| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:58
- Nahlásit
Artroza
No zrovna dneska říkala Kája jestli tam u vás místo obran a poslušnosti nebudeme cvičit vodní záchranařinu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 18:11
- Nahlásit
Artroza
Tak jaká byla porada? Jsme taky dnes měli poradu Vyrážíme v sobotu ráno.Ale do devíti budeme v Doubravčicích jako na koňi
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 18:59
- Nahlásit
Ada
az zitra, dnes "domaci prace"- rezani dreva, uklid zahrady, pokus o vystrnadeni krtka.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 17:39
- Nahlásit
Artroza
Já byla dnes na cvikoši a co jsem se nedověděla.Jeden nejmenovaný boxerkář tam udělal neuvěřitelnou scénu.Fena mu vůbec neodkousala o on se zhádal s figurantem že prej mu fena neodkousala proto že se na ní blbě tváří Jsem byla mrtvá.Jen jsem nevěděla jestli se smát nebo si klepat na čelo.No na čela jsen si taky klepala
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 22:49
- Nahlásit
Ada
Artroza
Taky už se těšíme !
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 06:59
- Nahlásit
kkathy
Budeš tam taky Tak to je supr
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 07:28
- Nahlásit
kkathy
čoveče, kde pořád jsi???
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:23 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Ada
eee? tak doufam, ze se o vikendu nebudou figuranti na psy blbe tvarit
kkathy
dle seznamku fajn lidi, tak bude prca
tak na schuzce jsme se dohodli, ze na Vas budeme hodny
neeee plac je docela o.k., misto na stopy taky o.k., figuranti si uz mazou svaly Alpou no a ted uz jen odpocitavani: 5 dni do vypuknuti!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:00
- Nahlásit
Lulu
v práci, od rána do večera
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:03
- Nahlásit
kkathy
O vejkednu si to vynahradíš
Doufám že se počasí umoudří.Tady zrovna hnusně chumelí a už je tu zasejc bílo.A to jsem se radovala jak to vítr pěkně vyfoukal že už se dá chodit po trávníku.No a až totok roztaje tak to bude zase ta hnusná břečka.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 22:22
- Nahlásit
kkathy
Ójééé
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 00:58
- Nahlásit
Ada
U nás taky dneska ... sluníčko - sníh - déšt - sníh - sluníčko -déšt ... celý den
Lulu
A jak u vás? Co nového? Nechystáte se do Prahy?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:05
- Nahlásit
4 dny do vypuknuti
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:09
- Nahlásit
3 dny a 21hodin
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:11
- Nahlásit
kkathy
tak dobre
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:24
- Nahlásit
Jupííí
Já už se tak těším až si s Adu pořááááádně zatrénujeme jinde než v Jihlavě Teda nic proti Jihlavě.Ale změna je už potřeba
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:17 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
kkathy
Nechystáte se do Prahy?
Původně jsme se samo chystala ... pak přišlo pozvání na sraz ze školy, tak Praha padla, že to finančně obě akce nezvládnu ... pak se sraz začal jevit, resp. nezačal jevit bombasticky a navíc můj doprovod co byl se mnou na Braníků na Dnu boxera, byl tak unešený z té atmosféry kolem boxerů, že by jel moc rád se mnou ... takže to prozatím vypadá tak, že do Prahy pojedu (otázkou zůstává, zda doprovod vezmu sebou ).
No ještě uvidím, jak se to vyvrbí ale ráda bych přijela
Do uzávěrky se to snad rozlouskne.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:32
- Nahlásit
kkathy
Počasí je děsné.Snad o vejkednu bude trošku moudré.A když ne tak se stejně nedáme a užijeme si to
Lulu
Jéé já myslela podle toho co čtu že pojedeš nakonec cvičit do Doubravčic ale asi se tu bavíte o výstavě co?To je škoda že nepojedeš taky Jsme mohli zapařit
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:30 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Ada
Jo jo řeč je o výstavě....
|
loptik
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 21:28 - Změnil/a: loptik
- Nahlásit
Ahoj,
rád bych vás požádal jakožto zkušené boxeří pejskaře o radu před koupi štěněte:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_9506_0.html
Předem vám děkuji.
Jede nekdo na narodku do Ostravy 4-5.4.2009?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:29
- Nahlásit
loptik
dobry den,
tak tady je par odpovedi na vase otazky, ale co clovek to nazor....
nemyslim si, ze vice vrhu znamena zhorseni zdravi jedincu ( to by pak musel kazdy s chovem skoncit ) naopak se vetsina chovatelu snazi nekam svuj chov smerovat. neni zaruka, ze stene z chovatelske stanice s nejdelsi dobou pusobeni v CR bude mit nejkvalitnejsi stenata, ani to, ze 1. vrh na ch.s. je bez vad.
neznam zadnou seriozni zpravu o tom, co je jak dedicne ( dysplazka, spondyloza....) u dysplazky se hovori o tom, ze je vice faktoru, ktere to ovlivnuji ( dedicnost, pohyb v ranem veku, potrava....), stejne tak jsem o tom presvedcena u spondylky.
( to vsechno uz vam ve zkratce psala Ada)
Stene je modelina a co si z ni vymodelujete zalezi jen a jen na Vas!! I z hezkeho stenete je mozne udelat spatneho dospelce a z nic moc stenete muzete spravnym pohybem, potravou a vsim kolem vytahnout maximum.
Podivejte se na stranky boxeru, vyberte si typ, ktery se vam libi. kontaktujte chovatele, podivejte se jak stenata vyrustaji ( a kde), dulezita je socializace ( co do stenete nedostane chovatel do 6 tydnu, se pak velmi tezko napravuje - nebo taky nikdy). podivejte se cim je chovatel krmi, jak se k nim chova matka...
vetsina chovatelu vita kontakt noveho majitele se stenaty ( samozrejme asi ne od narozeni), ukaze vam vse co vas zajima. odpovi na vse co vas zajima.
s cenami je to pochopitelne ruzne. odviji se od kryti ( zda je zahranicni, domaci), zda jsou stenata bez vad ( nevybarvene spojivky...). nekdo ma na cely vrh stejnou cenu, nekdo stene, ktere povazuje za nejlepsi z vrhu proda draz. take zalezi na chovatelske stanici. ceny jsou od 10 -20 000Kc.
preji vam stastnou ruku pri vyberu toho nejlepsi rodinneho kamose
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:40
- Nahlásit
a abych nezapomnela:
2 dny a nejake hodiny do vypuknuti
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:31
- Nahlásit
Artroza
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:54
- Nahlásit
loptik
Já to posledně počítala a v ČR je více jak 100 chovatelských stanic. Je z čeho vybírat
Také přeji šťastnou ruku při výběru boxerka!!!
Artroza
Musím se pochlubit vyjde nám opět pohlednice a hádej hádej s kýmpak
Se na ni těším jak malá holka
|
loptik
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 21:31
- Nahlásit
Děkuji vám všem za radu.Cením si ji a určitě mi pomůže pro snadnější vyběr štěnete.
Artroza okud bych vás směl požádat, rád bych bych vás i ostatní poprosil o rozvedení: "zda jsou štěnata bez vad ( nevybarvené spojivky...)" Mohl by jste rozebrat řekněme tak,aby to pochopil uplný laik a pokračovat ve svých tečkách.Toto jsou pro mě jakožto pro člověka rozhodnutého pořídit si boxera dosti výrazná kritéria,které mi mohou pomoci při výběru a odradit od těch, jež jejich výchova štěnata není v pořádku.
Budu moc rád,když se připojí i ostatní s dalšími názory.
Dozvěděl jsem se například od kamarádky,která má dva hafíky,že boxícik,kteří mají čumáček zaražený, daleko více slintají než boxíci, kteří májí čumak "předsnazený".
Možná je to provás jasná věc,ale pro mě jakož to pro laika bohužel není.Proto budu rád za jakoukoliv radu z vaší strany.
Bude se z vás přítomných někdo pohybovat od 4-5.4.2009 na vystavě v Ostravě?
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 21:38
- Nahlásit
Ehm nové foto z dnešní procházky
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 21:44
- Nahlásit
loptik
že boxícik,kteří mají čumáček zaražený, daleko více slintají než boxíci, kteří májí čumak "předsnazený".
osobně a dle svých zkušeností, mohu říct, že boxer neslintá více než třeba ovčák či jiné plemeno. Třeba ... když já vidím anglickou, tak pavlům reflex působí i u mě a to dokonale!!!
|
Zubík
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:18
- Nahlásit
Výcvikový víkend boxera... Ostravice
info:
http://boxerklub.wz.cz/
Máme ještě volné místa!!!
Stopy, poslušnost a obrana jak pro úplné začátečníky, tak pokročílé i zkouškaře.... ;)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:30
- Nahlásit
loptik
to je asi spis na osobni rozpravu, nez na vypisovani vseho na foru. nevim odkud jste ( nekde kolem Ostravy tedy?), co zkusit zkontaktovat nejakeho poradce chovu nebo tak? a na tom vikendu, co sem ted davala Zubik by se urcite nekdo take nasel, kdo by se vam venoval....myslim, ze by tam mela byt i jejich pradkyne chovu a chovatele...
Lulu
ze by Nikran?
pekne foto pekne!
a :
1 den a nejake hodiny do vypuknuti
Kathy kolik.....??
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:53
- Nahlásit
Artroza
Já už radši nepočítám, přestává to být sranda, dyť je to za chvííílíííí
loptik
S tou velikostí čumáku a slintáním, to bude spíš nějaká pověra, asi jako to, že boxer slintá víc než jiní psi.
My máme hodně krátký čumák, a sliny žádný, skoro ani na tu anglickou. Naše boxerka předtím, měla delší, a slintala jen na bábovku a perník, a to byli spíš bublinky, než klasický sliny, kterých se lidi před pořízením boxera děsí.
Ale na druhou stranu znám i slintající boxery, který takový ty táhlý hustý boxeří sliny umí, a docela bych si troufla víc, že když už, tak slintají spíš psi než fenky.
Lulu
Tak to se na výstavě uvidíme asi možná snad No chudák doprovod, nejdřív tě přesvědčí jet a pak zustane doma... Nebo že by ho někdo vystřídal?
|