| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:20
- Nahlásit
kkathy
Dobrá prodavačka a člen horské služby vyhlížející nebezpečí hor z tepla chaty ...
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:38
- Nahlásit
kkathy, Tommy Gun
člen horské služby vyhlížející nebezpečí hor z tepla chaty ...
jo a má na packách nasazené drapáky pro případ okamžitého zásahu na ledovcích
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:48
- Nahlásit
kkathy, Lulu
Taky jsem koukal na Drápulu ... Musíte víc chodit po betonu a asfaltu, aby si udělala Agí pegikůru ...
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:50
- Nahlásit
Tommy Gun
já dneska klukům stříhala drápky, to bylo zase koukání - že je jdu jako zavraždit nebo co
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:41
- Nahlásit
Tommy Gun
Lulu
hihi, ona už je nemá, druhý den na horách zmizeli sami na tý ledovce, co tam byla
stříhat se mi zatim nikdy nepovedlo, je to jak mučení největší, ale u ní naštěstí jak rychle vyrostou, tak rychle zmizí
Lulu
je jdu jako zavraždit nebo co - přesně táák, ale představ si rozmazlenou holčičku a tím to vynásob
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:18
- Nahlásit
kkathy
cha chááá si to dokážu představit....
když kluci vidí, že mám v ruce kleště, tak okamžitě zahnou kramle, pak je musím k sobě volat (přivolání za 0 bodů, protože to je více jak 3 x ) a když se doplazí, mají špičku jazýčku venku a kroutí se jak hadi, pak řeknu volno a to je radosti )
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:55 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
tak uz jsem zase tady
historka se spenatem bude brzo dost proflakla... ale co muzu chtit: je to malej chlap
Lulu
face dobry! zmena je zivot! koukam doba novinek- Cituska novy web, ty novy web..... to abych zacala teda taky neco delat
kkathy
Drápulu , tak to teda sedi!
hele a kdyz vy v krame.......tak my taky
jo a prvni fotky "malejch Quartiku" jak rika jeji panicka jsou na nasich strankach.......
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 22:08
- Nahlásit
Artroza
malý Quartíci vypadaj více než úžasně
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 22:20
- Nahlásit
Artroza
díky za hodnocení new face
...ta krajinka je naše neojoblíbenější místo na procházky a dělali jsme na tý louce zelaný i stopenky
prďolata mají kráásnou barvu!!! černoši!! paráda..hned zadaní - tak to má být Pohlazení mamince - jak z nich očka nespustí, ani před fotoaparátem
Orry dělá ochranku????
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 22:26
- Nahlásit
Lulu
barva uzasna, ale blbe se to foti........ takze cernosi moc fotek nemaj
pochvaly vyridim...
Mumy si tam chodi vybirat , problem je, ze mi pak holky vzdycky predhodi ucet: co si vybral Mumy a co oslintal mladej ( minule oslintal nejakou hrazdicku pro ptaky, hracka sice ze dreva, bohuzel natrena na zeleno a dost to poustelo......no URCITE to byla nejaka barva zcela nezavadna pro kojence a batolata )
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 22:34 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Artroza
ty jo tak to mladej bude dokonale připravenej na život!! Takový chemický zátěžový zkoušky - neplánovaný
...to se hodí dobudoucna
jdu do pelechu - Oli mi ho už zahřívá
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 01:13
- Nahlásit
Lulu
hihi, zátěžový zkoušky, hlavně ten dodatek "- neplánovaný" -
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 07:47
- Nahlásit
Artroza
Pěkná aktualizace!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Artroza
Mininka jsou nádhernééé
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:44
- Nahlásit
můžete mi prosím dát odkaz na nějaké fakt dobré chs bokerů? díky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 12:54
- Nahlásit
žanda
URL
Tady jsou odkazy na CHS boxerů v ČR.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:03 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
žanda
tady odkaz primo na chov. stanice na boxerklubu...
URL
Ada
vyridim
pry se maji k svetu, ten nejvetsi 770g....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 13:39
- Nahlásit
Děkuji za odkaz, ale myslela jsem spíš chs,o které si myslíte, že patří k nejlepším.....hlavně co se týká zdraví psů.
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:01
- Nahlásit
žanda
že patří k nejlepším
že patří k nejlepším si o sobě myslí všichni , ale jen některé jsou fakt dobré.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:21
- Nahlásit
žanda
iceman
nikdo není sám sobě "katem" takže je potřeba se mrknout na vyšetření chovných fen a krycích pejsků, zkontrolovat odchovy aspoň tam, kde jsou nějaké výsledky a kde to tedy jde a dle zdravého selského rozumu se rozhodnout...
A nejhorší na tom je, že ani to mnohdy nepomůže....
ale aspoň můžete mít čisté svědomí, že jste pro to udělal/udělala vše
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:28
- Nahlásit
tak toto je mi jasný, že si to myslí každej.......... )
možná se vám můj dotaz bude zdát úplně blbej, ale nemám zkušenost se psem s pp, v tomto ohledu jsem nepolíbená, tak že vyšetření chovné feny a krycího psa mi ukáže majitel psa,nebo to zjistím i jinde? Potřebuji informaci do budoucna,až si budu vybírat příštího psa, ať jsem v obraze a neopijou mě rohlíkem.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:48
- Nahlásit
žanda
vetsinou na webu vsech ch.s., vetsina chovatelu to tam ma uvedene ....
tady je oficialni "vysetrovatel" spondylozy u boxera ( ktera je jako jedinna u boxera povinna)
URL
dale nekdo dela vysetreni DKK ( kycle) a srdce ( rozdil take je, zda ma srdce vysetrene v podstate na vse co jde nebo jen poslechem). Pravda je, ze ani nejlepsi vysetreni Vam nezaruci, ze za 5 minut ten pes nedostane infarkt.....
pokud to bude stene ze zahranicniho kryti, tak vam majitel ukaze kopie vysetreni psa ( pokud budete chtit), vetsinou maji jine stupnice, takze se v tom pak clovek musi zorientovat...
vetsinou i v cizine maji ta vysetreni na svych webech, takze se to dohledat da......
tak stastnou ruku pri vybirani mimina!
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:54
- Nahlásit
žanda
a ty fakt zdravý maj i vyšetření srdce , dle mě je to to nejdůležitější !!!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 15:05
- Nahlásit
díky, mě boxík zajímá -zatím je to výhledovka do budoucna, teď hafíka mám,ale ráda bych se předem trochu poučila,abych nenalítla. O spondyloze i srdečních onemocněních jsem taky již něco slyšela,proto se na to ptám, ráda bych psa ,se kterým budu moci něco dělat. A jelikož předešlé hafíky jsem si pořizovala hlavně jen srdcem,teď do toho chci vložit i rozum a být připravena. Taky jsem se poučila, i když pozdě,ale všechno se hodí pro příště )
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 15:33
- Nahlásit
žanda
a co mas za psa ted, jestli to neni tajne...?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 15:48
- Nahlásit
Artoza-není )mám AST,psího kluka,chceš-li se podívat tak na www.garryho.net
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 16:02
- Nahlásit
žanda
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 19:15
- Nahlásit
žanda
úžasnej webík - fakt super!!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 19:17
- Nahlásit
iceman
souhlas
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:22
- Nahlásit
Adélko- máš nádherný hafíky, díky za písání do návštěvní knihy a i odkaz na tvé stránky, super!
|