| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2007 23:19 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
A když budu na Usámovi chovat (ATIBOX best reproduktor), tak jeho syn bude Zarkáví. Případně v chovu mohu využít Usámova a Unabomberova bráchu Mulláha Umara.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:41
- Nahlásit
Martina
Gratulacéééé!!
Takže vy jedete podle vzoru : Byl jeden král a ten měl tři dcery.... že jo? U nás by to bylo .... a ten měl tři syny!! Určitě to bude fešanda, jako jsou ty tvoje dvě první holčičky. Hlavně ať je zdravá a veselá, to je to hlavní!!
Včelka
Jůůů, tak ty už víš, co to bude? Tak nám to tu pošeptej!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 08:45
- Nahlásit
Artroza
Gratuluju ke štěníkům!
Co třeba Urschula, Unie, Ugolina, Unna, Urania, Ulrica?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:16
- Nahlásit
Teta
ty seš taky dobrej dobrodruh vyjet si jen tak na víkend takovej kousíček do bašky....
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:17
- Nahlásit
Artroza
já navrhuju Ukulele
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:23
- Nahlásit
mistr
To víš, byla jsem zlákaná na tataráka a to se nedá odmítnout!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:26
- Nahlásit
Teta
vy si teda ženský užíváte !!!! a kdepak máte manžílky??
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:38
- Nahlásit
ola
Díky moc.
Byl jeden král a ten měl tři dcery.... že jo?
jo jo, tak nějak, ještě, že většinou to třema dcerama končí.
Včelka
Jejda, jestli já tady něco nepráskla. Já myslela, že to tady všichni ví, že víte co to bude.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:39
- Nahlásit
mistr
Ty si také někde užívají!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:39
- Nahlásit
Martina
to je fakt že to rychle utíká, mně když v 5. týdnu řekli že jsem těhotná tak sem si řikala to bude ještě doba než se to narodí a jestli to vůbec vyjde a hle už jsem za půlkou a než se nadějem tak to bude na světě. Je ale fakt že bych to těhotenství brala klidně tak o půlku kratší.
Když se někdo ptá co to bude tak to neřikáme, chceme aby taky měli nějaký překvapení. Já to vykecala jen dvoum známým, protože jak sme se to dozvěděli tak sem měla hroznou potřebu to aspoň někomu říct, ale ted už snad vydržím a neprozradím.
Artroza,ola,Teta
nepovim a nepovim .........
Teta
o nikom nevím, ale třeba by se to mohlo napsat na bílý boxery do návštěvní knihy a třeba by někdo zájem měl.
corleona
tak Blejdisko už má 23 kilo.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:51
- Nahlásit
Vcelka
nepovim a nepovim .........
Já Ti to chválím, i když já jsem taková držka, já bych to nevydržela. Nám na ultazvuku řekli, že to vypadá na holčičku, ale že je to špatně vidět, na druhým taky, že prej tam překáží nožička a až na třetím nám řekl, že to kávové zrno je krásně vidět a že je to holčička. Ale nikdo nám to nevěřil, že jsme to nevěděli, když jsme říkali, že to bylo špatně vidět, že si doktor není jistej, a tak. Ať je to co je to, hlavně ať jste v pořádku Ty i miminko.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:52
- Nahlásit
Teta
nazdááárek cestovatelko
my budeme mít výlet v sobotu s blaženou- pojedeme se podívat na malé Legolásky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 09:57
- Nahlásit
Martina
nám to doktor ukazoval na tom ultrazvuku že tam vidí to pohlaví..... a já tam teda nic neviděla. Přemýšlim jestli se ještě nemám objednat na ten 4D ultrazvuk, tam by to asi vše bylo vidět líp.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:01
- Nahlásit
Ahoj všichni,
hlásím se zpět po dalším výcvikovém táboře. Pročítala jsem sotva tři strany dozadu, případné "starší" události a úspěchy mi unikly. Byly-li nějaké, gratuluji.
My jsme si s Charley přivezly hned dvě dvojky - v pátek splnila sutinovou (ZZP2) a protože jevila nízký stupeň únavy, šly jsme v sobotu i na vodní (ZVP2). Byli tací, kteří nevěřili, že to jde zvládnout, ale to neznají boxery!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:03
- Nahlásit
Vcelka
Přemýšlim jestli se ještě nemám objednat na ten 4D ultrazvuk
Pokud je miminko v pořádku, tak jenom kvůli pohlaví bych se neobjednávala. Mě říkala doktorka v porodnici, že pokud jsem nebyla na plodovce, tak že je to vždycky padesát na padesát co to bude. Jména musíš mít stejně vybraná dvě. Nekupuj nic růžového nebo modrého, pořád tam nějaká ta šance, že to bude to druhé je.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:04
- Nahlásit
Adina
tož vypadá to nadějně - jo
Teta
hewe, nechceš se připojit - dyk ty jsi eště vnoučátka taky neviděla - že se nestydíš - babička - a nestará se
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Vcelka
tak Blejdisko už má 23 kilo no to je tedy "telato"
Markét
doooobrýýýýý!!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:19
- Nahlásit
Vcelka
nam to rekli hned na prvnim a druhe sono to potvrdilo, ale podle meho cim min vysetreni (= stresu) tim lip.... ale zeptej se articka, ta na 4D byla....
at je to co je to, hlavne kdyz je to zdrave!
ja se doma ( u maminek) "prokecla" tim, ze jsem nakoupila modre a hnede veci
Teta
jinak od T uz je vybrano a rodinnou radou schvaleno.... takze na navrhy pozde
az Křemílek usne ( ted to vypada nadejne) tak to zaktualizuju....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:22
- Nahlásit
Markét
vy jste hustý šikulové
Martina
mně ten 4D zajímá že to tam je vše tak pěkně vidět, že to je zas něco jinýho, ale furt váhám.
pořád tam nějaká ta šance, že to bude to druhé je. No možná bych krapet byla radši kdyby se sekli a bylo to to druhý.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:27
- Nahlásit
corleona
Britanica už má založenou stránku na bělouších
http://www.bilyboxer.info/img/britanica/britanica% 20stranky.htm
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:36
- Nahlásit
Adina a Blažena
A v kolik byste tam asi jeli? Já jdu ráno na svatbu, obřad je od 9. hodin a pak na večerní pokračování které je od 17. hodin. Tak kdybyste se trefily mezi tak bych mohla. A kam se vůbec jede? Do Brna nebo na chalupu?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:52
- Nahlásit
doaktualizovano
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:52
- Nahlásit
Markét
hezkýýýý, gratuluju, to jste tedy akční, super výsledky
Mistr
že bychom se také připojily na malé Legolásky?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:54
- Nahlásit
Artroza
nářez!!!
TRINITY - hustý!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:55
- Nahlásit
Teta
jede se na chajdalupu za Brnisko
a kdy - to má zcela ve své kompetenci Adina
tož Ádikukdy?????????
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 10:59 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
Cituška, Blazena, Adina, Mistr.....
vas tam bude! cele procesi!
tak je pozdravujte a at pekne rostou!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:01
- Nahlásit
blažena a Adino
Ty jo, až za Brniskem? Že bychom pak jela dál za Corleonou na tataráčka v Baška Šaška hospůdce By to jako byla štěněcí sobota
Hele, a jestli to klapne tak by asi byla blbost jezdit dvěma auty že? Víš co, já ti Adino dnes zavolám a uvidíme.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:19
- Nahlásit
Teta
je to v njáký prdce zapadlý za Štatlem - prý 25 km
tož to s Ádikem nják zvorganizírujte, já vyrazím vopůlnoci z Tachlovic - a ráno budu v Práglu jako živá, snad trefím k Adikovcům, do Hruštičkové ulice do vnitřní Prahy zajíždět nechcu - se znám - su řidič blondýna
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:26
- Nahlásit
blažena
Teta
Cituška
Adina
jasněěěěě............jedu taky!!! mám volno, tak uděláme klíďo boxí výlet za boxáckýma miminama
jen aby Denisa souhlasila s takovou bandou
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:29
- Nahlásit
Artroza
Pěkná aktualizace a super jména.
|