| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:45
- Nahlásit
ola
No já jsem fakt tupoň,protože jsem to vůbec nepochopila a místo toho jsem se zaregistrovala.
SIO Apalucha
ahoj
Do svátků se to stihne?Jestli né,tak bych radila to pivko proložit rumem,že Teta?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:47
- Nahlásit
Ada
Co říkáš na to že se vykastruje fenka v 5 měsících.?
neříkám na to nic - nemůžu hodnotit "něco",když ten daný případ neznám
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:49
- Nahlásit
Adina
Úplně zdravá fenka nic jí není.Doktor se zeptá jestli chtějí štěnata a oni že ne.Tak jim ju v 5 měsících vykastruje.Je to naprosto zdravá fenka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:54
- Nahlásit
Ada
Jsem sice laik, ale 5 měsíců mi přijde fakt brzo. Proč to vůbec ti majitelé chtějí?
Moje ségra má vořešici-nalezenou v lese a nechala ji vykastrovat hned po prvním hárání v cca 7 měsících. Fence je už 9let a je OK.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
Ada
tak má asi jiné postupy
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
Lenda
No já musím opatrně neb jsem čtyři roky neměla ani kapku alkoholu.Ale nápad to není špatný počítám že na ten rum taky časem dojde.
zaregistrovala.
V pravo máš chlívečky kde dáš adresu a heslo od Paji a už to jede. JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ jsem to zvládla a to je co říct. Máš tam moc krásné fotečky i Ola atd.Příště navrhuji dvoudenní ples nic jsem nestihla. Třeba pořádná pokec s vaším stolem a stolem jiných spolutanečníků.Furt jsem si říkala času dost a ono najednou tolik hodin. Tam mušel být njaký iný časový posun či pásmo či co????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:57
- Nahlásit
ola
No mě právě taky příjde v 5 měsících brzo.Když je fenečka zdravá a není tedy důvod.
Majitelé jen nechtějí štěnátka.A tak jim to vet. doporučil.Ale celé se mi to nějak nezdá.Navíc když jsem slyšela kolik za to dali tak jsem hleděla jak blázen.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 10:58
- Nahlásit
Adina
Asi jo
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:01
- Nahlásit
articek
ola
eeee nevidela nevidela.....ale mladej ma to samy co u articku, tak snad o.k.
ale vyzkouseli jsme snad uplne vsechny znacky co jsou na trhu ( mam totiz uchylku na kupovani plen , no kazdej ma neco, ze...) takze pod jeho postylkou mame vyskladane plenky snad do jeho 18 let.... a fakt je, ze jsme se s Artickem shodli, ze Huggies premium jsou the best
Ada
jinak kastrace je samozrejme VELKY zasah do organismu fenky a pokud to neni tak, ze ma zivotohrozujici problem kde by byla kastrace nutna, tak nevidim jediny duvod proc to delat. bohuzel kupirovani je brane jako tyrani, ale kastrace je podporovana
stejne tak, jako na rade veterin ( a ted se zde nikoho nechci dotknout) se po cisari automaticky fena kastruje....( bohuzel tyto zkusenosti od znamych opravdu mame )
takze za me prosim nekastrovat.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:04
- Nahlásit
Je a je tu někdo kdo je v pobočce Hradec Králové?Budou tam ted' chodit s naší Brendískou Sou to nadšenci Paní je těhotná a běhá s oběma boxínama jak o závod.Tak jestli tam někdo jezdí na dny boxera tak bych prosila zprávičky jak jim to půjde
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:09
- Nahlásit
Artroza
za me prosim nekastrovat.....
A to za mě jo!!!!! ALE né psy!!! ale řemeslníky. Stará bolševická věta" Táák paninko příjdem to dodělat zítra,nebo příští týden!!!!
Adina
Můžu se objednat na kastraci několika mužů???Počet zatím není znám.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:10
- Nahlásit
Artroza
Dík.Jsem to potřebovala slyšet a souhlasím.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:16
- Nahlásit
SIO Apalucha
Prosímtě co všechno Ti v tom bytě dělaj?
Nám předělávali topení,podlahy,dělali novou kuchyň,elektriku a zazdívali dveře které pak dělali jinde,venku dláždili dvorek a nové omítky v průjezdu.Všechno dělali na ráz a měli to za 2 měsíce hotové.(a vejkendy nedělali)A tobě tam už makaj půl roku Tě celkem lituju Pač u nás i ty 2 měsíce byli hrozné.A to jsme v tu dobu ještě měli štěníky.) a kdyby tu měli bejt půl roku tak se zblázním.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
SIO Apalucha
Ono to bylo,tak jednoduché,jen v tom nehledat žádnou vědu.
Strašně to tam uteklo.A pokecat se moc nedalo,ta kapela měla malé pauzy.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:44
- Nahlásit
Ada
V HK jsem já a Ola.Ale žádné dny boxera se nedělají.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 11:53
- Nahlásit
Lenda
aha to je škoda
Oni se strašně těšili že budou i někde kde jsou boxeři a né jen ovčouni.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:06
- Nahlásit
Ada
Pak snad v Ústí nad Orlicí,tam se snad bude občas něco konat. A na začátku července bude asi LVT ve Spytě.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:06
- Nahlásit
Lenda,
uz se ti to podarilo stahnout?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:09
- Nahlásit
Paja s Tinou
No jasně.Fotky pěkný,jen to retušování jste opomenuli.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:19
- Nahlásit
Artroza
takze pod jeho postylkou mame vyskladane plenky snad do jeho 18 let.... Hele pod naší postýlkou to vypadá podobně, pro začátek mám nakoupeno asi šest značek a mám tam asi 8 balíků, takže zásoby minimálně na měsíc. Mám tam značky co maminy docela chválili, no ale Huggiesky ty zrovna ještě koupený nemám, tak to musim taky vyzkoušet.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:28
- Nahlásit
Vcelka
Artroza
Jéé, když si vzpomenu na ty první pidiplenky (snad do 9kg nebo co!), to už ani není pravda. Já byla teda děsně spokojená s Pamperskama, ale to bylo ještě za doby, když byl Šemík hříbě, takže teď už to budou určitě lepší vymoženosti.
V obchodech s věcma na miminka mě vždycky fascinuje co ptákovin se nutně MUSÍ tomu drobečkovi koupit. A těch peněz za to...
SIO Apalucha
Taky jsem se těšila, jak pokecáme a pak najednou ten malej lovec Pampalíny u mikrofonu vyhlásil konec a fertig. Musíme to příště vylepšit. Nejlíp asi tak, že srazíme všechny stoly dohromady, kapele otočíme volume na minimum a perfektně si pokecáme! Jo, a okolo bude Teta plavně tančit...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:37
- Nahlásit
Vcelka
no a jak ty zvladas? uz se tesis? a kdy mas presne termin? nejak kolem 15?? jestli si vzpominam?
8 baliku ti urco vydrzi na dyl u nas byl problem, ze jak se narodil velkej tak mu prave ty pidiplenky hrozne brzo byly male...nejvetsi spotreba byla pri tom prujmu, to se ztencili i moje zasoby, no zase jsem hned mohla nakupovat dalsi
ola
hele taky uz casto lezu po detskych kramech ( fakt nemyslitelne pred rokem ) a vis co tam meli? naaaadhernyho plysovyho Kremilka ...tak asi budou vanoce....
no a tatka uz mu koupil formuli v barve jeho staje , tak jeste cekam na Mistra II s jinou staji....to jsem zvedava, komu bude fandit on....asi Montoyovi, ze jo Topgune?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:39
- Nahlásit
Lenda
Já jim to řeknu Oni se na to cvičení tak těší.Tak aby pak nebyli sklamaní.Na tábor je doufám ukecám na Ošíkov.Abych si je užila
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:49
- Nahlásit
Artroza
termín mám 12.12 podle utz asi o týden dřív, ve středu sem byla na kontrole a doktorka mi řiká že doufá že vydržim do další poradny. Je fakt že mam teď děsný tlaky dole že mam chvílema pocit že to ze mně snad vypadne. A taky mně bolí kosti a klouby, připadám si jak důchodce s těžkym revma. Taky asi tak i chodim. No už abych to měla za sebou. Profi matka která si to těhotenství vyloženě užívá asi ze mně nikdy nebude.
Ty plínky mám spíš velikosti 2, tak to nejsou uplně ty nejpidi, nejpidi mám akorát dva menší balíčky do porodnice.
ola
no těch věcí na mimina je fakt moc moc, ty co měli děti před 30ti lety fakt asi nechápou co se ted vše prodává. Ale musí být člověk taky rozumný a zvážit co vše bude opravdu potřebovat, těch lákadel je moc.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:50
- Nahlásit
Artroza
naaaadhernyho plysovyho Kremilka
Tak to neváhej a kup mu ho. Já mám děsně ráda, když mají děti svého oblíbence. Náš Mates má medvídka alá Mr. Bean a Kuba plyšového koně (žádnej troškař )! Autodráhu jsme kupovali k vánocům vloni a když kluci usnuli, tak jsme se Zdeňkem seděli v obýváku na zemi, závodili a náramně se u toho bavili.
Minule jsem byla v obchoďáku svědkem, když tatínek lačně ochmatával auta od firmy Bruder a říkal asi tříleté holčičce "Že bys chtěla auto, viď?" Holčička zavrtěla hlavou a tatínek na to "Ale tatínek by ho chtěl, víš?"
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:55
- Nahlásit
Ada
Ošíkov bude i lepší.U nás jsme na cvikoší někdy i 4 boxiši.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:07
- Nahlásit
ola
Ale tatínek by ho chtěl, víš?"
jo jo, klasika
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:08
- Nahlásit
Ola, tak to já svého tatínka jistě těšila, neb jsem otestila snad všechny auťáky, jo a nejvíc mě bavily vláčky, těch jsem si opravdu užívala jen otec z tohoa si moc nadšený nebyl...netuším absolutně proč tvrdí že to byly poslední léta těch hraček
Lenka, taky tam však nebylo co k retuši!!!
Vcelka, jejku, tak to už to máš za pár, ale moc ti to přeju!!! A víte co to bude nebo ne?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:11
- Nahlásit
Lenda
Já na Ošíkov nedám dopustit
Tak to na cvikoši v naší skupině jsme 3 boxini.Adelaida,Enjoy Pešmar a Candy Arista Rea.Pak tam ještě chodí takovej pán jezedák a tvrdí že to jeho je taky boxer
No a když tam začalo chodit víc lidí s takovejma jako boxerama dověděla jsem se že to tam "chová" jeden magor výcvikář.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 13:34
- Nahlásit
Paja s Tinou
víme co to bude, je to třikrát potvrzený tak snad žádný překvápko nebude.
Co vlastně tvoje neteř, kolik už jí je měsíců? A jak roste?
|