| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 14:50 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Denisa
přes Skype, ICQ a emaily není problém být v kontaktu, někdy i tady, máš pravdu politika sem nepatří
Cituška
super, konečně
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:06
- Nahlásit
Cituška
jo jo, kdosi mi to už říkal... super! (no vidíš a zas jakési zákulisní boje neb jsem zároveň slyšela, že ho tam kdosi nechce... no já a G. ho teda chceme!)
vrací polovička týýýýý jo, to se máte, já chci taky takové papáníčko!!! tak si to užijte!
articek
tak to je fajn, že aspoň tak!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:14
- Nahlásit
Denisa
to neřeš, bude figurovat soboty, a osobně budu bojovat o to, aby tam byl
tak mi slza ukápla, když jsem to viděla, už jsou fotky Bredíka v novém domově v Odchovech, ale musím uznat, bude se mít dobře
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 16:29
- Nahlásit
Ahojda všem
kkathy
Cituška
Denisa
Děkuji za pochvalu.To potěší
Dneska jsem studovala na internetu takové různe fígle a jak fotit atd.. ja radila corleona Tímto Ti Corli děkuji
Ale stejně su na to levá.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:16
- Nahlásit
Denisa
Nejni čas - příležitostně nakukuju - ale čtu od začátku do konce aspon jednou denně ....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:16
- Nahlásit
Denisa, Ada, Cituška, Kkathy
Rozvířená hladina na tomto čatu nemůže zkalit přátelství která na tomto webu vznikla. Situace se jistě brzo uklidní a přátelství zůstanou dál. Určitě se vrátíme k tomu co nás spojuje (boxíci) a ne to co nás rozděluji (politika).
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:18
- Nahlásit
Teta
Svatá pravda
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:19
- Nahlásit
Cituška
myslím že všechny tvoje štěňátka se budou mít dobře, podle těch všech fotek od nových páníčků. Vypadaji jako spokojený dětičky.
U toho Bredíka když si chci zvětšit fotku tak se mi zobrazí vždy jen ta fotka s tou kostí. A ta u pytle s Eukanubou nejde zvětšit vůbec.
Panečku po pěti týdnech odloučení to bude asi přivítáníčko
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:21
- Nahlásit
Cituška
Koukala jsem na Bredíka Moc pěkné foto.Jen když chcu otevřít kteroukoli fotku tak se mi furt otevírá ležící Bredík s velikánskou kostí Ale moc mu to stou kostí sluší
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:28
- Nahlásit
Teta
Ahoj Už máš nějaké nové fotečky Alexe a Lega?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:29
- Nahlásit
Ada
Jsme ostudy, ale nemáme...... nějak není čas a je brzo tma.
Nejpozději na jaře to snad napravíme
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:30 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
na jaře - a jakého roku?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:34
- Nahlásit
articek
Teta
Ostudy nejste.Mě se taky hrozně blbě fotí.Dneska je to úplně na nic Sem něco málo nafotila ale skoro všechny fotky na nic TAkže ted' na to taky kašlu.Až napadne sníh tak snad zase něco vyfotím
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 17:54
- Nahlásit
tož děcka, už je to spravené, chudák Bredík, takhle tam ty fotky nasázet
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:04
- Nahlásit
Cituška
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:15
- Nahlásit
articek
na jaře - a jakého roku?
Ffftipe!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:18
- Nahlásit
Pro dnešek se loučím, jdeme zapít strejdovi narozky.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:22
- Nahlásit
Teta
no tak to strejdovi vše NEJ a hlavně hodnou ženu (teda už vlastně má! a zdravíčko a co nejvíc úspěchů a radostí s boxíky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:31
- Nahlásit
Teta
Taky se připojuju ke gratulaci.
Tak jsem přes to moje blucí období schodila 8kg.Konečně už je mi dobře.Dneska sice náznak bolení břicha byl ale naštěstí to přešlo. Ale netroufnu si ještě něco moc sníst.A to mám celej den chut' na toust
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:37
- Nahlásit
Teta
gratulujem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:48
- Nahlásit
Ada
nemohla bys mi prosímtě honem poslat nějaký ten blucí bacil???? Já bych potřebovala tak kolem 6ti kilo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 18:58
- Nahlásit
Teta
Big gratulace pro Strejdu!!!
Doufám, že apartní zbořenina na nose už je zahojena?!
Denisa
Naprosto souhlasím s tvým příspěvkem ohledně "nás boxíkářů laiků" a haštěřicí okolo boxerklubu. Moc hezky napsáno!
Dnes jsem zjistila, že si jen naivně myslím, že jsem majitelkou dvou psic! Já totiž DOOPRAVDY vlastním dvě slonice. A jak to? Mno, ten počet nasbíraných h*ven mi jaksi ke dvoum fenečkám (z toho jedné mini) nějak nesedí! "Rozkošné" na tom je to, že Buggi se zjevně snaží vyrovnat FeeBee, protože mnohdy nepoznám rozdíl mezi výtvorem malé od velké! Asi budu muset přejít na jiný granule! Zdeněk se děsně divil, když mě s každým h*vnem šoupnutým do kbelíčku slyšel říkat : "Padesát korun, sedmdesát korun, šedesát..."
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:02
- Nahlásit
Cituška
Nevím nevím jestli takhle hubnou je k něčemu dobré
A ty hubnout nepotřebuješ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Klarucha
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:07
- Nahlásit
Teta
taktéž se připojuji ke gratulacím..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:10
- Nahlásit
ola
Normálně se nemůžu přestat smát.Na almaře spala kočka.Jenže se rozhodla že už ju to tam nebaví a že půjde do obíváku.Tak skočila dolu.Cupka si tak směr obívák a najednou vidí Aduš ležet na zemi.Tak se kní přikrade a packou ju sekne do ocásku.Aduš se lekla a snažila se zdrhnou.Jenže jí podjel paciny a schodila strom který málem spadl na Balů.Ten se lekl taky a vzal nohy na ramena.Jenže se nějak netrefil a zahučel mezi gauč a křeslo.(to už jsem se válela smíchy na zemi)A zůstal tam ležet aby nevypadal jako že tam spadl.Ale že tak to měl v plánu že si tam schrupne nohama nahoru
A nejlepší byla Fatty.Ta se tvářila jako že ona ty dva neporodila a že určítě není jejich máma
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:22
- Nahlásit
Ada
Fatty.Ta se tvářila jako že ona ty dva neporodila a že určítě není jejich máma
Óó, jak jí rozumím!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:28