Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:20 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Cituška
Já lepila jen Aidě.Jinou zkušenost než sní taky nemám.Fatty měla uši ok.Však od čeho máš mistra?Ti určo poradí

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:21
- Nahlásit

ola

mam zvlastni myci prostredek- matka

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:22
- Nahlásit

Artroza
už se na ně moc těším !!!! to jsou ale patlalové......
pak to naskádáš všechno do vany (i s maruškou ) a sprchuješ??

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:24
- Nahlásit

Artroza
Jezusinky ti jsou kvásní

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:28
- Nahlásit

Stýnka
mail...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:38
- Nahlásit

mistr
no jo ale ty jsi je měla určitě pěkně zmáknutý co se poslušnosti týče nebo ne? A to chodili vedle kočárku na volno nebo jsi je měla na vodítkách? Při tom počtu asi na volno, to u nás ale nejde nemám nervy na to abych je měla na silnici na volno, momentálně k tomu nejsou prostě způsobilý. A na vodítku nejdou normálně ale většinou letěji a když za plotem zaštěká cizí pes tak Viky spíš tahne od něj a Blade tahne k němu. Jak byl Zdeněk na tý dovolený tak sem s nima občas šla sama a ten kus po tý silnici než sem mohla aspoň jednoho pustit na volno byl docela očistec. Asi v tom nemám ještě ten správný grif.
Artroza
krásný způsob papání, měla bys jim pučit od Marečka bryndáček.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:52
- Nahlásit

Vcelka
Já, když jdu s holkama, tak mám taky nervy v kýblu. Většinou to musím řešit tak, že Fee jde na volno a racochejlice jde na vodítku. Teda jde... ona má přední nožičky ve vzduchu a zadníma se odráží jak luční koník Hop. Původně se asi měla narodit jako tažnej valach. V parku je pouštím na bezpečných místech na volno obě. Když volám Fee, tak malá přiletí taky.
Ovšem když potkáme nějakýho osiřelýho čokla, to pak mám plný ruce práce!

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 13:56
- Nahlásit

ola

hehe, osiřelý čokl - u nás jistá "smrt", teď chodím na volno se třema, Cita a Kendy (ale mají projistotu koš) a malá, když musím někam pro malou, velké položím, jinak volám v pořadí - Citóooo, ke mněěěě, Kendíčku, pojď, a Kvíííííny, my jsme tady

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:13 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

ola
tak podobně to vypadá u nás stačí že má Viky delší vodítko třeba jen o pidi kousíček a Blade skáče jak koza a snaží se ho dohonit a ty jeho kila začínaji být už taky znát. A kde to jde na volno tak pouštíme spíš Bladea protože Viky loví a u nás je těch srn kolem strašně moc, už nám jeden srnec chodí dokonce i za plotem, takže to se prostě po zkušenostech kdy jsme ho honili po okolí nedá. Koupila jsem 8 metrovou flexinu a chodí většinou na ní.

articek
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:22
- Nahlásit

Ada
povahu asi taky bude mít když má zkoušky to jsme nevěděli, že zkouška zaručuje dobrou povahu, no člověk se pořád učí artíčkovi

blažena
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:25
- Nahlásit

Stýnka
ahojky - taky jsem ti poslala jednoho emílka

ola
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:27
- Nahlásit

Cituška
U nás, když selžou při přivolání všechny jména, výhružky už nestačí a mně přeskakuje strachy hlas, tak 100% zabere potupné : "Holky nááááá!" a šuštění pytlíkem!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:30
- Nahlásit

Ada
Tak Lakylučiano.. tatínek Olinky. No, vzhledem k tomu, že Fatty měla štěňata teď, tak do jejího hárání se to může ještě klidně 10x změnit. Tagže: huvidíme..

articek
No máte co dohánět. To dá rozum! A kdo je šampión, je nesmírně krásný, překrásný až zrak přechází

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:30 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

ola

jo jo jo - přesně, zrovna tak, ještě že jsou ti pejsci tak hodní (hloupí) a nechají se na to nachytat

ale je zvláštní, co mám malou, jak Cita je najednou v mých očích dospělá a jak jí to prospělo, už se k ní nechovám jako ke štěněti a najednou mi fakt připadá taková poslušnější, dá-li se to tak říct

articek
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:33
- Nahlásit

corleona
musíme dodělat ty zkoušky, aby měli tu dobrou povahua šampiona aby byli i krásný

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:33
- Nahlásit

a šuštění pytlíkem
když utekl Kerda za srnou, tak se taky muselo šustit pytlíkem. Ale během za ním..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

corleona
a neřikej že v tý euforii ze srny to šustění slyšel a reagoval na něj.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:38
- Nahlásit

Vcelka
jsem tím myslela, že Albi za ním musel běžet

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:38
- Nahlásit

Ada, Artroza
"S dovolením" - tedy bez: jsem si půjčil fotku z JSZ CZ v Rýzmburku. Tam jsem ho viděl lajf:

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:40
- Nahlásit

Tommy Gun
včetně Traviče

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:48 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

articek
corleona
Já prostě toho psa neznám a nevím jakou má povahu.TAk jsem chtěla psa co má aspoň zkoušku.
Jasně že i pes co nemá zkoušky může mít dobrou povahu.
Je to poprvé co takhle vybírám psa.A snažím se vybrat co nejlíp.Jen prostě sem začáteční.Vy odborníci holt víte jak na to.Já se musím učit.Třeba na to taky jednou příjdu.
A ten pes se mi prostě líbí.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:50
- Nahlásit

corleona
včetně Traviče - jsem si všim, že asi uzobává. Co ho tak občas vídám, tak má pupík čím dál větší.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:53
- Nahlásit

Ada
Skutečnou povahu krycího psa (pokud jej nezná osobně), zná málokdo. Počet zkoušek (nic nebo IPO3) na to vliv nemá. Většinou je to loterie.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:54
- Nahlásit

Tommy Gun
ale běhat pořád zdatně stíhá, hááááááájzl..

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:58
- Nahlásit

corleona
No právě že jsem si myslela že když bude mít aspoň tu zkoušku že by mohl bejt aspoň trošku šikovnej.Ale asi jsem se spletla a dík za vysvětlení.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 15:01
- Nahlásit

Ada
Většina krycích psů má aspoň tu jedničku. Ale kolik jich ji skutečně složilo a kolik si ji koupilo, to se nedozvíme.. A ono je to v podstatě i fuk viz výše

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 15:03
- Nahlásit

eště tak

já jsem úplně mimo v těchto směrech, ale říkávali kdysi nám na cvičáku (to jsem byla eště děcko), chovatelé přiznávám ovčáků - že povahu dělá fena a chovatel a exteriér pes a pokud je i dobrej, je to ideál. A nedávno jsem to slyšela znovu a tentokrát od dvou veterinářů, co na Jaggy pomáhají a ještě studují a zajímají se o genetiku. Je to najisto velmi velmi zjednodušené, ale co říká selský rozum je, že po bázlivé feně a neurotickém chovateli si člověk asi štěně raději nevezme

ale souhlasím s Corleonou prostě je to sázka risk, ale bez toho bychom se nikam nepohli

a jasně že podle zkoušek nelze soudit povahu - moje stará fenka Ceti z Vodmiru byla bázlivá, na prut, na střelbu, na lidi, a měla IPO 3 a celkem asi 17 zkoušek na tu dobu, pak si vyber

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 15:03
- Nahlásit

corleona
Jasně já to chápu a fajn že jsi mi to řekla.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 15:16
- Nahlásit

corleona
jó taky se Zdeněček za Víťou naposledy pěkně proběhnul, vypadal že dostane infarkt a já když viděla žíznivou čáru mizející v dáli tak sem neměla daleko do breku. Pane bože dej ať Bladeho srnečky vůbec ale vůbec nezajímají.
Ada
je pěkný, takový atlet

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 15:18
- Nahlásit

Corleona

mailík

tedy na mail uvedený na stránkách

<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání