Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:34
- Nahlásit

Já měla předtím boxery bez PP a pohoda. Nyní vlastním franc. buldočka bez PP - od 3 let hluchý, problémy s páteři, alergik...každý měsíc jsme u veta. Také mám 1,5 starou border collii s PP - oba jsem je krmila superpremiovkama, kloubní výživou - a příští týden jdu s borderou na operaci obou ramen - podle slov ortopeda jí tou operací umožníme důstojně dožít. Což mi příjde velmi smutné u 1,5 starého psa. Tudíž já se svými psy chodím jen po veterinářich, což stojí nemalé peníze a hlavně je to něco otřesného na moje nervy. Když jsem měla boxery bez PP tak ti veterináře znali jen u očkování. Nevím jestli mám mýt důvěru ještě v psy s PP. Nebo jestli to vše je prostě jen smůla.

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:39
- Nahlásit

Jinak bych se s boxíkem chtěla vrhnout na obdience, tanec se psem a sport. kynologii. Je mi líto, že v těchto sport. odvětví vídám převážně bordery, belgičáky...myslím, že by bylo vhnodné to trochu promíchat. Myslím, že na to boxer má a baví mě to je proč. I když bordera je opravdu pracovitá, krásně a hned se vše naučí - tak mně prostě chybí ta boxéři povaha to přemlouvání - prostě boxer je pro mne psí osobnost. Bouhžel vídám aktivně cvičících boxerů málo

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:42
- Nahlásit

Stromboly
Boxeři s PP jsou stejně přešlechtění jako boxini bez PP.Někdo si koupí fenku boxera s PP a neuchovní jí.Tak jí nakryje boxerem bez PP a štěnátka jsou tedy bez PP.A nebo můžou mít oba rodiče s PP jen nejsou chovní a štěˇata jsou bez PP.Takže to že si vemete psa bez PP neznamená že je méně přešlechtěný.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:45
- Nahlásit

Stromboly
To chápu.Boxer je boxer.Já dostala svou boxerku ve 14 letech a už bych neměnila.
S boxerkou tancuje a dělá agility jedna známá.Někdy sem na boxery i chodí.Boxeři jsou praštění a pořád dobře naladění hafani

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:48
- Nahlásit

tady je odkaz na moc šikovnou boxerku co tančí a běhá agility
URL

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:50
- Nahlásit

s BOC jsem dělala dogfrisbee a tam jsem se seznámila s klukem, který má boxerku sáru a ta jako jediný oficiální zástupce plemene předvádí kouzla s diskem - opravdu radost pohledět. I když popravdě - možná není boxer tak přesný a dravý jako boc nebo belgičák, ale dělá to opravdu s radosti a s takovou tou jeho šaškovskou povahou

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:53
- Nahlásit

Můžu říci, že i když jsem vlastník bordery a buldočka - tak prostě povahově na boxera nemá nikdo. A to věřte, že svoje psi miluju. Ale boxer je opravdu pes na celý život. Jen mi opravdu záleži na tom aby byl co nejzdravější - jelikož již toho se zdravotním stavem mých psů mám plný zuby je to k zlosti

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:56
- Nahlásit

Stromboly
Já asi vím kdo to je.U nás v Jihlavě na cvikoši bylo soustředění dogfrisbee a byl tam nějakej chlapík s boxerkou.A když jsem je viděla na place tak mi padala brada na zem.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:58
- Nahlásit

Stromboly
Zdraví psa vám nezaruručí ani pes s PP ani bez PP.

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:00
- Nahlásit

taková tmavě žíhaná fenka.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:01
- Nahlásit

Stromboly
Aha tak to néé.Tam ta byla zlatá bez bílejch znaků.

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:04
- Nahlásit

Ale já jsem takový komunikativní člověk tak si raději pořídím boxer s PP. Ale raději z nějakého komorního odchovu. Pro mne bude nejtěšší si zvyknout na fenku - jsem zvyklá na psy tak se toho trochu bojím. Fenku si beru po zkušenostech s mým 2 boxerem ten byl opravdu extrem - přišel ze cvičáku a hned hop přes plot a byl v čudu. Byl na zahradě. Měl přistup domů, 3* denně chodil ven a pořád utíkal a zabijel po vesnici slepice a králíky. Takže raději šáhnu po fence a myslím, že by měla být i taková mrštnější na ty sporty

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:06
- Nahlásit

S borderkou mám složené zkoušky, umí různé triky s talířem, tanec se psem chystala jsem se s ní složit zkoušky z pasení a je to všechno v čudu Na boxika si ještě musím počkat, chci pro něj idealní podmínky ...ale vím že prostě bude, já si na něj počkám

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:18
- Nahlásit

Stromboly
Borderky je mi líto.
Já mám doma dvě boxerky.Ta žíhaná tříleta je neuvěřitelné žihadlo.Je jí všude plno.Druhé boxerce je 8 let(je to máma té žíhané) a pořád se chová jako štěně. To se mi na boxerech hrozně líbí!!!I když už jsou to babíčky a dědkové tak jsou pořád jako malé děti

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:24
- Nahlásit

Mám vysněnou boxerku - žíhanou s bílými znaky. Už se na ní strašně těšim na tu mou placatou drštičku. Chtěla jsem se zeptat jestli jste někdy počítala, kolik Vás na žrádle 2 boxerky výjdou

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:36 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Já mám právě žíhandu s bílejma znakama.Ale až bude mít Adu štěnda chtěla bych zlatou

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:39
- Nahlásit

krásná ta by se mi líbila opravdu nádherná

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:43
- Nahlásit

Stromboly
Je to moje zlatíčko.U porodu měla namále.Byla veliké štěndo a hrozilo že se udusí.Když jsme jí vytáhli ven tak byla fialová.Ale řvala jak tur a hned se drala k cecíku.A já hned věděla že zůstane doma.Od malička je to můl miláček umazlenej

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:47
- Nahlásit

Jak se prosím vkládají obrázky

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:50
- Nahlásit

Opravdu na fenku vypadá nádherně Přesně můj typ. Můj první boxer byl žíhaný na zlatém podkladě a druhý zlatý s krásnými znaky

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:51
- Nahlásit

zkuste se podívat na tuto adresu

http://www.celysvet.cz/deutscher-boxer.php?pozice2 =160

mám tam fotky mojich boxiku a je to od Zuza

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 21:56
- Nahlásit

Stromboly
Klikne se jen na ten čtverec co je nad - vložit text.Je v něm růžovej trojuhelník, a dva čtyřuelníčky - zelenej a oranžovej.
Otevře se okínko a do toho se vloží odkaz.
Teda já doufám že je to trošku srozumitelné.Vysvětlování mi moc nejde

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:04
- Nahlásit

Stromboly
Nádherné zvířatka

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:04
- Nahlásit

bouhžel mám asi špatný prohlížeč - ale na odkazu výše jsou ti moji kluci - snad je najdete

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:05
- Nahlásit

Stejnak Vám musím říci - že lidé od boxéru jsou takový jako psi - prostě pohoda. Jak jsem se seznámila na akci od borderek s lidmi - neříkám že všichni tak to je pomlouvání, a tomu nestojí uši, a ten má divnou srst a ta s ním nic nedělá - hrozný pomluvy

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:13
- Nahlásit

Stromboly
Ale to je u boxerkářů taky.Je to asi všude.

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:18
- Nahlásit

asi ano - je to lidma. Jen mi vadí taková to nepřejícnost - třeba na výstavě - tolik pomluv - to člověku bere radost i z té účasti- výstavy jsem vždy brala jako spestření, ale tedy co ty lidi na toho druhého neřeknou aby ho pošpinili ...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:20
- Nahlásit

Stromboly
Jojo,někdy je to fakt hnus!!!!!!

Já se pro dnešek loučím.Jdu do hajan.Takže dobrou

Stromboly
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:21
- Nahlásit

jasně taky přeji pěknou noc

Lulu
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:34 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit

Stromboly
Chtěla jsem se zeptat jestli jste někdy počítala, kolik Vás na žrádle 2 boxerky výjdou....
zdravím já mám doma dva boxerky - kluky URL a jednou jsem to spočítala přesně + - pár dní a 20 kg pytel mi vyjde pro jednoho na 50 dnů a když kupuji granulky za cca 800 Kč, tak to vyjde na 50 dnů pro oba na 1.600 Kč.
Jinak souhlasím s tím co psala Ada - že boxer bez PP nezaručuje, že se dožije více let, bratr má boxerka bez PP a je mu 11 let, ale za to již prodělal mrtvičku a má špatné kyčelní klouby tak od 4 let, chodí na menší procházky a je pořád Happy .
Navíc od boxerů bez PP hrozí, že nemusí vypadat jak boxeři

<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání