Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 07:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Fanda
Hlasování bylo tajné - tudíž se neví, kdo komu dal hlas. Ale ví se, kdo tajné hlasování navrhl ...

Osobně - dobročinný skutek jsem kvitoval s povděkem. Byl použit účelově, ku prospěchu věci (placatek)! Jestli peníze rozdělily (a rozdělují) lidi, tak je to smutné. Darovaných peněz mohl využít každý (všichni měli rovnou příležitost) kdo chtěl, a přijel na kvalitního zahraničního rozhodčího, který byl z těchto prostředků hrazen.

iceman
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:14
- Nahlásit

fanda
Jinak napsané řádky hovoří o znalosti věci a lidí
znalost , napsal bych spíš veřejné tajemství.
Osobně - dobročinný skutek jsem kvitoval s povděkem.
Já ne, je to ovlivńování.
Viz letošní vítěz mladých a sponzorovaný rozhodčí.

fanda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:43
- Nahlásit

iceman: chtěl jsem odepsat, ale kolega byl rychlejší. Na základě dobročinného skutku vzniklo stínové vedení, nebo spíš dirigování klubu. Ona chuť moci je asi velmi opojná. Na druhou stranu je velmi pohodlné v klidu od portského dělat politiku, tahat za špagátky ve smyslu hesla -"kdo nejde s námi, jde proti nám". A tajné hlasování byla bezva příležitost si alespoň trošku zchladit žáhu. Už princip přijetí darovaných peněz byl prapodivný, ze zákona dárce si může vymínit na co bude dar použit, ale ne doživotně kecat do všeho. Snad ty peníze brzo dojdou a bude brzy klid. Letošní vítěz mladých a sponzorovaný rozhodčí s tím snad "nemá nic společného", vždyť dotyční nepředváděla, přijela osobně paní až z Francie - co je na tom divného, nebo snad něco ano? Přece si mohou dotyční myslet, že všichni okolo jsou asi hloupí - na druhou stranu těmto lidem musel někdo zobat z ruky, aby to mohli takhle zinscenovat. Nebo se mýlím? Ale věřte - boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A hlasováním o adepta na rozhodčího spadlo první zrnko písku do mlýna.

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:28
- Nahlásit

Lulu
Taky myslím, že lidí "šlo" víc ...
Ale těm, kteří boxerklubem žijí převážně jen na internetu a občas na výstavách to nevadí... víc to asi mrzí ty, co boxerklubem žijí denně (ve dne v noci) ... ikdyž to už taky nebude dlouho ....

Iceman
....je tam pouze zádrhel ve smajlících, vkládáním obrázků, a pod. - ale pokud se tady rozjelo vkládání smajlů z internetu, tak to zvládnete. Musí se používat povely v hranatých závorkách, ti, kteří máte zkušenosti s tvorbou webu tomu rozumíte a ti, kteří ne, se to brzy jistě naučíte!
Tak na shledanou na adrese http://boxer.nazory.cz
Zdraví vás nový člověk : "caramba"

...a ten kdo pomohl tenkrát za starých časů zprovoznit smailíky na foru je nyní taky nepohodlný no jo no

all
Kdybyste ale viděli, co všechno do důsledků v podstatě to hlasování způsobilo (zatím), nepozastavovali byste se nad nějakou cenzurou diskuze

Lulu
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 16:42 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit

kkathy
Jsem ráda, že do politiky klubu nevidím, mám klidnější spaní a moji kluci se budou mít pořád stejně dobře ...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:29
- Nahlásit

Lulu
To jsou ale blutwurzy ... Pekna foto.

Lulu
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:36
- Nahlásit

Tommy Gun
Foceno, před pár minutkama , teď už mladej sedí u mě a kňučí, že už jako čas na žrádýlko ... a to jsou ódy

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:56 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Lulu
U nás už po jídle. Velkej kropenáč vyvalenej v košíku, malej pásikavec se chce chovat ...

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:44
- Nahlásit

Lulu
Závidím, to s tím jídlem... u nás je do jídla každodenně velké přemlouvání ... a přitom přibrala, bůhvíco jí rodiče dávaj, když jsou s ní doma sami

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:48
- Nahlásit

Tommy Gun
Pani se mě v prodejně v pátek ptala, jestli se na ty malý placatý dělaj nějaký náhubky, vy máte něco? Nebo nic nepasuje? Jsem jako fakt nevěděla, po problémech s pasováním "boxeřího" náhubku na boxera Agátku, co jí poradit na buldočka.... výrobci asi boxera (a jiný placatý) nikdy neviděli naživo

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:55
- Nahlásit

kkathy
Přesně toto, řešila Petuly teta o víkendu. Co má dát Adélce (buldočka) na cestu tramvají. Jsem jí řekl, at případného stěžovatele či revizora pošle do pr...e nebo at se zeptá, jaký náhubek by doporučil on a jak to technicky provést. Já fakt netuším - jedině boxeří náhubek a přidělat ho na obojek a schovat mu do něj celou hlavu. Nahubek se dává na nosní hřbet, kterej je jaksi u krátkolebých plemen poměrně málo vyvinut - kor u FB.

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:50
- Nahlásit

kkathy
Kdybyste ale viděli, co všechno do důsledků v podstatě to hlasování způsobilo (zatím), nepozastavovali byste se nad nějakou cenzurou diskuze

nevíme, povídej...... to bylo na plenárku?? Chyběla jsem....

Lulu
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:12
- Nahlásit

Tommy Gun
Já pořád říkám Oliverkovi mladej, ale on bude za pár měsíců slavit 5 let , to je hrůůůůza jak to letí... chováním je ale pořád jako štěndo, taky tím nakazil kropenáčka, takže máme doma veselo.
No, když jsme u toho hlášení, tak už jsme taky dávno po jídle, shlédli jsme superstar a Rockyč leží na matraci a Oli se rozvaleje přes oba polštáře v posteli, jo to je život

Koukal jsi na Rockyho Balbou? Líbilo? Mě ano, i když nej je u mě pořád Rocky 4, ta muzika je fenomenální!

iceman
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:13
- Nahlásit

mistr
nevíme, povídej...... to bylo na plenárku?? Chyběla jsem
já taky chyběl ale prej bezva, měl jsem hned několik horkých telefonátů.
kdyby se to filmovalo tak by se film jmenoval "návrat největšího prasete, aneb jak se tonda oklepal "
prý vedl celé plenárko a předsedu pomalu nepustil ke slovu.
tomu bych věřil párkrát jsem ho takto zažil.

Lulu
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:21
- Nahlásit

kkathy
Když byl Rokyč sám, tak to často ani večer nejedl , ale od té doby co jsou dva, tak ani jednou nevynechal
Si pamatuji, že jak jsme Oliho dovezly v noci domů a já mu dala pribináčka, co dostal z ringáčského domova, tak na Rockyho vrčel - drsoň a to Rockyček z dálky více jak metru pouze nakukoval co to dostal.
Jsme se smála a veděla, že z malého bude raubíř a taky, že je.

fanda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:24
- Nahlásit

iceman: já taky nebyl, ale poměrně slušný a nepodjatý zdroj se dal slyšet, že je vidět předsedova praxe z parlamentu a řídil schůzi s přehledem /nebyla to členka jeho vedlejšího fanklubu/. Naopak bylo kvitováno s povděkem, že schůze měla úroveň-byť dlouhá, ale prý bez napadání, řvaní a skání do řeči. Záleží asi na úhlu pohledu na věc a na možnosti srovnat dřívější a nynější schůze.
kkhathy: co způsobilo hlasování? Asi jsme všichni napjati. Tak aspoň náznak??? Nedostane klub už žádný milodar, už nebude ovládán z pozadí....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:32
- Nahlásit

A nevíte kdy vyjde vánoční číslo Zpravodaje?
Žádné informace totiž neplynou cestou odshora dolů směrem k členské základně = špatná komunikace.
POSLEDNÍ DOBOU NEJSOU ANI ZVEŘEJŇOVÁNY ZÁPISY Z VÝBOROVÝCH SCHŮZÍ, a že už jich bylo. TAJEMNÍK USNUL NA VAVŘÍNECH?

Škoda, že se opravdu nemyslí na členy.
Ve zpravodaji jsou komerční články dr. Kvapila (výborná reklama zadáčo), na vydání kalendáře nebo katalogu krycích psů také nejsou peníze (předchozí výbor aspon dokázal sehnat sponzory).

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:38
- Nahlásit

Lulu
Nee, na Rockyho jsem se nekoukal.
Ad music - opravdu dobra, to mas pravdu. Muj oblibeny dil je dil č. 2.

iceman
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:39
- Nahlásit

fanda
vždyť v parlamentu jen sedí a kouká, jak to může šéfka napsat.
no schůze s Karbanem je vždy zážitek.Počínaje nadávkama přes výčitky homosexuality až po různé podlé triky, ale jednou jsem slyšel když na jeho nefér návrh řekl předsedající, že "toto by Mirek Dušín neudělal" a on odvětil "kdo to je toho neznám" .
už nebude ovládán z pozadí.... teď teprve bude , ale bez milodarů.

fanda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:52
- Nahlásit

On asi Mirek Dušín nebyl člen BK, nejezdil na výstavy, tak to je potom těžko se odvolávat na někoho, kdo sedí doma za pecí...

Klub bude ovládán z pozadí a bez milodarů? To snad jde? On se bude někdo tak angažovat? Jsem myslel, že ješitnost je natolik uražena, že bude distanc? Nebo terpve sladká pomsta?

iceman
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:06
- Nahlásit

fanda
fanda škoda že se neznáme , bych sme mohll i na pivo, vypádá to že v boxerklubu jsou i si docela fajn lidi , bejt šéfka asi bych taky ustřihnul přístup všem kdo má zdravé názory.

Ale škoda můj favorit je tady mistr

fanda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:17
- Nahlásit

iceman: já na pivo ne, díky za pozvání. Je z toho potom "mozol" a nemohl bych mít favorita /i když už je mistr "zadaný"/. Ale blondýny nejsou můj typ - ne z principu a díky blbým vtipům na ně, ale prostě to není můj šálek kávy.
I když nepůjdem na pivo, pokecat zde můžem - pořád se něco děje, snad máme stejný zájem - boxery a snad i ty zdravé názory. Tady šéfka nemůže, ale vsadím se, že to tady sleduje. Obzvláště po prvním velkém neúspěchu v nadějně se rozvíjející kariéře.
A jen tak na okraj - proč už není uvedena na stránkách chovatelské stanice Maximus Deus? To hledím, co to má být...

iceman
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:31
- Nahlásit

fanda
proč už není uvedena na stránkách chovatelské stanice Maximus Deus? To hledím, co to má být...
bo sekce uklízeč ho... v kontaktech neni.
A nebo ten teď si vás všechny kúpím ji tam nechtěl Irenku.

fanda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:32
- Nahlásit

iceman: drsné, ale BINGO!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 06:36
- Nahlásit

Baileys
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:29
- Nahlásit

pánové a pochlubíte se, čím jste přínosem pro plemeno Boxer Vy??

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:53 - Změnil/a: fanda
- Nahlásit

Baileys: My už jenom tím, že jsme...
Kdybych měl slíbený sponzorský dar na nejmenovaný CUP..., taky bych bojoval jak lev!!!!!
My cvičíme a závodíme a vystavuje a vůbec všechno zásadně za svoje!!!!

Baileys
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:28
- Nahlásit

fanda
já taky ZA SVOJE a je to boj na metřeské....
A boxeři už mají slíbený dar??? Na STANIOS CUP-kdyby jste si nevzpoměl ?
No výýýborně-o tom soutěže jsou - sponzorech!

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:41
- Nahlásit

Asi jsme každý z jiné planety. U boxerů /nevím jak u jiných plemen/ je závod o výkonu psa, ne o výkonu sponzora. Jiný kraj, jiný mrav.

Na mateřské jsou pořádány závody? Prosím odkaz

Baileys
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:57
- Nahlásit

fanda
co vám vlastně tak strašně vadí??? No pořád něco,kdybych napsala bílé,stejně to vypíšete černě....

Výkony ano-ale motivace taky. Můžete svůj výkon taky předvést ... rozhodně nevím o tom,že by na tomto závodě někdo nekdoho "rušil" nevpouštěl" apd.

a ano na mateřské se dá dělat cokoliv,potřebujete tip??

<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání