| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:17
- Nahlásit
Cituška
chtěl přece originální!
Tommy Gun
Muffinek, Miňonek, Malakoff, Marcipan, .. je to pro budoucí čokoládové hvězdy, ne?
Artroza
tak vaši aktualizaci už dnes nestihnu, jsem "ťuhýk"
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Mrňousek, Muf, Morous, Mrož, Mrcouch
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:30
- Nahlásit
Libka
Jedna gratulace i k vám
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:59
- Nahlásit
kkathy
Jj už to vím.
Artroza
Moc pěkná aktualizace
Corleona
Kerda má mooc pěkné potomky.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 01:33 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
kkathy
foto napoví - hele, dvoje křivý nohy ....
Díky za tip na jména.
corleona
Míra1, Míra2 - ty jsi jelito! Ne, že by to nebyla pěkná jména, ale jsou na můj vkus pro psy "příliš art".
Zkuste vydumat radši něco pěknýho.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 06:17
- Nahlásit
Dobré ráno,
všem uspěšným gratuluji
Allis má od čtvrtka nařízený klid na pelíšku a baští atb. neb začala kašlat, pčíkat, nudle u nosu...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 08:52
- Nahlásit
Artroza
Tak španělkovi vše NEJ na cestu domů a holkám justičačkám to na fotce moc sluší a VÁM veliká gratulace za tak úspěšné potomky
krásná aktualizace
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 09:52 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
diky diky
Q ted sedi v letadle
kdy mas na odber toho pejska?
jo a takhle se ma nase Torri )))))
URL
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:04
- Nahlásit
to all
rychlo vysledky Justicaku zde....URL
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:39
- Nahlásit
Konečně mám bulvár
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:58
- Nahlásit
Ada
Konečně mám bulvár
a proč si nepředplatíš AHA? můžeš mít bulvár každý den hnedle zrána, a povídal jakýsi magor v televizi, že kdo čte AHA, jako by měl maturitu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 11:20
- Nahlásit
bubu
To není nič plo mě
Corleona
Tak už u vás fičí, nebo k Vám ještě ten velkej vítr nedošel?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 12:01
- Nahlásit
alli
tak to přejeme brzké uzdravení!!! to si můžou podat A. s G. packy. pěkně to tu lítá!
jejda, už se tu v tom nějak ztrácím, všichni jste tak úspěšní, že už nevím komu gratulovat , ale moc gratulujeme, je super, že jsou boxíčci tak úspěšní!!!
Cituška
máš bulvár? já furt nee...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:49
- Nahlásit
Po týdnu vpráci a jsem zralá na Chocholouška! Nestíhačka.
Všem úspěšným (i těm hubeňourům s křivýma nožkama ) gratuluju a těším se, jak ty všechny boxeří úspěchy náležitě zapijeme v Roztokách.
Denisa
Už je G. líp?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:53
- Nahlásit
Stýnka
Jééézusinky, ti jsou nádherní!!! Už je máš zadaný? Brala bych je všechny. Takový papulky napucaný...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:23
- Nahlásit
ola
určo jo, akorát nevím co ta rýma furt, hopsne si a z nosu jí vyletí soplík, nikdy to neměla, tak nevím jak dlouho to bude mít, škoda, že se nemůže vysmrkat...
Teta
tak jsi prý viděla dítě Aurinku?
all
naše dítě Aurinka, no jasný frisbíčkový geny po mamince!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:30
- Nahlásit
jablunka
měla jsem tam ten inzerát z jiných stránek a bez fotky, tak sem tam tu fotku teď přidala. Toho člověka bych nakopala do řitě, nevim co je to zač a co se tam u něj děje, ale nic hezkýho pro ty psi to asi nebude, protože to je každou chvíli kdy nabízí dospělí boxery.
Jinak tobě moc díky za info
Jsem uplně mimo z vás všech, že mi příde že jste snad všichni tenhle víkend skládali nějaký zkoušky apod. Takže jednotlivě jmenovat nebudu protože to bych na někoho zapomněla, tak všem kdo jste měli tento víkend úspěšný moc gratuluji, jste prostě nejlepší
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:31
- Nahlásit
Stynka
jé, kukala jsem na štěníky, krásní! a to budou žíhaˇˇnáčci jo? no to je fakt jak pidiboxírci!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:46
- Nahlásit
Vcelka
Né jenom boxery.Taky bíleho mini bulíka a že vymění buldočka pejska za fenečku atd....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:21
- Nahlásit
Denisa
nemám nemám,
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:21
- Nahlásit
Ada
jo? Tak to ani nevim, takhle dál už to ani nesleduju, radši. Ale takových lidí by se v těch inzercích dalo najít spoustu, jsou to hajzlové.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:26
- Nahlásit
Vcelka
Já děkuju! A když se podíváš na všechny inzeráty uživatele,tak to uvidíš.A to je tentokrát minimum,bývají tam mopsi,brabantíci,buldoci ajiná módní plemena.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 16:03
- Nahlásit
Ahojky!!
Tak nejprve gratulace všem úspěšným!!
Hlavně mistr s Cipískem - jste super!!!
Já jsem dneska ani na kousání nejela, protože mě zmáhá nějakej bacil A venku je taková zima, že bych určitě potom lehla.... Tak jsem vzala Bonču aspoň na chvilku na poslušnost a teď tady spokojeně chrupká.
U nás byl o víkendu rybolov. Je to vždycky akce, na kterou se sjíždí lidi z velkýho okolí.. Takže spousta stánků, dobrot, pití a hlavně ryb a bláta... Byly jsme tam s maminkou socializovat psice a musím vám říct, že velká část návštěvníků si domů nesla nejen nějakou tu rybičku, ale i pořádnou vopici
Teď mě čeká esej do školy na tohle téma: A critical reading of literary works differs from an intuitive (or common) reading in that it tries to analyze and understand individual elements which operate in the text. Please outline at least five elements that are subjects of literary studies. Give concrete examples from literary texts to support your observations. To bude zábava
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 16:32 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Dannie
to support your observations
My observations only regard dogs... especially boxers and other brachycephalic breeds
A teď se ještě bavím překladem článku Syringomyelia in Brussels Griffons: a condition whereby fluid filled cavities
(syrinxes*) develop within the spinal cord.
Co bych pro ty malý placatky neudělala.....
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 16:39
- Nahlásit
Ahojky, prosím kdo má nějakou fotos Hatty z Justitzova memoriálu prosím můžu poprosit poslat na hatty.hatty@seznam.cz děkuji moc
Denisa
přejeme G. brzký uzdravení, ten coursing se běží i když napadne sněhulda ? Budeme stavět huhuláky ?
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 16:43
- Nahlásit
Tommy Gun
Kovová voslintaná kedlubna s tejranejma ušiskama už se houpe na mejch klíčích. hurá huráááá
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:17 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Corleona
Týjo, vy jste slavný!!! Teď byl ve zprávách na ČT váš starosta a "obyvatel Bašky". Starosta říkal do místního rozhlasu "Hovoří k vám starosta" a obyvatel říkal, že musí všechno připevnit před tím blížícím se "orgánem" Máte připevněné psy? Žene se to na vás!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:25
- Nahlásit
corleona
Týjo, vy jste slavný!!! Teď byl ve zprávách na ČT váš starosta a "obyvatel Bašky". Starosta říkal do místního rozhlasu "Hovoří k vám starosta" a obyvatel říkal, že musí všechno připevnit před tím blížícím se "orgánem" Máte připevněné psy? Žene se to na vás! - řádně upevněte Querdovi orgán, ať nepřijdete vo živobytí ....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:41
- Nahlásit
Tommy Gun
volá na mě ségra že mi došel meil.Tak na ní volám at' ho otevře a přečte ho Chvílu bylo ticho a najednou ségra s úsměvem přišla .Tak to Ti asi nepřečtu.Že nevíš co to bylo za meil
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 20:01
- Nahlásit
Ada
Že by to byl mail z černého kontinentu .....
|