pobočce jsou lidi co by cvičili a máme tam lidi co umí.Např. ty by jsi mohla být výcvikář.A vlastně to nemusí ani dělat pobočka.Prostě to chce schopné lidi co jsou ochotní.Ale tohle je spíš na osobní rozhovor.

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:11
- Nahlásit

koukam, ze debata o vycviku se tu pekne rozjela.

tesi me, ze je rada lidi, ktere vycvik bavi a obetuji svuj volny cas, pohodli, hromadu financi atd. pochopitelne globalne nase plemeno potrebuje podporu v tomto "sportovnim odvetvi" pobocek a vys.

zrovna ja treba necvicim vubec, spis smecka se mnou ( moje slozena ZOP je zrejme muj cvicitelsky vrchol ). takze plest se do toho tady nebudu vubec....

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:38
- Nahlásit

jééé vy si někteří nějak protiřečíte....,to je smutné...

mistr:
ale není morava jako morava-nahoře sever,si ymslím,že je to o čem vy v přízpěvku sníte, už níže,u NJ, jsou výhledy o tomto jiné,co vím i na olomoucku horší a brno?!?! Kdo víc dělá ted pro boxery,než Soňa?? A ještě se s ní dá "mluvit.."

Myslím,že všude je to o lidech,o tom, si nedělat jen hloučky a klepat si po ramenou-MY JSME LEPŠÍ...!Škoda,že to tak funguje,a blbá obhajoba - ale všude...

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:52
- Nahlásit

Baileys

protireci... hmmm vsichni zde vyslovili nazor, ze se prevazne moc necvici, ze se sami snazi cvicit a nekteri jasaj, ze maji kde a s kym... a ze pri snaze by se dali poradat VV a pod. pro lidi.
trosku se ten rozhovor stocil, protoze vy tady nechcete po lidech, aby zhodnocovali sve pracovni celorocni usili a pod, ale aby vlozili svoji invenci do jednoho zavodu a to soukromeho....

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:57 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit

Artroza
celoroční?? a dál už nic od května do listopadu??
proč??
a proč se oháníte soukromým??Vy nemáte soukromé výcviky,LVT,VV??? A zadarmo???
Název SC vznikl z ankety....
joo byla to má a je aktivita a tím,že je mou vizí přitáhnout další plemena je joo dřina,ale mám z toho obrovskou radost.Nešťastná jsem z lidí,co právě věc přetáčejí v soukromé věci,a asi mají pocit,že bu´dto z toho zbohatnem, nebo já ani nevím.
Víte,možná ti,co tam byli, tak snad viděli a hlavně cítili-se dobře. Vás jsem osobně pozývala,poněvadž vím,že vy s mužem JSTE tahouni a tahounůů si já VÁŽÍM!!! vAŠE ODPOVĚD ZE MNE NEVYPRCHALA DODNES,TO PŘIZNÁVÁM.
NICMÉNĚ ,věc nemění se na tom,že vše nejde změnit.

A nebýt zovna paní Tomkové, sponzorů a jedné malé pobočky,která to aspoň trošku pochopila,tak to loni ani nevyšlo(taky díky datu).A i tak to bylo úžasné a věřím,že pokud př. rok se lidí zase přidá více a bude zase fajn.A TO JE CÍL

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 17:22 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Baileys
celoroční?? a dál už nic od května do listopadu??
???
celorocni je celorocni
na zavodech se opravdu vydelat neda, to vi kazda poradajici pobocka a vsichni zucastneni...

priznam se, ze nevim co presne by jste si predstavovala... nase odpoved byla v tomto smyslu a stale plati:
spojeni boxeru s SC je tezke, kdyz jak uz zde bylo od vsech lidi receno je malo zavodocich lidi. kde je brat a jak je presvedcit, aby objizdeli vsechny zavody? nevime to ani ted a nevedeli jsme to ani predtim...
my sami si vazime osobniho pozvani, ale tezko prijedeme, pokud nezmenite pravidla a nepustite kupiraky

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 17:35 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit

Artroza

jsem ráda a to VELMI,že tato konverzace se nezvrhla!VELMI

Nic jiného nemám já jako více přání,aby se sebrala parta,nebo povzbudili známí-mezi sebou,štěňata,na svých akcích(např Vaše VV),ZKO,pobočkách,Dni boxerů, si doporučili kategorie,kde by např,např! mohli startovat.NE za cílem být NEJ jinak je ostuda,Tohle v žádném případě,ale za cílem, být mezi svými a být jinde než na výstavě,a mrknout na to, v jakém stavu ten parťák dvounohý s tím čtyřnohým jsou

A ti,co něco vymyslí navíc a mají možnosti a kontakty a snahu je podpoří.Odměny,ted jako např(poháry(ony mnohdy zůstanou v pobočkách z akcí),nejakým tím krmivem,nebo zrovna pozváním-certifikátkem na VV,nebo LVT ,nebo slevou na tyto akce,ne dohoda s těmi NEJ figuranty,že jako cenu dají např 3 tréninky) atd,atd

Jedinou věc, co se mi nepodaří změnit,je umožnění startu kupírovaným zvířatům.Já vím,že vy to víte.Ono pak ta SOUKROMÁ akce,pod mým jménem, by asi mou rodinu a děti stálo MNOHO a to ani sponzoři "nezatáhnou"

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 17:41
- Nahlásit

JOOO,víte co bych ještě chtěla???
ZMĚNIT NA DALŠÍ ROČNÍK LOGO!!!

tak ,že v něm budou hlavy plemen těch podpořených "exotů"

a jeví se to na :Knírač,dobrman,boxer A???-na to čekááme

iceman
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 17:59
- Nahlásit

Artroza
pokud nezmenite pravidla a nepustite kupiraky
ty tyrane!

Baileys
Neznám žádného cvičitele Tomkovo a Soňu ,a ani jsem je neviděl na žádným boxeřím závodě,možná se pletu.
O kterým závodě pořád mluvíte,
zřejmě se jedná o závod Stanios Cup?O tom mluvíte?
To je ten závod co se jmenuje po pí.Staniové.
Jsem myslel že závody a pomníky se pojmenovávaj po smrti.

mistr
Vyjímka je Mistr, zapoměl jsem že jste zpět v Brně , hluboká omluva a zřejmě i Ada , ikdyž jihlava je těsně morava.

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 18:15
- Nahlásit

iceman

vidíte, a aby někdo neřekl,že třeba po mém ex manželovi...
když jste tak málo viděl

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 13:02
- Nahlásit

iceman
Nene já k žádné špičce nepatřím.Já se jen pokouším cvičit Letos jsem poprvé vyjela do trojek a dostala jsem přes čumák

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 16:33
- Nahlásit

Ada
ano výcvikové víkendy jsou dobré, jenže ty jsou např. jednou za 3 měsíce. Což je pro výcvik úplně na nic. Nelze se psem jet jednou za čas na takový víkend nebo tábor a tam ho zničit. Výcvikáře můžu klidně dělat, to je to poslední....není ale místo, levný a dobrý figurant, kterému na BX opravdu záleží....
Píšeš, že by to nemusela dělat pobočka.....já si ale naopak myslím, že pobočka by to mohla dělat !! Proč ne? V "popisu práce" mají přece i výcvik.... Zkus nad tím popřemýšlet.... Peníze vydělané na výstavách by se mohli do něčeho vrazit.....nemá smysl na nich dřepět

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 16:59
- Nahlásit

Baileys
píšeš, že sev. morava je na tom dobře.....to tedy opravdu nevím, kde byli severomoraváci, když měl být Morava Cup??? Pořadatel měl přesně 3 závodníky a to ještě 2 byli z Čech

Nevím koho jsi myslela, že si plácá po ramenou.....to jsem nepochopila jsem totiž do blond
Jinak Soňa tady samozřejmě je, vím, že se moc snaží věnovat se lidem, jenže......bohužel to jsou individuality a hlavně nefiguruje Nebo Cituško zkusíš to i s rukávem??

Haha, to je samozřejmě legrace. Já fandím všem, co se věnují a budou věnovat BX. Fandím i Tvému závodu (neva že Tykám?!) a pokud bude u vás závodit více než 15 boxerů......smekám Já bohužel mám doba už důchodce a než bude další, to si počkám.....
A taky myslím, že je jedno, zda je to soukromá či "státní" akce. Pokud jsou lidé spokojení.....

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:05
- Nahlásit

iceman
hele a co ty vlastně cvičíš??? Viděli jsme tě na nějaké letošním závodě?? Nebo si mistr světa doma v obejváku??
Jo jo, já jsem už zase v Brně, jenže Mistra jsem udělala s pomocí čechů sakra..........nikdy jsem je neměla moc ráda.....a nakonec mi uvízli v srdci

mistr
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:10
- Nahlásit

Artroza
klidně se pleť......tady jsou jen teoretické úvahy.... Nikdo tě nebude zkoušet ze ZOP

pokud nezmenite pravidla a nepustite kupiraky haha pokud vím, tak máte jednoho nadaného žíhaného a nekupírovaného psa "zn. trošku chrápe"

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:14
- Nahlásit

mistr
No já spíš myslela aby se jim ukázalo jak s psíkem pracovat.Jednou za tři měsíce je málo.To je jasné.Ale taky mezi tím jsou dny boxera.Tím nechci říct že to stačí.Ale mohlo by to stačit na povzbuzení.
Jinak místo by bylo úplně parádní a ani není drahé.Nebo se Ti v Heleňíně nelíbí?? A jsou i jiné možnosti.Stím levným figurantem si nejsem jistá.Ale není problém se zeptat.

Baileys
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:13
- Nahlásit

mistr

ahoj,tykání mi nevadí,myslím si,že je vše ok

Taky si myslím,že spojení nějaké akce např na Zbraslavi-U Brna je taky možné,ale já až tam moc nechci za boxíky,ale je možné se domluvit s Ivanou a ona něco s figurantem domluví-např.Zas to Brno není tak daleko,a je to střed ČR. Na tom VV loni co pořádali,byli i poláci,Brňáci apod.
Jen to chce NĚCO dělat ,čím více se Vás dá dokupy,pak i na takovém závodě třeba 15 boxerů bude.
Je to o lidech,o týmu.NE jen o IPO3.
Jéé no joo,já jim taky vyčinila,že byli na výstavě místo na tom závodě-tedy Pavla s Marcem!
Asi je to i o těch kategoriích(ale 100% vaše boxeří neznám!).Asi je více psů do IPOV,ZVV1 než výš-ASI....

jeden boxík z posledního VV
http://karla1.rajce.idnes.cz/Zbraslav_-_11.10.09/# Sylva_Sotolarova,_Arte_Wizartow_3_.jpg
http://karla1.rajce.idnes.cz/Zbraslav_-_11.10.09/# Sylva_Sotolarova,_Arte_Wizartow.jpg
přidám další,nebyl tam jen jeden!
http://karla1.rajce.idnes.cz/Zbraslav_-_11.10.09/# Petra_Lucanova_a_Axa_1_.jpg
http://karla1.rajce.idnes.cz/Zbraslav_-_11.10.09/# Pavla_Zubkova,_Natali_Orion_chov.jpg
http://ginna.rajce.idnes.cz/2009-10-09_11_kousaci_ VV_Zbraslav/#DSCF10169.jpg
http://marco-boxer.rajce.idnes.cz/obranarsky_viken d_Zbraslav_..._9.-11.10.09/#DSC_0523.JPG

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:36
- Nahlásit

Baileys
Horácký závod boxerů letos.
URL

Baileys
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 20:55
- Nahlásit

Ada
noo NÁÁÁDHERA!!!!

<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání