| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:08
- Nahlásit
Lenda
co to slyším???? HOnem se ještě dohlásit! Taková přirozená stopařka! Víš, jaký kus práce tam uděláš????
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:12
- Nahlásit
Tak u nás to dnes vypadá nějak takhle...
Hromada psů
Tak to je vážně nefér - spratek může na gauč a my ne?
Mačkanice
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:16
- Nahlásit
Markét
no tak to je taky paráda, to snad ani není možný!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:20 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
corleona
Jasně My měli taky Brituš a Brendu doma dýl.A taky byli pánečci na dovolenéch.
My furt čekáme až ta naša obluda začne hárat.Ale možná čím později tím líp.
Tak at' se maj miminka u novejch páníčků fajn
Cituška
Moje řeč.Taky si myslím že se tam udělá kus práce.
Merkét
Tak to nemá chuby.Super foto
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:25
- Nahlásit
Tak to je vážně nefér - spratek může na gauč a my ne?
tak to je dokonaly!!
u nas taky stale hnusne a hnusne a hnusne....
spanel nechape....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:31
- Nahlásit
Artroza
Chudák španěl.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:35
- Nahlásit
Ada,Markét
no to jsou tedy skvělý fotky Kde se daji sehnat tak hodní pejskové. U nás to totiž vypadá krapet hůř, Blade nám dělá z baráku kůlničku na dříví. Taky jsem dala nějaký foto na stránky, posledních 10 fotek, mam pocit že dřív než do porodnice mně Zdeněk poveze do blázince.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:42
- Nahlásit
Hurá první vlaštovka ke omplít dodělanému bytu.MÁME DOMA SEDAČKU!!!!!!!!!!!!!!! Olinka už ji vesele odskoušela a jako první si na ní schrupla. Drží se hesla" první pes a potom pán".
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:46 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Vcelka
Kde se daji sehnat tak hodní pejskové
To ti můžu říct zcela přesně - v kennelkách, kde jsou umístěni v době naší nepřítomnosti. Já bych si netroufla nechat boxeří mládě pobíhat na volno po bytě, mám háááldu zkušeností
Tyhlety idylky se dějou jenom když jsme doma, to mají pelech v obýváku, jinak bydlí "za barem", který tu vyzdil bývalý majitel, tam mají pelechy a bednu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:53
- Nahlásit
Vcelka
Teda tak to je něco.Blade se teda umí zabavit.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:56
- Nahlásit
SIO Apalucha
No tak slááááva
Nám taky jako první dovezli když jsme předělávali vnitřek sedačku.A že neuhodneš kdo na ní spal jako první?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:02
- Nahlásit
Včelka
ty jóoo, to jsou snad fotky z hororu!
Markét
u nás je štěňátko také v kleci! Stačila jedna hodinová zkušenost, kdy byla unavená výcházkou v lese a já bláhová ji nechala chvíli doma! Kam se ta únava ztratila, těžko říct...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:06
- Nahlásit
Cituška
Včelka
U nás máme výhodu.Brácha je pořád doma.Tudíž prt'avec nemá šanci něco zničit.Sem tam vysype koš ale jinak nic moc.Jo a ještě zničil deštník.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:10
- Nahlásit
Vcelka
Tak nejdřív jsem se začla strašně smát a pak mi ztuhl úsměv při představě, že bys mi ho přijela vrátit
To je teda bestie. Já jsem taky přítel kennelek a klecí. Jinak bychom doma neměli za chvíli na čem sedět. Nunýk navíc musí být v kleci, na které jsou 4 kladky. By nám vysadil dveře a asi i okna.
Cituška
Tak Daktari odfrčel směr Brno. Jsou rádi, že mají kontakt na Tebe a já jsem ráda, že Tě tam máme a dohlídneš na ně
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:11
- Nahlásit
corleona
huš sa naňho těším!!!!
A co teprve Kvínka! Zas bude kámoš do party!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:13
- Nahlásit
Ada
já jsem skoro pořád také doma, takže Kvínka samozřejmě je vzorná a kouše si jen svoje hračky, nejdýl byla zavřená 2 a půl hoďky, ale po té chvíli a spoušti, co stihla....
jsem ráda, že tu klec doma mám!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:17
- Nahlásit
Cituška
Zkoušeli mu tady sami lepit uši a už na ně začal hnusně vrčet, haaaaajzl, tak jsme jim říkali, ať mu hned dají bombu. Moc nechápali: "Jak bombu?" . Snad jim nepřeroste přes hlavu, nemají moc zkušeností (vlastně žádné). Achich ochich..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:20
- Nahlásit
corleona
neboooj, já jim tu bombu názorně ukážu, Kvínka už mě málem zakousla
hned jak brnknou, tak si s nima domluvím společnou procházku se štěňátky a dohlídnu na ně
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:21
- Nahlásit
corleona
hohoho taky mně to napadlo že bych ho dovezla k mamince aspoň na měsíc na prázdniny. On je fakt zvíře, to sem s nima dnes byla i u našich a litovala sem že sem je nenechala radši doma, protože mi bylo až trapně jak se zase chovali, teda spíš on, protože on furt skáče na linku na stůl, furt jen čumí co by kde sežral, no totál chaoz. Si určitě oddechli když jsme vypadli.
Kenelky ani klece na ně nemáme, když nejsme doma tak maji přístup jen do chodby a pak můžou přes dílnu ven, takže ten bordel je z chodby, naše blbost že jsme tam tu krabici nechali a to jejich křeslo tam máme to začal ničit ale až teď, jak je venku hnusně tak jsou nakýblovaný doma a neví co by roupama dělal.
Jé ale teď tu byl tak půl hodiny klídek si zase na chvíli schrupnuli aby nabrali síly, ale slyšim ho že se vzbudil.
Taky se musim pochlubit že dnešní noc spali konečně za zavřenými dveřmi a my se taky jednou pořádně vyspali. Blade sice chvíli škrábal na dveře a kňučel, ale pak už byl klid, tak snad to tak pude dál. Jsou na těch peřinách uplně závislý.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:23
- Nahlásit
Vcelka
já to všechno úplně vidím
odcházím s částí smečky do hlubokých lesů, tak se tu zatím mějte
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:24
- Nahlásit
Vcelka
Blade nám dělá z baráku kůlničku na dříví
taky jsme měli doma toto období-jen to byla jiná "specializace"-čubina se vyžívala v zahradnických pracech (oškubané,okousané domácí květinky,některé byly vytrhané z květináče a hlína všude .....:mad ,ale teď už je klííídek (a není v kennelce)
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:29
- Nahlásit
corleona
už je mobilouš v nabíječce?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:34
- Nahlásit
corleona
Fota už nepotřebuji,moc děkuji už je to hotové.Jen tu zuřivou Oli můžeš poslat prosím.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:44
- Nahlásit
SIO Apalucha
všechny fotky jsou moc pěkné, ale ta pod děštníkem nemá chybu!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 18:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Adina
Jo, nabíječka už nalezena
SIO Apalucha
na kterou adresu?
šlo to na homecity
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 18:43
- Nahlásit
Vcelka
Teda to jsem se už dlouho takhle nezasmála. Blade je teda tornádo! Jestli to je jako u nás, tak když jste doma, tak Viky nad jeho kousky kroutí hlavou, ale jen co jste pryč, tak cupuje a ničí s ním, co? FeeBee za naší přítomnosti znechuceně funí nad Bugginou a jejíma kouskama, ale jen jsme z dohledu, tak se válí na zádech a šklube plyšovou kachničku jak smyslů zbavená!
corleona
Bude u vás letos ještě nakryto? Nebo až přístí rok?
Adina
Dnes dorazil vstupní list na výstavu. Polilo mě horko. Ale už se děsně těším!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:15
- Nahlásit
corleona
Jsem nakoukla na fotky štěňat a jsou bombastický.
corleona
Cituška
Připojuju se k přátelům klecí.
Cituška
Nahlásit volno v práci bych už nestihla.Já to srabácky vzdala,nechtěla jsem se na soustředění hásit co by amatérka.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:22
- Nahlásit
Vcelka, Markét, Ada
Bomba fotky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:28
- Nahlásit
ola
Letos už asi nic. I když dnes jsme řvali z okna na Kerina " Bááááásta!" - už tam zasunoval do Barušky, peďák jeden. Přitom Baru ještě nehárá, jen byla na zahradě puštěná s Viktorkou a asi načichla. No a Maxík dělá sám pro sebe kopulační pohyby před kotcem Viktorky, různě to zkouší dostat se k ní, tak se mu to snad nepovede
Takže snad až to jaro..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:30
- Nahlásit
Lenda
Já su taky amatéééér
|