Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 16:06
- Nahlásit

ola
jojo zavázat boty to už mi jde dlouho špatně, taky mi Zdeněk koupil u Bati velikánskou nazouvací lžíci. Spíš je teď problém s bundama neb žádnou nedopnu, teď sem šla na zahradu tak koukám do skříně co si vezmu našla jsem jednu co mám léta je docela velká a pěkně jsem jí dopnula, bylo v ní příjemně a jdu domu že teda psum otřu nohy, ohnula sem se a prasknul zip. Fakt dobrý.
corleona
Béčka jsou prostě ufouni. Hlavně si pamatujte že tohle spojení už nikdy více nesmíte dopustit, leda že by jste k těm štěňatum dávali nějaký příručky, jak se z nich nezbláznit apod. A rovnou těm případnym zájemcum promítali videa těhle béček aby viděli co je čeká.
Bereniku bych ale chtěla poznat osobně, mohli by někdy taky vyrazit na sraz. Bych chtěla vidět ty dva bílý bláznivý sourozence spolu.
A Nunýnek je prostě jedinečnej, jak píšeš "maminčino" sluníčko.

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 16:23 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Vcelka
No to se neboj, opakovat se nebude, my už taky dalšího kočkodana (Baru) doma nechcem I když tatínek Vadim se snaží a rve tituly kde se dá

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 16:36
- Nahlásit

Tak jsem s Aduš byla na poslušnosti a hodinu jsem se ju snažila chytnout nebo dostat k sobě.ale nebyla to její vina.Přišel tam klučina s nádherným zlatým pitbulem.Když ho jeho páneček odepnul a vypustil běžel rovnou na Aduš.Už jsem myslela na nejhorší.Tak jsem se psíkovy postavila do cesty.Ale to mu nějak nevadilo.Naštěstí nechtěl Aduš sežrat ale nakrejt.Sice nehárá ale ten pes byl teda nedrženej hodně.Hodinu naháněl nebohou Aduš po okolí cvičáku.Normálně chtěl tu mojí poctivou holčičku zneužít. Prasák jeden.A Aduš se vždycky zastavila a když na nu chtěl hopsnout tak mu zdrhla.
Když už byl hodně dotěrnej(asi po hodině) tak se ke mě Aduš přiběhla schovat)TAkže jsem si fakt dobře zacvičili.

Kulajda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:05
- Nahlásit

Vcelka
to je na pěst mezi oči ...

Tommy Gun
ten smalik na koni je hustej.

Markét
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:06
- Nahlásit

Ada
TAkže jsem si fakt dobře zacvičili

To za náma se na vycházce vydal dotěrný jezevčík, furt se nechtěl nechat odehnat, ani hody kamením ho neodradily, takovej suverén... tak po chvíli, když jsme došli mimo civilizaci, jsem odepnula Charley a s povelem Drž ho! jsem ji na něj poslala. Myslela jsem, že si s ním půjde hrát a ten nebohý pejsek asi taky. Jenže ona se tryskem rozběhla proti němu, pak se ozvala tupá rána jak jej hrudníkem sestřelila na zem až se dvakrát s kvíkotem překulil. Načež Charley s grácií odešla a pejsánek se jal upalovat zpátky do vsi.... chudinka. Ještě asi nezažil, co to je střet s boxerem

Kulajda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:24
- Nahlásit

Kdy začnou šlapat stránky boxer klubu ?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 18:01
- Nahlásit

corleona
Vadim je teda borec, tak doufám že my budem rvát tituly na srazech běloušů. Sem hlavně zvědavá až se pak utkaji Viky a Blade ve stejný třídě. To budou určitě pěkně zlobit v tom kruhu.

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 18:09
- Nahlásit

Markét

srážka s boxerem

moje stará čubina kdysi byla naučená povel "zažeň ho" na dotěrné pejsky, a také nikdy nekousla, jen zahnala

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 18:29
- Nahlásit

Markét
Ono je štěstí že Aduš se nějak moc nerve.Když jí nic nezbejvá tak se jenom brání.
Kdyby takhle vyběh za Fatty tak si ani nechcu představovat jak by to dopadlo.Ještě mám v živé paměti jak na Fatty vyběhla stafordka a pak jsme na veterině čekali až tu stafici pozašívají a dají dohromady.Už ani nevím kolik stehů.ale bylo jich moc a všude možně po těle
Takže s Aduš si užívám toho že se nemusím bát jít za roh jestli tam není pes nebo ju pustit na volno na cvikošiProstě pohoooda
Fatty snáma bude jezdit na výstavy.Už bude moct do tř.veteránů.Tak su zvědavá.Jistého rozhodčího má obzvlášt' rádaHlavně když se jí hrabe v tlamičce

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 18:58
- Nahlásit

Tak tenhle psík se mi moc líbí.Sem ho sice viděla jen na fotkách ale líbí se mi
URL

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 19:03
- Nahlásit

Cituška
moje stará čubina kdysi byla naučená povel "zažeň ho" na dotěrné pejsky, a také nikdy nekousla, jen zahnala
Přesně jako moje milovaná Bakarka, stejný povel a stejně to uměla..

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 19:09
- Nahlásit

Ada
HD-C

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 19:11
- Nahlásit

corleona

to jsou aspoň čubinky!

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 19:13
- Nahlásit

corleona
tak to je blbé

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:58
- Nahlásit

Jsme byli nějak moc dole.To už všeci spíte?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 23:06
- Nahlásit

Cituška
Ada
corleona
ahoj nespim ) ten je fakt krasnej ale c je špatný (

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 07:23
- Nahlásit

NĚCO na dobré ráno - zejména pro pamětníky

Adina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 08:13
- Nahlásit

Markét
....... " jé,jé,jé,kdepak ty fain holky jsou...."

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 08:35
- Nahlásit

Markét

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 08:56
- Nahlásit

Cituška
jé, to je roztomilé
tak tohle štěňátko jí zůstane a ani ji určitě nezlobí, tak ať si ho mamča užívá

Giordínek dnes bude pomáhat babičce loupat ořechy na cukroví, to jsem zvědavá kolik toho naloupe než přijdu z práce, to bude doma burdel!!!...

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:10
- Nahlásit

Markét
A co tohle? http://www.youtube.com/watch?v=Twdsb0JHFYI

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:26
- Nahlásit

Markét
corleona
drsnýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!

já mám uložený Kugukůůůů, pana Vajíčka, ale to už asi znáte
http://www.youtube.com/watch?v=hECgMwUFrog

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:26
- Nahlásit

corleona
Tak to je gól! Si vzpomínám, když jsem byla maličká, že se mi to hrozně líbilo, ale od té doby jsem to neviděla... kochám se!

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:27
- Nahlásit

Denisa
já mám uložený Kugukůůůů, pana Vajíčka
Na to jsem koukala dneska ráno. Včera jsem totiž našla zajímavé vzpomínkové webovky: http://www.zadivejse.cz/zadivejse90-3-125-100-142_ Ceska

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

Markét
ty jo,zajímavý webovky!
strýček Jedlička
to jsme měly s holkama jednou vzpomínkový večer, kamoška to měla natočené na videu a řezaly jsme se u toho...

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:37
- Nahlásit

Markét
Tak to je masakr! Jsem chtěla jít se psy do lesa, ale budou muset počkat. Tu kráku z Křesla pro hosta a Kůl v plotě musím shlédnout!!!

Markét
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:44 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Denisa
corleona
Hele - a tohle jste objevily (zejména píseň v úvodu)? Neskutečné - jak jsme to proboha přežili???
http://www.zadivejse.cz/zadivejse90-3-125-100.pris pevek338_kategorie29

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:09
- Nahlásit

Markét
táto, mámo, asi se pobleju

corleona
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:19
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=7xTFbr0fqE4&feature =related
Zlatí krejčířové, čunci a paroubci!!!!!!!!!!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:26
- Nahlásit

corleona
jak tohle člověk rychle vypustil z hlavy

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání