| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 17:54
- Nahlásit
corleona
kvááásna fotoreportáž z výstafky - tradičně povedené
a jsem ráda, že konečně vím kdo je čumera
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 18:58
- Nahlásit
Děfčata, taky máte rády romantiku s velkým eR? URL
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:54
- Nahlásit
Od zítřka jedeme odpočívat na chajdalupu(jak to tady někdo krásně říká).Těším se na les a houby,ale jak to tak vypadá vezmu místo košíku prut na ryby!!!
corleona
Moc díky za foto atd. z výročky,ještě že tě máme. Já vždy vím jen polovičku věcí a jak koukám na vaše www,tak si vždy říkám,proč já vůbec na ty výstavy chodím? Mám tebe a tvůj foťák.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:59
- Nahlásit
SIO Apalucha
místo košíku prut na ryby!!!
vem si klidně obojí, dnes jsme vyslala rychlého zvěda do lesa a hlásím, že rostou, ještě jsou malé, ale po neděli se zvětší, prut na ryby vem taky, můžete jít na hartu
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:14 - Změnil/a: SIO Apalucha
- Nahlásit
Dokonce i finalisti po organizátorech "somrovali" tyhle medaile
TROCHU SE ČERVENÁM!!!!!!!!! Ale jsem mooooooooooc ráda že to splnilo účel pro který to bylo uděláno.Srdíčko mě hřálo při pohledu na to že mají všichni radost.Všechny medaile jsem rozdala a to že "somrovali" se nedá vyvážit ničím,prostě radost obrovská.Není nad to jak udělat někomu rados,to je za všechny peníze. Mějte se tu moc krásně.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:16
- Nahlásit
Syndrom získané posedlosti psy
Je až s podivem, jak se člověk občas v něčem dokáže poznat, i když určitě jsou následující slova jen sprostá pomluva.
Teprve před několika týdny byla identifikována nová choroba, pravděpodobně způsobená virem, který se šíří mezi majiteli psů. Podle všeho již existuje delší dobu, ale teprve nedávno ji kdosi popsal a začal studovat. Nazývá se Syndrom získané posedlosti psy (SZPP). Nejprve se vědci domnívali, že je psychické povahy. Ale poté, co se dva mladí výzkumníci našeho ústavu náhle rozhodli stát se chovateli a vystavovateli, uvědomili jsme si, že se jedná o infekčního činitele. Naši epidemiologové určili stádia této choroby a pro ně typické symptomy.
Počáteční stadium:
1.. myslíte si, že jakákoli výstava do vzdálenosti 500 km je hned za rohem
2.. začalo vás těšit vstávání v pět hodin ráno kvůli venčení psů
3.. baví vás trávit několik hodin denně kartáčováním psů
4.. myslíte si, že se z vás stane skrblík, pokud neutratíte ročně několik tisíc na výstavách
5.. nemůžete si vzpomenout, jaké to bylo, když jste doma měli jenom jednoho psa
Druhé stádium:
1.. nejdůležitějším faktorem při koupi auta, je pro vás - kolik se do něj vejde psů
2.. když chcete koupit dům, první věc, na kterou myslíte je - kolik psů můžete chovat na pozemku
3.. účet za krmení pro psy je vyšší než účet za jídlo pro vaší rodinu
4.. utrácíte více peněz za veterináře než za vlastního doktora
5.. nemáte žádné peníze, protože vystavujete psy
6.. musíte koupit více jak jedno auto ročně kvůli ježdění na výstavy, protože je v záruce buď na sedm let provozu nebo na ujetí 120 000 km
7.. máte více fotografií psů než vlastní rodiny
8.. vaše představa o příjemně strávené dovolené, je dovolená ve výstavním kruhu
Třetí stádium:
1.. ráno vstáváte a zjišťujete, že jste dali včera večer děti do kotců a psy do postelí
2.. znáte jméno a rodokmen každého psa, ale neznáte toho cizího člověka ve vašem domě (ukáže se, že je to váš manžel či manželka)
3.. sousedé trvají na tom, že děcka otravující psy a běhající kolem vašeho domu, jsou vaše
4.. říkáte dětem, aby "vypadly", ale nemůžete pochopit, proč nejdou a proč jsou připoutány na stahovací obojek
5.. jste již tak dlouho na cestách po výstavách, že si nemůžete vzpomenout, kde bydlíte 6.. vaše rodina vám řekne "...buď my a nebo psi!" a vy si vyberete psy...
Máte tuto obávanou chorobu?
Dobře, ale existuje naděje. Během našeho výzkumu jsme zjistili, že většina se zastaví na druhém stádiu a stává se chronickým. Podařilo se nám s velkými obtížemi získat několik pacientů ve třetím stádiu SZPP. Jsou nyní v naší izolaci, kde je pečlivě studujeme, abychom lépe porozuměli této chorobě.
Je velmi smutné pozorovat lidi dříve kypící zdravím, jak se neustále šourají po místnosti a chodí do trojúhelníku či ve tvaru písmene L, přičemž podivně pohybují rukama (jako by drželi vodítko a pobízeli psa) a výrazně pomlaskávají. Pouhé vyslovení slova "Světová výstava" je přivádí k nekontrolovatelnému šílenství. Bohužel pro tyto případy není moc velká naděje, ale časem a delším výzkumem této choroby doufáme, že jednou přijdeme na možnost léčby.
Zajímavým momentem této choroby se zdá být fakt, že expozice v raném věku má silný imunizační efekt a vzbuzuje proti ní výrazné protilátky. Několik lidí postižených druhým a třetím stádiem SZPP má blízké příbuzné (děti, manžele, manželky), kteří jsou absolutně zdrávi. Někteří z našich vědců se domnívají, že to může být způsobeno vlivy prostředí na funkci imunitního systému v závislosti na věku nebo skutečnosti, že lidé s těmito stadii choroby mají tendence se nestýkat s blízkými členy rodiny, a to zřejmě z důvodů, že mají výpadky paměti způsobené touto chorobou. Bohužel si jednoduše nepamatují, že mají blízké příbuzné.
Co můžeme dělat, abyste předešli této chorobě?
Dokud nebude nalezena léčba, prevencí jsou tato opatření:
a.. vyhněte se chovatelské inzerci typu "s výstavními předpoklady", protože psi mohou být přenašeči této choroby. Odjeďte z domu v těch dnech, kdy místní noviny informují o výstavách psů ve vašem okolí.
b.. jestliže nečekaně přijdete do kontaktu s osobou nakaženou SZPP odejděte co nejdříve (těžko se ji ovšem zbavíte) a důkladně se osprchujte, raději použijte germicidní mýdlo
c.. pokud bydlíte s osobou nakaženou SZPP, buďte klidní - pokud jste dosud nepodlehli, jste pravděpodobně imunní a v pořádku.
(podle časopisu Bugler - The Basset Hound Magazine, USA přeložila B. Morávková)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:16
- Nahlásit
SIO Apalucha
slyšelas?? rostou! ryby i hřiby!
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:21
- Nahlásit
bubu
Fakt rostou? To je super.Serem na hartu přivezu naložené maso.Tam nejsou kosti a promastíme si hubu. Ale ryba je taky moc fajn jen ty kosti!!!!!
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:29
- Nahlásit
Tommy Gun
A já furt kde vzal můj Alfa samec že jsem na hlavu!!! On to určitě četl?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:37
- Nahlásit
SIO Apalucha, bubu
Potvrzuju - rostou! Ale červivý! Našli jsme nádherný praváky, ale pěkně prolezlý - i ty mladý.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:39
- Nahlásit
Keby mal niekto záujem poztrieť sa tu na http://www.fci2007.it/classifica.php
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:02
- Nahlásit
Tommy Gun
PCHE U NÁS TAKY ROSTOU A NEČERVIVÉ.JSOU JICH TU DĚSNÍ KVANTA.JENŽE UŽ NENÍ ZÁBAVA JE HLEDAT.JSOU NA KAŽDÉM KROKU.A TO MĚ NEBA.MĚ BAVÍ JE HLEDAT A NÉ DÁVAT BACHA ABYH JE NEPOŠLAPALA
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:02
- Nahlásit
Tommy Gun
Našli jsme nádherný praváky, ale pěkně prolezlý - i ty mladý
seš divnej
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:06
- Nahlásit
Tommy Gun
Co jsem našla dnes při venčení,to nemělo ani červíka.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:11
- Nahlásit
Ada, bubu, Lenda
Tak proč zrovna u nás rostou červivý?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:13
- Nahlásit
Tommy Gun
Protože pán bůh ví že jsi masožravec,víš?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:28
- Nahlásit
SIO Apalucha
Protože pán bůh ví že jsi masožravec,víš?
taxe tu mějte, mizím na jih a pak na sever a pak v neděli večer dom!
krupici zdar!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 23:23
- Nahlásit
nazdárek
asi už všichni spíte, já vyprovodila právě Mistra z burčákového mejdanu, vyvenčila všechny 4 naráz a škytám tu u obrazovky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 03:30
- Nahlásit
SIO Apalucha
tak si to užij na chajdalupě!
tak jsem kontrolovala Giordi webajs a brácha unikl o vlásek neb dnes už by byl kaput...
Takže "UŽ" tam jsou štěnítkové ze 7.-8. týdne kdo chcete juknout...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 03:41
- Nahlásit
tak stejně ho zabiju, protože tam nějaký zas vynechal...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 09:49
- Nahlásit
Denisa
už jsem koukala, super fotečky! A ta jak spinká obklopeno spoustou plyšáků nemá chybu
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 09:58
- Nahlásit
Denisa
Cituška
já teda volim jako vítěznou tuhle... URL
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 10:02
- Nahlásit
Stýnka
jojo, ta píše, jen aby nahoře nebyla fenka!
ale je vidět, že to je životaschopný vrh
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 11:29
- Nahlásit
Stýnka
Já jako vítěznou volíme tuhle - Denisa nás fuckuje:
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 12:16
- Nahlásit
nazdarek vsici!
tak se jdu taky juknout na fotecky od denisy ....
Sio Apalucha
super galerie a stranky! tak ja zrusim tu nasi osklivou a dam tam odkaz na tuhle dokonalejsi, ju?
Tommy Gun
jo a ja nasla dneska sice jenom jednu houbu, ale necervivou
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 12:43
- Nahlásit
Denisa
Jééééé, jsem dojatá! Ta poslední fotka Giordinky s těma obojkama dětiček je kouzelná!
Tommy
Vůbec nechápu co se ti nelíbí na čumerovi?
Bubu
www.alfa-proj.cz
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 13:27
- Nahlásit
all
dala jsem dnes nová videa nazvaná březost a práce
dnes 47. den
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 15:02
- Nahlásit
Artroza
My už si pro ty praváky chodíme na jisto celý léto. Máme takhle u lesa takovou "zahrádku" a chodíme si tam pravidelně trhat praváky. Malé nesbíráme, ale necháváme na příště, aby povyrostly (a daly se do nich červy). Takže dneska zase jedeme.
Teta, bubu
Používáte, jo? URL
Teta
Vůbec nechápu co se ti nelíbí na čumerovi? Čumera se mi nelíbí tak jako, no, jak to říct - jako celek.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 15:27
- Nahlásit
Teta
jukni do emilů, měl by ti tam přistát jeden kvásný a roztomilý
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 16:03
- Nahlásit
blažena
Hurááá, přistál a jsem na měko, pyšná, hrdá, atd.,atd.
Tommy Gun
Si piš že používáme! Hlídám si tím komín na střeše domečku v Hruštičkové, kdyby náhodou přišlo nějaké pako a chtělo tam vyšplhat
|