Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:58
- Nahlásit

Cituška
už je skoro velká jako velká
a ta velká je taky větší

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:59
- Nahlásit

Tak já jsem dneska vyrazila do školy. Ráno jsem si přispala a tak jsem vůbec nestíhala - na bus jsem doběhla na poslední chvíli!! (ale ještě jsem si stihla smskou Stýnce postěžovat, že mi právě končí prázdniny). V Brně jsem měla chviličku čas, tak jsem se rozhodla, že navštívím pekárnu a koupím si dobrou svačinku. Jak jsem byla ráda, že měli můj oblíbený koláček S koláčkem v ruce a úsměvem na tváři jsem vyrazila na šalinu. Bohužel mi jedna ujela před nosem. Říkala jsem si - ale co, za chvilku jede další! Jenže další jela až za deset minut a to mi došlo, že pokud nepohnu pak zadkem, přijdu první den do školy pozdě... Tak jsem ze šaliny běžela seč mi síly stačily... Přiletím do školy a nikde nikdo... Tak jsem si sedla na chodbu v domění, že všichni teprve dorazí... Byla tam jen taková nesmělá prvačka, která na mě pořád nechápavě koukala... Pak šla kolem sekretářka a ta nervozní slečna se jí ptala, jestli dneska není výuka... A v tu chvíli mi to došlo!!! Já jsem jela do školy o celý týden dřív!!Výuka nám začíná až další týden!! Nevěděla jsem jestli se smát nebo brečet nad tím jakej jsem vůl... Sem si řekla, že teda aspoň zajdu na studijní potvrdit všechny ty papíry, vyzvednu si ISIC kartu...A strašně jsem se radovala z toho, že se vyhnu těm šíleným frontám na studijním.. Tak šáhnu do kabelky a papíry nikde... No jistě že ležely doma na stole!!! Prostě den Blbec s velkým B!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:01
- Nahlásit

ola
Gratulace Buggi k výstavě!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:06
- Nahlásit

Dannie

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:11
- Nahlásit

Dannie
se někdy zadaří

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:14
- Nahlásit

Teta
Lenda
se někdy zadaří
to jo, aspoň sem si za 1 Kč koupila kartičku na vyřízení průkazky na cestování...

Markét
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:33
- Nahlásit

Dannie
Já jsem jela do školy o celý týden dřív!!Výuka nám začíná až další týden!!
Tak tomu se u nás říká šprti...

Ada
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:37
- Nahlásit

Dannie

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:19
- Nahlásit

Dannie

moc hezký

ola
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:25
- Nahlásit

Dannie
Tak to je mazec! O týden dřív se hrnout do školy!

Díky za gratulace!
Buggi právě dostala býčí žlázu (tfuj, to je děsnej puch!), ale před tím se mnou byla ve školce a nebyla jediná dětská upatlaná ručička, která by ji nepodrbala! Ještěže je zvyklá! Bohužel jsem udělala chybu a nenapsala jsem Martinoj vzkaz, že beru racochejla s sebou a ten chudák úplně chytil nerva, kde Buggina je?!

Tommy
Jak jsem si myslela, školení opět o tom co minule! Fakt je, že ta paní to měla v hlavě srovnaný, ale jaxi to neuměla tak nějak prodat! Po půl hodině jsem zjistila, že tupě čučím na její pěnu v koutku úst a nějak nevnímám svět.

Adina
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:51
- Nahlásit

ola

čučím na její pěnu v koutku úst

další vydařené školení

mistr
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 17:49 - Změnil/a: mistr
- Nahlásit

tak jsem dala nějak dohromady IPO3:

1. Dorotka Tigrata - V. Karban 89-82-96 267 b.
2. Delta z čer. jezera - V. Topšová 91-77-77 245 b.
3. Christian Jir-ši box - T. Kutmič 79-71-77 227 b.
4. Imperio z Ringu - I. Fojtíková 69-94-87 250 b.
5. Baskervill Buddha Tajpan - Martinů 89-70-0 159 b.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 17:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Dannie
Tomu říkám Hujer..

ola
její pěnu v koutku úst uééééé, nechutnéééé...

Tommy Gun
Tak co si vyšťóral?
Já jsem si jen projela fotoreportáže z bulharských járezígrů. Fakt ÚCHVATNÉ akce.. Jsem si myslela, že to dělali tady o čtyry baráky níž, u toho souseda - zemědělce, starého mládence a věčného opilce, ten má taky takovou pěknou zahrádku. Ten tam má taky kolem baráku pěkné "bulharsko". Za barákem má i "rumunsko". To by stihli udělat v neděli i rumunského járezígra. Asi písnu Prof. Dr. Kuliočkovi.

DAS IST HRUZA

No ale letos se s tím vůbec nemazali. Na co dávat vystavujícím čísla? Přece víme, kdo má vyhrát, když jsme se tu tak pěkně sešli v tom hojném počtu.. (aspoň tak to chápu )

BLG JSZ 2007

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 18:40
- Nahlásit

Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na euthanázii.
K tomuto sensibilnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem
poznamenal: "Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl zavislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu.

Ona vstala, vypnula televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:16
- Nahlásit

Všem gratulujícím
Děkujeme pěkně ...

Denisa
velkému žíhanému velké gratulace!!!
To zní skoro jako "Velký Bílý" - Carcharias, takže náš Moník je "Velký Žíhaný" - "Tigratas".

corleona
Vyštrachal jsi výsledky ze Zchepkau?
Boha a co to tam je (dr.Lemer, Bulgarian tituly) na tom dojč webu? Ja nepanimáju pa němjécki a můj němčinář jest f čínsku, tak jsem z toho jelen Profárej to, plís..
- nee, ani jsem po nich nepátral, jde to nějak mimo mě .... Ad Lakost - jj, četl jsem to o Torstíkovi celý .... njn, asi pravda, kterou už všichni znají, ted to dal pouze někdo písemně a to se náramně hodilo německým fýrerům, kteří to samozřejmě využijí jako argument proč vystoupit z ATBX.

corleona
A posuzoval jak víme Jirka. Oprášil maturitní ruštinu i oblek. - a potvrzení o přijetí pozvání posílal poštovním holubem.
Ty fotky musím vidět .... gde sou, gde sou?

Teta
Koukal jsem na to video s plýtvačem šampusu - a jestlipak už máte nadělané dřevo na zimu, he?

mistr
jeden čeká uvázaný u silnice s pytlem krmení - kde, jedu si pro něj! Chudáček - příště Ti to vynahradí - bude makat jako hrabě Šternberk ze Šternberka a bude plnit všechny disciplíny na 135 %. Hlavu vzhůru, mistře!

Dannie
No, moc hezkej den ....

ola
Po půl hodině jsem zjistila, že tupě čučím na její pěnu v koutku úst a nějak nevnímám svět. - dyk to mohlo bejt zajímavý - takový téma!

corleona
No ale letos se s tím vůbec nemazali. Na co dávat vystavujícím čísla? Přece víme, kdo má vyhrát, když jsme se tu tak pěkně sešli v tom hojném počtu.. (aspoň tak to chápu) - kruhy prostorné, tráva zelená a sluníčko svítilo .... zazvonil zvonec a kde je Torstíkovi konec .....

Budu večer, před chvílí jsem přišel, tak zas musím jít .....

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:39
- Nahlásit

Stýnka, ola, Adina, corleona
http://www.dogbreedinfo.com/b/bostillon.htm

ola
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:44
- Nahlásit

Dannie
Uuuuuáááááá!!! Kdo to proboha udělal????

ola
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:45
- Nahlásit

Dannie
Jééé, na tebe mám vlastně dotázeček. Kolegyně v práci chce kupovat dceři pejska a ráda by nějakou rasu vhodnou na agility. Poraď mi pár vhodných, please.

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:59
- Nahlásit

corleona

jezusinky - a tam má bejt brzy Atibox
je něco hodně prohnilého ve státě boxerském, achjo

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:00
- Nahlásit

ola
nějakou rasu vhodnou na agility
Na agi se hodí všichni psi všech ras.... Nejde říct, že je nějaký vhodnější. Samozřejmě že jsou psi kteří vynikají nad ostatními (v agi např.border kolie) - ale to máš jak ve sportovní kynologii s ovčákama nebo maliňákama (a taky to nedělají jen oni,ale např. i my s boxíkama)... Pokud ji nejde jen o vítězství, může prakticky běhat s jakýmkoliv psem (pro zábavu)... Bylo by lepší kdyby to byl atletičtější pejsek než nějakej váleček... (Ale jak jsem psala, jde to se všema -i když u těch tlustějších nedosáhneš asi na stupně vítězů)...

ola
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:10
- Nahlásit

Dannie
Co třeba Parson Jack Russel? Ona má zhruba tyto požadavky : menší pes, bez nutnosti stříhání, k dětem.

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:12
- Nahlásit

ola
Ten jo, ale u toho by byly lepší předchozí zkušenosti se psama -je to totiž terier každým coulem (nebo aspoň ty co já znám)... Ale na agi výbornej, protože je mrštnej a rychlej.. Ale je to terier což je dost znát.. Takže na to veliký bacha!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:12
- Nahlásit

ola

super plemeno, ale musí fakt makat, v zahraničí vynikající záchranáři - nedocenění a přitom začínají vyhrávat soutěže

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:25
- Nahlásit

Tommy Gun, Stýnka, Ola
Ještě opožděná gratulace od Tety a Strejdy!

Tommy Gun
Teď teprve pořádně dočítám co jste tady psali o víkendu a tvůj Gut Jarkovský mě opravdu pobavil.

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:27
- Nahlásit

Denisa
Lotynka dnes slavnostně zahájila svou stopařskou karieru - je to šikulka a přirozený talent

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:28 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

blažena

Denisa a Blažena
Zítra uvidím Freyu (Anarchii). Už se na ní moc těším a jsem zvědavá jaké to bude brko!

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:29
- Nahlásit

Teta
no tobě se taky muším pochlubit jaký máš šikovný vnoučátko

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:31
- Nahlásit

jo a Denisa už má od včerejška na stránkách portrétky jednotlivých prcků a ani se s tím tady nepochlubila

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:37
- Nahlásit

blažena
Loty Blašková, tak to je dobrý! Jůů, a to oranžové třičko co má ta paní s Loty u auta mám právě na sobě!

A koukám že všichni prckové už bravůrně zvládají disciplínu jménem "gaučink"

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 20:46
- Nahlásit

blažena
Teta

krásný fotečky, můžete být pyšné!
Zdravíme stopařku Lotynku!

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání