| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:49
- Nahlásit
corleona
Že by? Tak to snad naštěstí Blade na domácí půdě hovna nežere, on spíš ty cizí mimo zahradu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:54
- Nahlásit
Vcelka
corleona
mám také doma paka, co vezme všechno do huby, ovšem teď situace jak ve filmu, chtěla jsem ještě více zkamarádit Citu s malou a dala jim oběma vylízat jeden talíř. Chvíli to fungovalo, pak Cita na malou vyjela a Pája se tak lekl, že jak pil minerálku, celý se polil a nalil si ji i do oka. Citu jsem zfackovala a řekla já, že já a jen já rozhoduju o tom, jak se budou dělit a teď tu poníženě leží a poulí na mě oči, chudinka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:58 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Ahoooj
Tak moje vybírání hafa je u konce.Už je snad vybráno.Rodiče a předci jsou ok.Ale teda byla to fuška.TAk ještě to musí schválit rodinná rada. A bude dovča u moře.Sice narychlo ale ty jsou nejlepší.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:02
- Nahlásit
Cituška
Ada
Fuška? To je přeci to nejzajímavější na CHOVU! Hledat, vybírat, teoretizovat.. Pak je ještě zajímavé vidět, co se narodí, jak to vypadá a jestli "to sedlo". Pak už jen zas nuda, nuda, šeď, šeď
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:05
- Nahlásit
Cituška
tak to by chtělo tu scénku natočit Já jak na začátku zpucovala Vikyho když vyjel tenkrát po Bladeovi když sem mu dala vylízat ten pekáč od sekaný, tak on od tý doby na Bladea při jídle nevyjel, jenže zase Blade mu teď leze do misky a to se mi nelíbí, chtělo by to aby na něj Viky aspoň zavrčel aby věděl že to nesmí. Já mu sice řikám že to nesmí ať jde od něj, ale on to příště stejně udělá znova, tak by mu nějaká lekcička neuškodila.
Ada
a pochlubíš se kterýho jsi vybrala?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:05
- Nahlásit
Ada, a co to mas doma za prirustek???
My Tinakovi zjistili ze ma ze strany narizlou packu...vubec netusim od ceho, maximalne ze by se nejak napichla na pletivo a rozsekla si ji. Takze desinfikujeme jak je to jen mozne...jen ji to stale seredne odstava, tak asi zajedem k vetovi, at poradi co s tim...je to taky telatko...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:07
- Nahlásit
Včera manžel přijel od dědy a hned ve dveřích Allis hlásil, že ani neví, jaký má štěstí. Děda mu ukazoval, jak mu jestřáb "oholil" slepici a nadával na jestřába.. kdyby tak tušil, že tentokrát měl ten jestřáb čtyři nohy, to by bylo ještě větší tóčo. Manžel měl u dědy před dvěma dny Allis sebou a jí se nějak podařila otevřít branka do výběhu slepic...děda, ale zrovna někam odešel, tak o tom nevěděl. Allis už má jednu jeho slepičku na svědomí, ta zas uletěla z výběhu, no a Allis ju dostihla a slepici již nebylo pomoci, i když původně tchán pravil, že tu nechytí. Jak Allis uvidí slepici, tak nevidí, neslyší...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:08
- Nahlásit
Vcelka, ty se s tema chlapakama doma muzes jen tezko nudit co A jak roste tvoje brisko? Chodis do prace, nebo si doma?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:10
- Nahlásit
Alli, tak co ne nekoho se to svest musi Alli je teda lovec
a stale je kucharinka?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:12
- Nahlásit
Ada
no tak se pochlub!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:16
- Nahlásit
Ada
Pochlub se....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:17
- Nahlásit
Cituška
Corleona
No zajímavé jo.Ale vybrat toho nej je hrozné.Sem měla 3 adepty.A vybrat mezi nima to byla fuška.Ale zajímavé to bylo.A rozhodně mě to baví.No ale stejně jdu ještě koukat na nějaké.Co kdyby, přeci ,jen ještě nějaký někde byl a já ho propásla.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:19
- Nahlásit
Cituška
No ještě tam musím zavolat,domluvit se a tak podobně.Takže až to všechno bude ofiko tak to určo prozradím
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:35
- Nahlásit
Artroza
Je mi to moc líto! Byla tak nádherná až se tajil dech!
Ada
Tak už nám to všechno prozraď!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:38
- Nahlásit
ola
Ada
aspoň co je to za pejska na těch fotkách, co mají doma, že? A jestli je jejich, že? No a nakonec i ten krycí pes, že?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:47
- Nahlásit
Cituška
ola
Tak pesánek je ital.Jeden z rodiču je Ferrary de las Arillas.Ale víc neřeknu ani kdyby jste mě mučili.Nechcu nic zakřiknout.Třeba to nakonec dopadne ináč
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:54
- Nahlásit
Viděli jste někdy tohoto pesana?Co na něho říkáte?(není ton náš vybranej kryci)
URL
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:55
- Nahlásit
Ada
proc nenakryjes rovnou Ferrarim? Co ma syn, ze to nema otec? ..eee no nebudu ti do toho kecat......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:59 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Ferrary má moc bíleho.Ale pes je to bez pochyby krásnej.A klidně mi do toho kecej.Já budu jedině ráda
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 13:59 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Ada
ten má průvan v pytlíku.. ale pokusit se můžeš
a je blízko - bydlí totiž v Polsku
Artroza
Vzala jsi mi dotaz z úst
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:00
- Nahlásit
Corleona
Letí meilík.
Cituška
Asi s ní budeme muset na mučidla!!!
Ada
víc neřeknu ani kdyby jste mě mučili
Nebuť labuť a žéékni!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:01
- Nahlásit
corleona
Ne ne,Já nim nechcu krejt.Známa mi posílala odkaz.TAk jsem se zeptala.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:01
- Nahlásit
corleona
průvan v pytlíku
Artroza
corleona
jsem z tý Ady docela tumpachová, ještě že už mám nakryto a nemusím nic řešit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:02
- Nahlásit
ola
Pche já su z vojenské rodiny.Já mám výcvik.Mě nedonutíte.Né fakt to neprozradím.Až po poradě.
|
Cituška
Člen |
- Nahlásit
Ada
a myslela jsi toho pesánka, co jsi psala výše, že je to ten, co máš doma? Nebo už to pletu všechno?
|
Artroza
Člen |
- Nahlásit
Ada
poslu ti mejl, ok?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:04
- Nahlásit
Artroza
ok
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:07
- Nahlásit
alli
naši jsou taky lovci slepic a všeho co se hejbe, hlavně tedy Viky, ten už má na svědomí taky slepičku a kohouta.
Paja s Tinou
nudit se s nima to opravdu nende, to je furt nějaký tóčo.
Bříško roste dosti, už se ani nemůžu ohybat obout si nebo zavázat boty. Ale mam nahoře zatim pět kilo, na to že už jsem 14 dní za půlkou to docela jde. Zatim chodim furt do práce i když od září už to chci zabalit, už mně to nebaví, chci si ještě krapet odfrknout než to příde na svět.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:09
- Nahlásit
Cituška
Krycího psa jsem myslela.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 14:09
- Nahlásit