Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
iceman
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 17:06
- Nahlásit

Baileys
co vám vlastně tak strašně vadí???
vy

Baileys
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:51
- Nahlásit

iceman
jooo,tak přesně takovýým JO !

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 18:57
- Nahlásit

icemane-dáma je dáma. to gentlemani našeho formátu nedělají...

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:50
- Nahlásit

baileys: ten tip na činnost na mateřské? Jako chlap předpokládám maximální péče o potomka-nebo jinak? Zbývá čas na jiné aktivity, třeba brouzdání po netu? A v podstatě v jakoukoli denní nebo večerní dobu?

iceman
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 19:51
- Nahlásit

fanda
u mě je Baileys Irish Cream, ale jestli je to dáma tak už budu hodnej a na stanios cup asi přijedu, ikdyž jen jako divák.

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:00
- Nahlásit

iceman: já osobně bych radši ten Baileys Irish Cream

mistr
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:47
- Nahlásit

iceman
Ale škoda můj favorit je tady mistr
óóóó čím jsem si to zasloužil???
ale já bych na pivko šel....kdy a kde??

fanda
souhlas, že je mrtvolná doba, žádné akce, žádné výstavy.... možná by sme mohli probrat mikuláše a čerta..... u nás byl a neodnesl mě !!!!

mistr
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:53
- Nahlásit

Tommy Gun
s reklamou ve Zpravodaji s tebou úplně souhlasím !!!! to je ten článek o šamponech a dalším sajrajtech?? reklama jako vyšitá !!! a myslíš že pan Kvapil za tuto reklamu zaplatil?? je mi z toho jaxi blbě
A také souhlas s tím, že zápisy nejsou a asi ani nebudou ?!?!? Že by to bylo vše tajné jako je tajné hlasování??

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:05
- Nahlásit

mistr: a to chodil ten čert a mikuláš, co bere nehodné děti? Jak to, že nevzal - už měl dost pobráno? Nevěřím, že mistr byl hodný celý rok. A co nadělil - brambory, že jo? cha,cha

Ve zpravodaji máte reklamy na šampony - to jako máte překopírovaný leták z drogerie TETA?

No na stránkách klubu je dost mrtvo - zápisy keine, tak možná schůze ani nebyla. Kdo teď dělá tajemníka /či jak se ta funkce jmenuje/ - nebo nikdo takový není?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:19 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

mistr, fanda
Webmaster nema dle mého na web co dávat, protože mu nikdo nic nepošle - leda tak pobočky. Ale z výboru pochybuju, že se dočká nějakých informací.
Že nejsou zápisy na webu - to je také divné. Ty předchozí, že jsou plné hrubic (stejně tak většina korespondence, která jde na pobočky od tajemníka), to také o něčem svědčí. Když je místo "drogerie" psala Martina, měly fakt úroveň.
Článeček o šamponech - jasná "skrytá reklama". Vznášel jsem dotaz na výbor, zda byla tato inzerce uhrazena, hned poté kdy článek vyšel - odpovědi se mi dosud nedostalo. Tento plátek se začíná stávat "van men šou" dr. Kvapila and company, který si tak dělá reklamu zadarmo, resp. za příspěvky nás všech.
Kdyby aspon vycházely články předních českých odborníků k jednotlivým zdravotním tématům (kardiolog, dermatolog, reprodukce atd.).

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:46
- Nahlásit

Tommy Gun: těch hrubek jsem si všiml a doufal jsem v postupný pozitivní vývoj. Asi je mezi "drogerií" a Martinou rozdíl, i když v očích fanynek vedlejšího klubu je to naopak a tyto malé poklesky se promíjejí. Prý je to ale osoba jazykově velmi dobře vybavená, tak snad v jiných jazycích není ta gramatika tak složitá. Někdy bych se chtěl dostat k onomu trháku, který se zove zpravodaj. Semo tamo nahlídnu do zpravodaje země původu a dost si tam člověk počte, ovšem k tomu se nedostane pravidelně, jen někdy na chvíli na čumendu.
Je to veřejné tajemství, ¨kdo tvoří company dr. KVapila? Najednou se objevil jako z čistého nebe.
Prý se má nějak prozkoumávat zpětně Atibox, ještě i po revizní komisi. Ale není zápis na netu, tak nikdo tomu neví hlavy paty - nebo už se něco ví a je to pod poklicí?

kkathy
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 22:59 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Tommy Gun, fanda
Náhodou, schůze výboru (nového) byli letos čtyři a z toho ze tří na webu zápisy jsou a byli včas, a ze čtvrté ještě neuplynul termín pro zveřejnění...

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:11
- Nahlásit

kkathy: tak sorry, ale možná ten poslední je hodně zajímavý - už se to tu propíralo - tajné hlasování, totální propad některých nových nadějných rozhodčích, atd. Tolik na to prostý lid v podzámčí čeká...

kkathy
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:15 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

fanda
To nevím, možná, ten jsem ještě nečetla

No a já si myslela, že ty zápisy stejně nikdo nečte... a on tady pánský čtenářský kroužek čeká na každé písmenko

fanda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:35
- Nahlásit

kkathy: na každné písmenko ne, ale na zprávy ano. Zatím to je všechno jen "prý", navíc z odchytu na vedlejší diskusi, takže tam je to taky hodně zkreslené a tendenční, chce to oficiální zprávy. Vždyť chlapi jsou větší drbny než ženské, jen si to nechtějí připustit. Tady kdyby tu diskusi nerozjeli chlapi, tak je tu totál mrtvo!

iceman
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:30
- Nahlásit

mistr
ale já bych na pivko šel....kdy a kde??
brzo ti přijde pozvánka

zápis už žádnej nebude protože čert letos odnášel členy výboru( některé vzal už ve sněmovně- za ekonomickou krizi ) a proto bude mimořádná konference,bude se volit novej výbor .Sem s návrhy na nový výbor.
Já navrhuji Karbana na předsedu a Mifka na předsedu revizní komise.

fanda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:44
- Nahlásit

iceman: si vzal ale čert letos velké sousto...
Ten návrh to bude jako nějaká nová reality show?

iceman
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:43
- Nahlásit

fanda
Jen si dělejte srandu, že to bude reality show , to bude ale realita.
To je tak odstraní se jeden aby se jinej mohl vrátit, jak v naší politice.Tam se tomu říká koaliční dohoda.

kkathy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:13
- Nahlásit

iceman
No návrh pěkný (ikdyž jsem nejdřív koukala do kalendáře, kolikátého dnes je, jestli není zase nějaký apríl), ale já bych byla už konečně pro stanovení horní hranice věku kandidátů na jakékoliv funkce, jak v pobočkách, tak výýýše....
Jenže takovou věc zatím nikdo neprosadil... možná ani nikde nenavrhl, nevím

Baileys
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:28
- Nahlásit

kkathy
ten závod o toho kapra vypadá super!!

fanda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:52
- Nahlásit

iceman: bych to neviděl tak katastroficky, vždyť se může vrátit i ten, co byl mezi Tondou a Radimem, nebo ne??

kkathy: Ono stanovení hranice není samospasitelné, někdo je blb od narození a někomu to pálí do vysokého věku a není nebezpečný a otravný pro své okolí, ba naopak je přínosem mezi "omladinu". Tak bych to nepaušalizoval, věk není patentem na nic!

fanda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:31
- Nahlásit

iceman: vracím se k rozdělení členů na vedlejším foru. Je tam nová kategorie - kretén fora - zatím jen jeden člen - blutwurz. Tím, že je tam jen jeden člen fora, nelze dovodit, zda je tak oblíbený /ale asi ne, neb jest odpojen/ nebo prudil. Když čtu zpětně jeho nebo její příspěvky - dost trefy do černého, pardon do šefky.

iceman
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:26
- Nahlásit

fanda
bych to neviděl tak katastroficky, vždyť se může vrátit i ten, co byl mezi Tondou a Radimem, nebo ne??
Oh, mein Gott

kretén fora
z mého pohledu, řadil bych je tam náhodným výběrem

fanda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:31 - Změnil/a: fanda
- Nahlásit

tak příště necháme zvolit icemana. má přehled,vkus, smysl pro humor. a toho není nikdy dost, ba naopak zatím dost chybí-boxer,taková veselá duše!

fanda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:33
- Nahlásit

lulu: a co rýmařov,lulu se po výbuchu neozývá?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:41
- Nahlásit

fanda
To si někdo přiložil do kamen rovnou celou PB lahví (asi byl línej chodit neustále přikládat).

kkathy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:45
- Nahlásit

fanda
Pokud iceman splňuje nějakou tu věkovou hranici, klidně ... jenže to nevíme

naopak je přínosem mezi "omladinu" - tak možná, že existují i vyjímky, o kterých nevím

mistr
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:45
- Nahlásit

kkathy
nejenom páni čtou zápisy......ale i bloncky Nemysli si, že to tam visí jen tak

fanda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:47
- Nahlásit

a to si přiložila lulu?

fanda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:48
- Nahlásit

kkathy: je asi dost jedno, ve které věkové kategorii je iceman, ale podle příspěvků mu to pálí až moc, přehled má velmi dobrý. Takže bych nelustroval jeho věk-odtud vítr nevane.

<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání