| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 11:34
- Nahlásit
Artroza
hele bydlíme pár kilometrů od sebe a my už máme bulvár docela dlouho, snad od začátku min. týdne
|
articek
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 11:39
- Nahlásit
Ada
i my jsme se u prvního vrhu setkali s něčím podobným u majitele bílého štěněte, které bylo od nás. Tyhle lidi by si měli koupit plyšáka a bez baterek, aby je moc neotravoval
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 11:56
- Nahlásit
articek
Moje řeč.Hrozně mě tidle lidi štvou.Fakt nechépu jak někdo může dát utratit živou bytost jen pro to že je hyperaktivní!!!!(prý tam jinej problém není)!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 12:05
- Nahlásit
Citušku
Teda, měla jsem docela hezké ráno, ale teď tady smutním za tebe. Je mi to opravdu moc a moc líto
Tommy Gun
Poslušně hlásím že už máme doma oba bulvární plátky. Stejdův už dorazil minulý týden, můj včera Minule to bylo přešně obráceně. Jsem zvědavá jestli někdy dorazí najednou
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 12:50
- Nahlásit
Ada
Ty lidi jsou fakt pitomci.
Dala sem ho na stránky, dala jsem tam e-mail na p. Havig. kdyby bylo ještě tel.číslo bylo by to lepší. Taky jsem to přeposlala Katce tak to dá třeba na bělouše. Dej mi pak prosím vědět až to nebude už aktuální. dík.
Cituška
je mi to moc moc líto, je to smutný a toho tvorečka je škoda
Přeju hodně sil.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 12:51
- Nahlásit
Teta
někdy se prostě fakt nedaří...
mám jednu pozitivní, na stole mám bulvár...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 12:58
- Nahlásit
Vcelka
Tel. na Ilonu je : 731 523 178
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 13:42
- Nahlásit
Cituška
Ani nevím jestli už jsi to nepsala ale co Qwínka s tlapkou?Už je dobrá?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 13:48
- Nahlásit
http://www.boxer-review.com/
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 13:53
- Nahlásit
Proč tu není česká výročka?
http://teszt.cstech.hu/index.php?option=com_poll&t ask=results&id=18&mosmsg=Thanks+for+your+vote%21
corleona
Dělá to na mě dojem Monferratí krve - což?
http://teszt.cstech.hu/index.php?option=com_conten t&task=view&id=23&Itemid=65
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 13:58
- Nahlásit
corleona + fšický
Jestli vás ještě napadne, jakej formulář byste chtěli na webu našeho uslintanýho spolku, tak písněte Artroze nebo mě. Dík.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:17
- Nahlásit
Tommy Gun
Proč tu není česká výročka? tak mu písni, ať to tam dá
Dělá to na mě dojem Monferratí krve - což?
ou nou
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:27
- Nahlásit
Tommy Gun
kartičky CAJC, CAC, CACIB, BOB a další
jméno žampiona si dopíše každý majitel sám
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:46
- Nahlásit
Ada
Hrozně mě tidle lidi štvou.Fakt nechépu jak někdo může dát utratit živou bytost jen pro to že je hyperaktivní!!!!(
tohle taky nechápu ,jen mi tak napadlo-co budou dělat a jak budou "řešit" tihle "dobráčci" situaci,když budou mít třeba hyperaktivní dítko
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:48
- Nahlásit
blažena
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:51
- Nahlásit
Adina
Asi ho daj do děcáku nedo do past'áku aby ho převychovali.
Fakt nemám slov!!!!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:52
- Nahlásit
blažena
moc dobrej nápad
Ada
jsme vzorňáci, ještě jsem ji nepustila z vodítka a zakoupila jsem homeopatika na léčení naraženin u kostí a zánět svalů, nicméně chová se jak plnokrevná kobylka na lonžce, zítra ji vezmu na stopu, to ji snad neublíží...tedy pokud počasí dovolí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:04
- Nahlásit
blažena
a co se "crcat" s kartičkama! Rovnou si budem tisknout certifikáty všeho druhu!
Cituška
pokud počasí dovolí
no je teda pěkně hnusně.. Naši psi od rána nevytáhli čumák, jen se vyvenčili s pak všichni zalezli do tepla. Topení jim tam jede na plné obrátky. I když holčičky chvilku běhaly, ale za pár minut zalezly taky. A starý pán Koki, který je v domě, ještě dneska vůbec nebyl venku. Vždycky otevřu dveře a řeknu "Pojď ven! Čurat!" a on naschvál otočí hlavu na opačnou stranu a po očku sleduje a čeká, až zavřu.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:04
- Nahlásit
Tommy Gun
ha nova soutez....tip odeslan.... ¨
jestli bude dobrej, tak ti muzu poslat odkaz
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:19
- Nahlásit
corleona
Fattynka je opřená o topení a nehne se od něho.Taky ještě dnes nevystrčila nos ani za dveře.
Cituška
To je fajn.Tak snad už bude dobře.
Nás trápí Fattynka.Poslední dobou je hrozně smutná a taková bez života Sem si říkala jestli se jí málo nevěnuju.Ale když jsem jí samotnou vzala ven tak se hrozně tahala domů.
Byla na vyšetřeních a ty dopadli dobře.Tak třeba na ní působí to hnusné počasí.Ani nic nejí jen hodně pije.Ale dnes pro ní mám spešl vařené masíko.Tak snad si dá
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:54
- Nahlásit
jsem se sem zase dostala po dlouhé době
Cituško,
je mi také moc líto co se stalo, po třech týdnech života je to opravdu rána Tak hlavně ať už je všechno OK.
Také na tebe myslím!
Ada,
úplně vidím tvoji smečku jak se práve rozvaluje pěkně v peřinách včetně kocoura
Tina teď chodíí jen na noc, ale snad si ji už co nejdříve budeme moct nastěhovat do bytu a pak bude mít eldorádo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 16:40 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Paja s Tinou
Je ustláno.Takže peřiny se nekonají Fatty leží v pelíški u topení pod dekou,Aduš leží u mě na gaučí a Balů se snaži dostat ke koši a bufetit,kocour leží pod stolem a další kočka na skříni v košíku
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:11
- Nahlásit
corleona
Monferrati - Hm, ale ouplně vedle jak ta jedle to nebude si myslím .....
tak mu písni, ať to tam dá - proč bych mu měl psát, ať si tam napíše organizázor, mně na tom nesejde. Jen když jsem kouknul na seznam těch výroček, tak mi tam jaksi chyběla ta naše, česká (pardon - moravská).
blažena
Když jsem to sem psal, tak jsem si říkal, že jsem zvědav, za jak dlouho přijde podobný komentář .......
Artroza
ha nova soutez....tip odeslan.... jestli bude dobrej, tak ti muzu poslat odkaz - přiznám se, že tuto fotku jsem ještě neviděl a hledat se mi to nechce. Jsem zvědaf na správnost tvého tipu.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:13
- Nahlásit
Ada
Je ustláno.Takže peřiny se nekonajíFatty leží v pelíški u topení pod dekou,Aduš leží u mě na gaučí a Balů se snaži dostat ke koši a bufetit,kocour leží pod stolem a další kočka na skříni v košíku - ty snad bydlíš v ZOO - v jakým pavilónu?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:18 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
To není tak moc.Tři psíci a dvě a půl kočky.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:20
- Nahlásit
Tak konečně mám taky bulvár!
Paja s Tinou
ahojky, že se tu taky občas zjevíš! jedeš na boxí candrbál?
taky teˇˇd máme peřinový výcvik! jde jí to krásně, tak nějak samo od sebe! ale ona by ráda lítala, už jí to dost chybí...
Ada
ach bože, s tím boxíkem zas... to jsou hovada!!!
artiček
tak huž odesláno vše...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:21 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
No ouplně vedle ne, když "vemeš fpotas" že má v rodném kmenu blízko Mirka-Truhlíka. A nemyslím tím toho z blek lejk
Ada
dvě a půl kočky ???
tak ňák by to bylo u nás: Dvě a půl kočky, pak pět polovin koček, pak deset čtvrtin koček, následně pak dvacet osmin koček. Tak mě napadá, kdo by ten "burdel" po zahradě sbíral.. To mi připomnělo tu humornou scénku z Palpfikšn, jak Vincentu Vegovi v autě nešťastně vystřelí pištol
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:22
- Nahlásit
Ada
a půl kočky ?! ?!?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:24
- Nahlásit
Denisa
No ona je naše jen na půl.Kdysi k nám přišla jako kotě a ted' bydlí střídavě u nás a u souseda.Jak se jí zrovna chce.-)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:27
- Nahlásit
Ada
achá!
|