Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Klarucha
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:17
- Nahlásit

dotaz na výstavoznalce - proč se na takovém tom přehledu z větších výstav (myslím tím tohle http://kynologie.cz/cks/vystava/uznanaFCI_jaro_200 7.htm )neobjevuje nikdy boxer?

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:25
- Nahlásit

Cituška
mailík dorazil je to trošku oříšek, ale zkouším ten obrys, když se mi to nepovede, tak se budeme muset asi obrátit na přítele ze zaoceání, hihi
a nemáš ho (nebo někdo) třeba na bundě jak toho boxíka? to by bylo lepší

ola
FeeBee s Bugginou si vesele chodili nohy pucovat do domu - ty jo, uplně to vidim

Klarucha
mp3 už vlastně nefungovala, ty brýle byly ošklivé a ta knižka se nedala číst -

Denisa
napadlo, že vypadá taky trošku jak boxer -

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 15:11
- Nahlásit

kkathy
Já mám jenom obrys.Blejsknu to a pošlu.Ted' ale musím pryč.Tak spíš tak k večeru ju?

gogo
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 18:23
- Nahlásit

gogo
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 18:31
- Nahlásit

Ahoj všichni,
tuto diskuzi ač pasivně sleduji asi půl roku a docela se mně líbily některé názory a rady diskutujících. Po týdnu kdy jsem se vrátila ze služební cesty a zapnula si diskuzi, jsem se nestačila divit, co se to děje. Tento článek bych napsala na fórum B. K., ale 4krát se mně nepodařilo zaregistrovat, tak ho píši sem.
Starý web B. K. nebyl vůbec špatný( i když potřeboval trochu zmodernizovat) a správce webu aktualizoval web poměrně včas, asi jak dostal poklady. Neshody mezi p. Pfauserem a správcem webu vyvrcholily v to, co se stalo, web byl vypnut. Pan Pfauser by při svém věku měl být slušnější a nenadávat bývalé správkyni webu, která web zpravovala a strávila na něm hodně času a dlouhé roky. Když se nad tím zamyslím, tak v tom vidím účelovost, aby web zpravoval někdo z okruhu jeho známých. Ptáte se proč? V sobotu 3. 11. se jedna členka Středočeské pobočky chlubila určitým členům, že od Nového roku bude dělat správce webu a chlubí se stále. Co mě na tom zaráží je to, že vyvrcholení problémů p. Pfausera se správcem webu bylo až později. Takže vše bylo předem připraveno. Nelíbilo se my u předcházejícího výboru B. K. že A. K. měl na klíčových pozicích svoje lidi a že s lidmi manipuloval a používal i cenzuru. Nerada bych, aby se vrátili předcházející časy, když ale čtu reakce čtenářů diskuze a slyším názory jiných členů B. K., tak mám strach, že tento výbor příští volby neustojí. Ale to je věc předsedy B. K., když se nechá ovlivňovat (i když to třeba nemyslí ve zlém) určitými lidmi. Mohla bych psát ještě dále, co se členům B. K. líbí a nelíbí, ale až příště. Nejen já jsem zvědavá, jak výbor Boxerklubu již utichlé problémy s webem vyřeší.
Ještě jenom pro doplnění. Výměna správce webu a webhostingu se obyčejně dělá za provozu.Říkám to zcela zodpovědně, protože mě to živý.
Nezlobte se, ale podepisovat se nebudu, protože každý na téhle diskuzi je anonymně, i když víme zhruba, o koho jde.

Papa všichni Gogo

Je zcela logické, že tento článek se nebude líbit hlavně určité skupině lidí, ale já si u nikoho žehlit nic nemusím.
Jako člen Boxerklubu děkuji rodině Lukešovým za správu webu po celé roky.

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 18:40
- Nahlásit

kkathy

nemám tak možná by nám přítel za mořem pomohl?....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 18:49
- Nahlásit

corleona
http://www.bk-muenchen.de/cms/aktuelles/index.php3

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:06
- Nahlásit

Cituška
přítel za mořem pomohl - už se stalo, přepošlu mail
já svuj výtvor budu mít hotový až večer, taky pošlu, ještě musim někam jet

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:16 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

gogo
vše bylo předem připraveno - trochu omyl, paní Lukešová s tvorbou webu veřejně skončila 1.11., vím to, proto že hned poté, co zveřejnila na stránkách boxerklubu svuj projev o tom, že web předává, jsem jí psala mail, ve kterém jsem jí žádala, zda by si to ještě rozmyslela a to bylo 1.listopadu.
Takže tu prosím nešiřte lži "pane šerloku holmsi"

V sobotu 3. 11. jedna členka Středočeské pobočky - nabízela lidem možnost umístit svého pejska a jeho fotografie na webu, který připravuje a jehož je správcem. Šlo o boxeří web www.boxersport.cz. Kde ve fotogalerii připravuji prezentaci psů. A tuto možnost nabízím i vám, odkaz URL ...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:21
- Nahlásit

kkathy
Tak su tu.Koukám že už máš co potřebuješTak Ti nic přeposílat nemusím
kkathy
gogo
Nechcu bejt nepříjemná ale nechcete to řešit na boxerforu?Už to tu není co bejvalo.A je to celkem škoda.

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:31
- Nahlásit

Ada
že už máš co potřebuješ - ještě né, ale že ty bys měla doma obrys erdela? jestli ano, tak šup sem s nim

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:37
- Nahlásit

kkathy
Jééé já myslela že scháníš boxoše

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Ada
Už to tu není co bejvalo - to máš teda pravdu, proto už sem ani moc mezi vás nechodím

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:43
- Nahlásit

Ada
To bylo minule A jakýho máš? Vyfotíš? Když máš už ten nový foťákček, tak ať vidíme, tak ti to s ní pěkně jde ...

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:44
- Nahlásit

Tak takhle Fatty dává najevo jak ju baví focení

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:46
- Nahlásit

articek
Ada
A není to spíš naopak ... protože sem už nikdo nechodí, tak to není co bývalo

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:48
- Nahlásit

kkathy
Ale asi to něčím je že sem nikdo nechodí ne?
articek
je to ale škoda

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:49
- Nahlásit

Ada
Třeba tím, že není tolik času ?

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:55
- Nahlásit

kkathy
Tenhle rozhovor nemá cenu...
Boxoše vyfotím a pošlu.Ale zítra, dneska se mi už nechce.Fot'ák mám ale focení nic moc.Spíš nic než moc Můžeš kouknout do fotogalerky.Sem něco nafotula.Ale jak říkám.Nic moc.

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 21:27
- Nahlásit

a je to tu zase

nemůžu a ani nehodlám se vyjadřovat k něčemu, o čem vím jen kusé zprávy a navíc zprostředkovaně. Až budu chtít něco soudit, zjistím si všechna dostupná fakta, nebudu to řešit na diskuzi ale osobně s lidmi, kterých se to týká....

zatím je tu pro mě dost lidí, s kterýma je mi dobře, nic od nich, vzhledem k tomu, že jsme tu pod přezdívkami a každý dle svých možností a času nečekám, a když jsem měla nějaký problém, vždycky mi pomohli...

to píšu za sebe

Ada
jdu na tvoji fotogalerku

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 21:31
- Nahlásit

Cituška

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 21:49
- Nahlásit

Ada
Pěkný fotečky náhodou

Cituška
Mailíky

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 23:07
- Nahlásit

kkathy

mailíček zpět

Ada
krásný fotečky, jsi zbytečně skromná

dobrou všem

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 02:13
- Nahlásit

Cituška
dobrou

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 04:27
- Nahlásit

Cituška
nebo dobré ráno

kkathy
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 04:42
- Nahlásit

ola
Adina
Stýnka
jsem našla na netu, asi už znáte ale pěkný

ola
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 13:27
- Nahlásit

kkathy
Ty jsem ještě neviděla!
Ovšem minule v jedný vesničce jsem viděla (asi) sádrovýho bostonka stojícího ve skalce. Jako někdo má trpaslíka, tak tady měli bostonka.

Cituška
zatím je tu pro mě dost lidí, s kterýma je mi dobře
Nápodobně!

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 14:31
- Nahlásit

Ahojte,
hm, tuto diskuzku založilo pár začínajících boxíkářů, aby si povídalo o radostech a starostech se svýma placatýma tlamama...
Nikdo tu neměl ambice řešit něco víc... si teda jako jedna ze zakládajících myslím...
Pak jsme byli my "obyčejní" rádi, že si tu s náma začli vykládat i zkušení boxíkáři, mnohdy poradili a byla tu sranda a byl to relax. I když občas něco zaskřípalo, tak furt ale v pohodě...
"Politika" tu prosákla jen občas a opět my nezainteresovaní si mohli jen domýšlet...
já nevím, ale nechápu, proč by se najednou ZDE měla řešit politika boxerklubu?!
ano, asi všichni nejsou se všema ve shodě a za jedno, ale je škoda, že mezi nás co za "to" nemůžeme a ani nevíme pořádně vo co gou přestali chodit lidi, se kterýma jsme si nic přece neudělali? čím jsme si to zasloužili?

Cituška
s tím co jsi napsala se ztotožňuji.

moc nás tu asi ??? nezbylo co... nebo snad někteří jen nemají čas teď přispívat? třeba
anebo bych očekávala, že udělají to co Blažena a rozloučí se s námi sirotami, se kterými denně komunikovali na tomto fóru...
taky píšu za sebe tedy... ale podle reakcí některých z vás, si myslím, že je to líto asi více lidem...
no snad zůstaneme (s nadále nepřispívajícími) v kontaktu třeba přes mejly nebo čauky někde na výstavě apod.
a pak po kom ti boxeři jsou tak bojovní??? nasupení bojovníčci jako jejich haštěřiví páníčci!

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 14:36
- Nahlásit

Ada
ten novej foťák a ty fotíte naprosto skvěle! moc pěkný!

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 14:47
- Nahlásit

tak já dneska přestanu být vdova

po pěti týdnech samoty a strádání se mi večer vrací polovička, kachýnka se rozpéká, knedlíky již uvařeny, psi načesání...

Denisa

od 1.12. by měl zase Jožka fungovat..

<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání