| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:52
- Nahlásit
ola,corleona
hewe vy strašíte s těma dětma, já sem člověk který když nemá dostatek spánku tak je protivný jak nikdy, takže jestli mně nenechá dítko dostatečně vyspat, tak asi budu totálně k nepoužití. Docela s toho mám hrůzu. A že už v roce nespali ani po obědě? já myslela že po obědě chodí spát až do školního věku.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:57
- Nahlásit
Vcelka
já prej taky nechtěla chodit "po o" spát a dneska si nadávám jak sem byla blbá...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:08
- Nahlásit
Vcelka
Třeba budeš mít spáče, jako Cituška. A když ne, tak si zvykneš. Nic jinýho ti stejně nezbude. Nejhorší je, že těm nespavcům těch několik okamžiků spánku stačí a jsou fit, kdežto nevyspalá matka ze sebe horko těžko doluje vlídný úsměv při chrastění chrastítkem.
já myslela že po obědě chodí spát až do školního věku.
Kolegyně má holčičku a ta v pěti letech odpoledne chrní jako dudek. Pak ale zase chodí spát večer kolem 22.00 a déle.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:08
- Nahlásit
Vcelka
Stýnka
přesně, to říkám Pájovi, jen počkej, až budeš velký a nebudeš moct spát po "o" a nevěří, nevěří
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:12
- Nahlásit
Vcelka
ola
corleona
Moje dítko bylo kdysi taky nespavec.Po roce odpoledne už nikdy. V kočárku po půl roce taky nikdy. Vozila jsem ho na břiše opačně ,zahryznutého do té postranice a musel čůčet ven.
Dnes jsem kolikrát tuhá u TV od devíti a on mě před jedenáctou jde probudit a poslat do postele(musí mi zdělit konec kriminálky).
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:18
- Nahlásit
já jsem zrovna ten typ co je nejčilejší v noci, za to přes den takovej spací! moc dobře se s tím nežije... doufám, že budoucí dítko nebude po mě!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:29
- Nahlásit
tak změna
právě volaly Věrky, že máme přijet až navečer, že nestíhají
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:30
- Nahlásit
Cituška
Takže další čekání?To je hrůza,co?Hlavně ať se s celou sečkou v pohodě seznámí a vše je v klídku.Do večera to už vydržíš
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:42
- Nahlásit
Cituška
ježiši ty holky Jindrovky ti dávaj, dyť tam takhle dojedeš úplně průsvitná tím jak pořád seš na záchodě
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:43
- Nahlásit
A přitom po oběde se spinká nejlíp, často teď toužím si jít po o lehnout, o víkendu to taky tak někdy udělám a v týdnu někdy když přídu z práce tak zalehnu tak na půl hoďky, na hoďku a pak se vzbudim uplně mimo, neni se mnou řeč, ale za chvíli dobrý a pak večer nemůžu usnout.
Cituška
vydrž prťka vydrž, šak se dnes dočkáš dcerunky
corleona
tak kolik už váží Bladeova ségruška? Včera jsme děti zvážili tak Blade má 18 kg a Viky jen 32 kg.
Včera jsme se s nim zase nasmáli, večer jak se ochladí tak ho chytá správný rapl, že lítá po zahradě jak pošuk a pak vletí s plyšákem nebo s klackem v hubě do obýváku tak se div nerozplácne a skočí v tý rychlosti na nás na sedačku. Je s klukama veselo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:58
- Nahlásit
Vcelka
Blade má 18 kg
Týýý brďo! To bude kusanec.
Já včera vážila Buggi a má 3,80kg. Zatím!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:04
- Nahlásit
haha
v tom případě pojedu až zítra - pár kilo dolů by šiklo
no radši už nevezmu telefon a kolem sedmé prostě vyrazím
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:12
- Nahlásit
Cituška
Já myslela,že už jsi pro mimi.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:14
- Nahlásit
ola
3,80 kg to je sen, to bych ho nosila v jedný ruce. To můžeš Buggi nosit jak melouna v podpaždí.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:14
- Nahlásit
Lenda
já bych ráda, ale Věrky volaly, že nestíhají
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:23
- Nahlásit
Cituška
Jéje,takhle to protahovat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:26
- Nahlásit
Vcelka
Používám tuhle váhu! Je to dřina než ji tam našteluju, aby ani jedna nožička nebyla ve vzduchu...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:30
- Nahlásit
Ahojda všem
Tak zítra si přijedou pro Britunku To zasejc budu určo bulet.No ale budem se potkávat na výstavách.Tak ju aspoň někdy uvidím.No a Brekeke a Balů jedou jak to vypadá na Ošíkov.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:56
- Nahlásit
Cituška
prosím jmenuje se Quin nebo Quian??? ta s těma bílýma znakama, ne??
dívám se na tu inzerci na BK.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:58
- Nahlásit
ola
No dyť to říkám váha na melouny.
To mi vážíme na normální osobní digitální váze a to tak že se napřed zváží Zdeněk a pak se zváží se psem v náručí.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:04
- Nahlásit
mistr
na BK je to špatně, nakonec ji pojmenovali jak jsem chtěla já, je to s těma bílýma znakama a u mě na stránkách už má tuto fotku taky a svůj odkaz
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:08
- Nahlásit
Cituška
no já se jen ptám.........aby sis nezvala nějaký jiný
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:10
- Nahlásit
Vcelka
Tak jsem ji byla hned teď zvážit, má přesně 18 kg. A to ji už držíme na tzv. chrtí váze, protože se jí začly rozjíždět prsty u tlapek a mít trochu prošlapy, atd. Ona totiž vypadala jak štěně bordauxdogy. Tlustý válec na krátkých nohách. Teď po Srbsku neuvěřitelně znohatěla a vytáhla se, takže je trošku žirafka. Je hodně hubená a poměrně vysoká (kolikrát z okna nevím, která z nich je Heduš a která Baru) , ale to vůbec nevadí, není to pro tu kostru taková zátěž a tak se ji budu snažit udržet. Bubě zase ten ProPlan svědčí a přibírá a roste rovnoměrně, normálně a bez nějakých viditelných potíží i uši drží. To je jen důkaz toho, jak je to s jedním krmivem u dvou stejně starých štěňat různé a zkrátka individuální.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:13
- Nahlásit
Cituška
jo a v neděli a celej příští týden má být jen 20 st..............kosa
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 16:01
- Nahlásit
mistr
kéž by
neboj, já si tu svoji poznám
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 17:13
- Nahlásit
Tak jsem právě přišla z venku, je tam totální sahara
Vítr se nehne, slunko taví asfalt......
Kdo je těhotnej, tak ať vůbec nevystrkuje ani špičku břicha
Jo a plemeno boxer mi právě umírá na studené dlažbě na chodbě
no prostě hnus hnusus
Očekávám zprávy ze západu, kdeže už je ta bouřka ?!?!?!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 17:27
- Nahlásit
corleona
spolem nemluvime či co?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 17:44
- Nahlásit
bubu
e? padl jakýs otaz? Jsem se ještě nepřevexlovala asi ze sms-kontaktu na diskuzní.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 17:49
- Nahlásit
bubu
Ahoj já s tebou mluvím! Jak bylo? Oli má akutní zánět střev,asi. Měla koliku a velké bolesti,hrůza je na atb. a zítra jdeme na kontrolu.Je furt bez nálady, ale dnes tady líta s pajtaškem.Ale nechci to zakřiknout!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro vůbec nepije musím ji dávat hodně tekutou stravu.Jsem moc ráda že jste ve zdraví doma.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 18:42
- Nahlásit
SIO Apalucha
akutní zánět střev
Kde k tomu přišla? Chuděrka!
mistr
kdeže už je ta bouřka ?!?!?!
U nás teda ne! Je tu dusno, vedro, ptáci padaj za letu. Holky se plouží po zahradě bez zájmu. Kluci byli naložený v bazénu, já trhala třešně Bolí mě na plicích, asi infarkt nebo embolka.
Jó, to mi připomíná - ráno jsem vezla maminu do práce a naproti jejímu kanclu je ubytovna. Koukám, tam policajti a funebrák se zadníma dveřma dokořán. Co jsem otočila auto, tak havrani vynášeli penál. Plnej. Ve společný koupelce tam našli lidi oběšence. Fakt super začátek dne.
|