| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 21:56 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Cituška
tak mistrovství Rakouska musím zrušit,nemám už dovolenou
Škoda, viď? Ale aspoň ta ZVV 2 by "tam mohla padnout", ne?
Já to nechci zakřiknout, ale Charley teď moc hezky dělá, tak bych ji zkusila oťuknout na výběráku, možná...
Na fotky jsem koukla a opět se potvrdilo - ty žíhaný prostě koušou
A ta fotka ovčouna-potápěče - to je vzorek ve vodě?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 22:04
- Nahlásit
Cituška
hmm, tak to je teda blbý...... no ale co, je to přece jen práce a peníze člověk potřebuje
takže zítra to platí?? Já jen že ještě to musím oznámiti mamince.............. že hlídá ufff, to bude zase boj hlavně se psama
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 23:15
- Nahlásit
Markét
Cituška
holky,mám na vás dotaz(obracím se na vás jako na profíky záchranářky)-pracujete s psicema s dečkou,obojkem a nebo bez ničeho?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 23:17
- Nahlásit
pech
na dovolené??
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 23:26
- Nahlásit
Adina
Anče jsem dávala dečku s rolničkou jako podmíněný podnět (a taky mi to připadalo "fakt záchranářský" v mých začátcích). Ovšem v opravdických sutinách chodila bez všeho.
Charley teď vypouštím jen normálně s obojkem. Ale kdyby byl nějaký hodně nepříjemný terén, tak jí ho sundám.
No a na vodě je samozřejmostí vodní postroj.
Budeš taky dělat záchranařinu?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 23:36 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Markét
no ráda bych,ale "názory" na vybavení psa se liší a já mám v hlavě akorát zmatek(jsem u středočechů v čekačce) a tak jsem se obrátila na vás(i Citušku mám na mysli)zkušené.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 23:48 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Adina
Jo táák... doporučuju nedělat si starosti s "oděvem" psa. Hlavní je posilovat motivaci a ochotu ke značení. A té dečkou či bez ní stejně nikdo nedocílí. Podstata tkví v něčem úplně jiném.
(Ale přiznávám, že i já, jakožto začátečník jsem si na dečce s červeným křížem dost zakládala.... až se z ní během času stal ušmudlaný cancour neurčité barvy s urvaným svazovým znakem, tušeným křížem a několika kroužky, co zbyly po ztracených rolničkách. Dnes mi slouží jako krásná vzpomínka na záchranářské začátky a na Aninku)
PS: Pokud tvé pochybnosti budou trvat, tak můžeš přijet "konzultovat" k nám na Vysočinu
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 23:56 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Markét
Hlavní je posilovat motivaci
to jo,ale brala jsem to (možná pěkně blbě) tak-když jdu na stopu(máme převlečení -stopovačku),když jdu na obrany-máme postroj ,no když vyrazíme "hledat páníčka"-tak jsme nahatý,jsme v dečce,v obojku s rolničkou???-na tohle si neumím odpovědět(bez ničeho má logiku-nikde se nezachytne,ale ten křížek na dečce je táááák hezký )
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 00:07
- Nahlásit
Adina
A jak to, že ještě nemáte fotku na brigádních webovkách? Chybí tam to nejlepší plemeno...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 00:14 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Markét
no však jsme v čekačce-a já myslela,že foto je až po právoplatném členství.(po splnění zkoušek a na ty ještě nemáme věk-pokud tam nevadí přestárlý psovod )
ale jinak už jsme ve fotogalerii-Štěrboholy,Dubeč
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 02:13
- Nahlásit
Adina
Pěkný A jsou tam i jiný boxeři?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 06:57
- Nahlásit
Markét Adina
naprosto souhlasím s Markét, v sutinách se pes může zachytit, dneska i v husté ploše (lese) může zůstat viset, já dečku mám a používám ji jen za jedním účelem - předváděčky!
Markét
dělali jsme na táboře zkoušky podle našeho nového zkušebního řádu, ze sedmi lidí splnil jeden, a to byly plošné jedničky, hm, vypadá to jednoduše, ovšem asi není
já pískala
jasně že zkus výběrák, když tak hezky maká
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:21
- Nahlásit
Cituška
diky za pochvalu T. uz jsem to pozvani resila s Mistrem po telefonu, tak vas pak bude informovat
Marecek ma navstevy taky rad, vzdy kdyz prijde navsteva, tak je straaaaasne hodnej a milej, jakmile se zavrou za navstevou dvere tak konci hodne miminko
skoda toho Rakoska ale ZVV2 taky dobry ne?
se nam ta zachranarina tady mnozi
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:31
- Nahlásit
kkathy
A jsou tam i jiný boxeři?
ještě jsou tam s psíkem (tuším,že je po Joshuovi - pro Artrozu "z Ringu" má taky zástupce ),byli s vámi v Pikovicích na táboře,ale nepamatuji si jméno (cvičí s psékem mladá paní,pán je doprovod a fotograf akcí )
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 08:39
- Nahlásit
Cituška
naprosto souhlasím s Markét, v sutinách se pes může zachytit,
dobrá,takže chodíš s čubinou bez ničeho,nebo má alespoň obojek ?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:29
- Nahlásit
Adina
já jí sundávám obojek jako podnět, stoupnu si před terén, dám ji k noze, pohladím, zašeptám, že budeme hledat ty ošklivé schované šupáky a sundám obojek a velím - hledééééééj!!!!
Artroza
jojo, to dělal Pája taky, a dodnes nikdo nevěří, že to bylo uřvané protivné miminko Tak to se už teď moc těším, na všechna miminka
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:51
- Nahlásit
Cituška
ze sedmi lidí splnil jeden
Tak to my jsme měli přesný opak - z 12 lidí splnili všichni - a to bylo 5 dvojek (voda, sutina). Ona plocha je v létě dost ošidná, myslím. My si ji "šetříme" až na podzim
zašeptám, že budeme hledat ty ošklivé schované šupáky
Já zašeptám, že se nám tam asi zase někdo ztratil, že ho musíme najít a jediný, kdo to dokáže, je moje Charlinka... a pak úplně stejně velím: "Hledééééj
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:55
- Nahlásit
Corleona
Jůůů, Baškanská koza. Tu znám!
Ad "Mistři dávají dobrou noc": Teď možná budu mít pár dní změnu. Se Mistr vrátí a bude třeba říkat "buenas noches"
Artroza
Marecek ma navstevy taky rad, vzdy kdyz prijde navsteva, tak je straaaaasne hodnej a milej, jakmile se zavrou za navstevou dvere tak konci hodne miminko
Je to prostě normální chlap, ne jen miminka ale i dospělý chlapáci toto umějí!
Tommy
Tvůj fór mě pobavil, hlavně ten úplný závěr!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:07
- Nahlásit
Teta
Tak to se bude říkat Tam, kde Mistři dávají buenas noches.
Já jsem se právě vrhla na tu vitrínu, už jsem vyskládala všechny poháry a to jich zas nějak moc nemáme. No bude to opruz, nejraději bych to narvala 2x do myčky a fajront. Jenže bych asi vytáhla plastové kelímky místo zlatých a stříbrných Ta vitrína je uvnitř nechutně zaprášená a z venku pěkně obházená chrchlíky, holt nejsou ty poháry od bišonků - když byla plná, tak to tak vidět nebylo No co se divím, myla jsem ji naposled před půl rokem Nějak nebyl čas.. nebo chuť Nebo obojí
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:42 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
corleona
Jo jo, vitrnína, to je hrozná věc. Ono je to tak hezké do té doby než se to musí mýt.
Hele, a když píšeš že těch poháru moc nemáte tak co pak mám říkat já! Mno ale je fakt že i když jich moc nemám tak mám raritu. Určitě jsem jediná kdo nastoupil na výstavu se psem do dorostu a má za to doma sošku ČKV!
Tak na kolikátou je objednaný tataráček?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:51 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
ČKV načpak se s tím mazat! Hned čékávé z rozjezdu!
Tatarák pro děvčata je vždy na 19.00 hod. To fpoho stíháš, Fitipaldi, když končíš v 16.00
Katalánský krém čeká!!! Potřebuju ještě 4 misky do svého sushi setu!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:00
- Nahlásit
corleona
maily 2
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:19
- Nahlásit
Markét
ono nebylo špatný počasí, ale nějak lidi naznali, že to bude brnkačka, a nezkusili si odložení v lese vedle terénu na plochu, střelbu tamtéž, chození v terénu místo normální chůze u nohy na stadionu, vysílání na určitý cíl (např. pařez) a tudíž jich polovina rupla na poslušnostech. Potěšující je, že první speciál (100x300m) a neznámý počet osob (jedna nebo dvě) splnily všichni a nejmíň bylo 178 bodů. Druhý speicál je v noci, a tam byla plošná "hala" ( v rámci sutinového terénu, osoby navolno) + dvůr, tam už kvůli úspoře času šli ti dva, kteří měli splněno poslušnost a obratnost a udělal nakonec jeden, JP s dobrmanem (pes má ZVV3,IPO3, několikrát účast na MS dobrmanů), záchranařinu dělá asi rok a půl. Ale úžasný tým!
hm, asi se budu "opičit" a taky Citě ještě navíc pošeptám, že to zvládne jedině ona, co kdyby to fakt pomohlo
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:44
- Nahlásit
Cituška
ty jí neříkáš, že je úžasná a nejlepší???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:55
- Nahlásit
mistr
já se polepším!
třeba dneska na stopě by se to fakt hodilo
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 11:59
- Nahlásit
corleona
No, asi bych dnes měla 5 minut zpoždění...zdržím se na pumpě, mám prázdnou nádrž, haha!
Jo jo, bylo by to kvásné.. ale nemůžou být prázdniny požád
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:06
- Nahlásit
Teta
to už přece víme, že výhoda tataráku je, že nevychladne
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 12:28