Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:25 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

mistr
Cituška
tak jste meli v brne vesely vikend- tolik svateb a jeste narodka vysledky uz jsou na boxerklubu jsem koukala....

Kvínce půjčila koš Cita
tak to se tam musela ji vejit fakt cela hlava

Mistr
ja mluvila jenom s P.Š. ... tak az se proberou z opojeni, tak jim brnknu

mistr
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:28
- Nahlásit

Artroza
ano, spousta svateb ještě že já jsem nikde nehrála hlavní roli

Cituška
co noha???

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:39
- Nahlásit

mistr

člověče, žádný trnutí šíje se nekoná, budeš to se mnou muset ještě chvíli vydržet! Ani to nehnisá

mistr
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:43
- Nahlásit

Cituška
ses taky nechala zblbnout

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:45
- Nahlásit

mistr

Teta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 12:01
- Nahlásit

1. taneční zábava přátel německého boxera
Dobrý den,

Uzávěrka na zakoupení lístků na taneční zábavu přátel německého boxera již byla 31.8.2007.
Ráda bych Vám oznámila, že zájem o taneční zábavu je veliký, přesto je ještě několik málo lístků v prodeji (pozor: počet je omezený!).
V případě Vašeho zájmu o zakoupení lístků se prosím obraťte na mě buď telefonicky na číslo 603 800 777 anebo elektronickou poštou na adresu silova@chello.cz

Pro Vaší informaci připomínám, že taneční zábava se koná v sobotu 10.11.2007 v hotelu Roztoky v Roztokách u Křivoklátu (rezervace ubytování na čísle 313 558 931). Kromě hudby a tance, Vás bude čekat „překvapení“ a bohatá tombola. Pro ty co preferují jinou zábavu než tanec, bude možnost zahrát si kulečník a kuželky. Cena lístků je 150,- Kč a vítání jsou nejen členové boxer klubu ale i ostatní příznivci tohoto plemene a jejich přátelé.

Těším se na setkání s Vámi!

Jacqueline Sílová

Teta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 12:43
- Nahlásit

Ahoj, ahoj, ahoj!

Hlasím že v Praze je hnusné pondělí, hnusná zima a hnusné zácpy (asi už je opravdu konec dovolenkové sezóny) a mě to děsně ale děsně štve a nebaví!
Asi si pořídím pár koz a slepiček a stehuji se směr burčákov kde budu žít skromný a veselý život!

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:03
- Nahlásit

Teta
si z toho nic nedělej
tady je taky hnusně, mě je furt chřipkově blbě a při ranní cestě do práce se mi o čelní sklo rozprsknul njákej docela velkej fták, tfffffůj, blééé
a aby toho nebylo málo, prodali náš špitál, už to nebude asi ani nemocnice - a bude ze mě nezaměstnaná vosoba a následně asi i bezdomovec

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:08
- Nahlásit

Teta
No konečně rozumná slova.. Mrknu se, jestli na Jednotě nevisí "Prodám luxusní pastoušku, beran a 6 ovcí v ceně."

Já jsem se před chvílí vrátila z luk a strání. Byla jsem na třikrát (Buba, Viki, Baru) něco málo pocvičit a mám krapítek pocuchané nervy. Pokud mě ten tik nepřejde, vezmu si lexaurin. Asi jsem nepsrávně volila pořadí fen, protože Baru mě totálně dorazila. Magor z praku vystřelený. Taky nevím, jestli není i hluchá. Zatím jí jdou cviky jako: skok psovodovi na záda, kotrmelce v jeteli a běh s nekoordinovanými pohyby. LMD jak vyšitá.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:11
- Nahlásit

Tommy Gun
jojo paní Müller. pískala byla v pohodě, Blade jí nechtěl ukázat zoubky za žádnou cenu O Brně povídala že tam jede, ze Žirovnice odjela hned v sobotu odpoledne.
corleona
my lítací dvířka vyřešili už loni když je Viky napřed ohlodal a pak tim jak rychle prolítával praskli, že máme tu lítací část plechovou udělal nám jí tchán, v létě ale byli bez dvířek, měli tam jen díru aby si Blade o ně nerozbil hlavu než si zvykne, protože je to krapet těžší, ale už tam ten plech asi brzy namontujem, aby netahlo do baráku tak sem na to zvědavá, snad si brzy zvykne. Sem si myslela že po víkendu budou dneska ještě odpočívat a Blade už tu zase řádí jak černá ruka.
Já před chvíli vstala, tak snad se na ty fotky už vrhnu, ňáko se mi ani nechce.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:15
- Nahlásit

Vcelka
Nebyl náhodou v sobotu večer v Brně raut?

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:22
- Nahlásit

blažena
...tak to budeme dvě, nás chtějí rušit ke konci roku...
corleona
LMD jak vyšitá... nechceš mě pak na Šašce zaměstnat? se překvalifikuju snadno na psí elemďáčky, navíc mám i zkušenosti - jednoho mám doma přece... jó a jako bonus - studovala jsem i surdopedii - takže s hluchoni si taky poradím!
jen mi nepiš, že zaměstnáváte jen sběrače hoven! to si nechávám až jako poslední možnost!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:26
- Nahlásit

Tommy Gun
tak to nevím

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:26
- Nahlásit

Denisa
tsss, ale ty ve Štatlu njákou práci spíš najdeš
že bych chtěla z Tachlovic denně dojíždět do Plzně nebo Karlových Varů - se mi teda jako nechce
sakwa, kujwa - gde já budu ty bacile na starý kolena krotit

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:47
- Nahlásit

blažena
tak pojď do Štatlu! tady je bacilů já budu nejšťastnější a Cituška a mistr jistě taky!

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:09
- Nahlásit

Tak nám přišli z firmy "Pozdě ale přece" slavnostně namontovat do oken sítě proti hmyzu. No nevím na co, když všechen hmyz už je mrkef. Ale pánovi z této firmy se povedlo něco lepšího. Šel si do auta pro vercajk a jaksi za sebou nezvřel branku. Když mě viděl cca 15 minut pořvávat :"Džin! Džin!" tak asi pochopil, že nechci chlastat a řekl: "Vy asi hledáte toho hnědého psa. Tak ten šel pryč." A ukázal někam nahoru směr Baška-sever. Kufa, no nezabili byste ho? Džina (Heduš) šmejdila kolem plotů o čtyři baráky výše.

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:18
- Nahlásit

Denisa
No my někoho ke psům sháníme. Ale včetně sběru ať je nás na to víc.

Teta
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:21
- Nahlásit

corleona

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:44
- Nahlásit

corleona

moc povedený!!!
pokřik Džin Džin je mooooc hezkej

blažena
jooooo, já bych taky byla šťastná, a Denisa má pravdu, tady je bacilů a ústavů habaděj

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:54
- Nahlásit

Cituška
Teta
No ale ještě že se takhle neodešel provětrat Nunyk. To by si tam ty sousedovic slépky u plotu spokojeně nehrabaly a nekvokaly..
Toš zrobila bych vývar..

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:24
- Nahlásit

Artroza

já si teprve všimla těch jmen na V

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:19
- Nahlásit

Tak fota ze srazu jsou zděs, uf a já jdu dělat večeři.

ola
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:22
- Nahlásit

corleona
Díky, díky, díky! Po přečtení tvých story mám hned lepší náladu. Po tom dnešním školení ohledně stavebního spoření a hypoték (Tommy ) mám hlavu jak pátrací balon! Hnus. Ještěže za chvilku jedu na masáže.

Jo, včera jsem si našla klíště. V třísle. Hááájzl úchylnej!

ola
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:29
- Nahlásit

Stýnka
Nevíš náhodou výsledky bóbiků z NV Brno?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:46
- Nahlásit

ola
Po tom dnešním školení ohledně stavebního spoření a hypoték mám hlavu jak pátrací balon!
A vo tom to je! A co zajímavého jsi se dozvěděla? Zajímavý produkt, že?! Abych se přiznal, stavebko mi k srdci taky nepřirostlo.

Markét
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 17:01
- Nahlásit

blažena
prodali náš špitál, už to nebude asi ani nemocnice - a bude ze mě nezaměstnaná vosoba a následně asi i bezdomovec
Hele, ale prej v Chebu budou Izraelcí stavět krásnou novou nemocnici a zaměstnancům budou platit nehorázně vysoké mzdy. Kamarád (rentgeňák) už se nemůže dočkat, až se tam zaměstná a zbohatne

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Naši klucí zahradníci chodí v tejhle zimě poctivě zahřívat okůrky:

ola
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:38
- Nahlásit

Tommy Gun
A co zajímavého jsi se dozvěděla?
Mno, pochopitelně to, že kdo nemá stavební spoření jakoby nebyl...

Hlavně jsem hned v úvodu utržila informaci, že klíče od WC přiděluje nerudná baba, tudíž moje obavy o tom, že se díky mé momentální střevní indispozici pravděpodobně po*eru, se téměř naplnily!!

Adina
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:52
- Nahlásit

ola

klíče od WC přiděluje nerudná baba

ta byla určitě tou nejdůležitější osobou celého školení

ola
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:56
- Nahlásit

Adina
Jo, pro mě jo!

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání