Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
kkathy
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 21:58
- Nahlásit

Ada
Z toho si nic nedělej.Já mám nerva pokaždý když mám řídit, ale když pak už jedu, tak to je úleva najednou. A je to i pěkný. Mám řidičák od osmnácti, takže už osm let, ty jo, to to letí.Ale když nemusim, neřídim. Naštěstí Tom chce být u všeho co s Agí děláme, takže nám dělá taxíka... ale zas nevaří nooo

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 22:17
- Nahlásit

kkathy
No já su na to moje řízení zvědavá Kámoška dělala jízdy 3x.Tak doufám že na tom nebudu podobně.Ale řidičák je nutnost.Tak snad to nějak zmáknu.

Lulu
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 22:18
- Nahlásit

kkathy
já mám taky řidičák od 18 a řídím 12 let (jóóóó 30-tka ), ale i tak dálnice a cca 260 km je na mě dost... Hlavně, co kdyby se něco stalo... no a odbočit správně na Braník??? cha chááá jednou se nám to podařilo hned, jednou jsme trochu bloudili...

Lulu
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 22:20
- Nahlásit

Ada
zvládneš to, Ti věřím!!!!!
hlavně pak alespoň trochu jezdit, já hodně řídím na Slovensko do Vráblí, je to cca tak jako do Prahy, ale to nikdy nejedu sama a dělám často přestávky - i kvůli hafanům...

Karel
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 23:24
- Nahlásit

Ada
Ahoj, prave jsem se vratil z prace, venku je kouzelnych -44'C a pry se ma do zitrka ochladit... Uz ted jsem mel co delat nastartovat auto, zitra ho budu muset asi podpalit..
Takze nikde nikdo, dobrou noc a zase nekdy...

kkathy
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 01:29
- Nahlásit

Karel
Dobrou

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 09:45
- Nahlásit

Karel
Jéé no jo.To já už prosím v 1:29 spala. -44'C Si to vůbec nedovedu představit.

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 09:48
- Nahlásit

Lulu
No já se jen vidím až budu mít řidičák.Budu vymetat všechny výstavy a závody.Teda hlavně jako divák Zatím

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:24
- Nahlásit

Čau řidičky!
já už nechápu jak jsem někdy mohla být bez autíčka... taky jsem se bála řídit a vlastně Giordýsek může za to, že teď brázdím silnice, někdy taky pole...

Ty jo, Bráník super, hned to řeknu svým 2 mimiňákům v Praze!

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 13:24
- Nahlásit

Denisa
No já jsem si říkala že bych mohla říct pánečce od Brekeke.Byldí kousínek od tamaTo bych byla moooc ráda kdybych je viděla

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 15:33
- Nahlásit

Artroza
Ahoj.Chtěla jsem se zeptat.Máme v Praze štěnisko a právě jsem s paní mluvila a ona by s Brekeke ráda taky přišla na den boxera.Není zatím ani v boxerklubu.Šlo by to?Chtěla bych aby se zůčastnili i svodu v Bráníku.Když tam budu s Aduš dělat chovnost tak že by jsme tam měli i Brekeke.Paní je začátečník co se výstav a svodů týče.Tak že by to omrklaŠlo by to?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 15:49
- Nahlásit

Ada
nazdarek,
celej den tu zas cucim do kompu a vytvarim poctenicko....

JASNE! vzdyt je tam psano i pro necleny BKCR- a maj to zadarmo
klido at prijde, vysvetlime, pomuzeme....

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 15:55
- Nahlásit

Artroza
Tak to je super.
vytvarim poctenick.... do bulváru nebo jsi se dala na pohádky pro děti?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 15:58
- Nahlásit

Ada
pohadky to nejsou, mladej zatim vsechny knizky misto cteni ochutnava.....

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 16:01
- Nahlásit

Artroza
Doufám že budeš mít malého i na dni boxera.Jsem ho ještě nevidělaMám děti rááda

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 16:07
- Nahlásit

Ada
predpokladam ze jo
Nastesti je v podstate hodnej a na cvicak zvyklej. Az bude chodit, tak uz vim, kde ho budu hledat: bude pobihat na place a poleze ke vsem boxerum.....

Cituška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 16:13
- Nahlásit

Artroza

cháááá přesně jako Lucinka, včera při výcviku chodila s Kirou na vodítku a říkala k noze, ke mně, lehni a tak....

Ada
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 16:30
- Nahlásit

Artroza
Ségra se švagrem mi povídali že jak byli na nákupech tak u obchodáku byl uvázane boxoš.No a neteř prý přes celé parkovište řvala.Mamííí boxééér.No a když někde potkaj boxera tak je Terka uplně nejšt'astnější.
Švára myslel že by Terka(neteř) mohla taky závodně střílet jako on.Ale vypadá to že se potetíJedné paní ve svých třech letech řekla že má sice pěkného psa ale že ona chce jedině boxera jako má teta Adélka a babička s dědou TA se povedla.Su na nu pyšná

Lulu
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 17:22
- Nahlásit

Denisa
ty neplánujš příjezd?????

Cituška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 23:19
- Nahlásit

Karel

hezký fotečky Irona a Wiki

Karel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 01:46 - Změnil/a: Karel
- Nahlásit

Cituška
Se divam na TV jak policejni pes vyhrabava ze snehove zaveje dve holcicky, 1 a 3 roky stare, zmrzle na kost. Ozraly tata je nechal venku na pospas, oblecene v trickach a plenkach, v teplote -55'C. Az za 8 hodin se na ne vzpomnel a nechal je hledat. Cela rodina ted v TV lituje tatinka, jak on ted chudak trpi, jak on je mel rad... opravdu dojemne... to se stalo ve vedlejsi Provincii. Dnes v noci ten mrazicek dorazi i k nam.. dnes u nas bylo pouze -47'C.

Jinak jsem rad ze se ti fotky libi, Iron ma skoro sedm mesicu, vazi pres 40 kilo.

Karel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 01:51 - Změnil/a: Karel
- Nahlásit

Tady si o tom muzete precist..

A Saskatchewan First Nations community is grieving the loss of two toddlers who froze to death, wearing nothing but T-shirts and diapers, as frigid winds
pushed temperatures down to -55 C.

Police discovered the body of a one-year-old girl Wednesday on the Yellow Quill First Nation, east of Saskatoon. Her three-year-old sister had been found in the snow the day before.
"This is such a tragedy," Margaret Roper, a cousin of the girls, told CTV Regina. "Our community is going to be suffering for quite a while. These were two small children."

Yellow Quill First Nation Chief Robert Whitehead told CTV Newsnet he had taken calls from many people on the reserve, struggling to deal with the girls' deaths.

"From the people that I've talked to, they are very affected, very deeply, from what's happened here. For some it hasn't really sunk in yet, they're numb," he said by phone.

Whitehead added that some in the community "were very distraught, crying, hoping it wasn't true."

The father of the girls was picked up by police early Tuesday morning, suffering from exposure to the extreme cold.

It wasn't until about eight hours later that the man, recovering in hospital, told police his two daughters were missing.
"He was conscious, he was awake," said RCMP Sgt. Brad Kaeding. "There is some suspicion that alcohol was a contributing factor."
Kaeding said it's believed the man's level of intoxication may have prevented him from telling hospital staff or RCMP about his daughters.

Police believe the man left his residence to go to another house about 400 metres away. The man is also believed to have left his house with his children.

"He really loved and cared for them," Bernita Pauchay, the girls' aunt, said of the father. "He's going through a lot right now, having to realize the mistakes that he's done."

Kaeding said the three-year-old girl was found between the two homes.

CTV's Mike Ciona, reporting from the reserve, said the one-year-old was also found in the same area.

The mother of the children lives in the community but it is unclear what she was doing during the time period in question, said Kaeding.

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 08:20
- Nahlásit

Karel

tak to je fakt humus! Vůbec je toho teď nějak moc, samé týrání dětí , zabíjení, naše slavná společnost jde do háje.....

Iron bude macík

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 08:44
- Nahlásit

Karel
Hnus.A otec je hroznej chudáček.Ožere se když hlída děti.Fakt nechápu proč ho litujou.Spíš bych ho měla chut' taky nechat zmrznout blbce!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 10:10
- Nahlásit

Lulu
no bylo by to pěkné!!! a viděla bych se s mimiňáky pokud by došli a s váma všema
mno, ale právě si sama po dálnici se svým traktůrkem netroufám...
tak leda, že bych se s někým domluvila kdo by byl ochotný mě+G. přibrat... nehlaste se všichni

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 10:48
- Nahlásit

Denisa
Pere se s jinejma fenkama G. ?

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 11:08
- Nahlásit

Ada
záleží na tom, do pranice se přemlouvat nenechá... jestli myslíš jako do kufru do auta k feně co nezná? zatím to vždy šlo, ale bylo to dříve, teď dlouho s nikým nefrčela a je to už přece jen starší "babka", už se nechce kamarádit s kdekým... nesmí na ni nikdo zamrčet první... bych asi neriskovala čoveče...
ale je v pohodě zvyklá jezdit dole na podlaze u sedátek... !?
no ale jestli máte psy v autě jen v kufru, tak to by asi vaši nebyli nadšeni...

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 12:54
- Nahlásit

Denisa
Kde pák.Psiska se válí po celém auti.A Aduš nejraději vepředu u spolujezdce.Jsem si říkala že kdyby jsi dojela k nám tak do Práglu by nebyl problém jela by jsi s náma..Já bych si Aduš vzala pod nohy dopředu a ty G. dozadu.Ale možná nepojedu s našima ale s kámošem.No a to by bylo taky v pohodě

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 13:38
- Nahlásit

Ada
jó, tak tak by to bylo v pohodě...
G. je zvyklá taky cestovat vepředu pod nohama, vzadu pod nohama, na sedačce, v kufru...
no jo, ty jo, ale co vlastně bychom tam dělaly? vždyť my se teď už 3/4 roku (od G. otěhotňulovství) s výcvikem flákáme... ještě si tam střihneme ostudu před mimiňákama... leda tak dogdance nebo frisbee nebo jízdu na kolobce že bychom si pocvičily... mno jo... tak uvidíme... každopádně moc díky za nabídku!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 14:15
- Nahlásit

Denisa
Není zač.No neboj.Něco se určo najde.Myslím že obrany G. určo nezapoměla a poslušnost si projedete párkrát na louce a bude.Si nemysli.Ona Aduš předvede svoje přivolání a lidi se budou válet po zemi smíchy.Ona při tom dělá takové vylomeniny a opičky že to snad není možné

Jo a taky jsem zakoupila talíř pro psíky.Adelai je zatím nešika ale Fatty to baví.JEnže ted' má problémy s přední paci tak ju šetřím a je jen doma a na zahradě.

<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání