| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:16
- Nahlásit
Artroza
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:26
- Nahlásit
Ada
Artroza
tak to mám smůlu, 16.jdu na IPO 2 a už teď je mi špatně
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:54
- Nahlásit
Cituška
Já jdu na zkoušky až po chovnosti.Chovnost chcu dělat na Bráníku.My vlastně máme nacvičeno na zkoušku ale přivolání mě trápí.Asi prostě budu muset sáhnou po něčem po čem se mi sahat nechce.Samozřejmě jen pod dohledem.No asi poprosím Frantu Matějka.U toho mám jistotu že ví kdy zmáčknout ten čudl.Radost stoho nemám ale už to trvá hodně dlouho.Aduš ze mě má prostě srandu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:09
- Nahlásit
Ada
znamená to, že třeba při tréninku poslušnosti se prostě najednou rozhodne, že nepřijde a přestane dělat? Třeba na IPO přivolání nemáš, ale ono to asi, jak to líčíš, může nastat kdykoliv. No nezávidím, vím přesně o čem mluvíš, sama jsem to sice nezažila, ale máme na cvičáku jednu takovou dobrmanku...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:34
- Nahlásit
Cituška
Cvičíme ,cvičíme a najednou odskočí a trdluje.Ale je fakt že ted' už třeba při cvičení jako např.chůze u nohy nebo aport neveme roha.Ale ruku do ohně za ní prostě nedám.Jenže mám pocit že to prostě dělám nějak blbě já.Ale nevím co
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 19:43
- Nahlásit
Ada
chápu, navíc asi také znervozníš a určitě jsi to řešila už i po zlém, takže z toho máte teď depku obě, já bych asi ještě zvolila variantu šňůry, je to na dlouho, ale jít na plac tak, aby měla šnůru na sobě, cca 5m, aniž ji budeš držet v ruce, a jakmile ji přestane ta fena třeba po měsíci vnímat, tak určitě udělá chybu, a pak ji načapat, ale vůbec nevím, zda to řešit po zlém, a chce to četnost výcviku, aby tu šnůru přestala vnímat jako omezení. Ale možná jsi i toto už zkusila?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 19:50
- Nahlásit
Cituška
Po zlém to určo dělat nebudu.Je fakt že ted' už když na ní zařvu lehni tak lehne a já kní dojdu a řeknu k noze tak to je OK.To už roha nevezme.Stou šnůrou to zkusím.Už mě to ale hrozně štve.Hlavně už mě to přestává bavit.Trenuju na zkoušky a prostě můžem mít nacvičeno jak chcem ale naní přivolání není zkouška
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:10
- Nahlásit
Ada
to je jasný, navíc je na zkoušce člověk nervozní a ten pes to vnímá a taky se hůř chová.... tak držím palečky!
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 21:51 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
BAF!!!!
Artroza
doufám, že Mumy bude brzy v pohodě!!!
...nedělá nemocnýho, aby mu zasejc nedovezli ňákou nevěstu????
sem fotila to moje poupátko... posílám majlíkem
ale tuhle sem musím dát, se na mě kouká, že jako - už toho prosím nech... je to pako (jako panička)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:19
- Nahlásit
Lulu
ze by?
fotky jsou dobry!! xichti jedni!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:09
- Nahlásit
Lulu
Mám jednu s podobným výrazem
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:29
- Nahlásit
Krista
roste ti do krasy!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 13:25
- Nahlásit
Krista
cha, tak to je přesně ten výraz, co občas nasadí Kvíny a já si říkám, ještě že neumí mluvit!!!
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 17:59
- Nahlásit
Artroza
děkuji!!!!
...čéče mi dneska zvedli plat, tak možná budu mít penízky na to přijet na Braník juchůůů (ale ještě moc nejuchám, pro jistotu)
Krista
cha chááá jo se umí taky čučet!!!! Má krásnou pusinku
Cituška
si to taky někdy říkám - bych se asi dozvěděla věcí - to bych pak koulela očima já
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 18:36
- Nahlásit
Lulu
čéče mi dneska zvedli plat, tak možná budu mít penízky na to přijet na Braník juchůůů - tak to je druhá nejlepší zpráva dne. Prvně přijmou Danču do nové práce a z tebe je skoromilionářka. ;)
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 18:47
- Nahlásit
Tommy Gun
fakt jen skoro
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 19:47
- Nahlásit
Lulu
No to je super.Tak to se na tebe budu těšit
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 20:00
- Nahlásit
Ada
taťka potvrdil, že by se mnou jel a teď jen, aby to co dneska ŠÉF řeknul - bylo i na výplatní pásce.
No když tak si pučim...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 01:15
- Nahlásit
Krista
Jů, ta vyrostláááá
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 01:17
- Nahlásit
Karel
ahoj, mám dotaz, dá se u vás někde sehnat tohle?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 09:08
- Nahlásit
kkathy
jééé, já ci takýýýý
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 19:23
- Nahlásit
kkathy
já mám něco podobnýho do HAPPY DOGu je to cestovní miska na vodu, ale tohle v provedení "pacinky" a na granulky jsme ještě neviděla - MOC PĚKNÉ
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:11
- Nahlásit
Tak jsem se právě nacpala guláše.Tatínek zase jednou kuchtil.A že je táta na guláše machr.Já je normálně moc nemusím ale tátova gulage se vždycky nacpu.
Jo a dneska jsem volala policajty.Byla jsem v Jihlavě na autobusáku a byli tam nějací bezdomovci a měli sebou psa.Jsem si jich nevšímala a přišel kamarád.Šli jsme si sednou na vínko a když jsme mířili spátky na busák tak tam dva ti bezdomovci do toho psíka kopali a on plakal a plakal.A já jak se ničeho moc nebojím tak jsem na ně začala řvát.Kámoš jim šel psíka vzít a volali jsme na ně policajty.A musím říct že páni policajti byli machři.Vůbec se sněma nemazlili.Pejska říkali že odvezou do útulku. Byl moc pěknej a hodnej.TAk snad se ho někde ujme.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:46
- Nahlásit
Ada
to jsou ale ku*vy!!!! Myslím, že mají jné starosti, než ubližovat zvířatům. Sami ho*no dělají, jen otrvují a smrdí.
Dobře jste s kámošem udělali!!!!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:50
- Nahlásit
Lulu
Moje řeč.Já su na todle (jako asi všichni tady)hrozná.Vůbec mi nevadí že jsou okolo lidi a že se koukaj co ta bláznivá ženská ječí.I když teda v tomdle případě se lidi přidávali na naší stranu.Ale furt na toho chlupáčka musím myslet.Jak mu asi je a tak.Sousedce umřel psík tak za ní zítra zajdu a pokusím se jí ho nabídnout.
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:52 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Ada
přesně tak, kdo má rád pejsky tak se numůže koukat na ubližování zvířat!!!!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 21:13
- Nahlásit
Lulu
Jo jo, já mám černou na granule od Magnumu a pak takovou červenou šusťákovou od trixie, ale ta růžová mě dostala...
U nás to jde sehnat taky, ale docela drahý...a pan dodavatel tvrdil, že je to "ze zámoří", no když nebude koupím si drahou, růžovou potřebuju
Krista
Snáší slečna italka normálně jiný fenky?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 21:31
- Nahlásit
kkathy
to jo, ta růžová tedy píše!!!!!
Co Agátka? Byla zničená po víkednu? Ta má energie za deset
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 23:23
- Nahlásit
Cituška
Ne, vůbec nic jí nebylo ... i přes to, že jsme měli dlouho cvičební pauzu, jí nic nerozhodí... za to já nějak nestačim s dechem a málem jsem ani nevstala v pondělí do práce... už jsem na to stará A to jsme na středočeskym dni boxera výcvik docela odflákli.
Když seženu růžovou dám vědět.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 23:40
- Nahlásit
kkathy
Když seženu růžovou dám vědět.
sím kdyby byla růžová tak bych taky jednu kdyby to šlo třá poslat po Renče?
|