Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 09:50
- Nahlásit

Achjo...
ať už je pátek odpoledne!

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 09:56
- Nahlásit

Adina
Košťálová Alena Ing. ???

Denisa
Taková šikovná holčička to je, a ty jí ani ty boby nedovolíš! Buď ráda, že je nenosila v papule i se sedícím majitelem.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:02
- Nahlásit

Včelka
Jeden fešák do rubriky "Daruji" je tady :
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1009099/BOXER-zlat y-pejsek-s-PP.php

Adina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:02
- Nahlásit

ola

Košťálová Alena Ing.
tak tu neznám - moje čuby nepískala

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:05
- Nahlásit

dobre rano vsici!

Cituška
tak drzim palce stenikum, ale ona to neni takova traga, urco si za minutu ani nevzpomenou!

tak u nas je bilo, bomba!! zadne bahno

a vsem vystavovatelum drzim palce

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:23
- Nahlásit

určo to přežijem

pak dám vědět, jak to proběhlo

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:26
- Nahlásit

Cituška
No jo loučení
Ale štěnici budou mít určo fajn páníky.
My tu budeme mít v sobotu šechny štěnata béčka(kromě Brity) na návštěvě.
Jen škoda že nemám fot'ákAle určo někdo doveze.Tak to pak mrsknu na stránky.Novej fot'ák bude až tak v úterý.
Už se na ty naše placaté čumáky hrozně těším

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:41
- Nahlásit

Ideální rodina z pohledu TV reklam
Ideální rodina žije v novém domku, s velkou zahradou a bazénem, zatíženém hypotékou. V garáži mají rodinný vůz pořízený na leasing, stejně jako mají na splátky vybavenou celou domácnost. Členové rodiny jsou čtyři, otec, matka a dvě děti. Starší je kluk, mladší dcera. Otec pracuje jako ředitel firmy, a v pracovní době chodí na tenis. Ještě že má schopnou sekretářku, která mu ochotně podává tenisáky. Matka je žena v domácnosti, ale od rána má strašně moc práce. Musí vstávat strašně brzy, aby byla při servírování snídaně, skládající se ze sušenek a pomerančového džusu, upravená, namalovaná a svěží. Po snídani musí doprovodit děti do školy, nesmí však zapomenout vzít s sebou do kabelky láhev aviváže, aby mohla lidem v autobuse ukázat v čem si pere svetr. Pak jde nakupovat a samozřejmě platí kreditní kartou.
Po návratu z nákupu uvaří oběd ze sáčku, do polévky nesmí zapomenout přidat vejce. Občas ji u vaření asistuje šéfkuchař firmy, která jídla v pytlících dodává.
Odpoledne má relativně volno, které tráví s kámoškama u bazénu na zahradě a mezi její největší přání patří - na rozdíl od kámošek,
které se chtějí vdát nebo rozvést - láhev minerálky. Odpoledne se ze školy vracejí děti. Jsou špinavé od čokolády a syn je zamilovaný do paní učitelky s vědomím, že se musí ještě moc a moc učit. Pak děti dovádějí s kamarády na zahradě, většinou si hrají na indiány nebo s míčem. K svačině jim pak nabídne mléko a čokoládu, což děti nechává ledově klidnými. Dostane je až jejich
babička, která vytáhne z lednice nějakou tu pochoutku s tučňákem.
Otec mezi tím, při návratu z práce, způsobí dopravní nehodu, ale protože má skvělé pojištění, tak od poškozeného řidiče po hubě nedostane. Po návratu domů se otec zabývá natíráním plotu tou nejlepší barvou, do čehož mu neustále mudruje tchýně, kterou celkem vkusně uzemní. Manželka mezi tím dovádí na zahradě s
rodinným psem a nemůže si vynachválit, v jaké je skvělé kondici a jak krásnou srst má díky granulím, kterými ho krmí. Dcera už asi hodinu telefonuje s kámoškami, protože s telefonním tarifem, který mají, se to určitě vyplatí. Je čas večeře. Objednávají si přes rozvoz pizzu, která je ta jediná pravá italská.
Po večeři manželka vezme totálně špinavý ubrus, na kterém jsou
zbytky jídla a mapy od vína - mimochodem jediného pravého
portského - postříká skvrny zázračným prostředkem a šoupne jej do pračky. Do praní samozřejmě nepřidává žádný běžný prací prášek,takže pračka brzo odejde. Když už je v té koupelně, tak na doporučení jedné paní doktorky přetře dalším zázračným prostředkem obklady a umyvadlo a pohledem na špinavý hadřík to vypadá, že už tam neuklízela minimálně pět let. Manžel mezi tím s kamarády na pivu řeší, že ten výčepní je nějak divný. Děti šly spát pod peřinami, jejíchž povlečení je tak heboučké, protože je pral sám králík Azurit. A budou se jim zdát určitě jen ty nejkrásnější sny! Manželka si napustí vanu, přidá do ní úchvatnou pěnu, díky které se po vykoupání bude cítit tak skvěle, jako by celý den nedělala vůbec nic. Pak si serve ochlupení na celém těle a namaže se několika krémy, čímž odstraní celulitidu, bude mít ploché břicho a vyrostou jí prsa aspoň o dvě čísla. Přitom bude mít taky bronzovou barvu.
Manžel se vrací z hospody, ale protože má opět své dny, jde ještě se sousedem vypít láhev něčeho výjimečné hořkého a výjimečně dobrého. Pak do sebe hodí modrou pilulku a přitulí se k manželce. Před tím si samozřejmě vloží do úst plátek žvýkačky pro svěží dech, protože alkohol moc vábný dech nevytvoří. No, nesmí na ženu dýchat moc zblízka, aby mu při sexu díky jeho svěžímu dechu neumrzla.
Z toho všeho vyplývá, že v ideální rodině manžel fláká práci a po
večerech chlastá, manželka řeší s kámoškama kraviny, děti jsou
rozmazlené a pořád špinavé, neumí kulturně stolovat. Doma mají špínu v koupelně, ale na venek se tváří, že jsou všichni strašně šťastní a spokojeni.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:58
- Nahlásit

Markét

zapomenout vzít s sebou do kabelky láhev aviváže, aby mohla lidem v autobuse ukázat

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:17
- Nahlásit

Markét

hned mám hezčí den - to je přesně jak u nás doma - jen ten bazén ještě nemám a potomka jen jednoho

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:48
- Nahlásit

Markét
Dóóst dobrý!

U nás je to nějak obráceně :
Že je ručník bezvadně jemný a hebký jaksi Zdeněk nezjistí, protože ho nechá nachystaný ležet na stole. Kluci se zásadně nezapatlají čokoládou či jinou banalitou - u nás vládne asfalt případně černý inkoust. Já fernet nerada, přestože mívám své dny a bohužel mi ani jeden ze psů neporadí, abych si vzala Paralen Plus, ikdyž vidí, že mám nos jak mrkef. Kdybych řekla bábince, že si má přilepit zubní protézu Blendadentem, aby mohla vesele ohryzovat kukuričné klasy, tak mě asi pošle někam. Obšas mívám pocit, že pro mě je vysílána pouze reklama na vodičku proti vypadávání vlasů od Vichy a plenky Pampers.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:53
- Nahlásit

ola

Markét
Jo a ten rodinný pes musí být jedině golden retriever!!!

blažena
Já jsem si dnešek rozjasnila už historickým polským motýlkem, co "má všechno v dupě"
http://www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:23
- Nahlásit

corleona
nooo tak diky
jsem si to tu pustila, mela jsem mladyho na kline a nejdriv naprosto nevericne otevrel oci, pak si daval rucicky pred oblicej a pak zacal uplne zoufale brecet..... tak teda nevim

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:31
- Nahlásit

Artroza
to je vidět, že je slušně vychovaný! taková sprosťárna - to zacloumalo i mnou a co teprve takovou nevinnou dušičkou!
blažena
dík za mejl a máš taky mejl...
ola
no já jsem hrozná macecha, jenže když my už máme z baráku skladiště jak vše z procházek tahá domů...
jestli ona nemá takovou tu nemoc jak lidi shromažďují ty krámy!!! asi jo!

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:33
- Nahlásit

Denisa
Artroza
jaká sprosťárna.. vy nevíte, že "kurrrrrwa" je polské citoslovce????

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:36
- Nahlásit

corleona
hele vis jak ja jsem na to s polstinou, ale mladej tomu asi teda rozumel

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 16:45
- Nahlásit

Jé kde je kdo?Jste se dali na zimní spánek?

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:11 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Ada

Já nespím, já makám.....

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:12
- Nahlásit

Teta

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:15
- Nahlásit

Ada
Hmm, a zachvíli mě čeká cesta domů pražskou dopravou.....

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:26
- Nahlásit

Teta
Uplně jsem si tě představila za tím volantem jak koukám na toho smaila
Stejně máte v té Praze veselo.V sobotu tam budou zase fašouni protestovat naběhnou na ně anarchisti a bude to zasejc mela.aby jste se v té Praze chodili ozbrojení ne?

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:29
- Nahlásit

Ada

Si myslím že to tak hustý není, ono z toho v tv udělají obrovskou akci, ale ono se to odehrává skoro jen v centru Prahy. Tam my naštěstí nejsme.

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:53
- Nahlásit

Teta
To je fakt.V TV všechno hrozně nafukujou.Se tam sejde pár nácku a trošku anarchistů a oni hned že to bude možná i masakr.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:48
- Nahlásit

ola
ty si mi dala s tim inzerátem z bazosu, sem ho hned frkla na stránky a cca po dvou hodinách mi volá baba, že co sem si to dovolila dát její inzerát na stránky boxerů v nouzi když ten její neni v nouzi a nenechala si to vysvětlit že to neni jen pro psi v nouzi ale i pro ty který chce někdo darovat apod. Hustila to do mně pěkně, hnula mi žlučí. Takže na to peču a tyhle inzeráty na stránky prostě dávat nebudu, pouze když se na mně obrátí přímo majitel psa nebo jeho zástupce, ale aby jsme samy vyhledávali inzeráty a dávali to na boxery v nouzi na to už kašlu, za to mi to nestojí, aby se po mně někdo vozil

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:00
- Nahlásit

Vcelka
Jééžiš, tak to je mi líto. Ty víš, že jsem to nemyslela špatně. Pochopitelně by mě nenapadlo, že tě za to bude někdo buzerovat. To musela být ale vrána! Nepochopí, že tím dáváš šanci tomu pejsovi, hned si to vztáhne na sebe. To se nedivím, že ti hnula žlučí! Sorry!

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:09
- Nahlásit

Vcelka
Ten psík je od p.Bartoškové - CHS Etna - box

ola
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:10
- Nahlásit

Ada
Nevíš proč ho dávají pryč?

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:13
- Nahlásit

ola
To nevím.Jen jsem ho viděla na jejich stránkách.

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:18
- Nahlásit

Teta
Jéje, koukám, že už jsi odborník na vkládání obrázků

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:46
- Nahlásit

Vcelka
to se po tobě vozila přímo p.chovatelka
achjo

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání