| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:24
- Nahlásit
Ada
takovej dotaz.......jsme se bavily s Cituškou, jak pozvednouti úroveň cvičících boxerů na jižní moravě.......a jelikož už děláš ty 3-hodinové stopy tak co kdyby jsme se někdy domluvily a potrénovaly všichni společně?? Že by si se začala připravovat na nějaký výběráky?? jak seš na tom např. v IPO 1 ??
Cituška
už si vypláchla oči všem psům???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:48
- Nahlásit
mistr
jenom těm svým a vytřela záhyby
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:51
- Nahlásit
blažena
ta fotečka se zeleným plyšovým psem, ta teda je!
A štěňulka už je pěknej pořízek, má krásnej kukuč!
all
hodila jsem na stránky dnešní krátká videa - kdo se chcete zasmát
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:54
- Nahlásit
Zdravím po dovče v Zillertalu.Byl to úžasnej relax.
Koupili jsme si jakousi kartu a na tu jsme jezdili vlakem,busem,lanovkou a pak se ještě vykoupali na koupálku.A co byla bomba,kromě koupálka všude pes možný a ZDARMA .Takže doporučuju.
ola
Jesti je to můj název,tak už tam taky je.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:12
- Nahlásit
Cituška
já taky vytřela záhyby, vypláchla a dala jedny a pak druhý kapky uff....... snad by byla p. doktorka spokojená
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:14
- Nahlásit
mistr
Cituška
Lenda
Vitaj! Konečně normální, celistvá a konkrétní informace
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:19
- Nahlásit
mistr
Hele já se na žádnej výběrák nechystám.To že jsem s Aduš dělala pár (4) tydle stopy nic neznamená.Prostě jsem jen zkusila jak to půjde.Je to první pes s kterým cvičím.Třeba to dělám blbě.
Jo a ty stopy jsem samo prokládala salámem.Navíc byli to jen krátké stopičky.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:29 - Změnil/a: mistr
- Nahlásit
Ada
to byla jen seriozní nabídka na úplně vobyčejnej psí trénink se mnou a s Cituškou a dalšíma (kteří by chtěli trénovat na nějakej konkrétní cíl) tak už mlčím......
Myslela jsem, že by bylo hezký si občas vyjet společně na nějakej boxeří závod a co jsem viděla, tak ta tvoje fena na to má škoda, že ty ty ambice nemáš..........
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:32
- Nahlásit
corleona
Trochu jsem koukala o čem jste tu psali a moudrá z toho teda nejsem.
artroza
Je mi to moc líto.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:36
- Nahlásit
Lenda
No tak ven s tím! Nenapínej mě!! Jaký je ten název?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:37
- Nahlásit
mistr
Vono to vyznělo trošku jinyk než nabídka na trénink.A co se toho IPA týče tak bohužel nemáme poslušnost.Ale to už jsem psala.A navíc Aidě jsou dva roky.TAkže bych nerada aby mi ju nějaký tvrdší figurant nevyhnal na obraně.(nevím jestli by ju vyhnal,jen se mi zdá mladá)
A prostě poslušnost není nic moc.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:39
- Nahlásit
corleona
ale byly jsme s Cituškou u psího očního a dostaly jsme milion kapátek, vyplachovátek, antibiotik a dalších serepatiček ..........bylo nám řečeno, že se nestaráme vůbec o jejich oči, málem jsme dostaly obě na holou a já navíc vynadáno, že jsem před čtyřmi lety vyhodila jeden špuntík na lahev, kterej mi ona musí zase znovu prodat
za týden na kontrolu, 800 v pr....... obě jsme byly tááákhle malinkaté, jako ve škole, když jsem hodila houbou po spolužákovi obě jsme stály v pozoru a ani nešpitly
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:41
- Nahlásit
ola
Ty na to určitě přijdeš. Nechci to zakřiknout,aby to pak nebylo někoho jiného.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:46
- Nahlásit
Lenda
A mám hledat pod C nebo pod S???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:49
- Nahlásit
Ada
neboj, Aida kouše moc dobře a nemá se spěchat, ale ani ustrnout, nejlepší je zlatá střední cesta
a poslušnost se vyvrbí......
mistr
jen aby si někdo nemyslel, že jsi vedla vyšetřit mě
byli jsme tam s pejskem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 21:50
- Nahlásit
ola
Colombo úplně jako já
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:03
- Nahlásit
Cituška
malý Orgoníček je mimi značně mohutného vzrůstu a nebojácné povahy - malou Alotrijku si přivezu domů, až bude Quirda u nových majitelů - zbytečně by mi ji dachmal a to já nechci.Alotrijka je kouzelná feňulka - dámička každým coulem - do Tachlovic ji snad dovezu po 20.srpenci
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:03
- Nahlásit
Ada
já bohužel figurant nejsem a obranu neumím
jednalo se mi spíš o stopy a poslušnost...........a tam je vždycky co zlepšovat a nejvíc "když poslušnost není nic moc".
Někde je chyba............a proto můj návrh........
Nech si to projít hlavou........
Cituška
haha, myslím, že kdyby vyšetřila i nás, tak by jsme dostaly určitě ještě další dávky kapek
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:05
- Nahlásit
Cituška
Očička se mají vyplachovat? Safra safra, to my asi neděláme. Naši ale spíš podle toho, jak naši psi neposlouchají to vypadá, že jim nevyplachujem ušička..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:06
- Nahlásit
Teta
už se ti ozvali ti známí??? jmenují se Moulisovi a mají Bellis Jiskrné oko. Jinak viz plz. stránky BK.
Buď na ně hodná
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:08
- Nahlásit
corleona
Očička se mají vyplachovat?
jako jak vyplachovat?? já vezmu ráno normálně knedlo do koupelny umejt ksicht, to dělám tedy blbě???
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:09
- Nahlásit
corleona
jojo vyplachovat to co vypadá jako ospalky je úplně strašně děsnej zánět očí
kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:09
- Nahlásit
Tommy Gun
koukám, že ses dočkal
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:11
- Nahlásit
mistr
kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat kapat vyplachovat
ty si něco požila???
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:12
- Nahlásit
mistr
Nikdo zatím nevolal.
corleona
Máš vybitý mobil či co?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:16
- Nahlásit
Teta
furt čekám na fotenky mého miminka zrzavého - a nic
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:17
- Nahlásit
bubu
Čus, prosím vyřiď té své drahé polovičce že stále čekám na jeho telefonát. Ale neboj, jsem trpělivá a neodbytná
ty si něco požila???
Soudě podle ostrosti příspěvku již několik dní!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:19
- Nahlásit
blažena
Zítra, slibuji že zítra
Dnes už nemůžu, z práce jsem dorazila až v 19. hodin. Pak veškeré povinosti a teď na mě doléha únava a rum s kolem.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:19
- Nahlásit
bubu
a čistí si Knedlo ráno taky zuby
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 22:20
- Nahlásit
mistr
Cituška
No dík za návrh.Ráda bych stou poslušností něco dělala.Furt se plácám na místě.Tak se na někdy domluvíme.
Ale třeba by jste mohli dojet někdy i k nám na našeho figuranta.Je fakt dobrej.!!!!
Že by jsme se prostřídali.Někdy bych přijela já.A někdy vy.???
No a já bych určitě uvítala rady profi boxerkářek
|