| Autor |
Zpráva |
Karel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:07
- Nahlásit
Lulu
Ti tvi psi se maji lepsi nez se mam ja
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:09
- Nahlásit
Artroza
cekame na e-mail...
Zitra nebo pozitri, musim si vse predem predepsat, cestina uz 25 let neni muj language..
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:10
- Nahlásit
Karel
no to víš, mají mě jen pro sebe
a to ležení na tom polštáři.... to ráno vstanu, a za chvilku slyším šustění, jak se Oliveros zvedá z peřiny, na které celou noc ležel (a mě zebaly nohy) a šup = už je na polštáři... a dělá, že jako nic .
Oba se zvedají až začnu cinkat s vodítkem
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:13
- Nahlásit
Lulu
Oba se zvedají až začnu cinkat s vodítkem
Vzdyt rikam ze se maji lepsi nez se mam ja....
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:17
- Nahlásit
Karel
Jdu do pelechu, počítám, že Oliver ho už zahřívá je na něho, kluka jednoho zlatého, spolehnutí
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:19
- Nahlásit
jdu taky chrnet, takze dobrou noc vsem
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:21
- Nahlásit
Jo, vy zalezte do "pelechu" - "chrnet", kdyz u nas je pouze 16:22.. Takze dobrou noc vam, dobry odpoledne nam...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:22
- Nahlásit
mistr
povoleni nemam nemam
no tak snad mi lonsky vitez promine
Karel
diky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:46 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
hmmm tak malá Joshuová je fešanda
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
tak na prazske pobocce jsou videa figurantu, co nam na justicaku budou pobihat po place.....
fotky terenu budou dodany.
pokud budete mit nekdo zajem o ubytovani, neni problem, poslu kdyztak odkazy......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
Artroza
Jééé supr.Já bych prosila až budeš mít čas, info o ubytování
A jdu kouknout na ta videa
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:43
- Nahlásit
Ada
ty uz to mas na mejlu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:53
- Nahlásit
Artroza
Joo,díkes už jsem to proštudovala.
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:17
- Nahlásit
mistr
ad MC: byly přihlášeny celkem čtyři kousci, to je sakra zase nával ,ale kdykoliv přijedu na nějakou BX akci nebo zabrouzdám na BX fora, tak většina lidí má super rady, jak zlepšit stopování, zrychlit aporty..........tak Ti nevím, že by byli všichni jen teoretici ?!?!
já jsem taky teoretik, tolik odvahy abych jel závodit nemám ale co zase vadí mě že jsou plné stránky teoretiků - kynologů s kamerou , samé video jak to čuchá , kouše aportuje , samej oční kontakt a na závody né a né jet , a když ano tak tak sotva splní limit někdy ani to ne - za to pak - píšou na všech fórech co bylo špatně , kdo za to může .
Pes umí jen to co ho psovod naučí , videa je krásná věc , ale tady stačí podobné přísloví jako doma v ložnici , s kecama se vydrží dokud se nerozestele. S videama vydží dokud nenastupí !!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 18:50 - Změnil/a: mistr
- Nahlásit
iceman
jakou odvahu, na co odvahu??? neblázni, pokud máš s čím vyjet, tak kašli na odvahu...... kdo se bojí nesmí do lesa jinak ad MC absolutně souhlasím
koukal si na packu??? takovou blondýnu mít doma, tak se asi bojim bojim
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 08:59
- Nahlásit
takze si pisu dalsi prihlasku na justicak:
psovod: Iceman
pes: boxer ( zrejme)
misto vyskytu: nejasne
kategorie: video na webu
?
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 12:29
- Nahlásit
Artroza
psovod: Iceman
pes: boxer bílí
misto vyskytu: nejasné
kategorie: video na webu , ale zase pěkný - ošklivý tam přece dávat nebudu , na videu umím IPO 3 na skoro 300 bodů.
akorát se to musí točit na několikrát, jako každej.
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 12:30
- Nahlásit
mistr
koukal si na packu???
na levou,pravou přední a nebo zadní
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:34
- Nahlásit
A nikde nikdo.Jako vždy.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:38
- Nahlásit
ale neeeee
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:16
- Nahlásit
Artroza
Dneska je teda počasí.Venku svítí sluníčko tak jsem pověsila prádlo pěkně ven.No a uběhlo asi 5minut a už jsme ho raděl šoula na sušák přenosnej a dala do průjezdu.Bo to vypadá že budou padat trakaře. a to jsem chtěla jít na stopu.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:20
- Nahlásit
tak Praha hlasi slunecno, ale zadne extra teplo
na trakare to nevypada...
ale uz chystam zazimovani zahrady... a muj meloun uz mi taky nedozraje chudak se mi urodil jeden a ted jeste zmrzne...
tak trenuj trenuj stopicky, behem vikendu by tam mely uz byt fotky terenu na Justitz...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 13:35
- Nahlásit
Artroza
Cvičíme ale jestli to Aduš učím dobře uvidím až v Dobřanech a pak na Justitz...... však ono to nějak dopadne.Ale nervíka mám už ted'
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 17:46
- Nahlásit
Na severu Moravy bylo slunečno a větrno = super změna po skoro 14 dnech hnusu, ale teď se už ňák zatahuje.
Artroza
a jakejpak meloun si pěstuješ??
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 18:18
- Nahlásit
Tady je celodenní nádherné počasí, ale je pravda, že žádné extra teplo....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:15
- Nahlásit
Krista, Lulu, Ada, Artroza
... South Bohemia hlásí tmu za oknem .
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:11
- Nahlásit
Tak tady chvilku pršelo a pak to azse přešlo.Ale momentálně taky jen koukám na tmu
|
Stromboly
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:14
- Nahlásit
Zdravím,
měla bych dotaz - do budoucna si chci pořídit německého boxera - mezi boxery jsem vyrůstala a chci se k nim vrátit. Znepokojuje mne kolik lidí si stěžuje na krátkověkost boxerů a jejich nemoce. A spíše mi byli doporučení psi bez PP. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti. Moji 2 boxeři se dožlli 12 let z toho jeden měl 5 let rakovinu kůže.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:26
- Nahlásit
Stromboly
A to jako že boxer bez PP se dožije delšího věku protože nemá PP?To je asi trošinku blbost.Znám mraky boxerů s PP co se dožili i 13 let.(a je jich opravdu hoooodně).
Sejně jako boxer s PP vám ani boxer bez PP nezaručí že se dožije 12 let.
|
Stromboly
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:30
- Nahlásit
né ja to myslela tak, že boxeři v chovu v ČR s PP jsou již tak přešlechtění, že jsou více nachylní na nemoci srdce atd..než psi bez PP. Říkalo to takto více lidí kteří předtím měli boxer s PP a poté bez PP, ale možná to byla náhoda - nehádám se
|