Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:39 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

v zimních večerech vás budu dočítat, abych byla v obraze...

Cituška
jo, kterej ti přijde podobnej na Giordinu jak jsi psala?

ježiš, zde je zcela jiný svět...myslím v Brně a hokně
už se těším zpátky za štěndy do prdelákova!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:40
- Nahlásit

Cituška

skoda skoda, tak snad to vyjde jindy....

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:42
- Nahlásit

Denisa
Prckové jsou nádherní.Prostě náááádhernííííí.A fakt žádne nezůstane doma?

ola
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:51
- Nahlásit

Lenda
Mám tucha... velkýho tucha... pokud to uhádnu, tak to prosím potvrď. Myslím si, že je to buď Stella Canis nebo Stella Canina!? Mám recht?

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 11:56
- Nahlásit

Ada
fakt ne... pere se mi mozek se srdíčkem, ale mozek to vyhrává...
a všechny už jsou beztak zadaný, noví páníčci fakt super, tak holt si budu muset počkat.
ovšem fakt škoda, neb povahy se mi moc zamlouvají, a fifáci to jsou roztomilí...
bude muset pak blažena čarovat, aby po Alotrijce byla pak pro mě jedna pěkná a šikovná fenečka!

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:00
- Nahlásit

Denisa
To znám.Ale uvidíš že Bláža vybere Alotrijce super ženicha a za pár let budeš mít po ní super čubinku.

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:00
- Nahlásit

Cituška
přesně jak psala corleona, mysím že Omniplast, je to bílá papírová páska, min. 2,5 cm široká. Dávat jen na noc když pes spí.

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:02
- Nahlásit

Denisa
a proč po Alotrijce?? Si nech po Giorďasce

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:06
- Nahlásit

Ada
a pak taky ještě tady:
-teprve mláďátko -URL
a tady -URL
-a taky kdesi tady - URL
-a ještě tady - URL

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:08 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

mistr
Já jsem lepila furt.Přes den a právě spíš na noc jsem je sumdávala.Ale je fakt že si je Aduš nesumdávala.Občas se o to pokusila Fatty.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:12
- Nahlásit

Stýnka
Jé dík Můžu si je stáhnout?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:13
- Nahlásit

Ada
klíďo...

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:14
- Nahlásit

Stýnka
Děkuji ,děkuji velmi.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:16
- Nahlásit

mistr
ty nevíš, že jsem se dušovala, že chovatelování mi jednou stačilo?!
nemám na to náturu... sice jsem řekla, že už nikdy, teď to měním na možná za 10 let... až zapomenu na ty nervy a zodpovědnost a zbude mi jen vzpomínka na ohryzané tkaničky... a za tu štěněčí vůni bych šla světa kraj...
taky mi to nevychází časově, když bych si brala štěníka, tak až tak za 3 roky nejdřív, chtěla bych pořádně výstavy, výcvik... teď musím přece sama těhotnět atd., však víš ne?!
i Giordi už bude mít klid, bude si coursingovat, jen občas si zakouše, zastopuje, trochu zaposlušní, ale mlátit do palice už ji nebudu , beztak to bylo marné
budeme trénovat parkové procházky, poslušnost u pískovišť a dětských průlezek, chůzi u kočárku atd. mno, tak s tím mlácením do palice to beru zpět...

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:25
- Nahlásit

Ada
já právě lepím jen na noc, přes den sundávám aby to dýchalo...... dělala jsem tak fůru psů i cizích a každej má ušiska super
problém samozřejmě byl s tím, že si to škrabali, ale to vyřešila ta noc, kdy se spí

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:30
- Nahlásit

mistr
Jj.Ono asi každému vyhovuje něco.U Aduš noc nestačila.Lepili jsme pravidelně přes den a stejně jsme museli lepit půl roku.Měla úplně šílené uši.Ale ted' je má taky super

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:32
- Nahlásit

Denisa
ale prosim te, jestli je a bude Giordi o.k., tak te to do roka prejde a nakrejes ji znova a znova si reknes uz nikdy rozkousane tkanicky, oslintany nabytek .....
to se da absolvovat i s kocarkem

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:32
- Nahlásit

Ada
já např s cipísem, lepila 14 dní, pak to bylo super........po 3 týdnech zase děsný, jak třeba rostly zuby takže jsem zase začala a tak pořád dokola........asi 3/4 roku
a výsledek je taky paráááda

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:38
- Nahlásit

mistr
No u nás nehrozilo na 14dní vysadit.Měla uši jak stafík.Sumdala se náplast a za dvě hodky už je měla zase postavené.Prostě u kažého psíka je to asi jinak.Já lepila uši jen Adušce tak nemůžu srovnávat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:46
- Nahlásit

Artroza
a nakrejes ji znova ehm, tak to vím určo, že ne...
já vím, vy tu máte víc psů a žádnej problém, ale já fakt nestíhám... kdybychom měli barák, že to můžu vypustit na velkou zahradu a pak hned do lesů... ale v Brně s těma přesunama a Marťan doma ve 20h nejdřív a o víkendech v tahu... no už se vidím, nejsem taková superžena! budu ráda když zmáknu dítko + Giorďasku...
ale pěkně si tu sama sebe přesvědčuju co?!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:51
- Nahlásit

tak jdu za chvíli na nákup pejsáčkům a razím zas do prdelové lhoty... už se na ně táááák těším!!!

s Giorďaskou pak budeme muset ještě hned odjet na nějakej last minute, abychom "zapomněly"...
doufám, že je nebude moc dlouho hledat pak...

ještě se napojím, asi příští týden...

blažena
pěkně šetři na nový foťák neb jak mi nebudeš posílat 100 fotek za den, tak budu nevesela, truchliva...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:53
- Nahlásit

Denisa
když budeš na mateřský tak právě se budeš štěníkum moct v pohodě věnovat a být s nima doma jak budeš potřebovat, aniž bys musela řešit volno v práci. Spíš chápu to že chceš s dalšim svym psíkem počkat aby ses mu pak mohla víc věnovat s výcvikem a tak. Vidim to u nás, že teď s nima nikdo necvičíme, neb Zdeněk na to nemá čas a já energii, i s těma procházkama je problém že musim čekat až může jít Zdeněk s náma protože jsou na mně obá teď moc a co bude až se to malý narodí, mám s toho krapet strach. Si řikám že při jednom psíkovi by to asi bylo vše o něco jednodušší. A tebe ještě přeci čekaji ty dvojčata, tak to bys měla chaoz doma o to větší kdybys měla k tomu ještě dva psi. Hlavně Giordinka už bude taková zklidněnější, tak ti bude vedle kočárku krásně ťapkat a bude to pohoda.
Zato já si to vzhledem k tomu že jsou obá, hlavně ten mladší furt jak ztřeštěný momentálně neumim absolutně představit že bych tlačila kočárek a měla oba dva psi vedle sebe.

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:54
- Nahlásit

Artroza
a co vaši mimiňákové??? nějaká veselá příhoda z natáčení??

Cituška
tak už máš pásku??
zítra na stopě se na ni vrhnem

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 12:58
- Nahlásit

Vcelka
čekaji ty dvojčata ba právě!
Hlavně Giordinka už bude taková zklidněnější čoveče, nevím nevím, zatím tomu nic nenasvědčuje , ale snááád časem jo...
ledaže bys kočárek netlačila a zapřáhla bílé dvojspřeží, to by ses třeba svezla i ty!
pozdravuj ty dva ušouny, a na sebe buď opatrná!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:07
- Nahlásit

Denisa
zapřáhla bílé dvojspřeží no tak leda by se to muselo vyřešit a to věřim že bych se krásně svezla neb oni společně už táhnou jak sviňa. On tuhle i sám Blade mně povalil na kolena když chtěl na koupališti honem rychle za Vikym a já ho ještě nestačila odepnout z vodítka. Někdy je to fakt o úraz.
Giordinka by ti určitě přišla zklidněnější až by sis pořídila to malý štěně a viděla kolik to má energie tak najednou by sis řikala co já furt na tý G. měla že je divoká vždyť tohle je horší....Fakt, sme furt řikali jak Viky zlobí a teď nám oproti Bladeovi příde docela hodnej a klidnej a rozumnej.

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:08
- Nahlásit

mistr
tohle snad ani nepotrebuje komentar...

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:08
- Nahlásit

Denisa

myslela jsem tu malou fenečku s ocáskem

mistr
nemám - makám, pošlu chlapa, ale stihla jsem tryskem tam a zpět poslední přeočkování malé, uf

Ada,Mistr

já měla štěstí, Citě jsem lepila uši asi celkem jeden měsíc dohromady a bylo, měla je prostě sama od sebe dobrý, jinou zkušenost nemám

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:09
- Nahlásit

Artroza

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:17
- Nahlásit

Vcelka
já chodila v těhotenství a pak i s kočárem se třema boxerama a jedním malinou neříkám...........bylo to občas na mašli, ale zvládnout se to dalo venčit se museli a člověk když prostě nemá jinou možnost, tak to zvládne

ola
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:18
- Nahlásit

Artroza
V čem to pak, pani, mejete??

<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání