| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
URL
je tam i jeden zcela klasickej boxer, muzu rict, ze to znam velmi dobre
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:46
- Nahlásit
Artroza
Putoval do Nymburka.Bude agilit'ák
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 19:00 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Artroza, Ada
Díky díky
Musím podotknout k té fotos, že by tam spíše měl být Oliverek, protože tomu chutnalo vylizovat štamprle
Jo jo jinak to byl úžasný víkend
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:17
- Nahlásit
Chaloupka vypadá kouzelně A toho sněhu.Tady máme jen hnusnou břečku.Jak tu dva dny fučelo tak je sněhu jen malinko a je mokrej.Ale už aby byl fuč všechen.Se těším na stopy.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:10
- Nahlásit
Ada
My - za mých mladých let - jezdívali na Eustachovu chatu, to byla taky nádhera, kousek Velký Kotel a to tam ještě bývávali kamzíci, teď je tam už několik let nikdo neviděl
Tady začíná pomalu tát, snad to ještě chvilku vydrží
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:28
- Nahlásit
Lulu
Já už bych se teda sněhu klidně zbavila.Počebujeme stopováááát.A to jaksi na sněhu nende I když vím o pár lidech co stopujou i ve sněhu.Ale mi ceme tlavicku
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:42
- Nahlásit
tak na tlavicku si jeste pockas
URL
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:58
- Nahlásit
Artroza
to néééééééééééééééééééééééééééééééééé
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:25
- Nahlásit
URL
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:32
- Nahlásit
Ada
Hele nezoufej, však se dočkáš, užívej si zimního času Ten má taky svoje kouzlo.
Stopínkovat můžeš zbylího 3/4 roku
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:34
- Nahlásit
Ada
Je to je pěkný
Z počasí si nic nedělej, oni se stejně pletou U nás sníh už slezl, ale je zase bahno. Ale stopovat jsme byli, včera i dneska na travičce pochopitelně
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:45
- Nahlásit
Pastelka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je teda provokace!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lulu
Když já se bát že to Aduš zapomenout
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:58
- Nahlásit
Ada
Tvoje Aduš?????
Já se toho nebát , já věřit, že ona, jak mít skvělá panička, která ji dobře k tomu vést tak ona si rychle vzpomenout a jí to jít jak nůž do máslo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:27
- Nahlásit
Lulu
By jsi se divila co umí někdy neumět.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:29
- Nahlásit
Artroza
mail
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:15
- Nahlásit
Ada
To není provokace to je holý fakt Za chvíli vyrážime zase, musím toho využít, že se na chvilku ukázala travička, ale určitě to dlouho nevydrží a buď napadne, nebo začne mrznout. Je holt ještě únor.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
Pastelka
tak ja si tady malem zlomim nohu pri venceni v lese na ledu a ty si cuchas na tlavicce
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:48
- Nahlásit
Artroza
No jo, v lese jsem taky brejkovala na zbytcích ledu ale jsou místečka jenom s travičkou Dneska to byl ale strop, je větší zima než včera, asi fakt přituhne a budu mít po čuchání Jenže malýmu budou 4 měsíce a na jaro se mi čekat nechce. NO asi mi nakonec taky nic jinýho nezbyde...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 19:37
- Nahlásit
Pastelka
Si pamatuju jak před dvěma roky celou zimu nebyl sníh.A bylo i docela "teplo".To se stopovalo
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:04
- Nahlásit
Ada
Jo jo, tak to si taky pamatuju a loni to se sněhem taky moc slavný nebylo, ne? Já jsem musela začít s prďolou už teď, jinak bych se na to asi vykvajzla. Dneska byla mlha a mrholilo, nebo padal nějakej jinej humus, ale za 14 dní by se nám měl narodit potomek, takže pak budu nějakou dobu mimo a kdoví kdy se k tomu dostanu, tak mu musím naložit do kebule aspoň základy.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:10
- Nahlásit
Pastelka
Jé mimi Tak to moc gratuluju!!!To bude supr mít mimi a boxoše.Jeden náš odchovanec když se jim doma narodilo mimi tak prej tejden spinal u postele a hlídal mimčo
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:39
- Nahlásit
Ada
No jo, jsem na to fakt zvědavá. On je zatím malinkej, celej svět mu připadá úžasnej a jen vylezeme ven před vrátka, tak se může ukroutit. ale když vidí malý dítě, tak to je na vrcholu blaha. Budou to kámoši. To jo. Ovšem jak to budu všechno stíhat já, to je ve hvězdách
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:42
- Nahlásit
Pastelka
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:50
- Nahlásit
Ada
No to uvidíme jestli abych z toho nebyla za chvíli nebyla zralá do Bohnic To bude dvojka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 15:34
- Nahlásit
Pche tak u nás už je vidět travička.Jela jsem sice na stopu 20 km ale udělala jsem dvě.Jednu 20 minut starou.A pak dvouhodinovku a tu mi šlapala kámoška.No paráda
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:03
- Nahlásit
Ada
No vidíš, tak ses dočkala Parádička!!! Dneska je docela teplo, taky jsme byli s Gordonkem čuchat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:09
- Nahlásit
Pastelka
Jj dočkala A stálo to zato.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:46
- Nahlásit