Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:00
- Nahlásit

Teda kde dneska vseci jste???

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:09
- Nahlásit

Paja s Tinou
Já jsem tu.Jsem teda pěkně nas.....,protože jsem byla venčit a když jsme s B. šly tak 200m od hospody,tak tam bouchly nějaké dělobuchy na uvítání svatby.B.byla úplně hotová,takže jsem to musela otočit a pelášit s ní domů.Klepala se ještě nejmíň hodinu.Mám strach,že z toho bude mít reakci na střelbu.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:35
- Nahlásit

Lenda, jeje tak to je pitomy. Budes muset vyzkouset jestli si pak cokoliv spoji s tou dnesni ranou, ale doufejme ze ne. Me stacilo jednou kdyz se Tina ochomejtala okolo ohradniku a jednou dostala pecku...byla totale. Nejdriv zdrhala, ale privolala jsem ji a bezela se ke me spis schovat...ale ten den pak byla totalne k nepouziti...
tak uz mas dovolenou?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:38
- Nahlásit

Tak ja mam dnes ve tri padla a odjizdime si pujcit lod, takze ocekavam, ze jakmile ji nakurtime na strechu tak zacne prset jen nevim zdali osoba jako ja potrebuje pro jistotu zachranou vestu

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:42
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ve středu jsem to v práci zapíchla a teďko mám tři týdny dovču.
Kam jedete?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:59
- Nahlásit

Lenda, tak to uplne zavidim!!!
Jedeeme nekam k Pistu na Otavu, ale pojedeme jenom zitra...no me to jiste bude stacit pokud bude prset Takze dneska mame nejakych 270km jeste pred sebou a to se mi tak klizi zrak
tak ja letim! Ahojda

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:29 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Lenda
He, Chovík sice nikdy reakci na střelbu neměl, ale preventivně jsem si s ním chodil hrát ke střelnici - "a měl jsem to zadarmo". To byly rány jak z děla - u střelnice byl lesík, rybník. Takže půl hodiny řachání jedný pecky za druhou a nebyl problém s ním vyjít o půlnoci na Silvestra ven. Jenom koukal vždycky po obloze, co je to tam za světýlka ...... Zkus s čubinou ochomejtat taky kolem střelnice - za chvíli na podobný rány otupí a nebude to vnímat.

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:38
- Nahlásit

Tommy Gun
Moje řeč.. Strřílet , střílet, střílet. ¨
Hlavně zkrátka nakoupit hooooooodně pyra.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:41
- Nahlásit

Lenda
U nás na cvikoši se skoro každej výcvik několikrát během cvičení vystřelí, aby to psi brali normálně. Pár jedinců tam má tendenci na střelbu reagovat útěkem, ale právě tímhle se to poměrně dobře odbourává.
Jinak tady byla taky svatba. Nevím, co ty lidi šílej. Chudák ženská nějaká zase...

Paja s Tinou
Tak si to na tý vodě užijte. A ty si rozhodně vezmi záchrannou vestu, jsi hubená jak tříska, stačí malej proudeček a jsi v pr.. proradný peřeji.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:43
- Nahlásit

corleona
Co štěníci? Nechtělo by to vytáhnout tvůj super foťáček???!!!

Už jsem z toho čumění do obkladů a dlažeb totálně magor. Mazaiky se mi před očima mění v kaleidoskop. Asi tam dáme umakart...

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:23 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
včera jsem něco nacvakala.. takže na tom právě pracuju. Mám toho na aktualizaci hodně, tak musíš posečkati. Ale za chvíli má přijet na soudružskou návštěvu Apalucha s Oli, takže hned tak to nebude..
Jinak štěňata jsou zatím nejuštěkanější a nejžravější, co jsme měli - úplné kobylky. Jo a taky nosí ocasy zakroucené až na hřbet . Nejvíc Doktor Daktari, ten to má úplně jak malamut. Ale dvě pujdou osekat a on je naštěstí mezi nima. Ten prasečí ocas, to je peklo. No a navíc všechny tady budou přes limit, protože je období dovolených, takže nová páníci si je budou brát až nějak v září. Takže ještě si jich užiju.

umakart brrrrrrrrrr.. chvála Bohu a USA, že už je ta doba pryč

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:25
- Nahlásit

corleona
Myslíš pačekajtě?
Jééé, já snad také dorazím na soudružskou návštěvu! Ne e, to nende, ale Apaluchu moc a moc pozdravuj.

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Jo a sousedi si asi budou myslet, že jsme totální magoři, neb z naší zahrady se např.ozývá:
"Doňa Izabela Lopézová (Donatella) už jedla? "
"Doktore (Daktari), vy jste se mi tady zase posral!"
"Neviděli jste paní Querosovou (Daiquiri) ?"

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:30
- Nahlásit

Teta
Puoč to nende? Můžeš klidně dorazit. Libovolně..

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:36 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

corleona
Ty máslo! Moc ráda bych, ale jak to mám udělat he? Co s hafama he?
Jinak na dnešek už program mám, jedu na schůzi trenérů mistra republiky v Timbersportu!

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:40
- Nahlásit

corleona
Jo, to znám.
Minule Zdeněk pod pergolou hovořil k Fee : "Co´s zase ty mrcho sežrala, že ti tak smrdí z huby? Beztak zase nějakou prasečinu, co? Pak se pudeš vyblejt do kůry a já to mám uklízet!", načeš já vypluju zpod pergoly a u plotu stojí sousedka s očima lezoucíma přes brejle!! Čekala jsem, že se mě zeptá, cože jsem to sežrala?!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:49
- Nahlásit

ola

Teta
Psy vem s sebou, celý levý výběh mám volný
Levá strana jela na dovču.
A protože tam je prázdno, nechala jsem tam otevřenou branku, aby si mohli ti zprava poběhat i tam. Queros se tam neodvažuje vstoupit. Tam totiž dostal na budku. Stojí naježený ve dveřích, koulí očima, nasává pachy a čeká útok

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:54
- Nahlásit

corleona
Ach so, ona je vlastně ta "dovolená"! Já zapoměla. Tak já ti večer cinknu a uvidíme jo? Je to lákavá myšlenka......

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:14
- Nahlásit

Teta
OK

Adina
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:31
- Nahlásit

ola

(sousedi mají o zábavu postaráno- jste taková normální rodinka )

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:59
- Nahlásit

corleona
Hlavně zkrátka nakoupit hooooooodně pyra.
Jsem zvědaf, zda budete mít na JSZ Festabend s nějakým tím "aspon malým" ohňostrojem.

corleona, ola
To u nás je to zase: "tak Čunku, kde jsi nechal bobíka", "Čunku, nesel mě, a vypadni z toho ..... ", "Čunku .... " ......
A Čunek ze Sauronova kopce už na Čunka fcelku slyší.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 18:02
- Nahlásit

Adina
taková normální rodinka
100% !
Dokonce když jsem měla doma bábinku (přesně jako byla Rosůlková), tak jelikož je hluchá, tak náš dialog slyšelo celý město jak z rohlasu. Nejlepší, když babča sledovala kolemjdoucí a sedíc vedle mě na lavičce šeptala (tím šepotem by hravě přehlušila repráky na technopárty) "Co to má zase ta čúúúúza starostová na hlavě?"

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 18:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola

Já jsem taky měla babičku ranařku. Něco nakupovala v obchodě a holka-prodavačka jí vypisovala paragon a psala levou rukou. A moje babička na ni česky s polským přízvukem: "Tuš taka pjekna ďoucha.. A ľevuľa!!!!"

Tommy Gun
Co furt máš s tím ohňostrojem???? Ty máš rád puf-puf-buch? Bouchat na psí akci? To je blbosť, ne? A navíc: že by si teď zasponzoroval chvilku někdo jiný? Myslím, že už stačilo.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 18:20
- Nahlásit

www.luminocanino.wbs.cz

Opatrně nakoukněte.
Berte to tak, že jsem na tyhle věci absolutní levák, takže musíte počítat snahu. Každej začátek je těžkej!
Profíci (corleona atd.) SE NESMĚJÍ!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 18:37
- Nahlásit

ola
Já se nesměju, protože já jsem jednou chtěla někumu na websnadno udělat stránky a vůbec jsem to tam nepochopila.
Takže a jen tak dál!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 18:40 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Hlásím, že Apalucha asi spadla do černé díry, která se nachází mezi Ostravou a Frydkempistkem.
Holt máme to tady poddolované..

Adina
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:12
- Nahlásit

ola

Opatrně nakoukněte.
jseš dobrá,a vůbec každý ,kdo si umí udělat webovky-
já mám super webmasterku - jen až ji jednou dojde se mnou trpělivost,jsem v ...... (háji)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:50
- Nahlásit

corleona, Teta
Jste se ani po dofče nepochlubily - co kg + nebo -?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:54
- Nahlásit

corleona
To je blbosť, ne? A navíc: že by si teď zasponzoroval chvilku někdo jiný? Myslím, že už stačilo. - jsem myslel, že se budet chtít vytáhnout něčím extra na jsz, ni?! Aspoň jednu malou rachejtlišku.

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:58 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Ti nějak unikl pořadatel..

Teta šla ještě víc dolů a já mám po dofče kilo nahoře..

<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání