| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 10:14
- Nahlásit
Čau,
já zdravím od bráchy, normálně nám včera najednou přestal fungovat net, tak se ptám Marťase co to jako a on s klidem, jó, to jsem asi zapomněl zaplatit tu fakturu, to nás asi odstřihli...kdyby nebyl tak velkej, tak mu taky jednu střihnu!
Klarucha
to neva, že by kleplo, i tak bych si to užívala...
na videjko se moc těším...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 10:15
- Nahlásit
Dobré ránko
corleona
Taky jsem koukala na fotečky.Moc pěkné
Cituška
Já jdu na stopu až večer.At' si holka odpočine.I když teda v sedum ráno už blbla s Balůem.Tahali se o útěrku.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 10:40 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
tak drzim palec, aby bylo vse ok! dej vedet...
mluvila jsem s mistrem, budes ji muset rozveselit
tady mame nejaky hekticky den...
Ada
jak braska?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 11:13
- Nahlásit
Artroza
Bráška už v sobě přes noc udržel vodu.Ale je moc slabej.Dostal výživu do žíly a čekáme.Nejhorší je že jak má slabé srdce a musí se mu ředit krev.A tím že v sobě neudržel ani vodu se mu krev moc neředila Tak zkoušíme s doktorem i veterinářkou co se dá.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 12:38
- Nahlásit
Ada
moc držím bráškovi palce!!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 12:53
- Nahlásit
Zdar lidi
včera jsme po výstavě jeli na vinobraní, dneska ráno cvikoš, vůbec jsem se nedostala k netu.
Jinak ještě jednou gratuluju Stýnce!! Výstava se mi moc líbila a bezvadně jsem pokecala jak se Stýnkou tak i s Adinou! Buggi sice vyhrála, ale dostala N1, tudíž je jasný, že máme co zlepšovat. Hlavně já! Většího střeváka jste určo neviděli/y.
Ada
Určitě bude líp!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 13:00
- Nahlásit
blažena
meilík
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 13:12
- Nahlásit
ola
blažena
Dík.Bráška se o trošku už zlepšil.Už se i usmáL a to je dobré znamení.Dostal i nějaké homeopatika a je fakt že od té doby v sobě udrží co vypije.Ted' nabírá síly.Spí a spí.Ale aspoň zaspí to bolení břicha a kloubů.Tak snad už to bude jen a jen lepší.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 13:13
- Nahlásit
Ada
jéžiši, to je hrozný, tak se držte!!!!
Artroza
žádný smutnění nebude, je to jen pár detailů, který jsme asi podcenili a pejsek nás ráda dobře "přečůral" a všechny síly teď soustředíme na Justičák!
Cituška má opět teplotu 37.6, no já si myslím, že si se mnou zase hraje, kočička moje milovaná
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 13:26
- Nahlásit
Stýnčino vítězství!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
Cituška
Teda Citunka tě takdle trápí jo.No hlavně at' jde vše jak má a mimča i Citunka jsou v pohodě
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 14:09
- Nahlásit
Corleona
Gratulace Angelině!!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 17:52
- Nahlásit
Ada
díky, díky..
ola
Tak jste rozpočali sbírku pohárů, koukám..
Buggi vypadá pěkně důležitě. Holt bostonka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:56
- Nahlásit
corleona
Tajně doufám, že to není náš první a zároveň poslední pohár!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:19
- Nahlásit
Zdravím. Tak konečně po 20 hodinách nefunkčnosti zase zprovoznil poskytovatel připojení k "internátu".
Jinak oznamuji, že k dnešnímu dni přechází náš Moněk do stavu "veteránů" - slavíme 8 let života naší placatice. Jdeme dělat masovej dort.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:31
- Nahlásit
Tommy Gun
tak Chovíkovi gratulujem - ať je zdravý pašák ještě hooodně dlouho
jo a pjekně to fšecko nafoťte ať se můžem kochat
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak VŠE NEJ veteránovi!
Nám se to tady taky brzy začne "veteránit" , loni jeden a příští rok hned TŘI To bude něco! Čtyři boxeří dědci v baráku.. Včera se bráchové krapet "škrkli" ve dveřích, tak jim dávám na hubu zmrazený špenát a druhému lepím ucho. Koki se chtěl taky rozběhnout a přidat, ale vymajzl se na dlažbě a nedoběhl. Holt devět let je devět let.. Hááááájzli..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:01
- Nahlásit
corleona
Koki se chtěl taky rozběhnout a přidat, ale vymajzl se na dlažbě
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:21
- Nahlásit
ola
No, první výstava .... jo? Na další určitě všechny rozseknete. Držím palečky.
Ada
Ať je brácha brzo ok!
blažena, corleona
Děkujeme za gratulace. No sotva jsme stačili nafotit kuřátkovo-kravičkovej dort se sýrovou osmičku - protože to maso vysál jak vysavač, takže použitelných fotek moc nebude. Teď tu spokojeně tráví dvě večeře na matraci a Čunek mu zahřívá packy.
Koukám u Corleonů taky pořád veselo, taky aby se "vobludy" hlídali, aby se neservali.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:28
- Nahlásit
Tommy Gun
všechno nejlepší!!!!!!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:30
- Nahlásit
BAJKA O MRAVENCI A CIKÁDĚ
Běžná verze:
Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto, postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Směje se, tancuje a užívá si. Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách, zatímco cikáda se třese zimou a bez jídla brzy umře.
Současná verze:
Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto, postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Směje se, tancuje a užívá si. Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách. Cikády, třesoucí se zimou a vyhladovělé, zorganizují tiskovou konferenci, na které se táží, kde vzal mravenec právo na to být v teple a dobře živený, zatím co jiní, méně šťastní, umírají zimou a hladem. Televize uvede vše v přímém přenosu, ukazuje třesoucí se cikády a záběry mravence, jak si v teple útulného domova vychutnává dobroty všeho druhu.
Televizní diváci jsou pobouřeni faktem, že v tak bohaté zemi jsou někteří ponechání utrpení jako chudinky cikády, když si jiní žijí v přepychu. Interpelují vládu, aby zvýšila mravenci daně, Musí přece odvádět spravedlivý díl. Na základě výzkumu veřejného mínění vyjde zákon o ekonomické spravedlnosti a zároveň antidiskriminační zákon se zpětnou platností.
Daně jsou zvýšeny, mravenec dostane pokutu za to, že nezaměstnal cikády a je mu finančním úřadem zabaven dům, protože nemá peníze na zaplacení daní ani pokuty. Mravenec emigruje do Lichtenštejnska. Televize připraví další reportáž, tentokrát o obtloustlých cikádách, kterým nyní docházejí mravencovy zásoby a to přesto, že jaro je ještě daleko. Bývalý mravencův dům, nyní sociální ubytovna pro cikády, chátrá za nezájmu cikád i vlády. Vládě je vytýkána nedostatečná sociální podpora a je vytvořena speciální komise s náklady deset milionů. Mezitím některé cikády zemřou a tisk ještě více podtrhuje nutnost starat se o sociální nerovnost a hlavně o cikády.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
Tommy Gun
jo, jo, pořád.. neřád! Zas jedny nezavřené dveře, jen na moment přivřené a kde se vzal, tu se vzal, zvědavý čumák do nich strčil a ha, kdo tam, tam za dveřmi další čumák, nějaký hnusný ksicht. (bratr)
Jo a dnes jsem měla v bytě Carambu a ta zaútočila i na malířský stojan, kde byl na papíře uhlem nakreslený Koki. Tak aspoň vím, že umím kreslit, když to i ji spletlo
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:39
- Nahlásit
corleona
Kufa, že by z tebe byla druhá Dundža?!
Hoď to sem, at se pokocháme!
Jj, stačí jeden blbej pohled a už jsou taky v sobě - nebo když se potkam mezi dveřma a hoděj po sobě xicht - tak to je občas taky mela. Njn, vybrali jsme si to ........
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:48
- Nahlásit
SILO u Papoucha
http://www.contilia.com/artcorner/art_corner.htm
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:57
- Nahlásit
corleona
jéééé, uhlem jo? A jaktože to mi při návštěvě uniklo? Asi jsme byla příliš zaměřená na štěňata....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 21:01
- Nahlásit
Tommy Gun
.. jsem to Dunji napráskala
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 21:03
- Nahlásit
Tommy Gun
Všechno nejlepší tatínkovi od dcerušky Agátky
Dorazil mail i přes tu vaší poruchu?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 21:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
kkathy
Díky za gratulace.
Jj, dorazil - odpovím později.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:02
- Nahlásit
kdepak porod - jasně že si holka hraje, dneska se napapala a je celá veselá....
no, prostě klídek a pohoda
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:43
- Nahlásit
Adina, Dannie, ola, Stýnka, corleona
http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/18016/kraus- obcurava-rohy!/
|