| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:17
- Nahlásit
mistr
máš recht, hicna otřesná!!!! dnes bylo blbě aji mně, a to snáším vedra vždy v poho... ve Štatlu je to vždy děs! popojedeš jen kousek za Brno a hned je lepší vzduch, jenže my teď už s Giorďaskou na výlety někam dál radši nejezdíme, achjo.
SIO Apalucha
tož ať je Olinka co nejdřív fit!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:32
- Nahlásit
ola
oběšenci???? no tak to je fakt síla.....
Denisa
teď jsem otevřela okno, že jako vyvětrám a z venku se sem nahrnul asi 50 stupňovej vzduch ..............tak jsem zase zavřela
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:42
- Nahlásit
mistr
jsem dnes zakoupila i sukni krátkou a rovnou si ji nechala na sobě, tak už mě to vedro zmohlo! (v krátké sukni jsem šla naposledy asi před 10 lety, nesnáším je...) ale stejně to vůbec nepomohlo...
ola
Kluci byli naložený v bazénu Holky se plouží po zahradě bez zájmu jsi tam měla holky hodit ke klukům a sebe taky a třešně nechat těm ptákům co padaaj za letu...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:51
- Nahlásit
Denisa
já totiž občas zjišťuju, že když si na sebe za vedra navlíknu dlouhý kalhoty a dlouhej rukáv, tak to víc pomáhá a izoluje, než když du skoro nahá a slunko na mě praží jako o závod
dnes jsem měla krátký šaty a když jsem se v šalině přilípla na sedadlo, tak se mi zvedl kufr
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:54
- Nahlásit
Zdar všem!
Hádejte odkud vám píšu! Ano, správně, z práce.......
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:54
- Nahlásit
artíček
co v tom počasí chuděrka malá????
ta už minule měla potničky, to musí pro to mimčo být děsný, ještě nemá termoregulaci
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:55
- Nahlásit
Denisa
Holky jsem osprchla hadicí. Já se koupat nemůžu, takže jsem se na kluky mohla leda dívat . Třešně jsem trhala pro kámošku, která se snaží přijít do jinýho stavu a dostala na ně chuť. Tak co bych pro ni a budoucího potomka neudělala (tajně doufám, že už se jim to podařilo!)
Co těhule? Chudák, když slyším Fee jak funí, tak Giordi na tom musí být s pupkem ještě hůř.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:56
- Nahlásit
Teta
no někdo musí na nás makat
my což jsme doma nebo u bazénů
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:57
- Nahlásit
mistr
a ostatní
a to jsi mi připomněla, možná se tvou zkušeností dnes řídila jedna holčina, normálně šla ve vysokých kozačkách!!!! gatích a košili se sáčkem, ještě se šátkem kolem krku... no podzim hadra! jsem se neudržela a ještě se za ní otočila, zda mě zrak nešálí a nešálil!
mno ale např. Marťan, který celý den strávil v klimatizovaným autě, klimatizovaným kanclu... tak nechápal co tu zdechám, ale už je tu asi 15 minut a zdechá!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:00
- Nahlásit
Denisa
jedna holčina, normálně šla ve vysokých kozačkách!!!! gatích a košili se sáčkem, ještě se šátkem kolem krku...
Hm, tak v kanclu je vedro taky a já tady sedím v šatičkách s rukávem, lodičkách a silonkách! Ale kozačky, to tedy fakt ne e!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:03
- Nahlásit
ola
G. taky funí... jen si říkám jak jako poznám, že funí už "porodnicky" jak to píšou v knihách, že začne zrychleně dýchat... , ale je to teda asi záhul, asi by to prožívala úplně v pohodičce nebýt toho vedra, teď je mi jí teda líto... ale je zlatá, furt chce s panděrkem i pobíhat, už není tak neohrabaná, už se asi s panděrem sžila!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:04
- Nahlásit
Teta
děs, že jsi ještě v práci, tak ať už seš co nejdřív doma!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:06
- Nahlásit
Denisa
no těhulí je mi líto
copak naše těhule Artroza ???
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:31
- Nahlásit
corleona
padl jakýs otaz?
ne e, na nic jsem se tě neptala...ani jak pokračujou knedlovic sajty
SIO Apalucha
Jsem moc ráda že jste ve zdraví doma.
a kdybys věděla jak já jsem ráda...
doufám, že Oli už je líp, sem říkala knedlovi, že je nemocná, tak na mě čučel takovým tím pohledem, že by mu dal člověk pusu, tak ji pozdravuj a uvažuj o té kačeně...
corleona
ty taky uvažuj o kačeně, zdáš se mi nějaká pohublá....
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:33
- Nahlásit
jo, a jak to, že tady není horko??
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:49
- Nahlásit
Myslím na Citušku, jak to asi probíhá?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:09
- Nahlásit
corleona
nenabylo se zde dojmu, že Orgí je úplně nemožný pes, který nemá na vítězství. Protože to jistě tak není. Nicméně, kdosi tahá za špagátky a začalo ho to asi fakt dost bavit.
- jo máš pravdu, že vůbec není ošklivej, pouze mi ale vadí fakt, že jak říkáš - Adolf tahá za "špagátky" a on je pak s ním v kruhu schopen porazit o třídu lepšího psa, jen díky Ádově přítomnosti na konci toho špagátku.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:25
- Nahlásit
hurá
aspoň krátké zprávy, v autě mi kousala ruku, rovnou jsme šli se všemi ven, takže vzhledem k psům (4) které měla doma, je přivítala a lítala s nima jak blázen, Cita ji okamžitě vzala za svoje štěně a kupodivu ani jeden ze psů na ni nevrčí
Jenže ona neběhá za psy, ale za náma, a když jsem ji měla v náruči a přiblížila se Cita, rovnou zavrčela, Cita ji tudíž olízla čumák, ovšem asi budu muset Quin brzy vysvětlit, že se u nás nevrčí na kamarády
ničeho se nebojí a ani se v autě nepoblinkala, jeli jsme pravda jen kousek
Uff, jdu krmit a pak se zase ozvu
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:32
- Nahlásit
Cituška
hurá
gratuluji k přírůstku
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:32
- Nahlásit
Cituška
Jůůů, tak to jsou dobré zprávy. Určitě to bude v pohodě a první noc bude Quin, utahaná z toho seznamování, chnět jako dudek.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:37
- Nahlásit
Cituška
jéééé, no super !!!! těším se až ji uvidím !!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:37
- Nahlásit
tak to je první štěně,které se normálně nažralo hned po příjezdu, nebojte, vše zdokumentováno, jen teď musím dodělat práci pro firmu a až pak můžu stáhnout fotky
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:39
- Nahlásit
bubu
ale je fakt, že ze dvou hospod mě vyhodili a jeden černohorec se na něho třikrát pokoušel plivnout - netrefil ani jednou... a něco pikantního pro tebe mám, jenom co to stáhnu z foťáku a někdo to sem hodí. - my když ukazovali fotky našich hafů v Montenegru, tak ani nevěděli, co je to za plemeno a koukali na to tak nějak divně "jakože proč ten pes leží na takovým gauči, kterej nemáme ani my, když naši psi jsou v létě nebo v zimě uvázaný na řetězu u boudy a když zlobí tak dostane párkrát klackem nebo násadou od motyky". Tak asi tak.
Cituška
máme přijet až navečer, že nestíhají - jejich starosti na mou hlavu .... tý woe, oni nestíhají pořád. By mě interesovalo, co maj pořád tak na práci ....
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:55
- Nahlásit
Tommy Gun
jo, tak to je naprosto přesný, i ti místňáci co vystavovali svoje obludy vypadali sami že chrápou v té boudě a že by potřebovali motyčkou mezi uši, a to si v reálu představ (představte všichni co vystavujete) že jim stačí dostat caciba v monte negru a za rok v bosně a mají intra!!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:57
- Nahlásit
Hele, dneska při obídku vyprávěl jeden obchodní partner, jak přejeli u Prachatic opici ..... By mě zajímalo, kolik toho vyhulil. Tý woe, vopici - neřeknu želvu - ale opici.
ola
Jé, ty máš stejnou váhu jako my?
Vcelka
To můžeš Buggi nosit jak melouna v podpaždí - dodneška takhle v podpaždí rvu Čunka (cca 16 kg), když ho odněkud nemůžu dostat.
Vcelka
napřed zváží Zdeněk a pak se zváží se psem v náručí. - používáme stejnou metodu.
mistr
Jsem ted dvě hodiny zalejval zahradu.
A tohle se sem ted žene z Rakous:
http://www.chmu.cz/meteo/rad/updated_show.php?den= trgif&lang=cz
Mě jebne.
SIO Apalucha
At je Oli brzo fcajku - to je hnus velebnosti - zanět střef.
Si moc neztěžujte na vedro. Já taky trávil den v autě a po městě. Jsem tudle četl, že v Pakistánu bylo 48 stupnu a lidi fakt a doslova chcípali na ulici.
mistr
vyvětrám a z venku se sem nahrnul asi 50 stupňovej vzduch - v těhle vedrech větráme přes noc a ráno zašpérujeme a máme doma krásně.
Denisa
v krátké sukni jsem šla naposledy asi před 10 lety, nesnáším je... ale stejně to vůbec nepomohlo - to chce pudr nebo zásyp.
ola
Já se koupat nemůžu, takže jsem se na kluky mohla leda dívat - - tý woe, to je jak z Vesničko má středisková .... Pepo!
Denisa
šla ve vysokých kozačkách!!!! gatích a košili se sáčkem, ještě se šátkem kolem krku. - třeba měla angínu a zimnici.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:03
- Nahlásit
Tommy Gun
napřed zváží Zdeněk a pak se zváží se psem v náručí. - používáme stejnou metodu.
kdo se u vás jmenuje zdeněk???
Jsem tudle četl, že v Pakistánu bylo 48 stupnu a lidi fakt a doslova chcípali na ulici.
to je fakt nechutné, to nemůžou zalézt alespoň někam do sklepa??
Tý woe, vopici - neřeknu želvu - ale opici
sme přejeli hada, (teda tři) ale dva už někdo i před náma a toho třetího jsme utrefili napřič mezi kola, byl tak akorát na dýlku, želva šla po kraji cesty a byla asi jako zavařovací hrnec (na menší sklenice) ale o tu bysme prorazili olejovou vanu kdyby necválala bokem
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:05
- Nahlásit
Tommy Gun
tý woe, to je jak z Vesničko má středisková ....
Bingo! (My máme fakt podobný myšlení! ).
Můj drahý choť mi vždycky říká : "Ty se nemůžeš koupat? Tak se budeš dívat, jak se koupu já!"
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:07
- Nahlásit
Tommy Gun
Tohle taky nevypadá zrovna vábně :
http://pocasi.chmi.cz/index.html/
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:15 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ty šikmooký žlutý skřeti jsou snad schopný nahoře postavit ještě Mekdonalda. Ty mě teda nas*ali. URL
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:21
- Nahlásit
Tommy Gun
postavit ještě Mekdonalda
ne e, poudali, že prodejnu švarcvaldských originálních kukaček...
|