| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 22:11
- Nahlásit
Tak jsme měli doma zase veselo.Sem našim koupila dřevěnou žirafu a Balů jí uhryzal nohu.Zmetek to musel stihnout hodně rychle pač jsem byla na zahradě asi jenom 10 minut.Tak máme doma beznohou žirafu a Balů se tváří náramě spokojeně.Ježiši jak já bych ho někdy nejraděj uškrtila.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 22:15
- Nahlásit
Ada
člověče, dyť Balů ví, že je to prostě klacek, kdepak žirafa
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 22:28
- Nahlásit
Cituška
On to určitě dělá naschvál.To je takovej pacholek a ještě se tváří jako že on nic.Přitom má hubu samou třísku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 22:32
- Nahlásit
Cituška
Nemáš nějakej recept proti bolení břicha a blutí?Dneska to fakt stojí zato.Ani usnout nemůžu jak je mi zle.A mršky placaté toho hned využili a už se válí v posteli.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:41
- Nahlásit
pro šmíráky
prosím špehy, kteří odsud šíří dle mého názoru pro všechny zde přímo nezúčastněné dosti nezáživné a nic neříkající , ale přesto někdy soukromé informace, aby tyto alespoň šířili pravdivě a né vytržené z kontextu
toto upozornění se ovšem netýká jen informací do zámoří, děkuji
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:48
- Nahlásit
Ada
a blutí - pořád? že by fakt další těhulka?
Tommy Gun
Ale hlavně se staň členkou -
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 03:54
- Nahlásit
kkathy
se ovšem netýká jen informací do zámoří
Ale i za ocean.. ..
anebo treba jen za humna?..
Protoze za oceanem tyto informace.. ,.
to je uplny trhak..
namet pro dobrodruzny film...
Ahoj kkathy, tento tyden ti poslu mensi objednavku, pozdeji bude vetsi.... domluvime se e-mailem.. Diky..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 06:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
kkathy, Klarucha
Ale hlavně se staň členkou - jasně, protože členství přináší samé výhody a sociální jistoty.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:12
- Nahlásit
kkathy
No já určitě potomka nečekám!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:20
- Nahlásit
Ada
U nás včera bylo taky veselo, Mates opět nechal otevřené dveře na zahradu, tudíž FeeBee s Bugginou si vesele chodili nohy pucovat do domu. Na chodbě byla cca 3cm vrstva hlíny a listí! Myslela jsem, že mě jebne. Mates měl móc veliký štěstí, že byl v Sokole, tak jsem stačila vychladnout!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:33
- Nahlásit
ola
Úplně živě si dokážu přdstavit jak zuříš.Todle udělala neteř Terezka.Vzala si hadr do ruky a chtěla pustit pséky dovnitř.Tak jim otevřela dveře psiska si cupitali domu a Terezka utíkala s hadrem a křičela na psiska"ještě vám musím utřít packy zvířata".No a když zistila že psiska už jsou na gauču tak jenom tak sama pro sebe povídá.To zase bude,psiska dostanou na prdel a já asi taky A to jsou jí 3 roky Ale je to moje zlatíčko.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:46
- Nahlásit
Ježkovy voči, tak já den vynechám net a tu takové věci!!!
Blažena
to néééééééééééééééééééééééé!!! achjo!!!
vykašli se na zákulisní bojůvky nebo co to je a přijď zas někdy mezi nás, kteří tě tu máme rádi!!!
jdu kouknout na nový webajs!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:51
- Nahlásit
Ada
Jo, dětičky a psi = děsná kombinace!
Včera mi Kuba oznámil, že by chtěl ještě brášku! Málem jsem upadla, protože on vždycky jednoznačně odmítal jakékoli debaty o dalším miminku u nás v rodině. Hned jsem ho upozornila, že POKUD ano, tak já bych chtěla holčičku, načež mi bylo řečeno, že to teda NE, jedině "bráchu"!
Z toho mi vyplývá, že můj mladší syn se mě chce zbavit (Bohnice to jistí!).
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:06 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
ty děti.Jo a maj v Bohnicích koně a psíky?V Jihavě na kopečku jo.Tak třeba Ti dovolej psíky sebou
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:08
- Nahlásit
Kkathy
jak to vypadá s mailíkem? Dorazil? Možná je ta hlava moc komplikovaná, ale jen obrys jsem nenašla....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:19
- Nahlásit
Cituška
tak jsem koukala, že už máš zase "jen" 4 psíky doma... (a štěně Opičku)
to to uteklo...
pan od Bredíka je sympaťák a hned mě napadlo, že vypadá taky trošku jak boxer
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:30
- Nahlásit
kamoščina jorkšířička má 5 štěňátek! MAZEC!!!
http://www.lenczova.com/yorkshireterrier/
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:33
- Nahlásit
Denisa
Jééé, ti jsou prťavoučcí. Nevíš přibližnou cenu? Kolegyně sháněla yorka!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:34
- Nahlásit
Cituška
Jé a koukám že dvě míma jdou do Hodonina.Tak třeba se sourozenci budou i vídat
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:53
- Nahlásit
Ada
sourozenci budou dokonce na jednom cvičáku
a pán od Bredíka byl úplně naměko, během 5ti minut si ho pes omotal kolem prstu, měla jsem dojem, že se jim narodilo třetí dítě a k tomu KLUK (má totiž 2 dcery)
jojo, Denisa taky sháním jorka pro mamku, kolik?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:04 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
No tak to je super.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:08
- Nahlásit
Cituška
že se jim narodilo třetí dítě a k tomu KLUK (má totiž 2 dcery)
Ach, jak ho chápu! U nás to je obráceně a psice plní funkci dcerušek. Značně rozcabených! (jen kdybyste věděli/y cenu za tu vestu pro Bugginu! )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:11
- Nahlásit
ola
Naše holky maj taky obleček.Ale měli ho jednou.Když jsem ho nandala Aduš tak zůstala stát na místě a odmítala kamkoli jít.Nikdo sní nehnul.A Fatty na tom byla podobně.Takže oblečky leží někde na spodku skříně.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:15
- Nahlásit
ola
Cituška
holky, na stránkách máte odkaz na paní, moje kamoška je její dcera, ale tu ch.s. má její mamka, takže budete jednat s ní... máte říct, že jste od Denis...
cenu vám sdělí sama...podle mě je víc než dobrá... a rozhodně to budou vymazlenci
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:28
- Nahlásit
Ada
Aduš tak zůstala stát na místě a odmítala kamkoli jít.
Jo, jo naše Buggi vypadá jak naškrobenej krokodýl! Potácí se a furt se otáčí, kdo jí to sedí na zádech. Když ji v tom viděla FeeBee, tak si s ní začla packou pohazovat jak s basketovým míčem.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:50
- Nahlásit
Cituška
taky sháním jorka pro mamku
Jak jorka? To jsi boxerář, když jsi ještě mamince nedokázala vysvětlit, že prostě musí mít bostonka nebo brabantíka (když už to musí být malé)??? Se inspiruj u Corleony
To já bych mou maminku s takovým nápadem hnala.... ale má štěstí, má boxera
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:54
- Nahlásit
já když něco malého, tak frbuldočka nebo mopsadlo! jo a toho brabanťulu taky možná, ale toho červenýho hladkosrstýho, Markét promine, ale mně se furt ty "odrůdy Verdelů" pletou
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:28
- Nahlásit
Tak se mi povedlo usnot.Zbudil mě zvonek a konečně mi dovezli fot'ák.A konečně mám fot'ák co fotí hned a né z prodlevou 5 vteřin.No sice to taky není nějakej zázrak ale je rozhodně lepší než ten co psiska zničili.Takže jim vlastně musím poděkovat že ten starej zničili.A taky konečně tendle foť'ák dělá cvak To se mi líbí
|
Klarucha
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:40
- Nahlásit
Ada jo, také mám podobný systém zdůvodňování třeba že ta mp3 už vlastně nefungovala, ty brýle byly ošklivé a ta knižka se nedala číst...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:04
- Nahlásit
Klarucha
jojojojojojo.Oni to ti naši čtyřnozí miláčci snáma vlastně myslí dobře A my jim tak nadáváme.
|