Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 09:16
- Nahlásit

Tommy Gun
Kurňa,kde to pracuješ? V sobotu se nemaká ani u těch kapitalistů z Klasek Trading
(Neboj, kecám.. tam se běžně maká i v neděli)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 09:26
- Nahlásit

corleona
A příští sobotu znovu ......
Njn, masakr .

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:06
- Nahlásit

Tak co mistr-nevíte někdo??? Pěstičky držím o stošest od samýho rána!!!!

Klarucha
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:27
- Nahlásit

prosím pomoc... dívám se právě na přihlášku a nevím, jestli je boxer plemeno velikosti:velké nebo střední příp. co znamená možnost standard (ještě jsou tam možnosti jsou malý,trpasličí, toy,králičí...ale to asi ne )

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:37
- Nahlásit

Klarucha
ty varianty jsou pro ty plemena, kde ty možnosti jsou, (jezevčík, pudl,...) tzn. boxer má jen jednu variantu, čili žádná jiná podvarianta pro něj neexistuje a nic víc, než název plemene a variana jedné ze dvou barev, se nevyplňuje

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:38
- Nahlásit

Dannie
čoveče taky na ně myslím od rána..

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:46
- Nahlásit

si tady taky hryzám nehty

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:47
- Nahlásit

mno a jak klubovka kulioček - Stýnka, Ola, Adina ?????
holky se taky nehlásej

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:50
- Nahlásit

corleona
budeš v neděli na výstafčičce v Krajném???
eslo jo, jakože určo jo - tož bych si polského čumeru vyzvedla tam, páč já tam přijedu na 99,9% čumákovat

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 15:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

blažena
no já na 99,9% zas asi nejedu.. Albi je v Čajně a mám to tím pádem komplikejšn. A čumeru si nevyzvedneš, bo je v pátek poslaný, takže ho můžeš v následujícím týdnu očekávat v Tašově
A propos.. jsi mi těch pěňazí poslala jakosi moc! Toš to nebudem kamaládky!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 15:55
- Nahlásit

corleona
Právě teď jsem si sundal "firemní tričko" .....
A víkend může začít ..... Zlatý komunisti a jejich "pracovní soboty".

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 16:11
- Nahlásit

corleona
peňazí sem poslala tak akorát - je v tom i balný a poštovný- ni
jo a a ž někde potkáš čumeru i s malými čumeraty - měla bych opět eminentní zájem
se těšíííííím a moc děkujííííííí

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 16:14
- Nahlásit

Cituška
mno mi neříkej, že ti mistr neposílá SMSky - tak jak to vypadá sakwa kujwa

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 16:38 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
Mistr už určitě dík burčákovému opojení nevidí na klávesnici notebooku, natož na klávesnici mobilu ....
Jestli se nepletu, tak tys určitě měla na sobě taky slušivé tričíknko s nápisem "Jak Vám mohou pomoci?" Nebo mi neříkej, že jsi byla dneska výjimečně doma.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 16:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

blažena
Cituška
sakwa kujwa no moje slova! Moje slova! Je snad vyhlášeno embargo na informace z Cupu?

Hele, balila jsem to u rodičů a málem mě tam u nich z toho ranila mrtvice. Čili je to zabaleno v takové taše, do které mi to dal už prodávající, plus je v tom část krabice z kartonu (aby s to cestou nerozfláklo) , se kterou se nechtěl rozloučit můj otec (asi z roku 1981), oblepeno páskou zhruba z téhož roku, zabaleno do tapety, která zbyla a kterou má moje mamka ve svém (a Fifinově) pokoji a celé je to omotáno provázkem, pro který musel otec do garáže a měl kolem toho tolik řečí, jak by mi dával celý svůj majetek. Ale pak mi chtěl dát domů celou špulku toho provazu, asi aby to nemusel nést zpátky (vážilo to asi 9 kilo - bylo to provaz do nějakého stroje na slámu nebo co, vůbec nechápu, kde to vzal!) No byla jsem na mrtvici a to jsem ještě nebyla poště To nepočítám to, že Fifin mi neustále něco kradl a odnášel do svého pelechu. No příště si to radši zabalím doma
Naopak na poště na mě ty paní byly hodné a milé a ještě se mě ptaly, zda nepotřebuji obálky, známky, atd. a USMÍVALY SE! a na ten podací lístek samy dopsaly, co mi tam chybělo! Zkrátka málem jsem zase vyšla ven a šla se podívat na tu cedulu, esli sem fak na počtě..
A stou další variantou počítám, nebuj. Kdybych to viděla, kůpim. Ale spočítám Ti to!!! To še nebuj! Odčítat umím

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:00
- Nahlásit

corleona
prostě jsi kamaládka

Stýnka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:01
- Nahlásit

Ahojky,
tak sem doma z akce malých bobíků - aktualizace už proběhla
S Ginny se nám dneska zadařilo, Bibinka, ačkoliv má na víc, dneska neměla svůj den...
Ale celkově prima akce

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:04
- Nahlásit

vím njáký kusý info z Morava Cupu - jen IPO 3.
1.místo - Vašek Karban,2.Veronika Topšová, 3.nevím, 4.mistr
(cipís - háááájzl zvrznul stopu, ale prý měl nádhernou poslušnost)
4.místo M. Martinů (Vilda si odnesl O z obrany - páč po posledním zákusu nepustil)
no - jaká jsem - šikovná

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:06
- Nahlásit

Stýnka
pašandy jste, náááramný pašandy

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

blažena
..šikovná, si šikovná..

Stýnka
cajcovní gratulace

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:16
- Nahlásit

Stýnka
a jak se Giňulka důležitě tváří vedle toho megapoháru - no úplnej mistr zeměkoule, je rozkošná
doufám, že jsi Bibince jako cenu útěchy koupila njákýho obzvlášť vypečenýho pískáčka
a esli mě mé staré oči neklamou - tak Ola se taky umístila na 1.místě ve své třídě

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:17
- Nahlásit

blažena

sem se až teď dostala k počítači a vím jen tu poslušnost - 94 bodů - nejlepší, jinak nic...

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:19
- Nahlásit

Cituška
já jsem jen velmi krátce hovořila s majitelkou Vildy - měly zrovna před vyhlášením , tak to na mne jan takhle vychrlila - snad jsem to nespletla

Stýnka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:19
- Nahlásit

blažena
nene Bibinka dostala doma jako jediná sušený střívka a tvářila se ještě důležitejc než Ginny u poháru

Cituška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:20
- Nahlásit

Stýnka

hezkýýýýýý, velká gratulace oběma!

blažena
copak dělá malinká?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:23
- Nahlásit

blažena
Šikovná blaženka, šikovná holčička ... !

Stýnka
Kongretulejšní k CAJCovi!

Mistr
Čekáme na barvitý popis moravské akce a příště ta stopa určitě vyjde na 101 bodů!!! Máte na to. Držíme palce do dalšího výběráku - esli tedy na něj jedeš ( )!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Stýnka
To víš, poháru se nanažere a střífka - to je laskomina.

blažena
Se mnou neska nekomunikuješ?

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:33
- Nahlásit

Cituška
malinká celé odpoledne prudila stádo velkých holek na zahradě - maj s ní vopravdu svatou trpělivost, před chvilkou zbaštila sváču a teď zrovna spí v ložnici v mý posteli - pěkně rozpláclá na zádech na polštáři

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:35
- Nahlásit

Tommy Gun
ale jo - dyk sme kamaládi, ne
jen jsem ještě nejukala do pošty - mám???
je tam opět něco pikantního?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:39
- Nahlásit

blažena
Nii, v počtě nic nanajdeš ..... já myslel tady na "psovi". Jsem se tě nepřímo ptal, zdas byla neska krotit bacile .....
Ale jestli chceš něco ti napíšu - jdu si nastartovat psací stroj zn. Consul z roku jedna dvě a vložit čistý list papíru. V pondělí to zalepím do obálky, nalepím známku a vhodím do poštovní schránky. Tahle elektronická korespondence stojí za starou bačkoru.
Čunek má dneska nějakou "vysírací" náladu ....

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání