| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:07 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
iceman
... já bych ho odhadoval na takových 12, ale nevim ... :zadumanysmajlik:
lulu
... "vedle" jenom čtu (resp. dočítám), málokdy přispěju - řeší se samá nepodstatná témata a lidé se tam smějí takovým věcem, které sice jsou k smíchu, ale ne zas až tolik (asi jako když se předváděj malé děti) ...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:41 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Krista
Zatím mi nic nedošlo
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:36
- Nahlásit
Tommy Gun
No aspoň mi chodí mailíky, tak vím, že žiješ
...do Hradce n. M. jedeš(te)???
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:43
- Nahlásit
Ada
Já včera nestíhala... měla bys to tam mít
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:12
- Nahlásit
chvili tu clovek nejni a vy se takhle rozkecate
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:36
- Nahlásit
Krista
Už doše A já hned odpověděla.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:02
- Nahlásit
lulu
Do H. n. M. nejedeme, bohužel nevyšel ani minulý víkend v Budě a Pešti.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:32
- Nahlásit
Tommy Gun
no zase vyjde obrovsky vanocni stromek u krbu
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:44
- Nahlásit
Tommy Gun
a co na Just. Memoriál, se možná přijedu taky podívat, hlavně aby jsme na diskuzku vložili výsledky první , jinak bych se picnul!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:05
- Nahlásit
Jedete o vejkendu někdo na závody do Dobřan?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:42
- Nahlásit
iceman
Justičák nevyjde (ne že jako na just).
Artroza
Už jsem koukal po letenkách na ATIBOX výstavu 2009 v tom termínu co bude - tak za 4.000 Kč/os. za zpáteční letenku se SkyEurope - lítaj ale jen z Vídně nebo z Blavy. Ještě zkusím nějaké jiné low-cost společnosti. Zkus taky příp. pohledat.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:05
- Nahlásit
Artroza
Do tý španělský Malagy v termínu 22.-25.5.2009 lítá tedy hodně málo spojů. Lepší místo se tedy vybrat nemohlo.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:08 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Tommy Gun
no jo no, to je jako na just.....
a myslis, ze ty rozhodci navrhl Torsten?
ale uz jsem ti na poradani zajezdu nabizela kontakt na autobus s ridicem
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:20
- Nahlásit
Artroza
Ledaže by řídil "Karel a Karel". Busem ani náhodou.
Jaké rozhodčí - ti už jsou známi? Já je nikde nenašel?!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:21
- Nahlásit
Ada
jinak v Dobranech nebudem, jedem pro prvni varku kalendaru
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
Tommy Gun
ne?? a chces je poslat?
Karel a Karel: BERU!!! jen aby se nezapominali vracet ty podsalky.....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:52
- Nahlásit
Artroza
Tak kolik ...?
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 19:09
- Nahlásit
all
"postelovooliverková"
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:59
- Nahlásit
Ada
nemáš náhodou napsaný body závodu z Dobřan?? dík
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:43 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
mistr
nemám
a gratuluju ke zkoušce
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 22:08
- Nahlásit
Včera se začalo s distribucí kalendářů BK ČR 2009 na jednotlivé ÚP.
Níže naleznete ÚP, jimž byly kalendáře již předány.
Ptejte se po svém výtisku zdarma (jste-li řádným členem BK ČR) ve Vaší pobočce:
- usti nad orlici
- decin
- hradec králové
- ostrava
- stankov
- louny
- praha
- český krumlov
V případě zájmu o další výtisky objednávejte na webmaster@boxerklub.cz
Cena: 100 Kč/ks + dobírka
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:49
- Nahlásit
Dívala jsem se na stránky boxer klubu a na krásný štěnísky....
trochu se ztrácím v chovnosti a spondyloze. Pochopila jsem, že čím nižší spondyloza-tím lépe,ale do jakého čísla by pes neměl mít výrazné problémy? Chovnost je potom asi opačně- nejlepší číslo je jaké? Dá se spondyloze nějak předcházet? Nejsem majitel boxíka, ale jednou možná...........
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 17:49 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
žanda
...ano čím menší číslo SA (spondylózy) tím lepší, ale také hodně záleží na tom, kde dotyčný výrůstek je... Někdy zvíře s SA 3 nemá viditelné problémy a skáče a kuše na figuranta bez problémů a někdy s jedničkou nemůže cvičit vůbec.
Nejlepší je samo nula
SA se měří nejdříve ve 14 měsících věku a za rok to může být někde jinde (někdy i dřívě )
Jestli jde předejít? Určitě doporučuji dávat štěňatům doplňky, vitamíny a tak, ale jestli to jednou má dané, tak tomu tak bude.
Toť můj názor
Zkouška chovnosti je nej číslo 5
Dále výňatek z Podmínek chovu, které jsou na webu BK ČR
Hodnocení povahy při zkoušce chovnosti
zvířata se známkou 1 nebo 9 se vyřazují z chovu
1. Neovladatelně bázlivý, vyhýbá se jakémukoliv kontaktu s cizí osobou, bojí se střelby.
2. Výrazně plachý, při střelbě bázlivý, projevy strachu před osobou, která psa neohrožuje. Při útoku figuranta se snaží o únik, při obraně psovoda projevuje bázlivost. Bojí se vážení, měření, prohlídky chrupu.
3. Nejistý před osobu, která psa neohrožuje, při střelbě nejistý. Před útokem figuranta uhýbá s projevy strachu, po skončení útoku projevuje náznaky útočnosti. Při obraně psovoda nejistý s náznaky bázlivosti, po skončení útoku náznak útočnosti. Nejistý při vážení, měření a prohlídce chrupu s náznaky kousavosti vůči posuzovateli i majiteli.
4. Má snahu napadat osobu, která psa neohrožuje, při střelbě pozorný. Při útoku figuranta výrazně reaguje a pokračuje v napadání i po skončení útoku figuranta. Při obraně psovoda tvrdě a aktivně zasahuje, těžko ovladatelný a zklidnitelný po provedeném zákroku. Při vážení, měření a prohlídce chrupu výrazně neklidný s náznaky útočnosti proti posuzovateli, hůře ovladatelný.
5. Nenapadá osobu, která psa neohrožuje ani před ní neprojevuje strach, při střelbě nebojácný. Proti osobě, která psa ohrožuje, bez váhání útočí, po skončení útoku figuranta dále nenapadá. Při obraně psovoda ihned aktivně a účelně zasahuje, ovladatelný. Při vážení, měření a prohlídce chrupu neprojevuje strach ani útočnost.
6. Nenapadá osobu, která psa neohrožuje, ani před ní neprojevuje strach, při střelbě nebojácný. Proti osobě, která psa ohrožuje, výrazně neútočí, ale necouvá, po skončení útoku figuranta nenapadá. Při obraně psovoda méně důrazný, ale provede zákus. Po úderech nepouští, zákus nevýrazný. Při vážení, měření a prohlídce chrupu přátelský.
7. Pasivně nedůvěřivý k osobě, která psa neohrožuje, lhostejný ke střelbě. Před osobou, která ohrožuje, uhýbá bez projevů strachu, ve snaze vyhnout se střetu. Při obraně psovoda bezradný, před figurantem uhýbá, ale neutíká. Pokud zakusuje, po ráně pouští. Při vážení, měření a prohlídce chrupu nejistý, ale ovladatelný.
8. Netečný nebo nedůvěřivý vůči osobě, která psa neohrožuje. Na útok ohrožující osoby reaguje pasivně - couvá, ale po skončení útoku nenapadá ani neutíká, nejistý při střelbě. Při obraně psovoda se snaží vyhnout kontaktu s figurantem, bez náznaku bojovnosti. Při vážení, měření a prohlídce chrupu plachý, ale neútočný. Malá ovladatelnost.
9. Zcela netečný, nevydrážditelný, bez náznaku aktivní sebeobrany.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:32
- Nahlásit
Lulu
Děkuji za vyčerpávající informace- tak že teď už si jen přát mít psa SA nula a chovnost 5. Je to reálné? Víš, zajímalo by mě, jak to teď opravdu u boxíků je, moc se mi tito hafani líbí,ale pořád jen slyším od okolních pejskařů o jejich nemocech-jenže ,které plemeno je nemá......Na druhou stranu v okolí mám asi 3 boxery a ti jsou bez potíží, krásní zdraví hafí. Chtěla bych se trochu orientovat, než nastane doba,kdy se budu poohlížet po pesanovi a to už bych ráda měla jasno. Bude to znít asi blbě, je to předčasné, psa mám ale vždy to bylo u mě pořídím si psa teď a .....měla jsem štěstí, vždy to dobře dopadlo ,alespoň z mého pohledu,ale pro budoucnost to chci jinak.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 22:43
- Nahlásit
žanda
Samo, že to je reálné, jen člověk musí mít trochu štěstí a jak říkáš, zajímat se o rodičovstvo budoucího mimíska a vůbec filozofii CHS.
I když nikdo nikdy nezaručí, že po prvotřídních rodičích bude prvotřídní potomstvo...
Každopádně přeji šťastnou ruku!!!!
Mít boxera - to je něco úžasného
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 22:45 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
all
No a když jsme tu dala fotečku "postelovooliverková", tak nesmím zapomenou na druhého miláška a tak přikládám "podzimovorockyčková"
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:45
- Nahlásit
nazdarek,
tak zatim na prazske, hradecke a krumlovske pobocce muzete hlasovat v male anketce. brzy jiz bude i na ofiko webu bkcr....
tak jsme zvedavi na vase nazory
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 17:27
- Nahlásit
Artroza
já už hlasovala
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 17:42