Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:45
- Nahlásit

Teta
Tak to je dobrá informace

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:46
- Nahlásit

Teta
Tak bonzni ty výsledky zlatejch komplet

Markét
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:50 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Denisa
Viděla jsem tvoje mimi

Cituška
A viděla jsem i tvoje mimi (VN)

Obě holčičky jsou půvabné, jen co je pravda. Ten nohatej věk mě prostě u boxerů bere...

Je to dobrý, na řadu jsme se dostali už před 14.00 - A dle očekávání jsme od Maruš obdržely res. CAC.
A můžete mi někdo ze zkušených vystavovatelů ujasnit, proč jsme od vedoucího kruhu Míry R. dostali ještě jedno pozvání do kruhu? Tam se na nás Maruš koukla, řekla, že už nás viděla, titul byl už zadán a tak jsme zase šli??? O co jsme se to vlastně ucházeli???

PS: U zlatejch psů o CACIBa bylo u kruhu pěkně dusno, bohužel zrovna pustili ventilaci, a tak jsem přišla o pointu.... ale zúčastnění lidé vypadali rozhorleně a nepřívětivě...

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:54
- Nahlásit

Markét

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:55
- Nahlásit

Ada
Tak bonzni ty výsledky zlatejch komplet
Promiň, nemám teď čas. Překládám něco pro Policii ČR.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:57
- Nahlásit

Markét
No jestli měla fenka před váma už championa tak jste mohln jít asi do dalšího kola s Charley ne?

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:59
- Nahlásit

chůdě pudlajs... a přitom to jsou tak supr psi! takovej královák, to je pan Pes!

my máme nový přírustek!
ale ne psí, ale samozřejmě automobilový
právě jsme se s Giordi v něm byli projet... chudák tam běhala a nevěděla kde se usalašit... má to 8 sedátek, dá se v tom vozit až 2 motorky a asi tak 10 boxerů no kraksna obrovská... na nějakej psí tábor by se dala užít jako domeček akorát, že s tím asi nikdy já nevyjedu neb si netroufnu to někde zaparkovat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:01
- Nahlásit

Markét

gratulace Charley!

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:05
- Nahlásit

jééé, děkuju všem za info, hned jdu napsat gratulaci paní "Alvě Starbox " a samozřejmě gratuluju Anarchii i Charleyince!

iceman
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:19
- Nahlásit

Markét
proč jsme od vedoucího kruhu Míry R
to bylo to tlustý v kruhu co se moc neumělo chovat ???
na lidi byl u kruhu velmi sprostý !!!

U zlatejch psů o CACIBa bylo u kruhu pěkně dusno
tam bylo to co si řikalo vedoucí kruhu sprostý na jednu pani a pána co tam měli pejska .

To jsem ještě na výstavě neviděl ani u jiných plemen , jsem rád že jsem se stavil u boxerů .

iceman
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:21
- Nahlásit

Teta
mě váš obrázek opět nejde otevřít , jak ho otvíráte poradte někdo

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:24
- Nahlásit

Markét
to proto, že fena před vámi získala CACIB, takže vy jako res. CAC z té samé třídy jako CACIB fena jste byly bojovat o res. CACIB.

mám komplet výsledky tak snad je večír dám na stránky.
Teď sem zatím dodělala aktualizaci bostoňáčků a musím jít krmit hladové krky než mě okoušou nohy

articek
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:28
- Nahlásit

Markét
no my jsme se od Maruš taky dozvěděli zajímavé info o našem psovi, holt se jeho úhlení mění i v dospělém věku a to ještě měl před měsícem v pořádku

ola
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:28
- Nahlásit

Ahojda všici,
výstava v Práglu byla teda náročná. Ráno jsme jeli poměrně brzo, ale totálně ucpaný závěrečný úsek cesty, kde všichni zmetci předjížděli kolonu a cpali se mezi slušně čekající auta, nás donutil k prosprintování branou několiko minut po "uzavírce" veterinární prohlídky (a dalších pár stovek lidí asi taky)! Dokonce jsem pak slyšela několik lidí, kteří to prostě nestihli!
Buggi dostala velmi nadějou, ale ze čtveřice bostončích dorostenek byla čtvrtá! Holt, není každý den posvícení! Prostě je drobnější a zatím prý nohatější. Jinak posudek má pěknej, paní rozhodčí se moc líbila (pochopitelně nám přišla nejkrásnější ), takže jsme jí hned zakoupili novou slušivou vestičku za astronomickou částku, taky nějaký ty kostičky na kousání atd.
Po příjezdu domů můj drahý choť zjistil, že doma není kafe a brblal něco na způsob "psi se mají líp než já, malej smrad má vestu, velkej kost a já nemám ani kafe!"

Stýnka
Jak jste dopadly, holky?

Adina, Teta
Moc ráda jsem vás potkala, pokecala a těším se na další shledání.

Teta
Kampak strkal manžílek nos?

articek
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:30
- Nahlásit

iceman
ano bohužel dnešní vystupování rozhodčí a vedoucího kruhu moc reklamu boxérům nedělalo

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:30
- Nahlásit

Stýnka
A ani se nepochlubíš!!!!Moc gratuluju
articek
Jj. taky se nám todle stalo u pana Suchého.No ale stejně máte super výsledek

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:33 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

ola
Stýnka se ani nepochlubí ale má doma championku a to hned dvojnásobnou.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:33 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
to pošlapané auto ( lak ) budeš hradit taky?
Ada
děkujeme

ola
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:35
- Nahlásit

Stýnka
Super, super, super!! Já si to myslela, protože tam tvoje šampionka jednoznačně zářila! Velká gratulace!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:39 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Gratulace vystavujícím, velmi nadějným s jakýmkoli pořadím a výborným, ať už bez CACe, s CACem i s rezervákem!

Stýnka
i CAJCem

iceman
na lidi byl u kruhu velmi sprostý !!!
a neříkal těm lidem za páskou pan skoroužrozhodčí: "Matko vole neser?!"

Ada
Vcelka

díky za pochvalu..
Já myslela, že sníh je v CZ už všude ..

ola
psi se mají líp než já, malej smrad má vestu, velkej kost a já nemám ani kafe!"
He he.. to mi připomíná, jak se kdysi můj bývalý muž rozčiloval při zjištění, že zrovna nemáme žádné pečivo: "Každý čokl (měli jsme tenkrát tři) tady ráno dostane čerstvý rohlík a já pak nemám co žrát!!!!" Tak jsme se sebrala, práskla jsem dveřma a byla odhodlaná mu koupit 100 rohlíků. Ale už 50 byla obrovitánská taška, tak jsem mu jich tenkrát přinesla "jenom" padesát. A dělala jsem pak pekelně uraženou, samozřejmě.. On pak přišel a říká: "Ivi ... ... nechceš rohlík?"

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:42
- Nahlásit

corleona
MY tu máme hafo sněhu.Ale nemám to čím fotitStejně se u Tebe budu muset obědnat na kurz focení.Já se u těch tvejch fotek vždycky tak pokochááám.U mejch fotek jsem ráda že jde aspoň něco vidět

articek
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:46 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

iceman
U zlatejch psů o CACIBa bylo u kruhu pěkně dusno
Také chování a pokřikování, komu má Maruška co zadat, bývalého předsedy Karbana bylo katastofální.Výbor Boxerklubu by měl už konečně trestat takovéto chování a ovlivňování výstav.Opět jsem z výstavy odcházel znechucen
A to jste ještě neviděli jak vypadá vyplněný diplom z MVP
Art

ola
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:49
- Nahlásit

corleona
S tím klacíčkovým cigárem je Baracuda? To je bombácká fotka - ten výraz - hotovej Pepek námořník! Fotky nádherný - jako vždycky!!!

Ada
Člen
- Nahlásit

iceman
Míry R. kdo to je?

articek
Člen
- Nahlásit

Ada
Buketa jsem viděla, vypadá dobře

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:51
- Nahlásit

articek
Jj.je pěknej.A i v povaze je prý moooc fajn.Že by po tátovy(matinku neznám)

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:51
- Nahlásit

articek
to pošlapané auto budeš hradit taky? Jejda

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:55
- Nahlásit

Ada
Hele, já jsem do nedávna fotila pouze na automat, takže je to hlavně o samostudiu - všechno k focení najdeš na netu. Nastavíš si hodnoty a zkoušíš, co to dělá. K dokonalosti mám ještě daleko..

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:55
- Nahlásit

articek
už vím.Diana Pešmar?NEpletu se?Nechce se mi to hledat

articek
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:58
- Nahlásit

Ada
myslím, že je to Diana, taky se s ní cvičilo, jsem ráda, že má spondylku i DKK 0

<< 1 ... 1674 . 1675 . 1676 . 1677 . 1678 . 1679 . 1680 . 1681 . 1682 . 1683 . 1684 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání